- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.701
eda sende geç olmadan bala dukana derim bak ben hiç kilo veremiyodum şimdi haftada 1 kilo gidiyor
bende öyleyimm
giydiğim kıyafetlerle kilomu hep saklıyom
böyle bi kendine güvenmidir nedirr
çirkin hissetmiyom kendimii
amaa o evde o kıyafeti giyerkenki eziyetttt
elimin hep bol şeylere gitmesi
yada kotu giyiyosunda o belin etrafında biriken can simidini görünce iğğğğ diyorum kendime((
ama diyette istikrarlı olamıyomm
e bakıyorummm millet veriyoo
gecen gün tv deizledinimzmii bir kadın 80 kilomu ne zayıflamıştııı bütün haberler verdi kadın midesini küçültmüşş ama
neyse ama kadın 134 kilodan 56 kiloya inmişşş
e diyom kadınn okdar kilo verdi ben bi 10 kilo versem fıstık gibi olurummm
ama yok işte aynı yerde sayyy
evet bende duydum o kadını herke sölüordu. takdir etmek lazım. geçen gün mağazaya babamın bi arkadaşı geldi. adam 10 kg vermiş 1.5 ayda. göbeğimden rahatsız oldum diyor. hemde düşün bak 50 yaşında adam yani. her gün kalktım tam 1 saat yürüdüm bol su içtim akşam kesinlikle bir şey yemedim diyor. ve 2-3 aydır ağzına bir gram kahve kola ve tatlı koymamış. inanamadım. ben bu yaşta o kadar azimli olamıyorum göbeğimden utanmıyorum. adam kaç yaşında kendine dikkat ediyor. zoruna gitmiş göbeği. :44:
ben sabah kahvaltılarında çok yiyorum bi görsenizz varyaa
bakıyom ekmek çok yemişim yedikten sonra farkediyomm
akşam ekmek yemiyom ama sabah almam gereknden fazlasını alınca akşam yeme ne farkeder
şimdi yumurta koydum 5 tane haşlanıyo acıktıkça yumurta yiycem süt içecem peynir yiycemmm
bide yulaf kepeğinden krepler yapcamm
bakalımm
kaçamak olursada tek kaçamadım salata yemek olacakk
şu 2 gün yapabilsem gerisi gelecek bilişyorum ama bu 2 gün çok önemliii
banyo yaptıktan sonra aynaya baktıgımda göbeğimi hiç sevmiyorummm
ama her gün kolalar gırlaa gidiyo bizim evde
kahve desen bagımlı gibi 1 gün içmeyince kuduruyomm
ekmek desen her gün sabahları kiloyla gidiyoo
tatlı börek hamur işi hiç sormaa
bu hafta arkadaşlta almıcam kimseyede gitmicem
bu cuma 68 i aşagı inersem bende iyisi yok öyle böyle yawaştan bu kilolar gitsin istiyomm
lionesse sen şuan herhahig birşey yapıyonmu normal diyet havasındamısınn
edda ben diyete uyamıyorum 10 gündür. acaip bir durumda doyduğumu hissetmiyorum. valla bak yemek yiyorum sanki hala açım gibi =( neden böyle oldu bilmiyorum ama yüzüme olanlardan dolayı bir ilaç kullaanmayabaşladım ya o çok idrara çıkarıyor acaba ondan dolayımı böyle oluyor bilemiyorum. diyet programı her gün yapıyorum kendime ama uyamıyorum. sadece kenbdimi biraz da olsa engellemeye çalışıyorum. B-fit üyelğim bittiğindenb beri böyle. ama kızlar devam edicem B-fit e. ben çok memnundum oradan.
