- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.621
anladim canim tamam aklimda bulunsun ben henuz orayi okumadim sanirim - atlaya ziplaya baktigim icin kitaba, gerci benim wc sorunum kendi kendiliginden cozuldu 2 gundur normale dondu nasil olduysa
bu arada az once sifir yag sifir seker cikolatali puding yaptim bir kase goturdum cok mutluyum coookkkkkk yasasin dukan
bende dün girdim krize hatta tartı artılarda çıkınca atağı 1 gün uzattım bugün 67 göz kırptı yarın 1+1 e başlarım :)
canim benim ya var oyle hocalar cok benzeri arkadasimin basina gelmisti endustriyel tasarim bolumunde 2 ay ugrastigi projeyi juriye sunmustu hoca begenmeyince maketi kirip paramparca etmisti kiz adami bogazlayacakti neredeyse, bosuna emek sarfetmek sonucunu alamamak cok kotu keske verseymis adam istedigi olculeri...... neyse artik bi dahaki sefere de vermezse baslamadan once gider istersin. sinirlenme sakin ol sonucta alicaksin sertifikani bitecek, sonra hocayi bir daha gormek zorunda kalmayacaksin. hem bak 51 kg oldun takim 1.si oldunsimdi senin sevinip bayram ediyor olman lazim takma kafana hicbiseyi
Adam değil kadın 23 yaşında yani aramızda 1 yaş var ve benden kısa ayrıca benm obezim dediğim halimden daha obez p.tesi sabah 9da matbaada olcam ki matbaa erkek kaynıyor bişey olsa kimse duymaz o derece ıssız ve erkek dolu...
Ayyy az önce lise 1de bi çocuktan hoşlanıyordum adını bile bilmeden sonra o büyüktü mezun oldu ben 2ye geçince bidahada ne gördüm ne ismini öğrendim kader okeyde tanıştırdıokeyde karşıma geçti orti oldu muhabbet falan aynı okula geldi tanımıyoruz tabi değişmiş baya sonra o ark ortak bu hoca ortak derken ekledik bi baktım O Şaka gibi tabi söyleyemedim havalanmasın diye
kızlar bahar yaklaştıkça heyecanlanıyorum. içimde acaip bir alışveriş isteği var. ama cebimde de acaip bir kriz gündemi var
henüz istediğim gibi kilo da veremedim zaten doyma hissim kayıp şu aralar
yeni pantolon istiyorum yeni bluz istiyorum tatil istiyorum.
Kilolar aldı başını gidiyor ama ben bomba gibi geri dönüyorumTek çareyi dukan diyetine başlamakta buldum. Evet bugünden itibaren tekrar dukancı oluyorum Hadi bakalım
SABAH: YOK
ÖĞLE: 1 bardak ayran (tam yağlı) lightını bulamadım
Bugün ödül günümdü normal geçirdim diyetin D si yoktu... E 3 ayda bu kadar normallik fazla değil... Salıya kadar düzeltirim zaten.
Sabah: yarım kaşarlı tost
2siyah zeytin
biraz peynir
Ara: 1 fıstıklı sarma tatlı
Öğle: çeyrek lahmacun
1 ilkler kurabiye
1 bardak siyah çay tek şekerli
Akşam meyve ve salata...
selam kizlar cumartesi ya in cin top oynuyor neredeyse yani
ben de menumu soyleyeyim
sabah : 1 yumurta, 40 gr az yagli beyaz peynir
ogle : 140 gr veg tavuk, 200 gr yagsiz yogurt, 4 salatalik tursusu, 1 kutu diet cola
65 dakika kadar da badminton oynadim esimle salona gittik oglende. yendim geldim
Evet kızlar huzurlarınızda akşam yemeğim;
Fesleğenli tavuk (üzerindekide 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği)
İçinde 1 damla bile yağ yok, birde üstüne özel olarak tavuğun kendi yağlarını bile ayıkladım
Eki Görüntüle 364944
heee demekki ben bundan veremiyom senin salmış halin benim diyet menümdüama artık dukancıyım gitcek kilolar
ayy ben menü yazmıyım zira epey karışık ama sabah dukan ekmeği yaptım yarısını yarına sakladım
kahvaltıda süper oldu ,
ya kuzum nasıl yedin sen onu tavuk başlı başına kuru benim boğazımı sarıyo bide üstüne kepek valla tebrik ediyorum
herkese cvplarımı yazdıktan sonra gelelim bana dün tartıda + görünce dukana rağmen acayip moralim bozuldu ama pes etmedim atağı 1 gün uzattım
bu sabah dukan ekmeği eşliğinde
peynir+hindi fümeli yumurta
öğlen köfte +yoğurt
ara light sütten neskafe
akşam 3-4 lokma peynir
zero kola
sanırım ben yulaf kepeğini hep ekmek,krep ve tatlı ihtiyacımı karşılamak için kullanıcam dün akşam tatlı krizine girince yulaf hakkımın içine 1 splenda+süt+azıcık kakao katıp yedim ehh işte nefsimi köreltti eve bide yağsız kakao almak şart oldu
canım o kakao işi bitiriyo, tüm günün boşa gider :/ 1 tane meyve yesen daha az kalori almış olursun
diyorum ama biraz önce dayanamadım annemin katmerinin yarısını çaldım
Orda tost ve lahmacunda var onlarıda görGöbiş çıktı hemen alışkın değil tabi uzun zamandır ot gibi besleniyor
ayy evet ya sıkı bi diyet sonrası en ufak bi kaçamak bile aşırı derecede şişiriyor zaten ,diyet sonrası ilk 2 hafta yağlı ve tatlı gibi besinler yedikçe wcye koşuyordum ben sonra düzeldi tabi bünye şaşırıyor 1 senedir ot gibi yaşıyordu ne oldu bu kıza diye ama en çok tahin helvası,bal,baklava,nutella,reçel ve özellikle tatlı yada çikolatalı kurabiyelere hiç dayanamıyordum hep lüplettim bunları sonuç 62 kilo oldum
fulyacım dukana alışmış görüyorum seni .başkalarıda yakında der ama bari erken farkına varıp başlasalar iyi olucak amaselam kizlar,
dun seyire gecmistim ilk kez sebze yedim degisik bir histi.. :44:
bu sabah dukan ekmegi, 1% yagli ucgen peynir, 1 yumurta ve yarim salatalik ile kahvaltimi yaptim.
