Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

büşra balım çekemiyodur seni bide yeni zayıfladığını duyduysa :)))

murccuma katılıyorum aşk tesadüfleri sever

bende heyecanlanıyorum çünkü diyete azimle yapışıyorum yaz başı deli alışveriş yapcam inş

hoşgeldin ben bile dayandıysam herkes dayanır acık pis boğazımda

heee demekki ben bundan veremiyom senin salmış halin benim diyet menümdü ama artık dukancıyım gitcek kilolar

ayy ben menü yazmıyım zira epey karışık ama sabah dukan ekmeği yaptım yarısını yarına sakladım
kahvaltıda süper oldu ,

ya kuzum nasıl yedin sen onu tavuk başlı başına kuru benim boğazımı sarıyo bide üstüne kepek valla tebrik ediyorum

herkese cvplarımı yazdıktan sonra gelelim bana dün tartıda + görünce dukana rağmen acayip moralim bozuldu ama pes etmedim atağı 1 gün uzattım
bu sabah dukan ekmeği eşliğinde
peynir+hindi fümeli yumurta
öğlen köfte +yoğurt
ara light sütten neskafe
akşam 3-4 lokma peynir
zero kola

sanırım ben yulaf kepeğini hep ekmek,krep ve tatlı ihtiyacımı karşılamak için kullanıcam dün akşam tatlı krizine girince yulaf hakkımın içine 1 splenda+süt+azıcık kakao katıp yedim ehh işte nefsimi köreltti eve bide yağsız kakao almak şart oldu

Ben daha önce de dukan yapmıştım canım alışığım bu tarz yemeklere

canım o kakao işi bitiriyo, tüm günün boşa gider :/ 1 tane meyve yesen daha az kalori almış olursun

diyorum ama biraz önce dayanamadım annemin katmerinin yarısını çaldım

Son düzenleme:
canım o kakao işi bitiriyo, tüm günün boşa gider :/ 1 tane meyve yesen daha az kalori almış olursun

diyorum ama biraz önce dayanamadım annemin katmerinin yarısını çaldım

Regl dönemimdeyim diye ayı gibi şiştim Kilomda çok çıkıyo normalde 71.9 değilim, 70.5 kiloyum resmen 1.5 kg fazla çıkıyorum ((

Orda tost ve lahmacunda var onlarıda gör Göbiş çıktı hemen alışkın değil tabi uzun zamandır ot gibi besleniyor

ayy evet ya sıkı bi diyet sonrası en ufak bi kaçamak bile aşırı derecede şişiriyor zaten ,diyet sonrası ilk 2 hafta yağlı ve tatlı gibi besinler yedikçe wcye koşuyordum ben sonra düzeldi tabi bünye şaşırıyor 1 senedir ot gibi yaşıyordu ne oldu bu kıza diye ama en çok tahin helvası,bal,baklava,nutella,reçel ve özellikle tatlı yada çikolatalı kurabiyelere hiç dayanamıyordum hep lüplettim bunları sonuç 62 kilo oldum

