- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.581
oyy gecmis olsun kuzuma
ohhh edda harika gorunuyorsoyle bir kahvalti yapmayali tam 1 yil oluyor
gunaydin canim gozun aydin 50ye az kalmis
tebrik ederim harika gidiyoruz hepimizyasasin dukan
hicrancim cok guzel olmussun mutluluklar dilerim canim
canim Quorn diye bisey ingiltere'de cikmis ilk, tadi kokusu dokusu eti andiriyor hatta tavuk versiyonu ayni tavuk gibi yalniz azicik daha yumusak. biftegi, kiymasi, salami vs de yapiliyor. yani et yiyen biri ne yemek yapiyorsa ben de aynisindan yapabiliyorum etsiz ama etliymis gibiannem hatta buraya geldiginde manti yapmisti bana Quorn versiyonunu yapmisti ayni olmustu hic tat farki yok. ama en yagsiz etten 80% daha az yagli ve cok dusuk kalorili. koca biftekler mesela esim normalini yiyor 300-400 kalori benimki 100 kaloriye geliyor toplam. o yuzden diyet acisindan da iyi oluyor yani su kucuk pakette olan parca tavuk seklinde olandan yiyorum hergun yogurtla super oluyor
Eki Görüntüle 364025 Eki Görüntüle 364026 Eki Görüntüle 364027
puskuutumm, yazdiklarini okuyunca okadar cok hosuma gittiki..bende basari oykusu yazmayi aklimdan gecirdim ama tamamen istedigim kiloya ulasana kadar yazmim dedim..ama biraz daha verim ozaman bende eklerim elbetteki kolay bir yoldan gecmedim..hatta inanamiyorum bile dusundukce..basaracagimida dusunmuyordum..pes etmeyi dusundugum cok gunler oldu..ama annemi dusununce vaz gectim..ve halada basarmis olduguma inanamiyorum
keske benimde verdigim bu kilolar hamilelikten felan olsaydi..malesef ben oldum olasi kilolu bir insandim
ama tabiki 110a gelene kadar aklim basima gelmemisti..yillarca enfazla bir 10 kilom vardi yoktu..ama son yillarda olan oldu..babamin rahatsizligindan dolayi eve bakmak zorunda kaldim..maddi manevi hersey benim uzerimdeydi..gunluk doktro kontrolleri annemin rahatsizligi sonra felaket derecede gida alerjisi olan bir kardesim..hepsiiyle ilgilenim derken benim kilolar aldi basini gitti..elbet farkindaydim geldigim durumun ama yillarca yaptigim dietlerde hic basarili olamamistim..
ama birgun annemin oturup aglimasi icimi yakti..bir akrabamiz benim icin sisman kizi demis birisine anlatirken ve sonra gulmus..
buda onu cok uzmus eve geldiginde bana anlatti..nebilim ogunden sonra milyonlarca kez sonra yine diyete baslicam dedim ve akapunktur diyetine basladim
sirf iki haftada 7 kiloya yakin verdigimi hatirliyorum..cok siki bir diyetti..hayatimda ekmegi cikarttim resmen..sabah ogle 300gr yogurt aksam 400gr salata iki haslanmis patates ve ya 160gr ton baligi yiyordum yada baska et yersem 80 gr..ilk ay zorlandim ama kilolar gittikce ve diyet duzene oturunca alismaya basladim. 80 kiloya gelince artik tartilmayida dusunmuyordum okadar cunku biliyordum diyetimi yapiyorum ve tartida fazla ciksamda gidiyor kilolarim..ama benim birde yaptigim felaket sporlar..saatlerce spor yaptim ve yapiyorum..hele 6lari gorunce dahada hirslandim..gunluk 3 saatimi sporda geciriyorum..bazen 2.5 saat ve kalan yarim saatie saunada geciriyorum ayriyetten haftada 2 saat yuzuyorum..belki genc olmamdan dolayi belkide yaptigim asiri sporlardan dolayi..vucudumda sarkmalar felan olmadi..catlaklar icinde sabah aksam ilac kullandim..onlar tamamen gitmedi ama gorulmeyecek kadarda azaldilar..
ve sunu soylemek istiyorum ben akapunktur dietine basladigimda kulagima takilan ignelere cok guvendim.. ilk baslarda onlar olmasa yapamazdim bile dedigim oldu...hala kulagimda ignelerim var ama sunu anladimki..kilo vermek icin sunun faydasi bunun faydasi oluyor diye herseyin pesine kosup denemeyin..hersey bizde bitiyor...eger ben listeye uymasaydim ve deli gibi spor yapmasaydim..o ignelerinn cok faydasi olacagini sanmiyorum..ilk zamanlar icin ona inanmak guzeldi..hatta sporsuz haftallarda ignelerimin olmasina ragmen 1 kilo ya veriyordum ya vermiyordum..hersey saglikli beslenme ve spordan geciyor..
