Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nagişş sendemi dukan yapıyonnn

murchhhhhh balım dukan bizede gözkırpıyo farkındamısınnn

taçsız prenses merhaba canım benim nasılsın ya ? oğluna Allah uzun güzel ömürler versin inşallah. benim için öp onu. minik bebeğinin doğum günü kutlu olsun

Merhabaaa =)) yorgun argın ve huzurlu canım :)) sen nasılsın Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş. olur seve seve =))) teşekkür ederimmm :)) cumartesi pazar kutladık bugün keyif yapacağız inş. :))

taçsız sen nağtın yaa
yaptıkların harika görünüyoo
iyiki dogmuş tosun paşan :)
araya sıkışmış eytinyağlı dolmalar gözümden kaçmadıı ahh ahhh

Merhabaaa =)) yorgun argın ve huzurlu canım :)) sen nasılsın Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş. olur seve seve =))) teşekkür ederimmm :)) cumartesi pazar kutladık bugün keyif yapacağız inş. :))

çok sevindim sizin adınıza =) bu arada ellerine sağlık valla doğum günü için yaptıklarını görünce kendimi pastane menüsüne bakıyor sandım

kızlar günaydınn
nasılsınızz
haftasonu herzamanki gibi kaçamaklarla dolu
sizler nasılsınızz neler yaptınızz geçmişi bi okiyip geliyom sanırım yeni arkadaşlr geldii

hey sen edda kız nerelerdesin cimcime

aynen öyle tatlım. gemiş olsun rahatsızlığın için. bol paylaşımlı güzel günler bizi bekliyor desene

çok sevindim sizin adınıza =) bu arada ellerine sağlık valla doğum günü için yaptıklarını görünce kendimi pastane menüsüne bakıyor sandım

kızlar günaydınn
nasılsınızz
sizler nasılsınızz neler yaptınızz geçmişi bi okiyip geliyom sanırım yeni arkadaşlr geldii

aynen öyle tatlım. gemiş olsun rahatsızlığın için. bol paylaşımlı güzel günler bizi bekliyor desene

kızlar günaydınn
nasılsınızz

geldim canım burdyım buaralar çok ihmal ettim topiki ama artık ayrılmamak üzere geldimm :))

moralim çok bozuluyo yerimde saydıgımiçinn
kot pantolonumu giyerden düğmeyi zor düğmelediğim içiğn ((

dukanamı başlasam yaaa
ama diyorumki tam dukan yağınca yapamıyom
meselaa dukan yanında her güğn salata yesem olurmu acabaa
bu arada fulya faceye bi resim eklemişş
krep yapmış acaba onu yulaf kepeğindenmi yaptıı

şuan acıktım ben meselaa
yumurta haşlıcamm yanına krep yapsamm beyaz peynir tam dukan yemeği olur dimiii

farkındamısın senle bende garip bir rahatlık var. akşamları oluyor ne oluyorsa bana. bende aynı sıkıntıyı çekiyorum ama nedense eski hırsım kalmadı. bu durum canımı sıkıyor ama bir yerde dur dicem eminim. hep böyle oluyor çünkü. zoruma gdiiyor o zaman sıkı başlıyorum diyete. bu günlerde inan sadece kendimi sınırlamaya çalışıyıorum. diyet falan hak getire. çok güveniorum kendime herhalde. haddini aşmış bir şişman güveni var ahaha

kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm

kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm

ben bu zayıflama yolunda bişey fark ettim adı diyet oldu mu yapamıyorum ben ya ya çikolata yiyorum ya bişeye saldırıyorum ilk fırsatta ama ben dikkat ediyorum dedimde kontrol elimde oluyor az az yemeyi tadımlık yemeği öğrendim psikolojik olsa gerek..

bende öyleyimm
giydiğim kıyafetlerle kilomu hep saklıyom
böyle bi kendine güvenmidir nedirr
çirkin hissetmiyom kendimii
amaa o evde o kıyafeti giyerkenki eziyetttt
elimin hep bol şeylere gitmesi
yada kotu giyiyosunda o belin etrafında biriken can simidini görünce iğğğğ diyorum kendime ((
ama diyette istikrarlı olamıyomm
e bakıyorummm millet veriyoo

gecen gün tv deizledinimzmii bir kadın 80 kilomu ne zayıflamıştııı bütün haberler verdi kadın midesini küçültmüşş ama
neyse ama kadın 134 kilodan 56 kiloya inmişşş
e diyom kadınn okdar kilo verdi ben bi 10 kilo versem fıstık gibi olurummm
ama yok işte aynı yerde sayyy

ben sabah kahvaltılarında çok yiyorum bi görsenizz varyaa
bakıyom ekmek çok yemişim yedikten sonra farkediyomm
akşam ekmek yemiyom ama sabah almam gereknden fazlasını alınca akşam yeme ne farkeder

şimdi yumurta koydum 5 tane haşlanıyo acıktıkça yumurta yiycem süt içecem peynir yiycemmm
bide yulaf kepeğinden krepler yapcamm
bakalımm
kaçamak olursada tek kaçamadım salata yemek olacakk
şu 2 gün yapabilsem gerisi gelecek bilişyorum ama bu 2 gün çok önemliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…