Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh eddacım senın dukan 15 dk bıle surmedı Ben bılıyorum yaa bız tam dukan yapamayız cunku oyle tatsız tuzsuz seyler bıze gore deıl o yulaf kepegının ıcındekı kıyır kıyır kum gıbı seyler senı rahatsız edıyor benıde...

Ben ekmegı yemıycem (olabıldıgınce)
Bol proteın hıc karbonhıdrat yapıcam
Tatlıda dukan tatlılarını kullanıcam kı elım baskalarına kacmasın
bol su
bol bıtkı cayı
bol spor

Bakalım kac gun dayancam.Yap boz yp boz ınsan kendıne olan ınancınıda kaybedıyor...

İnşallah canımm o zaman ki kadar kilo versem tam ideal kiloma kavuşucam Benimde belim çok ince ve basenlerim çok var artık bel çalışmıyorum çünkü çok kötü duruyor, ben bi ara çok bel çalışıyordum, ellerimi belime koyup sağa ve sola dönüyordum baya gelişme oldu ama basenler fırtlayınca kötü duruyor... Basen ve bacak çalışıcam... Sporsuz olmuyor, sporla desteklemek lazım diyeti, dukanı ben de duydum ama işyerinde olduğum için burda tarifleri hazırlayamam sanırım...

süper görünüyor cnm afiyet olsun..

nagieymen evet ah o sıcaaaa ekmekler mis mis missss

Mursh gel sana da yapalım köfteler gerçekten enfesss

neyseee bi daha olmasın

cnm içine az bişey kaşar rendeleseydin keşke daha değişik oluyomuş ben denemedim

yok yok onun içindeki katır kutur öten şeyler az daha kusacaktım

ay murchhh güldüm cidden
aynenn o içinde sanki kum yiyorummm
ben yulaf kepeği yemicem dahaa
ama dediğin gibi karbonhidrat yemicemmm
protein çok yiycemm
böyle yapcam benim dukanım böyle olcakk :):)

Benim bugün bayağı verimli geçti dukanla :)

Sabah: 1 Kibrit kutusu beyaz peynir

Öğle: 1 orta boy bardakta yağsız sütlü cappucino

Akşamüstü: çipura ızgara Balık + ton balığı

Akşam ise kendi yağında pişecek olan yarım tabak kıymamı yiyip bugünü kapatırım

Suyu 2.5 litreye tamamlayaraktan :)

Şimdiye kadar toplam 1 buçuk litre su içtim..

1.5 - 2 saat spor yaptım. 25 dakika yürüyüş 5 dakika koşu 30 dakika bisiklet 10 dakika kürek 10 dakika bacak içlerini çalıştıran bir alet 10 dakika uzay koşusu vs vs başka aletlerle de çalıştım:))

muhtemelen toplam 400 kalori yaktım ya da daha fazla

Son düzenleme:

Ahhh edda ahh bız olmıcaz gorursun...

tuhaf bişey bende her zamna olmuyor ama oldu mu da 1 hafta sürüyor kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum kahvaltıda..Felaket bişey oluyorum valla ama sonra geçiyor..

Al bendende o kadar

Evt cnm cok guzel olmus bugunun ıns hergunun boyle gecer

Ahhh edda ahh bız olmıcaz gorursun...

Al bendende o kadar

Evt cnm cok guzel olmus bugunun ıns hergunun boyle gecer

(((((((((
murchh haklısın bacımm

kızlar benim bugünkğü menüm

sabah kahvaltıda
1 büyük dilim beyaz peynirr
kaşar peynşr
2 dilim ekmek
2 fincan çay X 2 şeker

ara yok

öğle güyam dukana geçtim :):)

1 kibrik kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dukan krepi yulaf kepeğinden
2 dal roka

ara 1 küçük elma

akşam
kızarmış et azcık yağdaa
1 tabak marul salatası

bu kadar ... ama midem bulanıyo aklıma öğlede yediğim krep geldikçe

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Bugün ancak girebildim yeni uyandım hastaydım sabah 11de matbaadaydım bi baş ağırısı mide bulantısı tuttu ki sormayın mahvoldum Sonrada kursa gittim geldim yudum ilaç alıp...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...

Menüm: 1 kır pidesi ufak
1 bardak siyah çay tek şekerli

Akşam: 1 kase tarhana çorba
2 kaşık patates haşlama

Ara: portakal ve elma...

(((((((((
midem bulanıyo aklıma öğlede yediğim krep geldikçe

canim sen ne yaptin da bu krep bu kadar igrenc oldu ki.. bana hic kitir kitir seyler gelmiyor? belki de yulaf kepegini biraz sutun icinde bekletmelisin sissin yumusasin oyle yumurtayi koyup krep yap? bilemiyorum.. bende o kum gibi dediginiz sey olmadi acaba sizin aldiginiz markada mi var bir gariplik :44: hatta ben o kadar seviyorum ki dukan krep sabah olsun da yapayim diye iple cekiyorum resmen

ayyyy balım yokk görsen varyaa kıtır kıtır kum taneleri gibi
sanki deniz kenarında ağzıma kum girmiş kıt kıt ötüyo :):)

hiç güzel olmadı

krep için aynen tarifteki gibi yaptım

10 kaşık süt
2 dolu kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
azcık tuz

iğrençötiii belki markadandır blmiyom yada şişmedi diyemi bilmiyom (

oyy kiyamam ya oyle olmamasi lazim normalde bu iste bi gariplik var eminim. bana hic olmadi yani. bence farkli markaya gec yoksa boyle olmaz yani dukan yapamazsin o halde hep kacamak olur ekmek vs

oyy kiyamam ya oyle olmamasi lazim normalde bu iste bi gariplik var eminim. bana hic olmadi yani. bence farkli markaya gec yoksa boyle olmaz yani dukan yapamazsin o halde hep kacamak olur ekmek vs

haklısınn canım yaa kaçamak bugün elma yedim şuan da 1 elma yiyorum dukanda normalde meyve yasak ama nedense canım çekiyo
çok zararı olmaz sanırım hem ben tam dukan yapamıyom kaçamaklı dukan benimkiii

kızlar ne zaman motive olsam , şimdi zamanı desem hep bir olumsuzluk hep bir engel çıkıyo önüme..çarşamba babanem gidiyo ama bende gittim bayağı

Ben de yulaf kepeğini çok seviyorum, sevmeyenleride hiç anlamıyorum

meyve karbonhidrat olduğun için dukanın temel mantığını bozuyo zaten. Hem karbonhidrat hem de kana direkt karışan şeker var meyvelerde :/

kızlar ne zaman motive olsam , şimdi zamanı desem hep bir olumsuzluk hep bir engel çıkıyo önüme..çarşamba babanem gidiyo ama bende gittim bayağı

Bende olamıyorum, bugün zorla başladım dukana, kaçamak yapmadım allahtan, sporda yaptım.. Umarım 4 gün daha bu şekilde götürebilirim, zaten sonra iştahım kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…