Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ula kizlar 14 mart sevduğumin doğum cunü. ne deysunuz. ne alacağum da? nerye bakaysunuz ha buraya celun.

(ayakkabı, gömlek, kazak vb. olayını es geçelim geçen sene aldım.)

ben sevgililer gününde bir internet sitesine çiçek şeklindeki keklerden sipariş verip işyerine gönderdim. ben de gömlek kazak almaktan usanmıştım.değişiklik oldu. çok beğendi ve çok hava attı

dün akşam 4 saat boyunca başım döndü yerimden kalkamadım. tansiyonum düştü. bu yüzden 11 e kadar yattım.

12 gibi

kaşarlı yumurtalı patates
çay

okulda
5 eti form
1 süt

akşam
kuru fasülye
pilav
ayran
salata

spor yok. henüz baş ağrılarım geçmedi.

bugün ölçtüm biçtim kendimi.

bilmem doğru, bilmem yanlış ama yazayım da bulunsun

göğüs:

bel:

basen

ayy çok güldüm fulyanın msjı görünce koptum güzel yöntemmiş
fulya ve fadime abla tarifler için ne kadar tşk etsem azdır iyiki varsınız sevgili eşim acayip motive ediyo beni akşam alışverişe gittik açıkçası yağsız süt yoğrt ayran bulamadım yörsanın light ürünlerini doldurdum geldim,hindi füme ,sıvı tatlandırıcı,vanilya aroması ,zero kola vs vs aldımda aldım kepeği bulamadım fadime abla splendanın tane olanınımı kullanıyosun yiyeceklerde, eczanede vardı içinde 500 tane var 38 tl onumu alıcam bilemedim ki :26:
heee unutmadan dukan testini yaptım 3 gün atak ve 62 kgde sonlandır diyo aman beni bırakmayın siz yönlendirin ben ona göre yerim
bugün ki menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
öğle
ızgara köfte+diyet kola
akşam 2 dana rosto (avuç içi büyüklüğünde yağsız kırmızı et tavada pişirdim azıcık tuzla )
ara light sütten neskafe 1 tatlandırcı ile

bide dukan bisküvisini yörsan light peynirle yaptım 3 tanede ondan yedim olmuş mu olmamışsa atak evrem 4 güne uzucak :44:

bugünkü menümm

sabah kahvaltıda

3 uzun sosis
1 domates + yeşil ince biber
beyaz peynir
2 zeytin
2 dilm ekmek
2 fincan çay

ara yok

öğle(15:00 da)
kıymalı yumurta
çay
1 dilim ekmek

ara yok

akşam çay
3 tek biskrem

kızlar yarın sabaha kahvaltıya arkadşım gelecekk
ertesi gün ben başka bi arkadşa kahvaşltıya gitcem
yarın fazla yemem amaaa haliyle hazırlık yapacagımm
benim sanırım misafir almamak ve misafirliğe gitmemem gerek yoksaa bu işin sonu kötüü

ula kizlar 14 mart sevduğumin doğum cunü. ne deysunuz. ne alacağum da? nerye bakaysunuz ha buraya celun.

(ayakkabı, gömlek, kazak vb. olayını es geçelim geçen sene aldım.)

gel haboyle gel haboylee buyanaaa bişey diyeyim sağaaa

ayy erkegede hediye almak zor bee
ne alınır pantolon kazak ayakkabı ....

bunları almşsann mont alabilirsin blazer ceket, spor mont gibi birşey olabilirr ..

bu ara ihtiyacı olan yada alacagını bilfdigin birşey varmı onu alabilirsin ..
kaşkol bere eldiven alabilirsin üşüme diyerek verirsin :)

ben eşime birdahaki dışarı çıktıgımda hediye çelik yüzük alacagım gecen gün dolaşırken gördük begendi
benim eşim düğünde alınan 750 liralık yüzüğünü düşürdü şimdi gümüş pastane yüzüğümüzü takıyoo
altına bidaha para veremem çelik yüzükler 45 - 50 lira civarıydıı ondan alcam çok bilee :):):)

ne demek canim birbirimize destek icin buradayiz menun de bence harika olmus bu arada :129::128:

senin de menun gayet guzel canim hayirdir neden bu gecmeyen bas agrilari tansiyon dusmeleri ? gecmis olsun

bugun herkesin menusu ayri guzel olmus hoppidicik ortalarda yok yalniz onu merak ettim goren oldu mu?

cidden misafir olayi bozuyor bizi baya.. burada yasasan rahatsin bak 40 tane misafir geliyor kv onlerine bir paket biskuvi atiyor tamamdir bitti tabi o da sanslilarsa.. sanssizlarsa sadece bir kupa cay

hoppişi görmedim son günler çünkü sık giremedim dogrusu ara ara girdiğim için kopuk oldu

ay cidden k öylemi ama oralarda öyle demöekkiii
bizlerde misafir geldimiii pasta börekk marifetler dökülüyo ortaya :)))

dün annemdeydim dedimyaa
misafirleri vardı Allahımmm bir masa kurduuu dayanamadım yedimde yedimmm
sonra pişman oldum amaa işte göz gördümü gönül vazgeçmiyorrr

yenir tabi ya cok zor mis gibi onunde ikramlar olunca
bakalim ben tr geldigimde neler olacak :18: anneme dukan yapiyorum sakin bozdurma dedim tamam dedi, bakalim...

nagiş sen bu sabah kaç kilo çıktın ben 95.5 çıktım yarına 95 altı çıkarım inşallah .dün çok güzel spor yaptım mekik çektigim için göbegim çok acıyordu

nagiş tatlandırıcıyı tane olandan aldım kutusu kahverengi sarı karışık .ben ufak aldım ama bu ay büyük paket alıcam kızımla kullanıyoruz çabuk bittiyor

nagiş sen bu sabah kaç kilo çıktın ben 95.5 çıktım yarına 95 altı çıkarım inşallah .dün çok güzel spor yaptım mekik çektigim için göbegim çok acıyordu

dün ilk gündü ama bu sabah pek bi fark göremedim dukan 3 gün atak diyo ama ben daha çok mu yapsam ki :44:

nagiş tatlandırıcıyı tane olandan aldım kutusu kahverengi sarı karışık .ben ufak aldım ama bu ay büyük paket alıcam kızımla kullanıyoruz çabuk bittiyor

ben tatlandırıcıyı metrodan almıştım sıvı olanı yiyecekler tablet olanı içecekler için ama bütün tariflerde ısrarla splenda diyo 40 tlye kıyıp alsam mı bilemedim :26:
bide işin özü tüm beyazlar,ekmekler,karbonhidratlar yasak illa ekmek pasta tarzı bişey cnımız isterse dukana özel tariflerle yapıyoruz doğru mu anlamışım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…