- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.641
maşallah kız seni bu hafta mezun ederiz
ayy tebrikler ne guzel vermis anne kiz yapmaniz da iyi oluyordur benim esim de yapmak istiyor pazartesi baslarim diyor ama ben hic zannetmiyorum o sabah kahvaltilik gevregini yemeden hayatta duramaz, makarnasiz yasayamaz.. en fazla 3 gun dayanabilir bence. zaten kilo vermesin daha iyi ben zayiflayayim o gobekli kalsin
benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendiler
İnş 50 olurumda mezuniyet sorun olmaz48e düşmeyi planlıyorum 45de belki:26:
fadime abla ve fulya sebze gününde bir öğünemi ekliyosunuz her öğününüzde varmı kitap bu konuyu pek kısa geçmişte :44:
İnş 50 olurumda mezuniyet sorun olmaz48e düşmeyi planlıyorum 45de belki:26:
ben 2 ogune ekledim canim dukan sitesinde her ogunde yiyebilirsiniz ve de porsiyon sinirlamasi yok diyor. yalniz bezelye, havuc, patates, misir yemiyoruz hic. bazilari tek ogun sirf sebze yiyormus kalan 2 ogun protein, bazilari her ogunde ikisini birden. ben her ogune salata ekledim bugun mesela. sebze yemegi yaptigimda da yanina yogurt eklicem. ben her ogunde yemeyi dusunuyorum kendimi kasmadan ikisinden de azar azar, dukanin dedigi gibi. cok abartmadiginiz surece istediginiz gibi yersiniz diyor kendisi. bu arada basta duraklama veya kucuk bir kilo artisi olabilir cok normal aynen devam edin porsiyonlari azaltmayin diyor. 2 haftada duzene giriyormus yeniden kilo verme basliyormus.
sen de citayi dusurup durma bakayim aaa35 diceksin yakinda anoreksiya olma da basimiza
Evet kızlar huzurlarınızda akşam yemeğim;
Fesleğenli tavuk (üzerindekide 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği)
İçinde 1 damla bile yağ yok, birde üstüne özel olarak tavuğun kendi yağlarını bile ayıkladım
Eki Görüntüle 364944
pilates içinde face varsa burcu vurkaç var sayfayı beğen videolar süper benim 1 haftada farkettirdi gerçekten...
selam kizlar,
dun seyire gecmistim ilk kez sebze yedim degisik bir histi.. :44:
bu sabah dukan ekmegi, 1% yagli ucgen peynir, 1 yumurta ve yarim salatalik ile kahvaltimi yaptim.
son 2 gun kilo veremedigim gibi 500 gr fazla ciktim, seyire gecince ilk 2 hafta duraklama veya kilo alma oluyormus. vucut saf proteinde kaybettigi suyu yerine koyuyormus. sonra kilo alma devam ediyormus. diyor dukan amca..
ben tam gaz diyetime devam ediyorum ne olursa olsun bozmak yok, zaten bozacak istek de olmuyor dukan yaparken hemen herseyi yiyebildigimiz icin (dukan versiyonunu)
ahh ah keske fadimecigimi dinleseymisim de daha once baslasaymisim neyse artik
2 gundur moralim yerlerde regl yaklasiyor heralde ona bagliyorum
dun bir kabus gordum mahvoldum resmen sabah depresif kalktim o yuzden. ben universiteye gidiyormusum hala, bursadaymisim. kayitlar olacakmis yaz tatili sonrasi, ankaraya gidiyorum. bir turlu kayit tarihini bulamiyorum. okula gidiyorum okulda herkes otostop cekiyor noluyor yahu diyorum her otostop cekene bedava dondurma ve icki dagitiyorlar diyor biri (??????) a hadi ya diyorum ben de basliyorum otostop cekmeye kampus icinde. yiyorum da yiyorum. kurabiye var elimde bir kutu durmadan yiyorum onu da. sonra ogreniyorum ki kayitlara daha 1 ay var. aa iyi diyorum zaten bu yaz tatile gidememistim annemlere diyeyim de tatile gidelim denize gireyim. ama sonra bi bakiyorum onumde koca bir gobek, tartiliyorum tam 95 kiloyum! off yuregime gum diye birsey iniyor o kadar uzuluyorum anlatamam. emeklerim bosa gitti diyorum ne guzel vermistim simdi geri almisim napicam napicam diye panik halindeyim..
sonra uyandim...ilk bir iki saniye gercekmis gibi acayip aci ceker bir haldeydim sonra tamamen ayilinca ohhhh dedim sukurler olsun.
su kilo ne bicim bir illet ya artik kabuslarima da girmeye basladi. yok kurabiye dondurma falan tovbe agzima surmem artik uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunca bir sure.
offf bugün diyet yalan oldu, regl olduğum için aşırı tatlı isteğim var
Çarşamba günü tekrar spora başlayacağım, zaten o kadar spor boşa gitmesin diye yememdeDiyeti bozmamış olurum..
murs geçen hafta bildirim yapmayanlar bu haftada öyle yapmasınlar .takımız hep geride kimse önem vermiyor tartı işinegünaydın canlarımmm ... Herkese süper bi hafta olsun.takımımızada başarı kılo kayıplı bi hafta olsun
Dün baya yorucuydu.bütün gün evde yemek yaptım.hem evdekıler hemde kendıme ıs yerıne getırmek ıcın.