selam kizlar,
dun seyire gecmistim ilk kez sebze yedim degisik bir histi.. :44:
bu sabah dukan ekmegi, 1% yagli ucgen peynir, 1 yumurta ve yarim salatalik ile kahvaltimi yaptim.
son 2 gun kilo veremedigim gibi 500 gr fazla ciktim, seyire gecince ilk 2 hafta duraklama veya kilo alma oluyormus. vucut saf proteinde kaybettigi suyu yerine koyuyormus. sonra kilo alma devam ediyormus. diyor dukan amca..
ben tam gaz diyetime devam ediyorum ne olursa olsun bozmak yok, zaten bozacak istek de olmuyor dukan yaparken hemen herseyi yiyebildigimiz icin (dukan versiyonunu)
ahh ah keske fadimecigimi dinleseymisim de daha once baslasaymisim neyse artik
2 gundur moralim yerlerde regl yaklasiyor heralde ona bagliyorum
dun bir kabus gordum mahvoldum resmen sabah depresif kalktim o yuzden. ben universiteye gidiyormusum hala, bursadaymisim. kayitlar olacakmis yaz tatili sonrasi, ankaraya gidiyorum. bir turlu kayit tarihini bulamiyorum. okula gidiyorum okulda herkes otostop cekiyor noluyor yahu diyorum her otostop cekene bedava dondurma ve icki dagitiyorlar diyor biri (??????) a hadi ya diyorum ben de basliyorum otostop cekmeye kampus icinde. yiyorum da yiyorum. kurabiye var elimde bir kutu durmadan yiyorum onu da. sonra ogreniyorum ki kayitlara daha 1 ay var. aa iyi diyorum zaten bu yaz tatile gidememistim annemlere diyeyim de tatile gidelim denize gireyim. ama sonra bi bakiyorum onumde koca bir gobek, tartiliyorum tam 95 kiloyum! off yuregime gum diye birsey iniyor o kadar uzuluyorum anlatamam. emeklerim bosa gitti diyorum ne guzel vermistim simdi geri almisim napicam napicam diye panik halindeyim..
sonra uyandim... ilk bir iki saniye gercekmis gibi acayip aci ceker bir haldeydim sonra tamamen ayilinca ohhhh dedim sukurler olsun.
su kilo ne bicim bir illet ya artik kabuslarima da girmeye basladi. yok kurabiye dondurma falan tovbe agzima surmem artik uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir sure.

Kurabiyelere dayanamıyorum ben istediğim kadar diyette olayım 1 tanede olsa yiyorum İnş. benimde öyle olmaz veriyim bidaha almayım

fulyacım dukana alışmış görüyorum seni .başkalarıda yakında der ama bari erken farkına varıp başlasalar iyi olucak ama zorlada kimseyi dukan yapmaya zorlıyamıyorsun keşke biri beni önce dürtüp dukan yaptırsaymış

alistim evet memnunum hayatimdan haklisin keske daha erken baslasaymisim 6 aydir diyetteyim 3 ayinda hic kilo vermedim dukan yapsaydim o duraklama olmayacakti neyse artik bir yerden basladik veriyoruz yaz sonunda incecik olma hayaliyle yasiyorum

alistim evet memnunum hayatimdan haklisin keske daha erken baslasaymisim 6 aydir diyetteyim 3 ayinda hic kilo vermedim dukan yapsaydim o duraklama olmayacakti neyse artik bir yerden basladik veriyoruz yaz sonunda incecik olma hayaliyle yasiyorum

bende bugün protein günündeyim sabah markete gidip malzemelerimi aldım .saç boyası aldım ,kızım saçımı boyadı kestane rengine çok güzel oldu. kızımda dukan yapıyor 50 günde 7.200 gram verdi

bende bugün protein günündeyim sabah markete gidip malzemelerimi aldım .saç boyası aldım ,kızım saçımı boyadı kestane rengine çok güzel oldu. kızımda dukan yapıyor 50 günde 7.200 gram verdi

ayy tebrikler ne guzel vermis anne kiz yapmaniz da iyi oluyordur benim esim de yapmak istiyor pazartesi baslarim diyor ama ben hic zannetmiyorum o sabah kahvaltilik gevregini yemeden hayatta duramaz, makarnasiz yasayamaz.. en fazla 3 gun dayanabilir bence. zaten kilo vermesin daha iyi ben zayiflayayim o gobekli kalsin

benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendiler

offf bugün diyet yalan oldu, regl olduğum için aşırı tatlı isteğim var

Çarşamba günü tekrar spora başlayacağım, zaten o kadar spor boşa gitmesin diye yememde Diyeti bozmamış olurum..

benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendiler

aynen, ben de bugun dukan muhallebisi yaptim yalniz 2 kase yedim yani yarin sabah eksilerde olabilecegimi hic zannetmiyorum regl oncesi tatli krizlerindeyim yine, neyse ki dukan tarifleri cok kalorili degil oradan yirtiyorum, en azindan kilo almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…