Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

keklerden günde 3 parça yiyebilirsin krep 1.5 kaşıktan yaptıgını bitirebilirsin
bence testte ne derse onu yap senin kilon az çabuk bitter

keklerden günde 3 parça yiyebilirsin krep 1.5 kaşıktan yaptıgını bitirebilirsin
bence testte ne derse onu yap senin kilon az çabuk bitter

3 yap diyosun yani,3 gün bitsin bakalım duruma zaten temmuzun 19 unda 62 kg olursun ve koruma proğramına geçmelisin diyo :) ahhh nasılda güzel diyo

Hepinizin Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun...

Ben bugün ortalarda olamıcam yine alıştınız zaten Akşam girerim bugün kursta çizdiklerimi bastırıcam matbaa aşamasındayım...

Parfüm kutusu,Hediyelik çanta,Cd etiketi(sticker) Kurumsal çalışmam; kartvizit zarf kapaklı dosya... Ay daha neler var neler yanıma fazla alayım para ortada kalmıyım...

Ya uzun zamandır ilk defa beyaz askılı tişörtü oramı buramı gizleme hissi olmadan giydim gerçi pantolonum düşük belya arka simit çıktı oda nazar boncuğum olsun ne göbiş var ne yanlarım...

canlarım ballarım tombul kelebeklerim hepimizin kadınlar günü kutlu olsun ...öpüyorum hepiciğinizi...babanem halen bizde ..o yüzden sık giremiyorum...ayy birde bugün çooook mutlu bir haber aldım..burada bahsetmiştim arkadaşımın bebeği (benim aşkitomla aynı ayda doğdu) kanserdi..amerikada tedavi görüyordu 6 aydan beri...tedaviye olumlu sonuç vermiş..lösemiyi yenmiş..şu an tüylerim diken diken yazıyorum..o kadar sevindimki ..sizlede paylaşayım dedim..

Ayyy çok güzel bi haber hadi gözün aydın hopişşşşş Allah herkese acil şifalar versin inş...

Canımmm Topiğiimmm Herkesee slm olsunn

Hepimizn DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN ..

Geçmişe baktım ne kadar guzel kaynatmıssınız masallah

2 gündür baya younum gelemiyorum ve dıyette yapamıyorum ama cumartesı ıtıbarı ıle bomba gıbı aranızdayım bu hafta baya abarttım ve kaçırdım ipin ucunu...Edda cok haklı fulyaya bu kadar avabs yeter ahahhahaha

Fadıme abla nagıs fulya baya ıyı gıdıyo dukan anladıgım kadarıyla ...

Edda senbde don artık aramıza yettı bu hasret

hopıs senınde babaneneın ellerınde opuyorum gecen cumartesı bızımkıde dondu bıze 3 er ay 3 oglunda donusumlu kalıyor sıra bızde ınanırmısın eldıgınden berı hergune ayrı bısey ıstıyor.Bızım evde dıyet yapmak zaten zordu babannemle x2 oldu bu zorluk.Arkadasının bebegı ıcınde cok sevındım allah sıfasını versın ıns.

Sıyamumcumm sende ıyı gıdıyorsun masallah

Kaburga dolması sanırım dıyet agır feldı bs donmelerı ondan olabılır...

Hepınızı cok ozledım kendımı suclu hıssedıyorumm...Bı an once tempolu aranıza donmek ıstıyorum ıns

gunaydiiinnnn kadinlar gunumuz kutlu olsun :118:
mikrodalga ekmegi yaptim bugun cunku dun yagsiz surmelik cheddar peyniri aldim marketten, o yuzden krep yerine bugun tost sogumasini bekliyorum tost makinesine aticam
hava gunluk guneslik cok guzel ama bugun aycangulun verdigi epilasyon gunu ondan disari cikamicam

Edda cok haklı fulyaya bu kadar avabs yeter ahahhahaha

nihahaha

cok sevindim canim ne guzel bir haber

daha cok yapma canim sen onun dedigini yap
splenda nasil 40tl yahu? burada kek kurabiye icin toz splenda satiliyor kutusu £2, yani 6 liraya geliyor. o kadar fiyat farki olmasi mumkun degil :44:

