Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet cnm bende izledim abim arsenal ben milanı tutuyordum yengemde onu getiriyim bunu getirip servis edeyim diye didindikçe yemişim Ama bu yıl Arsenal Milandan kötüydü eşin kabul etmeli...Penaltı süperdi...

katilmiyorum, birinci ayakta biz berbattik tamamen yanlis bir taktik oynadik 4-0 hep wengerin sucu, ama bu ikinci ayakta milan cok hata yapti ilk yarida cok guzel bir pozisyonu kacirdi onun disinda sutlarin cogu hedefte degildi defans da ayri kotuydu. arsenal milandan cok daha iyi oynadi diyebilirim ozellikle de ilk yarida. ikinci yarida milan iyi savundu tutustular tabi. ahh van persie kalecinin ustunden o topu yollayamadi ya 4. gol kesin geliyordu penaltilara kalacakti cok eglenecektik ama olmadi saglik olsun wenger yuzunden bizim cekmedigimiz cile kalmadi canim malesef isteee bizim en buyuk sorunumuz o

Günaydın canlar ciğerler

Herkese super bır çarşamba olsun...Bugün denetleme var ofiste belkı biraz aksatabilirim sizi.Kendinize dikkat edin fırsat buldukca gelmeye çalışıcam...

cnm sen dukan yapamazsın hem calısıyorsun hem evde bebegın var...Çok ıstıyorsan dene ama yarıda bırakma sansın daha yuksek gelıyor bana...

bilmiyorum cnm deneyeceğim eşimde çok destekçi akşamları oğlum ben gitmeden yediği için pek yemiyo en fazla ona bir çorba yapıyorum :)

bu sabah 2 yumurta haşladım azıcık tuz atıp yedim yani resmen başladım bugün kitabıda alıcam bana yardım edin olur mmu fadime abla ve fulya
özellikle fulya senin araştırmaya vaktin daha çok biliyosundur şimdi öğlen ızgara tavuk + 1bardak ayran yada zero kola yesem olur mu ? akşama da biftek gibi yağsız kırmızı eti tavada yada grilde pişirsem elimde kitapta olmadığına birgünlük örnek menü hakkında bir fikrim yok acıkçası bide porsiyon ölçüm ne olmalı :26:

Günaydın canlar ciğerler

Herkese super bır çarşamba olsun...Bugün denetleme var ofiste belkı biraz aksatabilirim sizi.Kendinize dikkat edin fırsat buldukca gelmeye çalışıcam...

günaydın cnm benimde eğitimim var 9da giricem 12de son öğleden sonrada göreve çıkarım ilk fırsatta damlarım ama hoşçakalınnnn
linosse balım istediğin modelleri belirle bursada özel yaptıralım bebem ne üzülüyosun :) ayakkabının merkezi sayılır bursa

günaydın nagiş kahvaltın güzel .ögle tavuk ızgara derisiz olsun zero yada ayran çok güzel .arada 1 bardak diyet süt iç yada diyet yogur ye .akşam köfte balık sakatat hangisini seversen ye ama yagsız yanında zero yada ayran
bimde satılan lor dan al kahvaltıda küçük bir kase yesen doyurucu oluyor.karper peynir al çantanda bulunsun kendine yulaftan kek yap yanında götür çay yada kahveyle çok güzel gidiyor .tarifleri ben almıştım .dukan sitesindede var DUKAN DİYETİN HAYIRLI OLSUN

biz diyete başladıgımızda doyana kadar yerdik zaten çok yiyemiyorsun yanında içecek olunca .yagsız kıymayı kavurup içine baharat atıp yedigimiz çok oldu ama doyana kadar

nerelerdesin eda ev temizligin bittince artık dön aramıza .benimde evimin hepsi badana olucak .kartonpiyer yapılcak kaç gün sürer bilmiyorum 160 metre kare ev bilgin varmı bu konuda:26:

Günaydın canlar ciğerler

günaydın cicişleeeer günaydın murş. kolay gelsin canım. mühim olan insanlıktır kardaş.

Kahve molasıda kimsesiz güzel olmuyor en iyisi dukan topigine gideyim

günaydın fadime ablaa. ben geldimmm artık yanlız değilsin =) nasılsın?

PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.

günaydın cicişleeeer günaydın murş. Kolay gelsin canım. Mühim olan insanlıktır kardaş.

günaydın fadime ablaa. Ben geldimmm artık yanlız değilsin =) nasılsın?

günaydın canım iyiyim sen .sabah 6 da kalktım ikizleri okula gönderdim sonra küçük kızımı gönderdim eşimle kahvaltı yaptım .kahvaltıdan 1 saat sonra 20 dakika egzersiz yaptım göbegim için ...şimdi kahve molası 2 kupa neskafe içtim şekersiz

iyi bende çok şükür. oov epey erken kalkmışsın sen. mecburen gerçi çocuk olunca. sen 2 haftadır diyette çok iyi gidiyorsun fadime abla ya
maaşallah. hakikaten çok önemsedin bu hırsla devam edersen süper bir sonuç alıcaksın inşallah emeğinin karşılığı..
ben de bu aralar bir gariplik var akşamları kendimi tutamıyorum

ula kizlar 14 mart sevduğumin doğum cunü. ne deysunuz. ne alacağum da? nerye bakaysunuz ha buraya celun.

