Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eda sende geç olmadan bala dukana derim bak ben hiç kilo veremiyodum şimdi haftada 1 kilo gidiyor

biliyorum fadime ablaa
senki 5 kilo verdin dukanla
zor veriyodunn
8 lilere inersedn gerisi gelecektirrr
e baktım fulyada birer birer iniyoo
e bende yaptım murchta yapmıştı ozaman bizde vermiştikk
inşallah bu sefer yaparımm

evet bende duydum o kadını herke sölüordu. takdir etmek lazım. geçen gün mağazaya babamın bi arkadaşı geldi. adam 10 kg vermiş 1.5 ayda. göbeğimden rahatsız oldum diyor. hemde düşün bak 50 yaşında adam yani. her gün kalktım tam 1 saat yürüdüm bol su içtim akşam kesinlikle bir şey yemedim diyor. ve 2-3 aydır ağzına bir gram kahve kola ve tatlı koymamış. inanamadım. ben bu yaşta o kadar azimli olamıyorum göbeğimden utanmıyorum. adam kaç yaşında kendine dikkat ediyor. zoruna gitmiş göbeği. :44:

Son düzenleme:

banyo yaptıktan sonra aynaya baktıgımda göbeğimi hiç sevmiyorummm
ama her gün kolalar gırlaa gidiyo bizim evde
kahve desen bagımlı gibi 1 gün içmeyince kuduruyomm
ekmek desen her gün sabahları kiloyla gidiyoo
tatlı börek hamur işi hiç sormaa
bu hafta arkadaşlta almıcam kimseyede gitmicem
bu cuma 68 i aşagı inersem bende iyisi yok öyle böyle yawaştan bu kilolar gitsin istiyomm

lionesse sen şuan herhahig birşey yapıyonmu normal diyet havasındamısınn

bende bu ara felaket ekmek yiyorum kahvaltı da ((

edda ben diyete uyamıyorum 10 gündür. acaip bir durumda doyduğumu hissetmiyorum. valla bak yemek yiyorum sanki hala açım gibi =( neden böyle oldu bilmiyorum ama yüzüme olanlardan dolayı bir ilaç kullaanmayabaşladım ya o çok idrara çıkarıyor acaba ondan dolayımı böyle oluyor bilemiyorum. diyet programı her gün yapıyorum kendime ama uyamıyorum. sadece kenbdimi biraz da olsa engellemeye çalışıyorum. B-fit üyelğim bittiğindenb beri böyle. ama kızlar devam edicem B-fit e. ben çok memnundum oradan.
tatlıyı çok seviyorum. son zamanalrda en çok şerbetli tatlı ister oldu canım. kahve olayına gelince bende günde 1 bardak mutlaka içiyorum dediğin gibi. hayırlısı artık edda

işte bazen bu olay oluyo sinir oluyorum doymuyosun
yiyosun yiyosun yarım saat sonra yine birşey olsa yersin hissi oluyor değilmii
((
ozamanlar işte kendini kandırman gerekiyor diyorlar hep ama bende başaramıyorum o kandırma olayınıı

cnm bozma moralini yeniden başla bende arada git geller yaşıyorum ama tutuyorum kendimi inan bugün kemerimi bile bir ileri deliğe almak büyük keyifti sende biliyosun bunu nasıl bir kayif olduğunu moral bozuldu mu herşey bitiyo sanki

nagişş sendemi dukan yapıyonnn

murchhhhhh balım dukan bizede gözkırpıyo farkındamısınnn
evet eddoşum 7 günüm şimdilik iyi gidiyo en azından sürekli yiyorum öbür türlü diyetteyim dedikçe yiyesim geliyo

kar kardır en azından protein :)

kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm

yaparsın topiğe sık gir cnmcım birbirimize gaz verelim eşinde desteklesin benim eşimde benimle akşamları protein yiyo bu ne demiyo zaten et delisi

aynennn ayneennn hele o beyaz ekmek yokmu yedikçe yiyesim geliyo ımmm yumuşacık hamileyken bile keyfe keder kuru ekmek yerdim şimdi oğlumda öyle :) yedikçe yiyorum doymak bilmiyorum karnım doyuyo gözüm aç
onun için dukan bana iyi geldi sürekli atıştırıyorum en çok yediğim şey beyaz peynir

kızlarrr öğle yemeğim için kendime krep yaptım dukan krepi yumıurta ve beyazp peynir

nagiş evett azcık motivasyon azcık sabır ve hırs olsaa yaparım eşim de aslında oda bu ar göbeklendş onuda kandırsam en iyisi aslında :)

nagişş sendemi dukan yapıyonnn

murchhhhhh balım dukan bizede gözkırpıyo farkındamısınnn

Walla sorma edda beaa...sanırım ole olacak!

Oyyyy masa super ıclı koftelere bayıldımmmmm

kızlar döndüm öpüyorum sizleriiiii cumaya bildirim yapıcam...

Hosgeldınnn bıda olmasın Cnmm gelde durumundan hbrdar olalım merak ettım yaww

kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm

Hadı hayırlısı olsun bakalım...

Lionesse cım ve eddacım yazdıgınız herseye katılıyorum...

