Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkese iyi akşamlar menümü yazıyorum
sabah 2 küçük elma ve 1 tatlı kaşığı pekmez
ara yok
öğle kardeşimin pizzasından küçük bi parça,tavuk şiş ve salata
ara yok
akşam 1 paket eti form yulaflı bisküvi,yarım paket eti form kepekli bisküvi ve cafe crown light(sütlü)
ara yok

bugün 1.5 saat yürüdüm,2 lt suyumuda içtim ayrıca alışverişe de gittim 6 tane ağzına kadar dolu olan torbaları tek başıma taşıdım (dambıllar işe yaramış herkül gibiyim valla)

bende sana katılıyorum ben zayıflayayım eşim göbişli kalsın :))) ama bugün aynen senin yaşadığını anladım eşimi markete yolladım alınacaklar vardı kendinede bir poşet abur cubur almış çıldırdım ya mahsusmu yapıyosun dedim çocuğa aldım diyo yalan çünkü oğluma o tarz şeyler vermiyoruz bide gülmez mi

benim küçük kızımda makarnasız duramadıgı için dukan yapmıyor ama kiloda almaz .demin kendime dukan muhalebisi yaptım çok güzel olmuştu .1 kase yedim ikizlerde çok begendiler

bir ara tarifini alayım bacım regl dönemime epey var ama elimde bulunsun
bu arada bugün lorlu dukan tarifini yaptım süpper oldu 5 günlük kahvaltım hazır atarım çantaya ohh mis seyire geçtim bugün inş kilolar gider bende atak pek kayıplı olmadı ve ben bunu 1 hafta önce yaptığım 5günde 5kg diyetine bağlıyorum yılmak yok aynen devam
fadime abla ve fulya sebze gününde bir öğünemi ekliyosunuz her öğününüzde varmı kitap bu konuyu pek kısa geçmişte :44:

İnş 50 olurumda mezuniyet sorun olmaz 48e düşmeyi planlıyorum 45de belki:26:

yavrumm ne ettin 50 yeter çok düşme zayıflama hastalığına mı yakalandın

Menüm gayet güzelken ahh sen yok mu anne...

Sabah : biraz peynir
yarım ince simit
1 bardak beşibiyerde çay şekersiz

öğle: 1 paket mısır patlağı
1avuç siyah kuru üzüm

Akşam : 1 kase yoğurtlu çorba
1 kaşık pilav
1 parça tavuk eti
1 parça haşlama kırmızı et
salata

Ara: 5 tane kurabiye tuzlu :18:

fadime abla ve fulya sebze gününde bir öğünemi ekliyosunuz her öğününüzde varmı kitap bu konuyu pek kısa geçmişte :44:

ben 2 ogune ekledim canim dukan sitesinde her ogunde yiyebilirsiniz ve de porsiyon sinirlamasi yok diyor. yalniz bezelye, havuc, patates, misir yemiyoruz hic. bazilari tek ogun sirf sebze yiyormus kalan 2 ogun protein, bazilari her ogunde ikisini birden. ben her ogune salata ekledim bugun mesela. sebze yemegi yaptigimda da yanina yogurt eklicem. ben her ogunde yemeyi dusunuyorum kendimi kasmadan ikisinden de azar azar, dukanin dedigi gibi. cok abartmadiginiz surece istediginiz gibi yersiniz diyor kendisi. bu arada basta duraklama veya kucuk bir kilo artisi olabilir cok normal aynen devam edin porsiyonlari azaltmayin diyor. 2 haftada duzene giriyormus yeniden kilo verme basliyormus.

İnş 50 olurumda mezuniyet sorun olmaz 48e düşmeyi planlıyorum 45de belki:26:

sen de citayi dusurup durma bakayim aaa 35 diceksin yakinda anoreksiya olma da basimiza

tşk ederim cnm dün bende öyle yaptım
sabah
hindi fümeli yumurta
yarım domates
yarım salatalık
ara 1 kutu yoğurt 125gr
öğle yada akşam
köfte +ayran
salata
birdaha bişey yemedim 1 kutu kola içtim okaaa

dukan poğaçası yaptım akşam 15 tane çıktı ohh dedim 5 günlük kahvaltım :) oğlum yedi eşim yedi derken kaldı 12 neyse 4 günlük kahvaltı
bu sabahta 1 poğaça +1yumurta yedim ammaa çok mutluyum 66 kg ucundan göz kırptı 46

Afıyet olsunn

pilates içinde face varsa burcu vurkaç var sayfayı beğen videolar süper benim 1 haftada farkettirdi gerçekten...

Bılgı ıcın tesekkurler ekledım

Amma kabusmus haa totn acıkta kalmıstır cnm bıse olmaz

offf bugün diyet yalan oldu, regl olduğum için aşırı tatlı isteğim var

Çarşamba günü tekrar spora başlayacağım, zaten o kadar spor boşa gitmesin diye yememde Diyeti bozmamış olurum..

Geçmiş olsun cnmm ...

Kızlar genel olrak menuler guzel beyandım hepınızı opuyırum kocaman Kurabıyeler ufak pızzalar havada ucusmus ama yıyenler zaten zayıf o kadarcıktan bısey olmaz...

Dukancılar valla bazen ısten cıkıp evde dukan yapasımı getırıyorsunuz haa :126:

Günaydın canlarımmm ... Herkese süper bi hafta olsun.Takımımızada başarı kılo kayıplı bi hafta olsun

Dün baya yorucuydu.Bütün gün evde yemek yaptım.Hem evdekıler hemde kendıme ıs yerıne getırmek ıcın.

