Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

77.1

bugün oğlumun doğum günü :))) ve doğum kilolarımın hepsini veremedim 2 kilo kaldı ((

Hoşgeldın cnmmm ...

Valla daha sbah senı gecırdım aklımdan.Kalp kalbe karsıymıs. Oglusunu op bızım ıcınde nıce saglıklı mutlu yaşlar ıns Dogum kılondanda bısey kalmamıs cnm sıkma canını arad ugra gene

saol canımmm :))) 1 haftadır temizlik hazırlık canım çıktı =)))

seve seve öperim canım amiiiiiiin inş.
evet ama senesine hepsi gider diyordum ama kaldı 2 kilo artık onu da ay bitmeden inş. :)))

Mursh teşekkür ederim, yazdığın kurallara istinaden bir kaç sorum olacaktı.

Yarışmaya dahil olmadan hergün menümü paylaşamıyorum sanırım, doğru mudur? Bir de kendime çizelge hazırlıyorum fakat Pin yerine kendi şifremi yazıyorum kabul etmiyor, yapamadım maalesef.Pin yerine ne yazmak gerekiyor?

Merhaba, takıma hoşgeldin. Sıkı bir motivasyon ve diyetle birilikte güzel sonuçlar alabilirsin canım. Hadi bakalım kendini şöyle gaza getir pozitif enerjiyle düşün. Yemezsen her şekilde kilo veriyorsun. Formul az yemek =)

77.1

bugün oğlumun doğum günü :))) ve doğum kilolarımın hepsini veremedim 2 kilo kaldı ((

taçsız prenses merhaba canım benim nasılsın ya ? oğluna Allah uzun güzel ömürler versin inşallah. benim için öp onu. minik bebeğinin doğum günü kutlu olsun

murccum ben 7. takıma göz attım bebemmm listeye girenler dukancılar

hoşgeldin cnm bende 3 aydır gruptayım 1 ileri 2 geri ancak 70 leri görebildim 1 haftadır dukan diyetindeyim epey güzel kayıplardayım
murc bekle beni anacım

taçsız prenses tanışmıyoruz cnm ama 1 yaşında sadece +2 de olman süper oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin benim içinde öp ama koklaya koklaya

Yok cnm ıstedıgın zaman menunu yazabılırsın ! Hatta bugun dunku menunu yazabılırsın... Çizelge ıcın kk sıfrenı deılde yenı olusturdugun bı sıfre yazabılırsın rakamdan olusan 6 hane dene bakalım...

Nagıscımm fark ettım cnm dukancılar ıyı kılo kaybedıyorlar...Yenıden dukan ampullerı yanıyor basımda ama malesef duzensıoz bır ıs hayatım var Çıkıs saatım bellı deıl yapamıyorum sızın anlıycanız bende bol proteın az karbonhıdratla cozucem bu ısı ıns....

valla cnm bende çalıştığım için zor olur diyodum ama dukanda yemenin saati dk olmadığı için iyi oluyo yani benim için büyük bir hevesle koruma evresini beklimmmm bu arada murc bu sabah 66 göz kırptı bana sebze günlerinde almazsam kilo bu hafta süper olcak

Cnmm yeme zamanından daha zıyade ozel yemeklerı var dukanın en basıtı ben bugun sabah cavdar ekmegınden sand yaptım dukanda olsa onu yıyemıycektım onun ıcın ozel ekmek yapmam gerek.Demın haslanmıs sebzeden salata yaptım dukanda olsam tavuk yad et yemek zorundaydım...Yanı benım ozel yemek yapacak zamanım yok...Ayrıca maddı acıdanda sarsıcı bı dıyet daha once denedım bılıyorum....Ama sen fulyayı ve fadımeyı gorunce 66 mı wayy anasınıı dukan ??? :44:

Kızlar çok fazla bilgim yok, kilo çizelgesi yaptım ama imzama nasıl yapıştıracağım, bir türlü bulamadım:s

ay super canim harika haber keske ben de boyle guzel haberlerle gelebilseydim... dun gece kacamak yaptim cok feci hem de oyle boyle degil. gozum dondu resmen regl oncesi diye heralde bilmiyorum ki.. moralim de 2 gundur yerlerde esimle limoniyiz diye. dun hic konusmadik ben de o hirsla butun evi temizledim tum cekmeceleri bosaltip yeniden dizdim falan gece de uyumadim sabaha karsi bi basladim mutfakta ne varsa yedim bu sabah 86.1 84u gormusken yapilir mi bu degil mi...
bugun yeniden atak yapiyorum 4 gun yapicam. bi daha da bozmak yok, vicdan azabi feci biseymis. dun geceki ruyam (kabusum) gercek oldu, gerci kabusta 95 kilo oldugumu gormustum ama olsun 86 da o etkiyi yaratti
neyse simdi atak kahvaltimi yapiyorum dukan krep ve 2 yagsiz ucgen peynir ile. sonra da cikip sehre gidicem esime yildonumu hediyesi alicam haftaya pazartesi ilk yildonumumuz :26: hem de yuruyus olur dedim....

aramiza hosgeldin

fulya sende benim gibi yemin et en iyisi rüyalar çıkarmış ama sen artık bozma dukanı hedefine varana kadar

kızlar günaydınn
nasılsınızz
haftasonu herzamanki gibi kaçamaklarla dolu
sizler nasılsınızz neler yaptınızz geçmişi bi okiyip geliyom sanırım yeni arkadaşlr geldii

murch balım bende baktım başka türlü kilo verilmiyo yaa
hep aynı hep aynı rtık bünye buna alıştı gitmiyo kilolarr
dukana başlamaktan gözüm korkuyo
ilk günden kaçamaklarlabitiyo (
amaa başka çare yok gibi böylegidersen aynı tasss aynı hamam yerimde sayacam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…