tatlıyı çok seviyorum. son zamanalrda en çok şerbetli tatlı ister oldu canım. kahve olayına gelince bende günde 1 bardak mutlaka içiyorum dediğin gibi. hayırlısı artık edda
cnm bozma moralini yeniden başla bende arada git geller yaşıyorum ama tutuyorum kendimi inan bugün kemerimi bile bir ileri deliğe almak büyük keyifti sende biliyosun bunu nasıl bir kayif olduğunu moral bozuldu mu herşey bitiyo sankiay super canim harika haber keske ben de boyle guzel haberlerle gelebilseydim... dun gece kacamak yaptim cok feci hem de oyle boyle degil. gozum dondu resmen regl oncesi diye heralde bilmiyorum ki.. moralim de 2 gundur yerlerde esimle limoniyiz diye. dun hic konusmadik ben de o hirsla butun evi temizledim tum cekmeceleri bosaltip yeniden dizdim falan gece de uyumadim sabaha karsi bi basladim mutfakta ne varsa yedimbu sabah 86.1 84u gormusken yapilir mi bu degil mi...
bugun yeniden atak yapiyorum 4 gun yapicam. bi daha da bozmak yok, vicdan azabi feci biseymis. dun geceki ruyam (kabusum) gercek oldu, gerci kabusta 95 kilo oldugumu gormustum ama olsun 86 da o etkiyi yaratti
neyse simdi atak kahvaltimi yapiyorum dukan krep ve 2 yagsiz ucgen peynir ile. sonra da cikip sehre gidicem esime yildonumu hediyesi alicam haftaya pazartesi ilk yildonumumuz :26: hem de yuruyus olur dedim....
aramiza hosgeldin
evet eddoşum 7 günüm şimdilik iyi gidiyo en azından sürekli yiyorum öbür türlü diyetteyim dedikçe yiyesim geliyonagişş sendemi dukan yapıyonnn
murchhhhhh balım dukan bizede gözkırpıyo farkındamısınnn
geldim canım burdyım buaralar çok ihmal ettim topiki ama artık ayrılmamak üzere geldimm :))
moralim çok bozuluyo yerimde saydıgımiçinn
kot pantolonumu giyerden düğmeyi zor düğmelediğim içiğn((
dukanamı başlasam yaaa
ama diyorumki tam dukan yağınca yapamıyom
meselaa dukan yanında her güğn salata yesem olurmu acabaa
bu arada fulya faceye bi resim eklemişş
krep yapmış acaba onu yulaf kepeğindenmi yaptıı
şuan acıktım ben meselaa
yumurta haşlıcamm yanına krep yapsamm beyaz peynir tam dukan yemeği olur dimiii
kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm
ben bu zayıflama yolunda bişey fark ettim adı diyet oldu mu yapamıyorum ben ya ya çikolata yiyorum ya bişeye saldırıyorum ilk fırsatta ama ben dikkat ediyorum dedimde kontrol elimde oluyor az az yemeyi tadımlık yemeği öğrendim psikolojik olsa gerek..
nagişş sendemi dukan yapıyonnn
murchhhhhh balım dukan bizede gözkırpıyo farkındamısınnn
kızlar döndüm öpüyorum sizleriiiii cumaya bildirim yapıcam...
kızlarr bu seferde yapamazsam ben diyet işini bırkıyorummmm
karar verdim dukana başladımmm şu an itibariylee
nolur sizde yardım edin caymıyayımmm
kızlarrr öğle yemeğim için kendime krep yaptım dukan krepi yumıurta ve beyazp peynir
Eki Görüntüle 365881
nagiş evett azcık motivasyon azcık sabır ve hırs olsaa yaparım eşim de aslında oda bu ar göbeklendş onuda kandırsam en iyisi aslında :)
afiyet olsun cnm tam dukan menüsü olmuş
murc alıntı yaptım çıkmamış taçsız prens eklemiş bayıldım ama görmezden geldim sizde amma çok alıntı yaptınız olmuyo kaptanım aç var tok var
Lionesse cım ve eddacım yazdıgınız herseye katılıyorum...
