Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bahar yaklaştıkça heyecanlanıyorum. içimde acaip bir alışveriş isteği var. ama cebimde de acaip bir kriz gündemi var
henüz istediğim gibi kilo da veremedim zaten doyma hissim kayıp şu aralar
yeni pantolon istiyorum yeni bluz istiyorum tatil istiyorum.

kız sen yinemi kilo alıp geldin ah seni seni olmadıki

ayyyy evet Fadime Ablacım ya aldım kilo valla 62 oldum 58 olana kadar diyete devam, sınav stresi ve aşırı derecede gelen tatlı istekleri sonucu bu hale geldim ama tekrar 92 olmucam bak şimdiden önlemimi aldım tutmaya çalışıyorum pis boğazımı

Kilolar aldı başını gidiyor ama ben bomba gibi geri dönüyorum Tek çareyi dukan diyetine başlamakta buldum. Evet bugünden itibaren tekrar dukancı oluyorum Hadi bakalım

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 bardak ayran (tam yağlı) lightını bulamadım

kızlar muhtemelen 1 saat sonra mağazayı kapatacağım. bu gün biraz dolaşıp sonra halama gitmek istiyorum. bakalım nasıl bir hafta sonu olacak =)

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Beni bekleyin anacım baaay.

Hepinizi seviyom kız, sanatçı arkadaşlarım beniiiiim.

Bugün ödül günümdü normal geçirdim diyetin D si yoktu... E 3 ayda bu kadar normallik fazla değil... Salıya kadar düzeltirim zaten.

Sabah: yarım kaşarlı tost
2siyah zeytin
biraz peynir

Ara: 1 fıstıklı sarma tatlı

Öğle: çeyrek lahmacun
1 ilkler kurabiye
1 bardak siyah çay tek şekerli

Akşam meyve ve salata...

selam kizlar cumartesi ya in cin top oynuyor neredeyse yani
ben de menumu soyleyeyim

sabah : 1 yumurta, 40 gr az yagli beyaz peynir
ogle : 140 gr veg tavuk, 200 gr yagsiz yogurt, 4 salatalik tursusu, 1 kutu diet cola

65 dakika kadar da badminton oynadim esimle salona gittik oglende. yendim geldim

Hoşgeldın

Ezikmiyim lan ben yolda gorsen ustume basarmısın lan ezıkmıyım ben ha ezıkmı ?

Bu kacamak odul haaa puuuhhhaa ben zaten bı yedımmı en az 4 tane fıstıklı sarma yıyorum...

Hoşgeldın

Ezikmiyim lan ben yolda gorsen ustume basarmısın lan ezıkmıyım ben ha ezıkmı ?

Bu kacamak odul haaa puuuhhhaa ben zaten bı yedımmı en az 4 tane fıstıklı sarma yıyorum...

Orda tost ve lahmacunda var onlarıda gör Göbiş çıktı hemen alışkın değil tabi uzun zamandır ot gibi besleniyor

Evet kızlar huzurlarınızda akşam yemeğim;

Fesleğenli tavuk (üzerindekide 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği)

İçinde 1 damla bile yağ yok, birde üstüne özel olarak tavuğun kendi yağlarını bile ayıkladım

pilates içinde face varsa burcu vurkaç var sayfayı beğen videolar süper benim 1 haftada farkettirdi gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…