- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.661
77.1
bugün oğlumun doğum günü :))) ve doğum kilolarımın hepsini veremedim2 kilo kaldı ((
Hoşgeldın cnmmm ...
Valla daha sbah senı gecırdım aklımdan.Kalp kalbe karsıymıs.Oglusunu op bızım ıcınde nıce saglıklı mutlu yaşlar ıns Dogum kılondanda bısey kalmamıs cnm sıkma canını arad ugra gene
Cnmm hosgeldınn...
Öncelıkle takımımızda 1 haftalık bır deneme surecımız var eger bu bır haftada yeterınce paylasım yaparsan senı yarışma listesine dahıl ediyoruz...
Takım ıcı Kurallarımız var.Ama özet gecmek gerekırse;
* Mutlaka hergun tkımı ziyretr ediyoruz.(Mazeretlı durumlarda takıma bılgı verılır)
*Hergun Menu paylasma kuralımız var.
*Haftada 2 gun tartılıyoruz.Salı ara tartı gunumuz Cumada genel tartı gunu...
*Birbirimizin menulerıne yorum yapıp eksıklerı duzeltıyoruz.
*En onemlısıde saygı ve sevgi içinde kardeş gibi aynı amaç için yürüyoruz.
Genel olarak böyle gene madde madde kuralları yazrım sana...Tekrardan hosgeldın cnmmm umarım mutlu bı sekılde kalıcı olursun.Ayrıca kendıne bır cızelge yaparsan daha guzel olur.Konuyla ılgılı lınkı yapıstırıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Merhabalar, mursh bu gruba girebileceğimi söyledi ben de hiç vakit kaybetmeden hemen geldimDiğer sayfada belirtmiştim fakat kısaca tekrar bahsedeyim, 1,67 boy, 77 kiloyum, hedefim 62 ilaç vs.kullanmıştım diyetisyen verdi ve ilk gün çok yan etkisi oldu ve bayılıyordum nerdeyse (sanırım başka kullandığım ilaçlar ile birlikte yan etki yaptı) bende ilk günden bıraktım şimdi kendi düzenimle zayıflama çalışıyorum, yaklaşık 2-3 haftadır başladım yeniden diyete ve ilk zamanlar gayet iyiyken şimdi biraz zorlanıyorum birde diğer sayfalara da yazdım ama kilo verdiğimi anlayamıyorum tartımdan dolayı bugün çıkıyorum 77 yarın sabah 78 hep bir düzensizlik oluyor fakat bu gruba girdikten sonra daha çok özen göstermeye çalışacağım. Ahhh bir 62-65 kilo civarında olsammmmm (((
77.1
bugün oğlumun doğum günü :))) ve doğum kilolarımın hepsini veremedim2 kilo kaldı ((
Merhaba, takıma hoşgeldin. Sıkı bir motivasyon ve diyetle birilikte güzel sonuçlar alabilirsin canım. Hadi bakalım kendini şöyle gaza getir pozitif enerjiyle düşün. Yemezsen her şekilde kilo veriyorsun. Formul az yemek =)
lionesse teşekkür ederim hoşbuldumHep beraber inşallah çok güzel motive olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız. Daha önceleri çok umutsuzdum bu konuda fakat Ramazan'dan önce 86 kilo iken 72 kiloya düştüğüm zaman anladım ki, eğer azmedersek, fedakarlık yaparsak bu iş olacak Allah'ın izniyle, ben de Cuma Yarışması mezunları bölümüne ya da kilo verme başarı hikayeleri bölümüne hikayemi yazmak istiyorum Bir de bende hidrozadenit(cilt rahatsızlığı) var, doktor bu rahatsızlıkta olan insanların kilo almaması, bu rahatsızlığın kilodan da olabileceğini söyledi en son kontrole gittiğimde internetten de araştırdım, aynen bunlar yazıyordu sadece görünüş için değil, sağlığımız için bu kiloları vermeliyiz, hem güzel görünümlü hem de sağlıklı kim olmak istemez ki
Bu hafta takımlar arasında 5. olmuluz kızlar.Bunda dukancıların emegı buyuk hepsıne teşekkurler:128: Bu hafta bıreyselde 1. 2. 3. de 7. takımdan çıkmış.Zaten takımlar arasındada 1. olmuşlar.Bi ziyret ediyim diyorum 7. takımı
Merhabalar, mursh bu gruba girebileceğimi söyledi ben de hiç vakit kaybetmeden hemen geldimDiğer sayfada belirtmiştim fakat kısaca tekrar bahsedeyim, 1,67 boy, 77 kiloyum, hedefim 62 ilaç vs.kullanmıştım diyetisyen verdi ve ilk gün çok yan etkisi oldu ve bayılıyordum nerdeyse (sanırım başka kullandığım ilaçlar ile birlikte yan etki yaptı) bende ilk günden bıraktım şimdi kendi düzenimle zayıflama çalışıyorum, yaklaşık 2-3 haftadır başladım yeniden diyete ve ilk zamanlar gayet iyiyken şimdi biraz zorlanıyorum birde diğer sayfalara da yazdım ama kilo verdiğimi anlayamıyorum tartımdan dolayı bugün çıkıyorum 77 yarın sabah 78 hep bir düzensizlik oluyor fakat bu gruba girdikten sonra daha çok özen göstermeye çalışacağım. Ahhh bir 62-65 kilo civarında olsammmmm (((
Mursh teşekkür ederim, yazdığın kurallara istinaden bir kaç sorum olacaktı.