(ayakkabı, gömlek, kazak vb. olayını es geçelim geçen sene aldım.)

tşk ederim inş hayırlı olur
yani ablacım diyosun ki gün içinde diyet süt yoğurt serbest,şekersiz kahve çayda serbest mi bide yulaftan kek yada senin verdiğin tarifteki krakerleri atak evresinde de yiyebilirmiyim ? ve atak evresinde yada diğer evrelerde porsiyonlar ne olmalı sınırsız mı kitabım yok sizden bilgi alayım işin kötüsü birde dukan topiğini takip edecek vaktimde yok bana yardım edin olur mu

biz diyete başladıgımızda doyana kadar yerdik zaten çok yiyemiyorsun yanında içecek olunca .yagsız kıymayı kavurup içine baharat atıp yedigimiz çok oldu ama doyana kadar

hımmm et ve ürünlerine bayılırım tam benlik

bunu yapıp çantama atabilirim ara öğün niyetine tşk ederim,bide tatlandırıcı kullanabiliyoruz dimi ? içinde sadece nişasta var dimi yanlışlık yok yani

egzersiz niyetine akşamları eve yürümeyi düşünüyorum iş yerinden ev hızlı adımlarla tam 20 dk dukan zamanlamamda iyi oldu hava yürüyebilecek kadar ılıdı evde spora zaman kalmıyo
tşk ederim abla yardımların için benim için çok iyi olacak çok

selam arkadaşlar ben dün kilo bildirimi yapamadım ara gündü salı ama ben annemdeydim orda net yok sabah 7 de götürdü eşim işe giderken beni
dün bugün çok kötüyümkızlar regl oldum ama bu sefer çok fena oldum düşünün 6 satte bir agrı kesici içerek şu 3 günde 5-6 agrı kesici içtim
sıcak su torbamla geziyom her an

siz napıyonuzz

buarada baktımda geçmişe fadime abla 96 lara inmiş
fadime abla dikkat et bukadar inmişken al daha
bikere daha hatırlarsan 96 lara inmiştim bir anda 100 e çıkmıştın bunu moral bozmak içim değil dahada mortive ol diye söylüyorum

Fulya 85 olmuşş
murchhh dikkkat et bu fulya sana yaklaştııı geçecek gibi hızla yakşalıyo arayı açmalısın

siyamum zaten almış başını gidiyo

Nagiş benden aşagıda hehralde ama
yakınızz inşş geçmezsin beni nagiş çok kıskanırım

selam canim gerci fadime abla yazmis ama ben de cevap vereyim bahsettigin menu guzel yagsiz etten diledigin kadar yiyebiliyorsun porsiyon sinirlamasi yok, yumurta aki da diledigin kadar serbest ama yumurta sarisini kolesterolu olanlar haftada 4 olmayanlar haftada 7 yiyebiliyor. ayran olur ama yagsiz yogurttan kendin yapsan daha guzel olur :) atakta ve seyirin protein gunlerinde yiyebilecegin bazi sebzeler de var sarimsak, sogan, gunde 1 tatli kasigi rende domates veya domates puresi, maydonoz, tere, dereotu bunlari tat vermek icin kullanabiliyorsun ama az. yani sogan anca yemegin icine koymaya yarim kucuk sogan kadar. kitabi da bir ara alirsan daha iyi olur tabi ornek menuleri ve neler yiyebilecegini gormek acisindan. dukan sayfasinda da degisik tarifler olur oradan da bakabilirsin. ben sabah yine krep yaptim yagsiz krem peynirle durum yapip yedim cok mutluyum su an birazdan esimle spora gidiyoruz donuste malzeme alicam evde hersey bitmis dukanlik sadee sut ve yumurta kalmis biraz vejeteryan eti almam lazim bide yogurt. cok sevdim ben bu diyeti ya yasasin dukan

ula kizlar 14 mart sevduğumin doğum cunü. ne deysunuz. ne alacağum da? nerye bakaysunuz ha buraya celun.

(ayakkabı, gömlek, kazak vb. olayını es geçelim geçen sene aldım.)

erkege de hediye almak zor yahu.. ben de esime yildonumumuz icin ne alacagimi bulamadim zaten sportif takilan biri Nike'dan £100'luk cek alicam gidip orada kendine ayakkabi tshirt vs ne istiyorsa alsin. cidden alacak birsey bulamadim hem esim oylesinden daha mutlu olur diye dusunuyorum

seninkinin zevkini bilmiyorum ama klasiklerden parfum, saat, ayakkabi, cuzdan, veya benim esim gibiyse playstation falan bilemiyorum oyle seyler dusunebilirsin...? :44::44::44:

evet canim kahve cay serbest yalniz tatlandirici kullaniyoruz seker yerine (eger tatli seviyorsan)

tatlandirici evinde hep olsun onlardan iste kek muffin falan pisiriyoruz ya dukan tarifleri, her eve lazim yani :) tatlandirici (splenda mesela), sut tozu, sekersiz kakao, vanilya aromasi bunlar genelde hep kullandigimiz her evde bulunasi seyler.

atak evresinde gunde 1.5 yemek kasigi yulaf yeme hakkin var ister kek ister ekmek ister muffin ister benim gibi krep yap. atak bitince seyire geciyorsun o zaman gunde 2 kasik oluyor yulaf hakkin. simdi mesela sen 6 kasik yulaftan kek yaparsan o 4 porsiyon olmus oluyor ataktaysan eger. seyirdeyken de 3 porsiyon oluyor. ona gore porsiyonlari hesapliyorsun bir seyin icine koydugun yulaf miktarindan yola cikarak. ama yulaf koymadan yaptigin peynirli kraker, dukanella, muhallebi vs onlarda oyle bir derdin yok. yalniz cikolatali pudingler vs icine kakao ve misir unu koyulan seyler gunde 1 kaseye izin var diyor dukan amca.

ya parfümü var herşeyi var ama cüzdanı eskidi aslında olabilir çok mantıklı. sağol trulyScrumptious canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…