Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hıımmm cnmmm anladıgım kadaroyla et ve tavuk gorunumunde ve tadında ama sebzeden yapılmıs gıdalr ıyımıss turkıyedede bulabılsek keske...

Kızlar dukan sohbetınızı heyecanla okudum aynı tempoda devm bu hafa sızın ıcın sonuclar super...

TakıM İçi BireyseL DereceleR

1 Siyamum 1,53
2 TrulyScrumptious 1,51
3 Fadime02: 1,24
4 Kaburgadolması 1,15
5 Hoppidicik 0,46
6 Edda1985: -0,15
7 Nagieymen -0,44
8 Mursh: -0,63
9 BeyazBulut Kilo Bildirimi Yapmadı :117:
10 Okyanusada Kilo Bildirimi Yapmadı :99:
11 Doksanaltmısdoksan Kilo Bildirimi Yapmadı :117:
12 Lıonessa Kilo Bildirimi Yapmadı :99:

Yaaa bu formmm ne kadar saçmaladı yaaa Çok sinir oldummmm... Uzunca bı degerlendırme yapmıstım kım ne zaman geldı kac kıloyla basladı kac kılo verdı guzel bi değerlendirme yapmıştım ama uzun sure aynı yerde beklleyınce kendı kendıne dışarı attıyor benı KK Ohhh çok kızgınım ve sınırlıyım suandan ....

Kızlar paylaşım alanında okudum buyrunn...

Birinci olmuşum yipuuuuuuiiii

Kurstaki hocamı kurs bitmeden yolucam o olcak! Zaten sinirliyim hastalıktan dolayı onu parçalayarak geçircem sinirimi

Okadar şey çıkarttım ölçü vermesi gerekirken vermedi gittim çıkarttım dün 4 saatimi harcadım beğenmedi!
Verseydin ölçü benmi istemedim sen verdinde!
Ayyyyy çok sinirliyim hem param boşa gitti hem emeğim çöpeeeeeee! Ağlıcam çok kötüyüm :2::2::2::2::2:

Son düzenleme:

anladim canim tamam aklimda bulunsun ben henuz orayi okumadim sanirim - atlaya ziplaya baktigim icin kitaba, gerci benim wc sorunum kendi kendiliginden cozuldu 2 gundur normale dondu nasil olduysa
bu arada az once sifir yag sifir seker cikolatali puding yaptim bir kase goturdum cok mutluyum coookkkkkk yasasin dukan

canim benim ya var oyle hocalar cok benzeri arkadasimin basina gelmisti endustriyel tasarim bolumunde 2 ay ugrastigi projeyi juriye sunmustu hoca begenmeyince maketi kirip paramparca etmisti kiz adami bogazlayacakti neredeyse, bosuna emek sarfetmek sonucunu alamamak cok kotu keske verseymis adam istedigi olculeri...... neyse artik bi dahaki sefere de vermezse baslamadan once gider istersin. sinirlenme sakin ol sonucta alicaksin sertifikani bitecek, sonra hocayi bir daha gormek zorunda kalmayacaksin. hem bak 51 kg oldun takim 1.si oldun simdi senin sevinip bayram ediyor olman lazim takma kafana hicbiseyi

Adam değil kadın 23 yaşında yani aramızda 1 yaş var ve benden kısa ayrıca benm obezim dediğim halimden daha obez p.tesi sabah 9da matbaada olcam ki matbaa erkek kaynıyor bişey olsa kimse duymaz o derece ıssız ve erkek dolu...

Ayyy az önce lise 1de bi çocuktan hoşlanıyordum adını bile bilmeden sonra o büyüktü mezun oldu ben 2ye geçince bidahada ne gördüm ne ismini öğrendim kader okeyde tanıştırdı okeyde karşıma geçti orti oldu muhabbet falan aynı okula geldi tanımıyoruz tabi değişmiş baya sonra o ark ortak bu hoca ortak derken ekledik bi baktım O Şaka gibi tabi söyleyemedim havalanmasın diye

iyi akşamlar hanımlar bende menümü yazıp çıkıcam hemen Feriha oynuyo çünkü
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 tane yağsız gözleme,7 zeytin,1 tk pekmez(kansız olduğum için yemek zorundayım),2 kk peynir,2 domates ve maydanoz
ara 2 küçük elma, 1 lokmacık beyaz çikolata
öğlen 1 kase tarhana çorbası,6 yk taze fasulye,1 kase yoğurt ve salata
ara yok
akşam 3 kaşık mercimek çorbası,6 yk kabak yemeği,yoğurt
ara 1 avuç dolusu leblebi