Tavuk sote
yagsız kıyamadan köfte
salata
sebze haslama
sanırım 1 hafta yeter bunlar bana şimdide kahvaltılık bıseyler almaya cıkıyorum...
Dünkü menum;
sabah:
Pasa kahvaltısı
öğle;
yok
akşam;
1 kepce pılav
et kavurma
salata
Günaydın canlarımmm ... Herkese süper bi hafta olsun.Takımımızada başarı kılo kayıplı bi hafta olsun
Dün baya yorucuydu.Bütün gün evde yemek yaptım.Hem evdekıler hemde kendıme ıs yerıne getırmek ıcın.
Tavuk sote
yagsız kıyamadan köfte
salata
sebze haslama
sanırım 1 hafta yeter bunlar bana Şimdide kahvaltılık bıseyler almaya cıkıyorum...
Dünkü menum;
Sabah:
pasa kahvaltısı
Öğle;
yok
Akşam;
1 kepce pılav
et kavurma
salata
Günaydın kızlar Dün yulaf kepegim geldi kurabiye ,kek ,yaptım bu hafta bize yeter.gece sahur yaptım ekmegimden bir parça 2 haşlanmış yumurta çay yagsız karper peynir,domates salatalık yedim iftra kadar yeter inşallah
afiyet olsun cnm menün güzelmiş sende direk dukan yapmasanda protein ağırlıklı beslen epey işe yarıyo
Allah kabul etsin ablacım dukanla oruç nasıl gidiyo bizide bilgilendir gerçi ramazana kadar allah nasip ederse ben korumaya geçmiş olucam haftasonu tartıda değişiklik görmeyince eyvah dedim ama bu sabah güzel bir rakam gördüm bugün pp deyim yarın ps inşallah karnıbahar brokoli falan haşladım işe yarıcak ben çok kararlıyım seyir evresinde + ları görmem inş çünkü bende acayip motivasyon düşüyo
Günaydın canlarımmm ... Herkese süper bi hafta olsun.Takımımızada başarı kılo kayıplı bi hafta olsun
Dün baya yorucuydu.Bütün gün evde yemek yaptım.Hem evdekıler hemde kendıme ıs yerıne getırmek ıcın.
Tavuk sote
yagsız kıyamadan köfte
salata
sebze haslama
sanırım 1 hafta yeter bunlar bana Şimdide kahvaltılık bıseyler almaya cıkıyorum...
Dünkü menum;
Sabah:
pasa kahvaltısı
Öğle;
yok
Akşam;
1 kepce pılav
et kavurma
salata
Günaydın kızlar Dün yulaf kepegim geldi kurabiye ,kek ,yaptım bu hafta bize yeter.gece sahur yaptım ekmegimden bir parça 2 haşlanmış yumurta çay yagsız karper peynir,domates salatalık yedim iftra kadar yeter inşallah
selam topiğim..hepinize az kalorili bir hafta diliyorum..tabii banada inş. maaşallah...
Merhabalar, mursh bu gruba girebileceğimi söyledi ben de hiç vakit kaybetmeden hemen geldimDiğer sayfada belirtmiştim fakat kısaca tekrar bahsedeyim, 1,67 boy, 77 kiloyum, hedefim 62 ilaç vs.kullanmıştım diyetisyen verdi ve ilk gün çok yan etkisi oldu ve bayılıyordum nerdeyse (sanırım başka kullandığım ilaçlar ile birlikte yan etki yaptı) bende ilk günden bıraktım şimdi kendi düzenimle zayıflama çalışıyorum, yaklaşık 2-3 haftadır başladım yeniden diyete ve ilk zamanlar gayet iyiyken şimdi biraz zorlanıyorum birde diğer sayfalara da yazdım ama kilo verdiğimi anlayamıyorum tartımdan dolayı bugün çıkıyorum 77 yarın sabah 78 hep bir düzensizlik oluyor fakat bu gruba girdikten sonra daha çok özen göstermeye çalışacağım. Ahhh bir 62-65 kilo civarında olsammmmm (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?