- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.421
selam kızlar.
okuldan yeni geldim pilimbitmiş durumda. yemek yicem.
bugün diyete devam ediyorum. menüm
sabah
1 kaşarlı tost (okulaerken gittim evde tost yapıp anca çıktım)
ara
kuru erik (mükemmel bir lezzet annem kurutmuştu)
süt
ara
5 etiform (saman gibi olandan)
öğle yemeği
fırında kaşarlı mantar
ayran
akşam
kuru fasulye
çok az bulgur pilavı
salata
ara
1 meyve (belki yerim)
spor: 45 dakika yürücem (tekrar şarz olduktan sonra)
ben de zayıflarım dimi
Ayyy allah korusun:18: 46ya hiç çıkmadım 42 en sondu o pantolon artık dolabın en arka ve en alt kısmında öyle bi sakladım ki çıkmasın bidaha karşıma
Ayyy allah korusun:18: 46ya hiç çıkmadım 42 en sondu o pantolon artık dolabın en arka ve en alt kısmında öyle bi sakladım ki çıkmasın bidaha karşıma
selam kızlar.
sabah
ara
süt
ara
öğle yemeği
fırında kaşarlı mantar
ayran
akşam
kuru fasulye
çok az bulgur pilavı
salata
ara
1 meyve (belki yerim)
ben de zayıflarım dimi
zayıflarsın tabi yanlız liste hep böyle düzgün olursa
Tabiki zayıflarsınMenün güzel sadece ben o kaşarlı mantarı yemezdim :44: Yürüyüş benimde yapmam lazım iyleşiyimde bi gaza getir bende yürüyeyim senle :13:
tşk ederim fulyacım işten face girme şansım yok evde de bıdığım var malum şuan kkdan okuyorum akşamlarıda iş çıkışı eve yürümem tam 20 dk oluyo havalarda düzelmeye başladı yürüyebilirim artık dukanada başlamaktan şu sebepten korkuyorum yarıda bırakırsanız aynen geri alırsınız diyoya onun içinbende biraz maymun iştahlılık var gerçi diyetisyeni bıraktığımda da almıştım çünkü sabitleme dönemine gitmedim diyeceğim o ki iyice motive olmadan başlamam lazım tatlandırıcı ve yulaf kepeğini metro marketlerden bulabilirim galiba orda ithal ürün çok oluyo
fulyacım epey okudum resmen gözlerim karardı kkdan okudum :)
şimdi sabahları 1,5 kaşık yulaf kepeği+süt+yumurta+tuz ile krep yapıp içine peynir koyup yemek falan mantıklı geldi sonra öğlen için yanımda taşımadan dışardan tavuk şiş tavuk ızgara söyleme imkanımda var akşamlarıda eşim son bir haftadır et yiyerek diyet yapıyo ben yemiyodum bende ona uyarım yapılması kolay gibi ama öncesinde alışverişe çıkmam lazım yarın değilsede en geç perşembe başlarım haftada 2 akşam balık yesem,2 hafta et+köfte(yulaf kepeğiyle köfte yapıyolar)+2 akşam tavuk ohh mis bide benim amacım 10 kg 68im 58 e inmek okuduklarıma göre 3 gün atak bana yetiyo dimi balım
heee kola sever olarak zero kola olması benim için nimet nimet
selam kızlar.
sabah
ara
süt
ara
öğle yemeği
fırında kaşarlı mantar
ayran
akşam
kuru fasulye
çok az bulgur pilavı
salata
ara
1 meyve (belki yerim)
ben de zayıflarım dimi
Eki Görüntüle 361382 42 beden
Eki Görüntüle 361384 38 beden
Eki Görüntüle 361385 36 beden
Eki Görüntüle 361386 42-36 arası fark...
aynen sürekli pantolon da stres çekiyorum. ya dar olur ya potluk yapar bol olan şişko gösterir iyice
teşekkürler tatlım. ya nagi bu arada gerçekten güzem bir pantolona ihtiyacım var. ayakkabıda da ben sıkıntı çekiyorum 41 numara giyiyorum ben. 40 numara çoğu zaman sıkıyor acıtıyor.
neden yemezsin? valla süper tadı
ben de aslında pazar başladım yürümeye. evde makine var. akşamları 45 dakika yürümeye çalışıcam. sen de yürü canım. tamam beraber yürüyelim :13:
büşracım özür dilerim dukana dalıp yorum yapamadım azminden dolayı tebrik ediyorum pantolandaki farkı görmemek mümkün mütabi ya hedefe kitlendin tutabilene aşk olsun
aradakı fark cok anlasılır bı fark cnm tebrık edıyorum senı
evet bendede aynı durum var ya cok bol ya cok dar ne bıcımsız bı vucudum var dıyorum cogu zman...
yakkabı konusundada uzuldum senın adına cnmm gercı benımde kucuk deıl 39 numara ayaklarım ama ayakkabı bulmakta zorlanmıyorum senın ıcın zor oluyordur...
kızlar bu gün doktora gittim. kremimi değiştirdi. hafaya yine muayene var. göz altı morluğu nedir bilmezdim. iki üç gündür madde bağımlısı gibiyim. göz çevremi yeniden canlandırmam için önerebileceğiniz bir şey var mı arkadaşınıza
Arsenal attıkça bende çokonat attım ağzıma aaaa 1 tane çokonat bitirmişim1 de yengemin ısrarıyla muz... Valla yarın aç bırakcam kendimi
sen de m izledin canim
biz de izledik esim arsenal fanatigi :18:
ciglik cigligaydik resmen ilk yarida ama ikinci yari batirdik malesef
neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?