Bende yazayım bariii...

sabah: 2 ısırık kepek ekmek arası ince kaşar
1 domates
1 -2 yudum nescafe

Öğle: 2 dilim kepek ekmek
1 tabak patlıcanlı yemek
1kaşık pırasa

Akşam: 1 ısırık kıymalı börek(kuzenim yapmış tadına baktım)
2 portakal
1bardak siyah çay(2 şekerli)

Yaaa tesadüfe bak AŞK TESADÜFLERİ SEVER miş

Günaydın canlarım ciğerlerimmm

Herkese mutlu neşeli az kacamaklı bir hafta sonu olsun inş İşlerimi bitirip gelıyorum

günaydın mursh bu hafta bazıları yüzünden çok kötüydük tartı günü ortadan kayboluyorlar bence akşamdan bildirsinler böyle olmuyor

kız sen yinemi kilo alıp geldin ah seni seni olmadıki

ahaha güldürdün beni edda =) sana bir şey söylim benimkinin yüzüğü bol geliyor parmağından düşüyor. benim resmen bir alyans almam gerekicek ama uğraşamam çok pahalı. çok sağol fikir verdiğin için. gömlek içine baskılı tişört istiyordu 1 tişört aldım.
şirinlik olsun diye bir de güzel bitane uzaktan kumandalı arabayla jelibon şekerleme kutusu yaptım ehueheuhe. bebeğim benim o ne yapim ama
çok hediye aldım bu güne dek ona bir şeye ihtiyacı kalmadı

kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

fadime ablacım geçmiş dünya kadınlar günün kutlu oslun ehueh =)

Hepinizin Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun...
nazar:

senindegeçmiş dünya kadınalr günün kutlu olsun siyamumcum.

hopiidicik Allah şifa versin arkadaşının çocuğuna canım. çok üzücü bir durum. benim nişanlımın erkek kardeşide küçükken lösemi atlatmış. şimdi sapasağlam çok iyi valla kız. maaşallah. Rabbim bütün hastaların derdine derman versin inşallah.

muuuuuuuuurş. tatlım seninde geçmiş dünya kadınlar günün kutlu olsun anacım. kusuruma bakmayın perşembe inanamayacağın kadar çok çalıştım sabah 7:30 dan akşam 20:00 a kadar hiç oturmadım inanın. ağlıcaktım resmen ayak ağrısından. sonra zaten iş yerindeki pc yine internete girmedi hiç sayfasını bile açmıyoırdu sinri oldum. dün işte kardeşim geldip pc ye format attı. ama dün de doktor kontrolüm vardı. bacağımdaki lipom için gittim. akişamda kuzenimde kaldım. özür dilerim bildirim de yapamadım ama kilom hala aynı

ahaha ölelim diyorsun yani

Arkadaşlar Bu gelinlik benim gelinliğim Dün ilk provam vardı sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 363587

Eki Görüntüle 363588

Eki Görüntüle 363589

hicran harikasın çok güzel olmuşsun. rüya gibi ya. maaşallah hayırlsıyla güzelce atlat inşallah. hep mutlu ol arkadaşım. herşey gönlünce olsun. kıyamam sana. ayakkabının altına beni de yaz kız. lionesse diye yaz ama soran olursa forumdan şişko bir arkadaş dersin.

ellerine sağlık canım arkadaşım. çok güzel gözüküyor sofran.

kızlar forum neden kapanıyor ya. 5 dk da çıkış yapıyor kendi kendine.. enteresan. murş sende de aynı sorun var galiba dimi tatlım? :18:

kızlar forum neden kapanıyor ya. 5 dk da çıkış yapıyor kendi kendine.. enteresan. murş sende de aynı sorun var galiba dimi tatlım? :18:

Sorma cnm yaa cok sınır bozucu bı durum yazıyom yazıyom zınk atmıs benı dısarı yazdıklarımda sılınıyor sinir oluyorumm

Sorma cnm yaa cok sınır bozucu bı durum yazıyom yazıyom zınk atmıs benı dısarı yazdıklarımda sılınıyor sinir oluyorumm

özellikle çoklu cevaplarda çok sinri bozucu olıuyor o kadar kişiye ceva yazıyorsun bir bakıyorsun hiçbiri yok gülimi ağlimi bilemedim valla murş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…