Allah hepimizin yardimcisi olsun ve verdigimiz kilolari geri almayalim..cunku kilo insanin hayatini okadar mahfediyor ki...kendime olan guvenimi kaybetmistim..ama suan bambaskaa bir insanim ve eskisi gibi alinganda hic degilim...ve ne olursa olsun dietinizi bozmamaya calisin..bir kere bozdumu birdaha duzene koymak zor oluyor..benim icin enonemli kurallardan biriydi..haftasonlarini bile kacamazsiz gecirdim..yani saglikli beslenin ve bolca hareket edin..ha birde yesil cay mevzusu..ben zaten cay/kahve icen birisi degilimdir..yesil cayida diet icin icmeye baslamistim oda sabahlari..bir fincan ya ictim ya icmedim...kisacasi nerde hareket orda bereket fistiklar....ve diette oldugunuzu unutun..sizin uymaniz yeme duzeninin oldugunu dusunun..
sizi motive etsiin diye birkac fotoda eklicem..hepinize bol sans kizlarr
birde puuskutum ben 110 kiloyla basladim..sonradan bir baskul degistirme konusu olmustu..gecte olsa sana bildirmistim..sende duzeltecektin..ama gozden kacti galiba.. o majin linkinide aradim buldum..bir zahmet tekrar duzelte bilirsen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-289.html
Eki Görüntüle 360249 burda 103 kiloydum
Eki Görüntüle 360250 burda 86-87 kiloydum
Eki Görüntüle 360251 buda isyerinden cekindigim bir foto 70-72 civariydim
umarim sizleride biraz daha motive eder
darisi basimiza...
TakıM İçi BireyseL DereceleR
1 Siyamum 1,53
2 TrulyScrumptious 1,51
3 Fadime02: 1,24
4 Kaburgadolması 1,15
5 Hoppidicik 0,46
6 Edda1985: -0,15
7 Nagieymen -0,44
8 Mursh: -0,63
9 BeyazBulut Kilo Bildirimi Yapmadı :117:
10 Okyanusada Kilo Bildirimi Yapmadı :99:
11 Doksanaltmısdoksan Kilo Bildirimi Yapmadı :117:
12 Lıonessa Kilo Bildirimi Yapmadı :99:
fulya hemen yazıp çıkıyorum işim çok acil((
şimdi kitaptan okudum wc sorunu için günlük yediğiniz 1,5 k yulaf kepeğine 1 kaşık buğday kepeği ekleyebilirsiniz ileri boyuttaysa bir çorba kaşığı bitkisel yağ yada parafin yağı tavsiye ediyo
Kurstaki hocamı kurs bitmeden yolucam o olcak!Zaten sinirliyim hastalıktan dolayı onu parçalayarak geçircem sinirimi
Okadar şey çıkarttım ölçü vermesi gerekirken vermedi gittim çıkarttım dün 4 saatimi harcadım beğenmedi!
Verseydin ölçü benmi istemedim sen verdinde!
Ayyyyy çok sinirliyim hem param boşa gitti hem emeğim çöpeeeeeee! Ağlıcam çok kötüyüm :2::2::2::2::2:
anladim canim tamam aklimda bulunsun ben henuz orayi okumadim sanirim - atlaya ziplaya baktigim icin kitaba, gerci benim wc sorunum kendi kendiliginden cozuldu 2 gundur normale dondu nasil olduysa
bu arada az once sifir yag sifir seker cikolatali puding yaptim bir kase goturdum cok mutluyum coookkkkkk yasasin dukan
canim benim ya var oyle hocalar cok benzeri arkadasimin basina gelmisti endustriyel tasarim bolumunde 2 ay ugrastigi projeyi juriye sunmustu hoca begenmeyince maketi kirip paramparca etmisti kiz adami bogazlayacakti neredeyse, bosuna emek sarfetmek sonucunu alamamak cok kotu keske verseymis adam istedigi olculeri...... neyse artik bi dahaki sefere de vermezse baslamadan once gider istersin. sinirlenme sakin ol sonucta alicaksin sertifikani bitecek, sonra hocayi bir daha gormek zorunda kalmayacaksin. hem bak 51 kg oldun takim 1.si oldunsimdi senin sevinip bayram ediyor olman lazim takma kafana hicbiseyi
Adam değil kadın 23 yaşında yani aramızda 1 yaş var ve benden kısa ayrıca benm obezim dediğim halimden daha obez p.tesi sabah 9da matbaada olcam ki matbaa erkek kaynıyor bişey olsa kimse duymaz o derece ıssız ve erkek dolu...