3 yap diyosun yani,3 gün bitsin bakalım duruma zaten temmuzun 19 unda 62 kg olursun ve koruma proğramına geçmelisin diyo :) ahhh nasılda güzel diyo

evett nasil da motive ediyor degil mi orada gorunce ne kadar zamanda kac kiloya dusulecegini

ahh ah ben de bir gun beyaz askili tshirt ve minicik kot etek giymek istiyorum hicbir yerimi ortme ihtiyaci hissetmeden tebrikler fistigim darisi da bizim basimiza

hopişim gözün aydın şu an bende çok sevindim allah anasına babasına bagışlasın inşallah .babaannen gidince hemen sen çok sıkı diyet yapıp verirsin

fulya sizin orda nekadar ucuzmuş ben içinde 100 tane olandan aldım 11 lira ödedim eczaneye

seninde kadınlar günün kutlu olsun cnm güzel haberinize sevindim insan arkadaşlarının güzel haberlerini alınca nasıl seviniyo heleki evlat bambaşka Allah hepsine sağlık versin

sende bendensin kaptancım bu hafta yoğun nerdeyse takip edemiyorum hadi bakalım yine kaçamak yapmışsın bak mayısa az kaldı benden demesi

cnm bu ekmek mikrodalga olmazsa fırın olmuyomuki :26: splenda çok pahalı çok 100 tanesini 11 tlye aldım tozunaysa rastlamadım bile

fulya sizin orda nekadar ucuzmuş ben içinde 100 tane olandan aldım 11 lira ödedim eczaneye

bende bende verdim o parayı amma masraflı oldu iki gündür 20 tlyede kitap aldım bu paraları çıkarmak için bile yiyemem ha

Sende dukan yap topiğe uy kaptan Valla dön artık aramıza hep yağ artılarını değil birazda eksilerini görelim

gunaydiiinnnn kadinlar gunumuz kutlu olsun :118:

ahh ah ben de bir gun beyaz askili tshirt ve minicik kot etek giymek istiyorum hicbir yerimi ortme ihtiyaci hissetmeden tebrikler fistigim darisi da bizim basimiza

Giyersin yavrum ya sen hem rakamdaki kilon kadarda göstermiyorsun bizim kurstakileri gör bide Teşekkiirleerrr

supermarkette sekerin durdugu reyonda oluyor bizde bir suru toz tatlandirici. splendayi oradan aliyorum. en son baska bir marka aldim tamamen dogalmis kimyasal yok, o biraz daha pahaliydi. buyuk marketlere bir bak bence toz splenda satiyorlardir.

cnm bu ekmek mikrodalga olmazsa fırın olmuyomuki :26: splenda çok pahalı çok 100 tanesini 11 tlye aldım tozunaysa rastlamadım bile

olur tabi firinda aslinda nar gibi kizariyor kabariyor guzel oluyor. ama iste 55 dakika suruyor diye biraz tembellik ediyorum. sabah uyaninca karnim ac oluyor o kadar bekleyemiyorum mikrodalgada 7 dakikada oluyor kabarmiyor pek, bir de islak gibi cikiyor sanki. sonra tost makinesine atiyorum iste o zaman muhtesem oluyor yalniz :18: yarin sabah olsa da yeniden yapsam

yarin seyir evresine geciyorum bu arada cok sukur, gelsin sebzeler

ahhh nagıscım ahhhh bana mayıs deme :18: ühühühühüü

Siyamumcum dukanı gecen ramazan donemınde denedım tatlımmm...Benım ıcın ımkansız bı dıyet o ama kılo verdırdıgı bı gercek.Hem maddı acıdan hem manevı acıdan benı sarsan bı dıyet oldu.Dukanda sureklı ozel yemekler yapman gerek bende zman yok dukanda doyana kadar yemen gerek bende ayar yok....

Son düzenleme:
Ayyy sanki biraz hafifledi işler arayan sorayan yok

Pazartesiye kadar detoks yapayım dıyorummm Wücüdü bi şaşırtaayım Yarın maaş alıyorumda solemesı ayıp gene havaya gırdım

Para bok tabı Bide yarın su plaates lastıklerınden bakıcam ıns masallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
.............................................

Son düzenleme:

haklisin canim her ogune ozel yemek hazirlamak gerekiyor calisan biri icin biraz zor olabilir
benim de normalde ayarim yoktur ama sebzesiz falan yenmiyor ya istesem de cok yiyemiyorum

ohhh maas gunu bayilirim turkiye'den gelir gelmez is arama calismalarina baslamam gerektigini hatirlatti bu bana... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…