Edda dun aksam yarın ıste ne gıycem dusuncesı yuzunden bı ara gardolabın onunde gozlerım karardı mıdem bulandı o kadar rahatsız edıyor benı bu durum kı ıs yerım rahat o konuda pant kazak spor ayakkabı hatta cumartesılerı esofmanla bıle geldıgım oluyor ama bende artık pant kazaklarımı rahat gıyeyım ıstıyorumm.Gecen yaz bol sıfonlar tısortler modaydıda yırttık bu yaz nasıl olacak bakalım

Lıonessecım ben kılo alcagım zaman doygunluk hıssım yok oluyor.Bu aralarda aynı durum soz konusu soyle kı 2 tabak pılav yıyp doymadıgımı bılıyorum Kotu bır hıs onun ıcın bugun gune elmalı karısımla basladım hem tok tutuyor hem tatlı ıhtıyacını kesıyor.

Kızlar ben de 1 kaç gündür fazla kaçırdım ama kendimi diyeti bozmuş psikolojisine sokmak istemiyorum, kaçamak yaptım diye düşünüyorum sadece, çünkü diyeti bozdum diye düşünürsem başlıyorum ekmek, pilav, makarna yemeye (( dün kızkardeşim un kurabiyesi yapmıştı dayanamadım, söylüyorum hamur işi yapmayın dayanamıyorum diye ama dinleyen kim :) Yarından itibaren menülerimi yazıcam ve daha dikkat edicem geçen hafta sporda yapıyordum ki zaten düzenli hergün 15+15 dk yürüyüş yapıyorum işe gelirken ve işten çıkarken otobüse binmiyorum, yürüyorum acaba yürüyüşün faydası olur mu? Bir de günlük 15 dk kondisyon bisikleti çalışıcam, daha fazla yapamıyorum çünkü çok sılılıyorum, bir de bölgesel zayıflamak için spor yaparım (özellikle basen) herşeyden fırtlıyor şu basenlerim
Ama inanıyorum vereceğiz inşallah, ben 3 ay ekmek, pilav, makarna, tatlı vs türü yiyecekler ağzıma sokmadım ve 14 kilo vermiştim araya bayram girince bozdum tabii 77 kilo oldummmm, yine ekmek, pila, makarna vs yok ama ben çayı şekersiz içemiyorum, büyük fincan bardağa 2 bazen 1 şeker kullanıyorum ( midem bulanıyor şekersiz çay içince ((

selam kızlar. kadınlar hamamnıda kk güzellek kraliçesini seçiyoruz. yüz güzelliğini esas alıyoruz. eminin aranızda çok güzel hatunlar vardır. yarışma ziyaretçilere kapalı. başvurular başladı bile hepinizi bekliyorum

afiyet olsun cnm tam dukan menüsü olmuş
murc alıntı yaptım çıkmamış taçsız prens eklemiş bayıldım ama görmezden geldim sizde amma çok alıntı yaptınız olmuyo kaptanım aç var tok var

Bende yarım dukan yapıcm soyle kı ılk 4 gun cumaya kadar sırf proteınle beslenıcem benım ıcın sorun sabah sabahta sutle gecıstırıcem ogle aksam sorun yok zaten.Ondan sonrada bol proteın hıc karbonhıtrat az sebze dahıl edıcem...

Dukancılar su dukan tarıflerını aldıgınız sıtenın lınkını yapıstırırmısınız tarıflere bı goz atmak ıstıyorum....

Kesınlıkle yazdıktan sonra aklıma geldı cnmm keske alıntı yapmasaydım dedım ama gectı artık

Zaten kilolarımızla karşı karşıya geldiğimiz anlar o gardırobun karşısına geçtiğimiz anlar (
ne giysem ne giysem
bakıyorum hep aynı tip şeylere gidiyo elim
normalde süslü giyinmeye bayılırım
şıkır şıkır şeyleree ama bakıyorum kilolar engelliyo hep bol sifonlar tüller tafta kalın kumaşlardann yapışmayan şeyler (

ayy ama kızlar krep iğrençtiii
ben yiyememki böyle şeyler yiyemedimm 1 tanesinin yarısını zorla yedim gerisini çöpe attım şimdi yumurta peynir yedim sadece
midem bulanınca yarım elma yedim sindirsin diye..
akşamada et yada tavuk kızartması yerim okdar
ekmeksiz zor olacak ama bugünü atlatmalıyımm

Cnmm daha once basarmıssın demekkı ımkansız deıl gene becerebılırsın...Bence kondısyon bısıkletınden sonra dedıgın gıbı yer hareketlerı yap benımde belde sorun var bel oyuntum kayboldu dıyebılırım bende baslıyorum bugunden ıtıbaren spora....

yapalım kuşumm yoksa böyle şişko olmaya mahkum kalcaz bak sende 78 lere inmiştinn
tekrar inersin hemdee bu sefer daha çıkmazsın yukarı hadi
ben şuan dukan yapıyom dedimyaa
biri beni dürtüyo şuan kaşar peynir ekmek arsı yap ye diyeeee
yemicemmmmm

Kesınlıkle yazdıktan sonra aklıma geldı cnmm keske alıntı yapmasaydım dedım ama gectı artık

neyseee bi daha olmasın

cnm içine az bişey kaşar rendeleseydin keşke daha değişik oluyomuş ben denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…