Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar benim pc forumu açmıyo arkadaşınkinden kaçak girdim
hemen kilo bildirimimi yapıyorum 66,8 yaşasın dukan akşama evden okurum yazdıklarınızı öpüyorum herkesi

Tebrik ederim canım dukan bu kadar işe yarıyor demek, ben de kansızlık olduğu için dukana başlayamıyorum ne yazık ki

teşekkürler mursh cevabın için, tabiki herkes ismini vermek istemeyebilir çok normal, herkesi saygıyla selamlıyorum bu konuda :79:
edda'cım 800 gr 800gr'dır yani bak bazı arkadaşlarımız verememiş öp başına koy sen verdiğin kiloyu, bende 800gr vermişim bak bana arkadaş oldun bu konuda

haftaya inş daha fazla veririzz 65 lere inmek istiyorum :):)

Cnmmm 800 gr azımsıyorsun ah sana ahhh bence cok ıyı aynen devam derım...

Cnmmm mesajına cvp yazdım alem kızsın vesselam....

Kızım sen her hafta kılo vermek zorundamısınnn Şaka bı yana tebrık cakıyorum cnm sana

O değilde tartıya çıktıktan sonra wcye çıktım Hihihohohoh Veriyorum valla ödül ceza sistemiyle çalıştırıyorm bünyemi

ooo sen bu sitenin reklam işlerini mi yapıyorsun? el broşürü derken öyle anladım ben yani, yani hem ziyaret hem ticaretmi süper

Yok cnm herhangi bi konu üzerine yapın dedi düşündüklerimi yaptılar bende hazır biliyorken siteyi tanıtayım dedim sergiye konulcak bayanlar için güzel alternatif olur hemde çalışmamı değerlendiririm dedim :26:

Kızlar öğlen menüm çok kötü Mutfağa bir gittim makarna, patates kızartması, tatlı, börek gelmişti, geç gidince çorbada kalmamış Ben de,

-1 dilim börek
-2-3 patates kızartması yedim Off ya ne güzelde gidiyordum bilsem bu yemekler gelecek evden birşeyler getirirdim Bide masa başında çalışanlar olarak aslında öğlen de dikkat etmeliyiz, şahsen ben öğle yemeğini yiyorum oturuyorum bilgisayar başına eritmem lazım bu böreği

nagieymen süpersin mşallah, oh böyle tıkır tıkır kilo verenler yazsın ki hevesimiz gelsin iyice
tşk ederim cnm ben uzun zamandır bir geri iki ileri yapıyodum bu rakamı görmek banada iyi geldi

50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrı Neyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:

bende unuttum 4 yada 5 gün oldu eger çıkabilseydim belki tartı farklı olurdu neyse az önce eczaneden bekunis aldım akşama içerim daha öncede içmiştim ama pek bişey değişmemişti

Tebrik ederim canım dukan bu kadar işe yarıyor demek, ben de kansızlık olduğu için dukana başlayamıyorum ne yazık ki

valla yarıyomuş bende yapınca anladım akşama dukan mantısı var menümde gelin sizede yapayım bacılarrr

Walla cnm solıcektım sana ama unuttum :13:

şşşş ne kaynatıyonuz özelden bizden habersiz ama ama ben şimdi merak ettim ne olcek diyin bakem

ahh cnm benim yarı masa başı yarı gezerek (bazen 10 bazen 10000 metrekare yer yürüdüğüm halde )ona rağmen erimiyo bu kilolar yemeseymişsin iyiymiş ama neyse artık bende evden haşlanmış tavuk getirdim markettende sütaşın haydarisinden aldım valla haydari olmasaydı ben o tavuğu hayatta yiyemezdim

gamzecim bu vicdan azabını akşam yemeği vakti gelince hatırlaki, akşam az yiyip bu öğünü telafi edebilesin. birde ekstra sporu fazla yaparsın onun için üzülme, napalım arada bir oluyor böyle talihsiz menüler :44:
dediğin gibi bende masa başındayım, yiyip içip oturuyorum resmen, hiçbir hareket yok, onun için akşam sporlarımıza çok özen göstermemiz lazım. benim yediklerim direk göbeğe yağ olarak yapışıyor.

benim öğlen menüm:
mercimek çorbası
yoğurtlu ıspanak.
1 tane incecik diyet portakallı bisküvi, (krizim tuttu yine mecbur yedim ama kıl gibi işey yani yemedim sayabilirm)

Yerken güzelde yedikten sonra insan çok pişman oluyor kendime ceza veriyorum bugün eve yürüyerek gidicem ve 35 dk civarında yürüyüş yapmış olacağım, bari böyle içim rahat etsin.