Ayyy az önce lise 1de bi çocuktan hoşlanıyordum adını bile bilmeden sonra o büyüktü mezun oldu ben 2ye geçince bidahada ne gördüm ne ismini öğrendim kader okeyde tanıştırdıokeyde karşıma geçti orti oldu muhabbet falan aynı okula geldi tanımıyoruz tabi değişmiş baya sonra o ark ortak bu hoca ortak derken ekledik bi baktım O Şaka gibi tabi söyleyemedim havalanmasın diye
iyi akşamlar hanımlar bende menümü yazıp çıkıcam hemen Feriha oynuyo çünkü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 tane yağsız gözleme,7 zeytin,1 tk pekmez(kansız olduğum için yemek zorundayım),2 kk peynir,2 domates ve maydanoz
ara 2 küçük elma, 1 lokmacık beyaz çikolata
öğlen 1 kase tarhana çorbası,6 yk taze fasulye,1 kase yoğurt ve salata
ara yok
akşam 3 kaşık mercimek çorbası,6 yk kabak yemeği,yoğurt
ara 1 avuç dolusu leblebi
gel haboyle gel haboylee buyanaaa bişey diyeyim sağaaa
ayy erkegede hediye almak zor bee
ne alınır pantolon kazak ayakkabı ....
bunları almşsann mont alabilirsin blazer ceket, spor mont gibi birşey olabilirr ..
bu ara ihtiyacı olan yada alacagını bilfdigin birşey varmı onu alabilirsin ..
kaşkol bere eldiven alabilirsin üşüme diyerek verirsin :)
ben eşime birdahaki dışarı çıktıgımda hediye çelik yüzük alacagım gecen gün dolaşırken gördük begendi
benim eşim düğünde alınan 750 liralık yüzüğünü düşürdü şimdi gümüş pastane yüzüğümüzü takıyoo
altına bidaha para veremem çelik yüzükler 45 - 50 lira civarıydıı ondan alcam çok bilee :):):)
kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Hepinizin Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun...
nazar:
canlarım ballarım tombul kelebeklerim hepimizin kadınlar günü kutlu olsun ...öpüyorum hepiciğinizi ...babanem halen bizde ..o yüzden sık giremiyorum...ayy birde bugün çooook mutlu bir haber aldım..burada bahsetmiştim arkadaşımın bebeği (benim aşkitomla aynı ayda doğdu) kanserdi..amerikada tedavi görüyordu 6 aydan beri...tedaviye olumlu sonuç vermiş..lösemiyi yenmiş..şu an tüylerim diken diken yazıyorum..o kadar sevindimki ..sizlede paylaşayım dedim..
Canımmm Topiğiimmm Herkesee slm olsunn
Hepimizn DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN ..
Geçmişe baktım ne kadar guzel kaynatmıssınız masallah
2 gündür baya younum gelemiyorum ve dıyette yapamıyorum ama cumartesı ıtıbarı ıle bomba gıbı aranızdayımbu hafta baya abarttım ve kaçırdım ipin ucunu...Edda cok haklı fulyaya bu kadar avabs yeter ahahhahaha
Hepınızı cok ozledım kendımı suclu hıssedıyorumm...Bı an once tempolu aranıza donmek ıstıyorum ıns
Arkadaşlar Bu gelinlik benim gelinliğim Dün ilk provam vardı sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 363587
Eki Görüntüle 363588
Eki Görüntüle 363589
kızlar ben bugün arkadşıma gitcem birazdan olamıcam bugün
farkındasınız sizde bu aralar eskisi kadar sık giremedim ama her gün ya ben biyerdeyim ya biri bende :)))
son işsiz günlerimi değerlendiriyom ondan kızlarr yakında tam gaz gelcem inşallahhh
dünde başka bi arkadaşım bendeydi kahvaltıda
kahvaltı masamızın resmini çektim
ekliyim sizeee :)
Eki Görüntüle 363934
kızlar forum neden kapanıyor ya. 5 dk da çıkış yapıyor kendi kendine.. enteresan. murş sende de aynı sorun var galiba dimi tatlım? :18:
Sorma cnm yaa cok sınır bozucu bı durum yazıyom yazıyom zınk atmıs benı dısarı yazdıklarımda sılınıyor sinir oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?