Edda dun aksam yarın ıste ne gıycem dusuncesı yuzunden bı ara gardolabın onunde gozlerım karardı mıdem bulandı o kadar rahatsız edıyor benı bu durum kı ıs yerım rahat o konuda pant kazak spor ayakkabı hatta cumartesılerı esofmanla bıle geldıgım oluyor ama bende artık pant kazaklarımı rahat gıyeyım ıstıyorumm.Gecen yaz bol sıfonlar tısortler modaydıda yırttık bu yaz nasıl olacak bakalım
Lıonessecım ben kılo alcagım zaman doygunluk hıssım yok oluyor.Bu aralarda aynı durum soz konusu soyle kı 2 tabak pılav yıyp doymadıgımı bılıyorumKotu bır hıs onun ıcın bugun gune elmalı karısımla basladım hem tok tutuyor hem tatlı ıhtıyacını kesıyor.
afiyet olsun cnm tam dukan menüsü olmuş
murc alıntı yaptım çıkmamış taçsız prens eklemiş bayıldım ama görmezden geldim sizde amma çok alıntı yaptınız olmuyo kaptanım aç var tok var
Bende yarım dukan yapıcm soyle kı ılk 4 gun cumaya kadar sırf proteınle beslenıcem benım ıcın sorun sabah sabahta sutle gecıstırıcem ogle aksam sorun yok zaten.Ondan sonrada bol proteın hıc karbonhıtrat az sebze dahıl edıcem...
Dukancılar su dukan tarıflerını aldıgınız sıtenın lınkını yapıstırırmısınız tarıflere bı goz atmak ıstıyorum....
Kızlar ben de 1 kaç gündür fazla kaçırdım ama kendimi diyeti bozmuş psikolojisine sokmak istemiyorum, kaçamak yaptım diye düşünüyorum sadece, çünkü diyeti bozdum diye düşünürsem başlıyorum ekmek, pilav, makarna yemeye(( dün kızkardeşim un kurabiyesi yapmıştı dayanamadım, söylüyorum hamur işi yapmayın dayanamıyorum diye ama dinleyen kim :) Yarından itibaren menülerimi yazıcam ve daha dikkat edicem geçen hafta sporda yapıyordum ki zaten düzenli hergün 15+15 dk yürüyüş yapıyorum işe gelirken ve işten çıkarken otobüse binmiyorum, yürüyorum acaba yürüyüşün faydası olur mu? Bir de günlük 15 dk kondisyon bisikleti çalışıcam, daha fazla yapamıyorum çünkü çok sılılıyorum, bir de bölgesel zayıflamak için spor yaparım (özellikle basen) herşeyden fırtlıyor şu basenlerim
Ama inanıyorum vereceğiz inşallah, ben 3 ay ekmek, pilav, makarna, tatlı vs türü yiyecekler ağzıma sokmadım ve 14 kilo vermiştim araya bayram girince bozdum tabii 77 kilo oldummmm, yine ekmek, pila, makarna vs yok ama ben çayı şekersiz içemiyorum, büyük fincan bardağa 2 bazen 1 şeker kullanıyorum( midem bulanıyor şekersiz çay içince ((
Bende yarım dukan yapıcm soyle kı ılk 4 gun cumaya kadar sırf proteınle beslenıcem benım ıcın sorun sabah sabahta sutle gecıstırıcem ogle aksam sorun yok zaten.Ondan sonrada bol proteın hıc karbonhıtrat az sebze dahıl edıcem...
Dukancılar su dukan tarıflerını aldıgınız sıtenın lınkını yapıstırırmısınız tarıflere bı goz atmak ıstıyorum....
Kesınlıkle yazdıktan sonra aklıma geldı cnmm keske alıntı yapmasaydım dedım ama gectı artık
ayy ama kızlar krep iğrençtiii
ben yiyememki böyle şeyler yiyemedimm 1 tanesinin yarısını zorla yedim gerisini çöpe attım şimdi yumurta peynir yedim sadece
midem bulanınca yarım elma yedim sindirsin diye..
akşamada et yada tavuk kızartması yerim okdar
ekmeksiz zor olacak ama bugünü atlatmalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?