Cnm bekunis bende içtim gece sabah ağrıdan ölüyordum bana hiç yaramıyor o meret wc ye çıktım tmm ama ağrıdan ölüyordum halada geçmedi kursa geldim bi elim karnımda mideme vuruyor şiddeti... at çöpe derim o derece

süper fikir bu ya, bende haşlanmış tavuğu hiç yiyemiyorum, bide senin gibi deneyeyim. ama acaba onun kalorisi yüksekmidir nasıldır? kızarmış tavukla aynı kaloriye geliyorsa lezzetli lezzetli tavuğu kızartıp yeriz daha iyi

Akşam çorba+ bol salata yiyicem inşallah. Bu akşam bana yemek ve ekmek yok...Evet canım akşamları düzenli yapmaya çalışalım, benim yediklerim de direk basenlere gidiyor, belim ince basenler de fırlayınca hiç hoş görüntü olmuyor, göbeğim pek yok, basen problemi var bende de maalesef. Ben bu akşam eve yürüyerek gidicem, şimdide biraz gider gelirim eritirim artık Sen de bu akşam sporu ihmal etme canım...

bilmiyorum ki cnm ya kalori saymıyorum ben :)
mesela arkadaşlarla anlaştık pazartesi kömürde kızarmış piliç alıcaz bende evden bir leğen salata yapıp gelicem zaten sp günüm oluyo ohh mis tabi arkadaşlar hep erkek olunca kg problemi olan yok salatayı yapmakta bana kalıyo banada gayet iyisin bu ne diyeti diyolar
ama varya kızlar dün akşam ben bile kendime hayran kaldım siyah elbisemi giydim saçlara maşa yaptım yarım topladım önlerinide kıvırdım,hafif makyaj çocuklu bir bayan olarak süperdim yani bide üstüne eşimin korsemi giydin demesi verdi bana gazı wuuuuuwww kim tutar beni yılmak yok aynen devam edicem inş

*** 9. Takım 248. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (69/68,2/ 0,8/%1,16)
Fadime02: (95,3/95,8/-0,5/%-0,52)
Hoppidicik (86,1/86,9/-0,8/%-0,93)
Mursh: (80,5/81/-0,5/%-0,62)
TrulyScrumptious (84,9/84,9/0,0/%0,00)
Siyamum (51,6/50,9/0,7/%1,36)
Nagieymen (68,3/66,8/1,5/%2,20)
BeyazBulut (66,4) Diskalifiye edildi…
Okyanusada (68,5) Geri dönmek üzere ayrıldı…
Doksanaltmısdoksan (70,6/69,8/0,8/%0,57) Geçen hafta bıldırım yapmadığı için verdiği kilo 2 'ye bolundu
Lıonessa (82/82/0,0/%0,00)
Kaburgadolması (86/86/0,0/%0,00)

9.Takım Toplam % 0,36

Kızlar lıonesse kılo bıldırımı yapmadı bende gecen haftakı gıbı gectım

Ayyy canım sen böyle anlatınca bana da bir heves geldi pes etmek yok az yemeye, spora devam...

Bu arada Yasemin sende de sanırım artık alışkanlık olmuş kalori hesabı, ben de marketten birşey alırken hep arkasına bakıyorum kalorisi kaç diye alışkanlık olmuş

ah ya sen basen, ben göbek, azıcık birbirimize versek herşey dengelenecek aslında evet evet kesinlikle spor konusunda çok katı olmalıyız, spor yapmadan yatağa girmek yok, misafir geldi filan diye bahaneler yapmıycam bundan sonra. sonuçta gece yatıya kalmıyor gidiyor millet, ondan sonra spor yaparım ne olacak. bahane üreterek zayıflayamayız sonuçta. Sen ve ben kilo yarışında olalım mı son üyeler olarak hem daha çok havaya gireriz ne dersin canım

oyyy işte bu sözleri duymak süper, hadi ben sözleri duymaktan geçtimde, içine giremediğim birkaç kıyafetimin içine girebilsem zaten gaza gelicem iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…