- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.981
fadime abla ozaman seni beğendim madem güzel bişey, senden güzeli varmı
noraa tatlım senin ismin neydi, noraaa diyip duruyorum ama tabiki sanalda ismini paylaşmak istemiyorsan da haklısın tabiki. sen nasıl istersen öyle hitap etmeye devam edeyim :79:
Herkese Günaydınnnnn, Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
sabahın en birincisi olarak ben kilo bildirimimi yapayım bari.
64,2 kg
ve birde ben şimdi bu gruptamıyım acaba bugün mü dahil oluyorum nasıl oluyor bu iş, sayın yüksek yetkili arkadaşım bana bilgi verirmisin
nergis çok doğru diyorsun, en çok kendimi tutmam gereken öğün akşam. bu kulağıma koca bir küpe olacak çok sağol
Günaydın kızlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler herkese. Bu arada herkesin cuması mübarek olsun.
Dün Öğleden sonraki menüm,
2 bardak yeşil çay
Akşam,
15 dak. yürüyüş+50 mekik, 200 basen çalışması
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon patates püresi
Bol karışık salata.
1 yeşil çay
1 elma
Bu sabah ki menüm,
1 tabak patates püresi
1 fincan çay
Yarım elma
+15 dk yürüyüş
Bugünkü kilom, 78
Geçenlerde magazin programında kardeşim görmüş, Ebru Gündeş doğumdan sonraki kilolarını akşam yemeyerek vermiş, akşam hiç birşey yememek olmaz tabii ama en azından Çorba+salata ya da yoğurt gibi kalorisi düşük yiyecekler tükketebilsek keşke... Yasemincim ben de patates yedim akşam ve patates çok çabuk doyuruyor baya şiştim yiyince hemen spor yaptım, erken uyuduğum için dedim bunları eritmeden yatarsam kesin sabah 1-2 kilo fazla çıkarım...
günaydın kızlar beni gruptan atsanız yeridir uzun zamandır gıremıyorum görevlendımem var işlerim cok yogun kafamı bile kaldıramıyorum gruptan çıktımmı yoksa dönmek üzere ayrıldımı diye not düşüldü biraz beni bu aralar idare edin kilom 69,7 ama regl oldum bu sabah ondan fazla çıktım diyorum
Cnnmmm musade edersen senı ve norayı haftaya lısteye eklemek ıstıyorumm Çünkü bu hafta cıkacak olanları çıkartıp lısteyı temızlemek ıstıyorum ...Ama bu kılolarınızı not edıyorum kı haftaya baslangıc kılosu olsarak bunuları alıcam ...
Sabahtan erkenden bıldırım yaptıgınız ıcın tesekkurler
Sen nasıl uygun görürsen mursh, teşekkürler...
Mursh bu arada ben de su içemiyordum şişeyi koyunca masaya o zaman susamasada içesi gelıyor insanın ben de zorlanıyorum ama suyu sürekli çalışma masasında tutmak işe yarıyor gerçekten...
slm kızlar benim pc forumu açmıyo arkadaşınkinden kaçak girdim
hemen kilo bildirimimi yapıyorum 66,8 yaşasın dukanakşama evden okurum yazdıklarınızı öpüyorum herkesi
50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrıNeyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:
tünaydın canım süper yaa sende kara görünmüş valla azıcık kalmış hedefleediğin kiloya, inşallah bizde o günleri en kısa zamanda görürüz. bu azimle devam et, kurstaki hocalarınada takma, sinirlenme, relax bir gün geçir
50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrıNeyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:
Bugün kadınlar kulübünün el broşürünü hazırladım. Beğendi kırk yılda birSon düzenlemeyi yapayım burdada paylaşıcam fikirlerinizi söylersiniz
gamzecim oh şimdi süper oldu isimle hitap etmek daha hoşuma gidiyor, haftaya kadar iğne iplik olalımda görsün topiğimiz
mursh canım seninde ismini bilmediğim için yazamıyorum, sen yetkili kişi olarak hepimizin isimlerini yaz foruma daha içtenlikle tanışmış oluruz kızlarla, şahsi fikrim yaniay haftaya kadar dış kapının mandalı olarak forumda devam edeceğiz gamzeyle desene olsun nasıl olsa bağrınıza bastınız bizi hiç sorun değil canım
Menun super cnm beee ıyı gıdıyorsun ...
Bu arada kızlar BEGEN butonumuz gelmıs hayırlı olsun vatna mıllete
Cnmm herkes adını vermek ıstemıyor bıldıgım kadarıyla ama benım adımın kısaltımısı Mürş sende oyle hıtap edebılırsın zaten ozel hayatımdada kımse adımı soylemez herkes mürş der
Yok cnm o nasıl laf dıs kapının mandalı dıe hepımız uyeyız burda sadece yarısma lıstesıne haftaya eklıycem cunku cıkanlar dıskalıfıye olanlar ızne ayrılanlar kalabalıgız bu hafta haftaya lıste sakınlemıs olur daha duzenlı olur yanı ...Ayyy ne cok konustum gene .
TrulyScrumptious adı Fulya
Nagieymen adı nagıhan bız ona nagıs dıyoruz
Onun dısında emın ol faceı olmayanların bende ısımlerını bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?