Tavuk sote
yagsız kıyamadan köfte
salata
sebze haslama

sanırım 1 hafta yeter bunlar bana Şimdide kahvaltılık bıseyler almaya cıkıyorum...

Dünkü menum;

Sabah:

pasa kahvaltısı

Öğle;

yok

Akşam;

1 kepce pılav
et kavurma
salata

Günaydın kızlar Dün yulaf kepegim geldi kurabiye ,kek ,yaptım bu hafta bize yeter.gece sahur yaptım ekmegimden bir parça 2 haşlanmış yumurta çay yagsız karper peynir,domates salatalık yedim iftra kadar yeter inşallah

Son düzenleme:
murs geçen hafta bildirim yapmayanlar bu haftada öyle yapmasınlar .takımız hep geride kimse önem vermiyor tartı işine

afiyet olsun cnm menün güzelmiş sende direk dukan yapmasanda protein ağırlıklı beslen epey işe yarıyo

Allah kabul etsin ablacım dukanla oruç nasıl gidiyo bizide bilgilendir gerçi ramazana kadar Allah nasip ederse ben korumaya geçmiş olucam haftasonu tartıda değişiklik görmeyince eyvah dedim ama bu sabah güzel bir rakam gördüm bugün pp deyim yarın ps inşallah karnıbahar brokoli falan haşladım işe yarıcak ben çok kararlıyım seyir evresinde + ları görmem inş çünkü bende acayip motivasyon düşüyo

benim ikizlerde oruç tutular bende onları tek bırakmıyayım diye tutum iyi gidiyor .ama spor yapmıcam bugün

Buyrun sabah kahvltımmm

Evy fadıme abla gecen hafta rezalettı durum umarım durum duzelır...

Ngıscımmm bende oyle ypmayı planlıyorum ısede yarıyor ama benım devamlılıkla ılgılı sorunlarım var

günaydın muurşş. menün güzel canım. iyi çalışmalar dilerim inş. çok yorucu olmaz bu hafta senin için.

günaydın fadime ablacım. allah kabul etsin orucunu.

afiyet olsun kaptan.

selam topiğim..hepinize az kalorili bir hafta diliyorum..tabii banada inş. maaşallah...

selam hoppidicik. inşallah maşallah bence de. özellikle bu tombalak kız şengüle =) ehueheuhe

evet tatlışlaaaaar. herkese günaydın. hayırlı haftalar dilerim.

cumartesi kuzenimde kaldım. eşi hamile bu gün yarın doğum yapıcak inş. bebek odasını düzenledik çok güzel oldu. bir kızları olucak =) heyecan dorukta. isim konusuna takılmış kalmışlar. abim egemenlik sağlamaya çalışıyor. benim dediğim olucak diyor. ehueheu. kaba sakal işte =) pazar gününü evde geçirdim.

dünkü menüm;

sabah: 2 bardak şekersiz çay. bol kahvaltı =)

öğlen: 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği.

akşam: 1 simit 3 zeytin biraz peynir kaşar ve salam ile 2 bardak şekersiz çay.

bu kadar kısabilidm kendimi..

Son düzenleme:
Bu hafta takımlar arasında 5. olmuluz kızlar.Bunda dukancıların emegı buyuk hepsıne teşekkurler :128: Bu hafta bıreyselde 1. 2. 3. de 7. takımdan çıkmış.Zaten takımlar arasındada 1. olmuşlar.Bi ziyret ediyim diyorum 7. takımı

Merhabalar, mursh bu gruba girebileceğimi söyledi ben de hiç vakit kaybetmeden hemen geldim Diğer sayfada belirtmiştim fakat kısaca tekrar bahsedeyim, 1,67 boy, 77 kiloyum, hedefim 62 ilaç vs.kullanmıştım diyetisyen verdi ve ilk gün çok yan etkisi oldu ve bayılıyordum nerdeyse (sanırım başka kullandığım ilaçlar ile birlikte yan etki yaptı) bende ilk günden bıraktım şimdi kendi düzenimle zayıflama çalışıyorum, yaklaşık 2-3 haftadır başladım yeniden diyete ve ilk zamanlar gayet iyiyken şimdi biraz zorlanıyorum birde diğer sayfalara da yazdım ama kilo verdiğimi anlayamıyorum tartımdan dolayı bugün çıkıyorum 77 yarın sabah 78 hep bir düzensizlik oluyor fakat bu gruba girdikten sonra daha çok özen göstermeye çalışacağım. Ahhh bir 62-65 kilo civarında olsammmmm(((

Cnmm hosgeldınn...

Öncelıkle takımımızda 1 haftalık bır deneme surecımız var eger bu bır haftada yeterınce paylasım yaparsan senı yarışma listesine dahıl ediyoruz...

Takım ıcı Kurallarımız var.Ama özet gecmek gerekırse;

* Mutlaka hergun tkımı ziyretr ediyoruz.(Mazeretlı durumlarda takıma bılgı verılır)
*Hergun Menu paylasma kuralımız var.
*Haftada 2 gun tartılıyoruz.Salı ara tartı gunumuz Cumada genel tartı gunu...
*Birbirimizin menulerıne yorum yapıp eksıklerı duzeltıyoruz.
*En onemlısıde saygı ve sevgi içinde kardeş gibi aynı amaç için yürüyoruz.

Genel olarak böyle gene madde madde kuralları yazrım sana...Tekrardan hosgeldın cnmmm umarım mutlu bı sekılde kalıcı olursun.Ayrıca kendıne bır cızelge yaparsan daha guzel olur.Konuyla ılgılı lınkı yapıstırıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…