Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zayıflarsın tabi yanlız liste hep böyle düzgün olursa

Ayyy allah korusun :18: 46ya hiç çıkmadım 42 en sondu o pantolon artık dolabın en arka ve en alt kısmında öyle bi sakladım ki çıkmasın bidaha karşıma

büşracım özür dilerim dukana dalıp yorum yapamadım azminden dolayı tebrik ediyorum pantolandaki farkı görmemek mümkün mü tabi ya hedefe kitlendin tutabilene aşk olsun

Tabiki zayıflarsın Menün güzel sadece ben o kaşarlı mantarı yemezdim :44: Yürüyüş benimde yapmam lazım iyleşiyimde bi gaza getir bende yürüyeyim senle :13:

Tabiki zayıflarsın Menün güzel sadece ben o kaşarlı mantarı yemezdim :44: Yürüyüş benimde yapmam lazım iyleşiyimde bi gaza getir bende yürüyeyim senle :13:

neden yemezsin? valla süper tadı

ben de aslında pazar başladım yürümeye. evde makine var. akşamları 45 dakika yürümeye çalışıcam. sen de yürü canım. tamam beraber yürüyelim :13:

cnm sen dukan yapamazsın hem calısıyorsun hem evde bebegın var...Çok ıstıyorsan dene ama yarıda bırakma sansın daha yuksek gelıyor bana...

evet iste ben 2 sabahtir yapiyorum muhtesem oluyor beyaz peynirle durum yap yap ye 1.5 kasik kepekten 2 koca krep cikiyor gayet doyurucu. sen et yiyebildigin icin diger ogunler de cok kolay sana.. kasarli kofteler vs neler neler yaparsin ben vejeteryan oldugum icin atak evresi biraz sinir bozucu oluyor fazla secenegim yok diye
dukanin sitesinde test var onu yapiyorsun kac gun atak kac gun seyir yapilacak soyluyor ideal kilona gelecegin tarihi de veriyor baya motive ediyor. bana agustos dedi bakalim... sen de imkanin oldugunda o testi yapmaya calis canim

boyle gidersen super zayiflarsin hem de

aradakı fark cok anlasılır bı fark cnm tebrık edıyorum senı

evet bendede aynı durum var ya cok bol ya cok dar ne bıcımsız bı vucudum var dıyorum cogu zman...

yakkabı konusundada uzuldum senın adına cnmm gercı benımde kucuk deıl 39 numara ayaklarım ama ayakkabı bulmakta zorlanmıyorum senın ıcın zor oluyordur...

neden yemezsin? valla süper tadı

ben de aslında pazar başladım yürümeye. evde makine var. akşamları 45 dakika yürümeye çalışıcam. sen de yürü canım. tamam beraber yürüyelim :13:

Bu kadar güzel menünün arasına onu koymazdım anlamında dedim tadı süper biliyorum Yürüyelim ben adımsayarla yürüyorum göbeğimi eritti baya yanlarım kaldı onlarda gitsin diye pilates yapıyorum günlük 7bin adım(1saat) yürüyordum 2 haftadır fazla düşmedim yürümenin üzerine şimdi tekrar başlayayım hem yürüdükçe eklemlerim esniyor rahatlıyorum...

büşracım özür dilerim dukana dalıp yorum yapamadım azminden dolayı tebrik ediyorum pantolandaki farkı görmemek mümkün mü tabi ya hedefe kitlendin tutabilene aşk olsun

aradakı fark cok anlasılır bı fark cnm tebrık edıyorum senı

Çok teşekkür ederim herkese Yaza az kaldı hadi tek iradeli ben değilim sizde yapın bende göreyim mezun olmadan sizi..

Menüm:
Sabah: 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
yarım haşlama yumurta beyazı
1 çay kaşığı kadar karper peynir

Öğle: 1 kase tavuksuyu çorba limonlu
1 kase kuru fasülye parça etli

Ara: 1 elma
1 avuç çamfıstığı

Akşam: 3 küçük balık
1 kase tavuksuyu çorba limonlu

Annemle kavgalıyım neymiş efendim et yemiyormuşum zaten sütte içmiyormuşum kilo kaybı tabi olurmuş ya dedim bugüne kadar götürdüğüm kahvaltı niyetine kebaplar ne diye bana geri döndü? Ama baya kızdı babam aradı bugün bütün et ürünlerinden yiceksin dedi...
İşte menüm bugün buyüzden tavuksuyu,parça et,balık falan...

Son düzenleme:

ya bi sürü ayakkabım var çok şükür buluyorum ama herkes gibi gözümün gördüğünü alma şansım olmuyor ayakkabıda pantolonla ayakkabı sıkıntı işte.

bu günkü menüm:

sabah. sıkı bir kahvaltı yaptım. 1 bardak şekersiz çayla.

ara: 1 portakal.

öğlen: 1 porsiyon ızgara köfte. 1 bardak ayran.

akşam: 1 porsiyon sebze yemeği ve salata.

1lt su.

kızlar bu gün doktora gittim. kremimi değiştirdi. hafaya yine muayene var. göz altı morluğu nedir bilmezdim. iki üç gündür madde bağımlısı gibiyim. göz çevremi yeniden canlandırmam için önerebileceğiniz bir şey var mı arkadaşınıza

Bilmiyorum göz çevrenle alakalı olurmu ama bepanthene krem cilt kuruluklarını geçiriyor ablam burun ameliyatı oldu göz çevresi morluklarla doldu sonra kurudu bunu kullandı...

Arsenal attıkça bende çokonat attım ağzıma aaaa 1 tane çokonat bitirmişim 1 de yengemin ısrarıyla muz... Valla yarın aç bırakcam kendimi

sen de m izledin canim
biz de izledik esim arsenal fanatigi :18:
ciglik cigligaydik resmen ilk yarida ama ikinci yari batirdik malesef

neyse..

Evet cnm bende izledim abim arsenal ben milanı tutuyordum yengemde onu getiriyim bunu getirip servis edeyim diye didindikçe yemişim Ama bu yıl Arsenal Milandan kötüydü eşin kabul etmeli...Penaltı süperdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…