- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.681
valla cnm bende çalıştığım için zor olur diyodum ama dukanda yemenin saati dk olmadığı için iyi oluyo yani benim için büyük bir hevesle koruma evresini beklimmmmbu arada murc bu sabah 66 göz kırptı bana sebze günlerinde almazsam kilo bu hafta süper olcak
taçsız prenses merhaba canım benim nasılsın ya ? oğluna Allah uzun güzel ömürler versin inşallah. benim için öp onu. minik bebeğinin doğum günü kutlu olsun
taçsız sen nağtın yaa
yaptıkların harika görünüyoo
iyiki dogmuş tosun paşan :)
araya sıkışmış eytinyağlı dolmalar gözümden kaçmadıı ahh ahhh
Merhabaaa =)) yorgun argın ve huzurlu canım :)) sen nasılsın Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş. olur seve seve =))) teşekkür ederimmm :)) cumartesi pazar kutladık bugün keyif yapacağız inş. :))
kızlar günaydınn
nasılsınızz
haftasonu herzamanki gibi kaçamaklarla dolu
sizler nasılsınızz neler yaptınızz geçmişi bi okiyip geliyom sanırım yeni arkadaşlr geldii
lionesse teşekkür ederim hoşbuldumHep beraber inşallah çok güzel motive olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız. Daha önceleri çok umutsuzdum bu konuda fakat Ramazan'dan önce 86 kilo iken 72 kiloya düştüğüm zaman anladım ki, eğer azmedersek, fedakarlık yaparsak bu iş olacak Allah'ın izniyle, ben de Cuma Yarışması mezunları bölümüne ya da kilo verme başarı hikayeleri bölümüne hikayemi yazmak istiyorum Bir de bende hidrozadenit(cilt rahatsızlığı) var, doktor bu rahatsızlıkta olan insanların kilo almaması, bu rahatsızlığın kilodan da olabileceğini söyledi en son kontrole gittiğimde internetten de araştırdım, aynen bunlar yazıyordu sadece görünüş için değil, sağlığımız için bu kiloları vermeliyiz, hem güzel görünümlü hem de sağlıklı kim olmak istemez ki
Merhabaaa =)) yorgun argın ve huzurlu canım :)) sen nasılsın Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş. olur seve seve =))) teşekkür ederimmm :)) cumartesi pazar kutladık bugün keyif yapacağız inş. :))
kızlar günaydınn
nasılsınızz
sizler nasılsınızz neler yaptınızz geçmişi bi okiyip geliyom sanırım yeni arkadaşlr geldii
lionesse teşekkür ederim hoşbuldumHep beraber inşallah çok güzel motive olur ve istediğimiz kilolara ulaşırız. Daha önceleri çok umutsuzdum bu konuda fakat Ramazan'dan önce 86 kilo iken 72 kiloya düştüğüm zaman anladım ki, eğer azmedersek, fedakarlık yaparsak bu iş olacak Allah'ın izniyle, ben de Cuma Yarışması mezunları bölümüne ya da kilo verme başarı hikayeleri bölümüne hikayemi yazmak istiyorum Bir de bende hidrozadenit(cilt rahatsızlığı) var, doktor bu rahatsızlıkta olan insanların kilo almaması, bu rahatsızlığın kilodan da olabileceğini söyledi en son kontrole gittiğimde internetten de araştırdım, aynen bunlar yazıyordu sadece görünüş için değil, sağlığımız için bu kiloları vermeliyiz, hem güzel görünümlü hem de sağlıklı kim olmak istemez ki
kızlar günaydınn
nasılsınızz
canım ALLAH UZUN SAGLIKLI ÖMÜR VERSİN OGLUŞUNA .SOFRA HARİKA GÖRÜNÜYOR AFİYET OLSUN YİYENLERE ELLERİNE SAGLIK
çok sevindim sizin adınıza =) bu arada ellerine sağlık valla doğum günü için yaptıklarını görünce kendimi pastane menüsüne bakıyor sandım
çok sevindim sizin adınıza =) bu arada ellerine sağlık valla doğum günü için yaptıklarını görünce kendimi pastane menüsüne bakıyor sandım
hey sen edda kıznerelerdesin cimcime
aynen öyle tatlım. gemiş olsun rahatsızlığın için. bol paylaşımlı güzel günler bizi bekliyor desene
geldim canım burdyım buaralar çok ihmal ettim topiki ama artık ayrılmamak üzere geldimm :))
moralim çok bozuluyo yerimde saydıgımiçinn
kot pantolonumu giyerden düğmeyi zor düğmelediğim içiğn((
dukanamı başlasam yaaa
ama diyorumki tam dukan yağınca yapamıyom
meselaa dukan yanında her güğn salata yesem olurmu acabaa
bu arada fulya faceye bi resim eklemişş
krep yapmış acaba onu yulaf kepeğindenmi yaptıı
şuan acıktım ben meselaa
yumurta haşlıcamm yanına krep yapsamm beyaz peynir tam dukan yemeği olur dimiii
kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm
farkındamısın senle bende garip bir rahatlık var. akşamları oluyor ne oluyorsa bana. bende aynı sıkıntıyı çekiyorum ama nedense eski hırsım kalmadı. bu durum canımı sıkıyor ama bir yerde dur dicem eminim. hep böyle oluyor çünkü. zoruma gdiiyor o zaman sıkı başlıyorum diyete. bu günlerde inan sadece kendimi sınırlamaya çalışıyıorum. diyet falan hak getire. çok güveniorum kendime herhalde. haddini aşmış bir şişman güveni var ahaha
kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm
ben bu zayıflama yolunda bişey fark ettim adı diyet oldu mu yapamıyorum ben ya ya çikolata yiyorum ya bişeye saldırıyorum ilk fırsatta ama ben dikkat ediyorum dedimde kontrol elimde oluyor az az yemeyi tadımlık yemeği öğrendim psikolojik olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?