- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.721
ayy ama kızlar krep iğrençtiii
ben yiyememki böyle şeyler yiyemedimm 1 tanesinin yarısını zorla yedim gerisini çöpe attım şimdi yumurta peynir yedim sadece
midem bulanınca yarım elma yedim sindirsin diye..
akşamada et yada tavuk kızartması yerim okdar
ekmeksiz zor olacak ama bugünü atlatmalıyımm
Cnmm daha once basarmıssın demekkı ımkansız deıl gene becerebılırsın...Bence kondısyon bısıkletınden sonra dedıgın gıbı yer hareketlerı yap benımde belde sorun var bel oyuntum kayboldu dıyebılırım bende baslıyorum bugunden ıtıbaren spora....
kızlarrr öğle yemeğim için kendime krep yaptım dukan krepi yumıurta ve beyazp peynir
Eki Görüntüle 365881
nagiş evett azcık motivasyon azcık sabır ve hırs olsaa yaparım eşim de aslında oda bu ar göbeklendş onuda kandırsam en iyisi aslında :)
süper görünüyor cnm afiyet olsun..
nagieymen evet ah o sıcaaaa ekmeklermis mis missss
Mursh gel sana da yapalım köfteler gerçekten enfesss
neyseee bi daha olmasın
cnm içine az bişey kaşar rendeleseydin keşke daha değişik oluyomuş ben denemedim
Ahhh eddacım senın dukan 15 dk bıle surmedıBen bılıyorum yaa bız tam dukan yapamayız cunku oyle tatsız tuzsuz seyler bıze gore deıl o yulaf kepegının ıcındekı kıyır kıyır kum gıbı seyler senı rahatsız edıyor benıde...
Ben ekmegı yemıycem (olabıldıgınce)
Bol proteın hıc karbonhıdrat yapıcam
Tatlıda dukan tatlılarını kullanıcam kı elım baskalarına kacmasın
bol su
bol bıtkı cayı
bol spor
Bakalım kac gun dayancam.Yap boz yp boz ınsan kendıne olan ınancınıda kaybedıyor...
ahhh presescim o ekmek benim en zayıf noktam bide yaş pastalar
Ahhh eddacım senın dukan 15 dk bıle surmedıBen bılıyorum yaa bız tam dukan yapamayız cunku oyle tatsız tuzsuz seyler bıze gore deıl o yulaf kepegının ıcındekı kıyır kıyır kum gıbı seyler senı rahatsız edıyor benıde...
Ben ekmegı yemıycem (olabıldıgınce)
Bol proteın hıc karbonhıdrat yapıcam
Tatlıda dukan tatlılarını kullanıcam kı elım baskalarına kacmasın
bol su
bol bıtkı cayı
bol spor
Bakalım kac gun dayancam.Yap boz yp boz ınsan kendıne olan ınancınıda kaybedıyor...
yok yok onun içindeki katır kutur öten şeyler az daha kusacaktım
ay murchhh güldüm cidden
aynenn o içinde sanki kum yiyorummm
ben yulaf kepeği yemicem dahaa
ama dediğin gibi karbonhidrat yemicemmm
protein çok yiycemm
böyle yapcam benim dukanım böyle olcakk :):)
tuhaf bişey bende her zamna olmuyor ama oldu mu da 1 hafta sürüyor kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum kahvaltıda..Felaket bişey oluyorum valla ama sonra geçiyor..
Benim bugün bayağı verimli geçti dukanla :)
Sabah: 1 Kibrit kutusu beyaz peynir
Öğle: 1 orta boy bardakta yağsız sütlü cappucino
Akşamüstü: çipura ızgara Balık + ton balığı
Akşam ise kendi yağında pişecek olan yarım tabak kıymamı yiyip bugünü kapatırım
Suyu 2.5 litreye tamamlayaraktan :)
Şimdiye kadar toplam 1 buçuk litre su içtim..
1.5 - 2 saat spor yaptım. 25 dakika yürüyüş 5 dakika koşu 30 dakika bisiklet 10 dakika kürek 10 dakika bacak içlerini çalıştıran bir alet 10 dakika uzay koşusu vs vs başka aletlerle de çalıştım:))
muhtemelen toplam 400 kalori yaktım ya da daha fazla
Ahhh edda ahh bız olmıcaz gorursun...
Al bendende o kadar
Evt cnm cok guzel olmus bugunun ıns hergunun boyle gecer
Ahhh edda ahh bız olmıcaz gorursun...
Al bendende o kadar
Evt cnm cok guzel olmus bugunun ıns hergunun boyle gecer
(((((((((
midem bulanıyo aklıma öğlede yediğim krep geldikçe
canim sen ne yaptin da bu krep bu kadar igrenc oldu ki.. bana hic kitir kitir seyler gelmiyor? belki de yulaf kepegini biraz sutun icinde bekletmelisin sissin yumusasin oyle yumurtayi koyup krep yap? bilemiyorum.. bende o kum gibi dediginiz sey olmadi acaba sizin aldiginiz markada mi var bir gariplik :44: hatta ben o kadar seviyorum ki dukan krep sabah olsun da yapayim diye iple cekiyorum resmen
ayyyy balım yokk görsen varyaa kıtır kıtır kum taneleri gibi
sanki deniz kenarında ağzıma kum girmiş kıt kıt ötüyo :):)
hiç güzel olmadı
krep için aynen tarifteki gibi yaptım
10 kaşık süt
2 dolu kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
azcık tuz
iğrençötiii belki markadandır blmiyom yada şişmedi diyemi bilmiyom(
oyy kiyamam ya oyle olmamasi lazim normalde bu iste bi gariplik var eminim. bana hic olmadi yani. bence farkli markaya gec yoksa boyle olmaz yani dukan yapamazsin o halde hep kacamak olur ekmek vs
canim sen ne yaptin da bu krep bu kadar igrenc oldu ki.. bana hic kitir kitir seyler gelmiyor? belki de yulaf kepegini biraz sutun icinde bekletmelisin sissin yumusasin oyle yumurtayi koyup krep yap? bilemiyorum.. bende o kum gibi dediginiz sey olmadi acaba sizin aldiginiz markada mi var bir gariplik :44: hatta ben o kadar seviyorum ki dukan krep sabah olsun da yapayim diye iple cekiyorum resmen
haklısınn canım yaa kaçamak bugün elma yedim şuan da 1 elma yiyorum dukanda normalde meyve yasak ama nedense canım çekiyo
çok zararı olmaz sanırım hem ben tam dukan yapamıyom kaçamaklı dukan benimkiii
kızlar ne zaman motive olsam , şimdi zamanı desem hep bir olumsuzluk hep bir engel çıkıyo önüme..çarşamba babanem gidiyo ama bende gittim bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?