Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar beni gruptan atsanız yeridir uzun zamandır gıremıyorum görevlendımem var işlerim cok yogun kafamı bile kaldıramıyorum gruptan çıktımmı yoksa dönmek üzere ayrıldımı diye not düşüldü biraz beni bu aralar idare edin kilom 69,7 ama regl oldum bu sabah ondan fazla çıktım diyorum

fadime abla ozaman seni beğendim madem güzel bişey, senden güzeli varmı
noraa tatlım senin ismin neydi, noraaa diyip duruyorum ama tabiki sanalda ismini paylaşmak istemiyorsan da haklısın tabiki. sen nasıl istersen öyle hitap etmeye devam edeyim :79:

Gamze canım ismim İster nora de, ister Gamze hiç farketmez canım
Sayfada bizden başka kimsecikler yok, herkesin ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnnmmm musade edersen senı ve norayı haftaya lısteye eklemek ıstıyorumm Çünkü bu hafta cıkacak olanları çıkartıp lısteyı temızlemek ıstıyorum ...Ama bu kılolarınızı not edıyorum kı haftaya baslangıc kılosu olsarak bunuları alıcam ...

Sabahtan erkenden bıldırım yaptıgınız ıcın tesekkurler

Menun gayet guzel cnmm patates puresını cok kacırma genede...Kılo bıldırımını not aldım cnm haftaya lıstedesınız Bu arda aksam yememe ısı cok ıse yarıyor gercekten...

Cnmm zamanlaman harıka senı gerı donmek uzere ayrıldı yazıyorum ıslerın bıtıp kafanı topladıgında gel aramıza gene ama arada bızı bılgılendır gene

Kızlar herkese TünaydınLarrrr ...

Herkese bol neşeli az kcl ve hayırlı CUMA lar dilerim ...

Dünkü Menüm ;

Sabah;

2 pogaca
1 bardak cay

Öğle;

Meyve salatası

Aksam;

Tavuk sote
Yourt
1 dılım ekmek...

Su:

yok
3 kupa bıtkı cayı...

Yaaaa kızlar su ıcemıyorum yaa bı ınsan hıc susamazmı Çok moralım bozuk cokkkk ....

Kızlar 500 gr daha almısım ne olcak benım bu 1 ılerı 2 gerı halım Offff oofff offf neyse onumuzdekı hafta aksamları yemek yemıycem bakalım nasıl bı sonuc olacak...Yaa benım sorunum su 2 hafta duzenlı dıyet yapıyorum sonra pooofff patlıyorum hoooppp kılolar gerı gelıo...Neyse bakalım sonuc ne olacak onumuzdekı hafta..

Bu arada kaburgadolması ısımlı uyemız ozelden msj atmıs youn oldugu ıcın gelemıyormus kılo bıldırımını yaptı...Takımın bılgısını

Sen nasıl uygun görürsen mursh, teşekkürler...

Mursh bu arada ben de su içemiyordum şişeyi koyunca masaya o zaman susamasada içesi gelıyor insanın ben de zorlanıyorum ama suyu sürekli çalışma masasında tutmak işe yarıyor gerçekten...

slm kızlar benim pc forumu açmıyo arkadaşınkinden kaçak girdim
hemen kilo bildirimimi yapıyorum 66,8 yaşasın dukan akşama evden okurum yazdıklarınızı öpüyorum herkesi

yaa valla ben koysamda ıcmek ıcımden gelmıyor.Bazen bole gaza gelıyorum 3 4 gun ıcıyorum sonra gene unutuyorum napcam ben yaa

gamzecim oh şimdi süper oldu isimle hitap etmek daha hoşuma gidiyor, haftaya kadar iğne iplik olalımda görsün topiğimiz
mursh canım seninde ismini bilmediğim için yazamıyorum, sen yetkili kişi olarak hepimizin isimlerini yaz foruma daha içtenlikle tanışmış oluruz kızlarla, şahsi fikrim yani ay haftaya kadar dış kapının mandalı olarak forumda devam edeceğiz gamzeyle desene olsun nasıl olsa bağrınıza bastınız bizi hiç sorun değil canım

50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrı Neyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:

50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrı Neyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:

tünaydın canım süper yaa sende kara görünmüş valla azıcık kalmış hedefleediğin kiloya, inşallah bizde o günleri en kısa zamanda görürüz. bu azimle devam et, kurstaki hocalarınada takma, sinirlenme, relax bir gün geçir

Bugün kadınlar kulübünün el broşürünü hazırladım. Beğendi kırk yılda bir Son düzenlemeyi yapayım burdada paylaşıcam fikirlerinizi söylersiniz

Kızım sen her hafta kılo vermek zorundamısınnn Şaka bı yana tebrık cakıyorum cnm sana

Bugün kadınlar kulübünün el broşürünü hazırladım. Beğendi kırk yılda bir Son düzenlemeyi yapayım burdada paylaşıcam fikirlerinizi söylersiniz

ooo sen bu sitenin reklam işlerini mi yapıyorsun? el broşürü derken öyle anladım ben yani, yani hem ziyaret hem ticaretmi süper

Cnmm herkes adını vermek ıstemıyor bıldıgım kadarıyla ama benım adımın kısaltımısı Mürş sende oyle hıtap edebılırsın zaten ozel hayatımdada kımse adımı soylemez herkes mürş der

Yok cnm o nasıl laf dıs kapının mandalı dıe hepımız uyeyız burda sadece yarısma lıstesıne haftaya eklıycem cunku cıkanlar dıskalıfıye olanlar ızne ayrılanlar kalabalıgız bu hafta haftaya lıste sakınlemıs olur daha duzenlı olur yanı ...Ayyy ne cok konustum gene .

TrulyScrumptious adı Fulya
Nagieymen adı nagıhan bız ona nagıs dıyoruz

Onun dısında emın ol faceı olmayanların bende ısımlerını bılmıyorum

öncelikşle benim gerçek ismim edda değil ama burada öyle kullanıyorum ve gerçek ismimi kullanılmasını istemiyorum burada samimi oldugum arkadaşlar facede ismimi biliyorlar :):))

şimdi geliyorum diger konuya
kilom 68.2
murchhh bu dukan benzeri diyetim bana dukan gibi iyi gelmedii
dukan harici aslında sadece her gün marus salatası yemiştim

neyse toplam giden 800 gram gibi birşey

buarada murchh özelden sana msj atıyomm şook şok şokkk :):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…