- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.501
kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
dün ilk gündü ama bu sabah pek bi fark göremedim dukan 3 gün atak diyo ama ben daha çok mu yapsam ki :44:
ben tatlandırıcıyı metrodan almıştım sıvı olanı yiyecekler tablet olanı içecekler için ama bütün tariflerde ısrarla splenda diyo 40 tlye kıyıp alsam mı bilemedim :26:
bide işin özü tüm beyazlar,ekmekler,karbonhidratlar yasak illa ekmek pasta tarzı bişey cnımız isterse dukana özel tariflerle yapıyoruz doğru mu anlamışım :44:
keklerden günde 3 parça yiyebilirsin krep 1.5 kaşıktan yaptıgını bitirebilirsin
bence testte ne derse onu yap senin kilon az çabuk bitter
3 yap diyosun yani,3 gün bitsin bakalım duruma zaten temmuzun 19 unda 62 kg olursun ve koruma proğramına geçmelisin diyo :) ahhh nasılda güzel diyo
canlarım ballarım tombul kelebeklerim hepimizin kadınlar günü kutlu olsun ...öpüyorum hepiciğinizi ...babanem halen bizde ..o yüzden sık giremiyorum...ayy birde bugün çooook mutlu bir haber aldım..burada bahsetmiştim arkadaşımın bebeği (benim aşkitomla aynı ayda doğdu) kanserdi..amerikada tedavi görüyordu 6 aydan beri...tedaviye olumlu sonuç vermiş..lösemiyi yenmiş..şu an tüylerim diken diken yazıyorum..o kadar sevindimki ..sizlede paylaşayım dedim..
Edda cok haklı fulyaya bu kadar avabs yeter ahahhahaha
canlarım ballarım tombul kelebeklerim hepimizin kadınlar günü kutlu olsun ...öpüyorum hepiciğinizi ...babanem halen bizde ..o yüzden sık giremiyorum...ayy birde bugün çooook mutlu bir haber aldım..burada bahsetmiştim arkadaşımın bebeği (benim aşkitomla aynı ayda doğdu) kanserdi..amerikada tedavi görüyordu 6 aydan beri...tedaviye olumlu sonuç vermiş..lösemiyi yenmiş..şu an tüylerim diken diken yazıyorum..o kadar sevindimki ..sizlede paylaşayım dedim..
dün ilk gündü ama bu sabah pek bi fark göremedim dukan 3 gün atak diyo ama ben daha çok mu yapsam ki :44:
ben tatlandırıcıyı metrodan almıştım sıvı olanı yiyecekler tablet olanı içecekler için ama bütün tariflerde ısrarla splenda diyo 40 tlye kıyıp alsam mı bilemedim :26:
bide işin özü tüm beyazlar,ekmekler,karbonhidratlar yasak illa ekmek pasta tarzı bişey cnımız isterse dukana özel tariflerle yapıyoruz doğru mu anlamışım :44:
3 yap diyosun yani,3 gün bitsin bakalım duruma zaten temmuzun 19 unda 62 kg olursun ve koruma proğramına geçmelisin diyo :) ahhh nasılda güzel diyo
Hepinizin Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun...
Ben bugün ortalarda olamıcam yine alıştınız zatenAkşam girerim bugün kursta çizdiklerimi bastırıcam matbaa aşamasındayım...
Parfüm kutusu,Hediyelik çanta,Cd etiketi(sticker) Kurumsal çalışmam; kartvizit zarf kapaklı dosya... Ay daha neler var neler yanıma fazla alayım para ortada kalmıyım...
Ya uzun zamandır ilk defa beyaz askılı tişörtü oramı buramı gizleme hissi olmadan giydim gerçi pantolonum düşük belya arka simit çıktı oda nazar boncuğum olsun ne göbiş var ne yanlarım...
fulya sizin orda nekadar ucuzmuş ben içinde 100 tane olandan aldım 11 lira ödedim eczaneyegunaydiiinnnn kadinlar gunumuz kutlu olsun:118:
mikrodalga ekmegi yaptim bugun cunku dun yagsiz surmelik cheddar peyniri aldim marketten, o yuzden krep yerine bugun tostsogumasini bekliyorum tost makinesine aticam
hava gunluk guneslik cok guzelama bugun aycangulun verdigi epilasyon gunu ondan disari cikamicam
nihahaha
cok sevindim canim ne guzel bir haber
daha cok yapma canim sen onun dedigini yap
splenda nasil 40tl yahu? burada kek kurabiye icin toz splenda satiliyor kutusu £2, yani 6 liraya geliyor. o kadar fiyat farki olmasi mumkun degil :44:
evett nasil da motive ediyor degil mi orada gorunce ne kadar zamanda kac kiloya dusulecegini
ahh ah ben de bir gun beyaz askili tshirt ve minicik kot etek giymek istiyorum hicbir yerimi ortme ihtiyaci hissetmedentebrikler fistigim darisi da bizim basimiza
Canımmm Topiğiimmm Herkesee slm olsunn
Hepimizn DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN ..
