- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.561
Atak evresinin 5. günündeyim;
♥ ♥ ♥
Mikrodalga ekmeği ile hazırlanmış Tostum. :)))
İlk ekmek denemem nasıl olmuş :)))
Tarifi soran arkadaşlara;
Mikrodalga ekmeği tarifi;
MALZEMELER2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU
YAPILIŞI: Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.
Borcama yağlı kağıt ser, pişirme süresi tariflerde 7 dk diyor fakat benimkisi 9 dakikada pişti. :)
Atak evresinin 5. günündeyim;
♥ ♥ ♥
Mikrodalga ekmeği ile hazırlanmış Tostum. :)))
İlk ekmek denemem nasıl olmuş :)))
Tarifi soran arkadaşlara;
Mikrodalga ekmeği tarifi;
MALZEMELER2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU
YAPILIŞI: Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.
Borcama yağlı kağıt ser, pişirme süresi tariflerde 7 dk diyor fakat benimkisi 9 dakikada pişti. :)
ellerine sağlık fulya tabak mükemmel gözüküyo bende 1saattir şu mikrodalga ekmeğinin tarifini arıyorum bulamadım haftasonu için yapacaktım
ama dün krep yaptım diyette olan insan için mükemmel doğrusu
tşk ederim ablacım tarif için sen kaçıncı günündesin hala almadın mı yulaf kepeği :44: yoksa yeni mi bitti :44:
canim ben dun sabah bundan yaptim harika oldu
benimki 7 dakikada pisti, biraz islagimsi gibi oluyor sonra tost makinesine atinca mis gibi kizariyor mmmmmmmmmmmmmmm cok guzel oluyor
yemek kaşığı ölçünüz tepelememi yoksa silmemi nasıl yapıyosunuz
ben dün krep yaparken çok tepeleme değildi ama silmede değildi
bide dukan amcaya göre atak evrem bugün son kitabıda okuyorum ama henüz seyir evresine gelemedim yarın seyire başlarsam 1 öğünüme sebze protein diğer öğünler protein mi yapmalıyım :44:
yemek kaşığı ölçünüz tepelememi yoksa silmemi nasıl yapıyosunuz
ben dün krep yaparken çok tepeleme değildi ama silmede değildi
bide dukan amcaya göre atak evrem bugün son kitabıda okuyorum ama henüz seyir evresine gelemedim yarın seyire başlarsam 1 öğünüme sebze protein diğer öğünler protein mi yapmalıyım :44:
evet birgün sebze +protein ertesi günü sade protein
yo canim 1 ogun olmasi sart degil sadece yaninda bir miktar proteinle yenecek her sebze. salataya peynir mesela, sebze yemegine yogurt gibi. sen de 5+5 mi yapiyorsun? ben de yarin seyire geciyorum 5+5 yapicam. sen de oyle yapacaksan beraber yapabiliriz
yemek kasigi tatli kasigi vs olceklerim var benim normalde hep onlarla yapiyorum. ama normal yemek kasigi kullanacaksam silmeden biraz daha fazla koyuyorum ama cok asiri tepeleme de olmuyor tam ikisinin arasi gibi. sanirim sen de oyle yapmissin
kızlar size kalorisiz helva tarifi
dukan diyeti helva(her evre)
1 tk zeytin yağına 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı mısır unu ekledim.kavurdum iyice son demlerinde bir kaşık splenda ilave ettim ama biraz dolu bi kaşıktı:) sonra azar azar süt ilave edip yulafın kendini toplamasını bekledim:)irmik helvasıyla un helvası karışımı bi tat çıktı ortaya üzerine de tarçın
off kızlar çok geç kaldım farkındayım..sabah aşkitomu hastaneye götürdüm..gece ateşlendi..farenjit olmuş..kilom 86.1 maalesef..sonra tekrar uğrarım, kahvaltı yapmadım daha..
off kızlar çok geç kaldım farkındayım..sabah aşkitomu hastaneye götürdüm..gece ateşlendi..farenjit olmuş..kilom 86.1 maalesef..sonra tekrar uğrarım, kahvaltı yapmadım daha..
her ikinizede teşekkür ederim fulyacım ben 1+1 yapmayı planlıyorum 5+5te sıkılırım hemde evde bıdığımda var ya etli sebze 2 günde bir bulunmuş olur
tatlılar ve hamur işleri dışında(bunlar dukan tariflerine göre olacak ) yemeklerimizi yağsız yaptığımız sürece kıymalı ıspanak taze fasülye vs vs her türlü etli sebze yapabiliriz anladığım kadarıyla
bugün yulaf kepeği hakkımla bunu yapmak planım cnm çok tatlı istiyo sıvı tatlandırıcı kullanmak planım üzerinede tarçın immmm
bide kızlar ben yulaf kepeği bulamadım diye bugday kepeği almıştım paketini açmadım bile bunu seyir evresinde ekmek falan yaparken kullandıklarını gördüm sizce kullanılabilirmi :44:
tamam canim evet haklisin senin icin 1+1 daha iyi olur bizde zaten herkese ayri yemek pistigi icin bana farketmiyor nasil yaptigim. evet kiymali etli sebzeler yapabilirsin dogru anlamissin :) bugday kepegini bilemiyorum canim hep yulaf kepegi yaziyor heryerde sanirim onu bulmaya calissan daha iyi olur
cnm bir akşam önce almıştım buğday kepeğini ertesi gün yulaf kepeği bulunca onu hiç açmadım bile kullanmıyorum yani sadece aca değerlendirebileceğim bir durum var mı merak ettim şimdi kitabın tamda yulaf kepeği kısmını okuyodum :))
sanirim ekmege koyuyorlar dedigin gibi 2 olcu yulaf 1 olcu bugday kepegi seklinde, ama baska nasil kullanilir bilmiyorum
bende bitek ekmekte gördüm ama seyir evresinde :)
dediğim gibi ekmek tatlı gibi şeylerde tariflere sadık kalıcam ama yemek konusunda çok takılmamalıyım diye düşünüyorum 0 yağla uygun yemekler kıymalı menemenler falan gayet uygun ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?