- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.461
ya parfümü var herşeyi var ama cüzdanı eskidi aslında olabilir çok mantıklı. sağol trulyScrumptious canımsın
selam canim gerci fadime abla yazmis ama ben de cevap vereyim bahsettigin menu guzel yagsiz etten diledigin kadar yiyebiliyorsun porsiyon sinirlamasi yok, yumurta aki da diledigin kadar serbest ama yumurta sarisini kolesterolu olanlar haftada 4 olmayanlar haftada 7 yiyebiliyor. ayran olur ama yagsiz yogurttan kendin yapsan daha guzel olur :) atakta ve seyirin protein gunlerinde yiyebilecegin bazi sebzeler de var sarimsak, sogan, gunde 1 tatli kasigi rende domates veya domates puresi, maydonoz, tere, dereotu bunlari tat vermek icin kullanabiliyorsun ama az. yani sogan anca yemegin icine koymaya yarim kucuk sogan kadar. kitabi da bir ara alirsan daha iyi olur tabi ornek menuleri ve neler yiyebilecegini gormek acisindan. dukan sayfasinda da degisik tarifler olur oradan da bakabilirsin. ben sabah yine krep yaptim yagsiz krem peynirle durum yapip yedim cok mutluyum su anbirazdan esimle spora gidiyoruz donuste malzeme alicam evde hersey bitmis dukanlik sadee sut ve yumurta kalmis biraz vejeteryan eti almam lazim bide yogurt. cok sevdim ben bu diyeti ya yasasin dukan
erkege de hediye almak zor yahu.. ben de esime yildonumumuz icin ne alacagimi bulamadim zaten sportif takilan biri Nike'dan £100'luk cek alicam gidip orada kendine ayakkabi tshirt vs ne istiyorsa alsin. cidden alacak birsey bulamadim hem esim oylesinden daha mutlu olur diye dusunuyorum
seninkinin zevkini bilmiyorum ama klasiklerden parfum, saat, ayakkabi, cuzdan, veya benim esim gibiyse playstation falan bilemiyorum oyle seyler dusunebilirsin...? :44::44::44:
evet canim kahve cay serbest yalniz tatlandirici kullaniyoruz seker yerine (eger tatli seviyorsan)
tatlandirici evinde hep olsun onlardan iste kek muffin falan pisiriyoruz ya dukan tarifleri, her eve lazim yani :) tatlandirici (splenda mesela), sut tozu, sekersiz kakao, vanilya aromasi bunlar genelde hep kullandigimiz her evde bulunasi seyler.
atak evresinde gunde 1.5 yemek kasigi yulaf yeme hakkin var ister kek ister ekmek ister muffin ister benim gibi krep yap. atak bitince seyire geciyorsun o zaman gunde 2 kasik oluyor yulaf hakkin. simdi mesela sen 6 kasik yulaftan kek yaparsan o 4 porsiyon olmus oluyor ataktaysan eger. seyirdeyken de 3 porsiyon oluyor. ona gore porsiyonlari hesapliyorsun bir seyin icine koydugun yulaf miktarindan yola cikarak. ama yulaf koymadan yaptigin peynirli kraker, dukanella, muhallebi vs onlarda oyle bir derdin yok. yalniz cikolatali pudingler vs icine kakao ve misir unu koyulan seyler gunde 1 kaseye izin var diyor dukan amca.
TŞK EDERİM CNM üşenmeden yazdığın için
krep yaparsam sabahları 2 yumurta yemekten kurtulurum
krep ve muffin bide muhallebi tarifin var mı cnm dukan topiğine baktım biraz kafam çorba gibi oldu
akşam alışverişte yağsız ürünler bulabilirmiyim bilmiyorum yarım yağlı ve light ürünler ancak bulabilrim gibi geliyo :26:
Kuş kadarki menüm : 1 fincan 3in1 nescafe
Öğle: 3 çatal yoğurtlu kavrulmuş havuç ve kabak
Akşam: 1 kase ıspanak
1 kaşık yoğurt
1portakal
3 kayısılı su...
1 saat yürüyüş
hah iyice ac birak kendini de 30 kiloya dus
toplam 300 kalori anca almissin bugun. bence biraz dikkat et canim biraz porsiyonlari arttir veya ara ogun ekle yoksa kitlik moduna girecek vucudun
Dünü telafi içindi canım... Aç kalmadım aslında hastayım cnm bişey istemiyor bende bu durumu lehime çeviriyorum. Sadece ilaç alcağım öğünlerimi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?