Yarışmaya dahil olmadan hergün menümü paylaşamıyorum sanırım, doğru mudur? Bir de kendime çizelge hazırlıyorum fakat Pin yerine kendi şifremi yazıyorum kabul etmiyor, yapamadım maalesef.Pin yerine ne yazmak gerekiyor?
murccum ben 7. takıma göz attım bebemmm listeye girenler dukancılar
hoşgeldin cnm bende 3 aydır gruptayım 1 ileri 2 geri ancak 70 leri görebildim 1 haftadır dukan diyetindeyim epey güzel kayıplardayım
murc bekle beni anacım
taçsız prenses tanışmıyoruz cnm ama 1 yaşında sadece +2 de olman süper oğlunun yeni yaşı hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin benim içinde öp ama koklaya koklaya
Nagıscımm fark ettım cnm dukancılar ıyı kılo kaybedıyorlar...Yenıden dukan ampullerı yanıyor basımda ama malesef duzensıoz bır ıs hayatım varÇıkıs saatım bellı deıl yapamıyorum sızın anlıycanız bende bol proteın az karbonhıdratla cozucem bu ısı ıns....
valla cnm bende çalıştığım için zor olur diyodum ama dukanda yemenin saati dk olmadığı için iyi oluyo yani benim için büyük bir hevesle koruma evresini beklimmmmbu arada murc bu sabah 66 göz kırptı bana sebze günlerinde almazsam kilo bu hafta süper olcak
Kızlar çok fazla bilgim yok, kilo çizelgesi yaptım ama imzama nasıl yapıştıracağım, bir türlü bulamadım:s
tşk ederim cnm dün bende öyle yaptım
sabah
hindi fümeli yumurta
yarım domates
yarım salatalık
ara 1 kutu yoğurt 125gr
öğle yada akşam
köfte +ayran
salata
birdaha bişey yemedim 1 kutu kola içtim okaaa
dukan poğaçası yaptım akşam 15 tane çıktı ohh dedim 5 günlük kahvaltım :) oğlum yedi eşim yedi derken kaldı 12 neyse 4 günlük kahvaltı
bu sabahta 1 poğaça +1yumurta yedim ammaa çok mutluyum 66 kg ucundan göz kırptı46
Kızlar çok fazla bilgim yok, kilo çizelgesi yaptım ama imzama nasıl yapıştıracağım, bir türlü bulamadım:s
ay super canim harika haber keske ben de boyle guzel haberlerle gelebilseydim... dun gece kacamak yaptim cok feci hem de oyle boyle degil. gozum dondu resmen regl oncesi diye heralde bilmiyorum ki.. moralim de 2 gundur yerlerde esimle limoniyiz diye. dun hic konusmadik ben de o hirsla butun evi temizledim tum cekmeceleri bosaltip yeniden dizdim falan gece de uyumadim sabaha karsi bi basladim mutfakta ne varsa yedimbu sabah 86.1 84u gormusken yapilir mi bu degil mi...
bugun yeniden atak yapiyorum 4 gun yapicam. bi daha da bozmak yok, vicdan azabi feci biseymis. dun geceki ruyam (kabusum) gercek oldu, gerci kabusta 95 kilo oldugumu gormustum ama olsun 86 da o etkiyi yaratti
neyse simdi atak kahvaltimi yapiyorum dukan krep ve 2 yagsiz ucgen peynir ile. sonra da cikip sehre gidicem esime yildonumu hediyesi alicam haftaya pazartesi ilk yildonumumuz :26: hem de yuruyus olur dedim....
aramiza hosgeldin
hoşgeldin grubumuza inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
Nagıscımm fark ettım cnm dukancılar ıyı kılo kaybedıyorlar...Yenıden dukan ampullerı yanıyor basımda ama malesef duzensıoz bır ıs hayatım varÇıkıs saatım bellı deıl yapamıyorum sızın anlıycanız bende bol proteın az karbonhıdratla cozucem bu ısı ıns....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?