Geçmişe baktım ne kadar guzel kaynatmıssınız masallah
2 gündür baya younum gelemiyorum ve dıyette yapamıyorum ama cumartesı ıtıbarı ıle bomba gıbı aranızdayımbu hafta baya abarttım ve kaçırdım ipin ucunu...Edda cok haklı fulyaya bu kadar avabs yeter ahahhahaha
Fadıme abla nagıs fulya baya ıyı gıdıyo dukan anladıgım kadarıyla ...
Edda senbde don artık aramıza yettı bu hasret
hopıs senınde babaneneın ellerınde opuyorum gecen cumartesı bızımkıde dondu bıze 3 er ay 3 oglunda donusumlu kalıyor sıra bızde ınanırmısın eldıgınden berı hergune ayrı bısey ıstıyor.Bızım evde dıyet yapmak zaten zordu babannemle x2 oldu bu zorluk.Arkadasının bebegı ıcınde cok sevındım allah sıfasını versın ıns.
Sıyamumcumm sende ıyı gıdıyorsun masallah
Kaburga dolması sanırım dıyet agır feldı bs donmelerı ondan olabılır...
Hepınızı cok ozledım kendımı suclu hıssedıyorumm...Bı an once tempolu aranıza donmek ıstıyorum ıns
gunaydiiinnnn kadinlar gunumuz kutlu olsun:118:
mikrodalga ekmegi yaptim bugun cunku dun yagsiz surmelik cheddar peyniri aldim marketten, o yuzden krep yerine bugun tostsogumasini bekliyorum tost makinesine aticam
hava gunluk guneslik cok guzelama bugun aycangulun verdigi epilasyon gunu ondan disari cikamicam
nihahaha
cok sevindim canim ne guzel bir haber
daha cok yapma canim sen onun dedigini yap
splenda nasil 40tl yahu? burada kek kurabiye icin toz splenda satiliyor kutusu £2, yani 6 liraya geliyor. o kadar fiyat farki olmasi mumkun degil :44:
evett nasil da motive ediyor degil mi orada gorunce ne kadar zamanda kac kiloya dusulecegini
ahh ah ben de bir gun beyaz askili tshirt ve minicik kot etek giymek istiyorum hicbir yerimi ortme ihtiyaci hissetmedentebrikler fistigim darisi da bizim basimiza
fulya sizin orda nekadar ucuzmuş ben içinde 100 tane olandan aldım 11 lira ödedim eczaneye
Canımmm Topiğiimmm Herkesee slm olsunn
Hepimizn DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN ..
Sıyamumcumm sende ıyı gıdıyorsun masallah
Hepınızı cok ozledım kendımı suclu hıssedıyorumm...Bı an once tempolu aranıza donmek ıstıyorum ıns
gunaydiiinnnn kadinlar gunumuz kutlu olsun:118:
fulya sizin orda nekadar ucuzmuş ben içinde 100 tane olandan aldım 11 lira ödedim eczaneye
cnm bu ekmek mikrodalga olmazsa fırın olmuyomuki :26: splenda çok pahalı çok 100 tanesini 11 tlye aldım tozunaysa rastlamadım bile
ahhh nagıscım ahhhhbana mayıs deme :18: ühühühühüü
Siyamumcum dukanı gecen ramazan donemınde denedım tatlımmm...Benım ıcın ımkansız bı dıyet o ama kılo verdırdıgı bı gercek.Hem maddı acıdan hem manevı acıdan benı sarsan bı dıyet oldu.Dukanda sureklı ozel yemekler yapman gerek bende zman yok dukanda doyana kadar yemen gerek bende ayar yok....
Ayyy sanki biraz hafifledi işler arayan sorayan yok
Pazartesiye kadar detoks yapayım dıyorummmWücüdü bi şaşırtaayım Yarın maaş alıyorumda solemesı ayıp gene havaya gırdım
Para bok tabıBide yarın su plaates lastıklerınden bakıcam ıns masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?