son 2 gun kilo veremedigim gibi 500 gr fazla ciktim, seyire gecince ilk 2 hafta duraklama veya kilo alma oluyormus. vucut saf proteinde kaybettigi suyu yerine koyuyormus. sonra kilo alma devam ediyormus. diyor dukan amca..
ben tam gaz diyetime devam ediyorum ne olursa olsun bozmak yok, zaten bozacak istek de olmuyor dukan yaparken hemen herseyi yiyebildigimiz icin (dukan versiyonunu)
ahh ah keske fadimecigimi dinleseymisim de daha once baslasaymisim neyse artik
2 gundur moralim yerlerde regl yaklasiyor heralde ona bagliyorum
dun bir kabus gordum mahvoldum resmen sabah depresif kalktim o yuzden. ben universiteye gidiyormusum hala, bursadaymisim. kayitlar olacakmis yaz tatili sonrasi, ankaraya gidiyorum. bir turlu kayit tarihini bulamiyorum. okula gidiyorum okulda herkes otostop cekiyor noluyor yahu diyorum her otostop cekene bedava dondurma ve icki dagitiyorlar diyor biri (??????) a hadi ya diyorum ben de basliyorum otostop cekmeye kampus icinde. yiyorum da yiyorum. kurabiye var elimde bir kutu durmadan yiyorum onu da. sonra ogreniyorum ki kayitlara daha 1 ay var. aa iyi diyorum zaten bu yaz tatile gidememistim annemlere diyeyim de tatile gidelim denize gireyim. ama sonra bi bakiyorum onumde koca bir gobek, tartiliyorum tam 95 kiloyum! off yuregime gum diye birsey iniyor o kadar uzuluyorum anlatamam. emeklerim bosa gitti diyorum ne guzel vermistim simdi geri almisim napicam napicam diye panik halindeyim..
sonra uyandim...ilk bir iki saniye gercekmis gibi acayip aci ceker bir haldeydim sonra tamamen ayilinca ohhhh dedim sukurler olsun.
su kilo ne bicim bir illet ya artik kabuslarima da girmeye basladi. yok kurabiye dondurma falan tovbe agzima surmem artik uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir sure.
Kurabiyelere dayanamıyorum ben istediğim kadar diyette olayım 1 tanede olsa yiyorumİnş. benimde öyle olmaz veriyim bidaha almayım
fulyacım dukana alışmış görüyorum seni .başkalarıda yakında der ama bari erken farkına varıp başlasalar iyi olucak amazorlada kimseyi dukan yapmaya zorlıyamıyorsun keşke biri beni önce dürtüp dukan yaptırsaymış
alistim evet memnunum hayatimdanhaklisin keske daha erken baslasaymisim 6 aydir diyetteyim 3 ayinda hic kilo vermedim dukan yapsaydim o duraklama olmayacakti neyse artik bir yerden basladik veriyoruz yaz sonunda incecik olma hayaliyle yasiyorum
bende bugün protein günündeyim sabah markete gidip malzemelerimi aldım .saç boyası aldım ,kızım saçımı boyadı kestane rengine çok güzel oldu. kızımda dukan yapıyor 50 günde 7.200 gram verdi
benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendilerayy tebrikler ne guzel vermis anne kiz yapmaniz da iyi oluyordur benim esim de yapmak istiyor pazartesi baslarim diyor ama ben hic zannetmiyorum o sabah kahvaltilik gevregini yemeden hayatta duramaz, makarnasiz yasayamaz.. en fazla 3 gun dayanabilir bence. zaten kilo vermesin daha iyi ben zayiflayayim o gobekli kalsin
benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?