- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.001
slm kızlar benim pc forumu açmıyo arkadaşınkinden kaçak girdim
hemen kilo bildirimimi yapıyorum 66,8 yaşasın dukanakşama evden okurum yazdıklarınızı öpüyorum herkesi
teşekkürler mursh cevabın için, tabiki herkes ismini vermek istemeyebilir çok normal, herkesi saygıyla selamlıyorum bu konuda :79:
edda'cım 800 gr 800gr'dır yani bak bazı arkadaşlarımız verememiş öp başına koy sen verdiğin kiloyu, bende 800gr vermişim bak bana arkadaş oldun bu konuda
öncelikşle benim gerçek ismim edda değil ama burada öyle kullanıyorum ve gerçek ismimi kullanılmasını istemiyorum burada samimi oldugum arkadaşlar facede ismimi biliyorlar :):))
şimdi geliyorum diger konuya
kilom 68.2
murchhh bu dukan benzeri diyetim bana dukan gibi iyi gelmedii
dukan harici aslında sadece her gün marus salatası yemiştim
neyse toplam giden 800 gram gibi birşey
buarada murchh özelden sana msj atıyomm şook şok şokkk :):)
Kızım sen her hafta kılo vermek zorundamısınnnŞaka bı yana tebrık cakıyorum cnm sana
ooo sen bu sitenin reklam işlerini mi yapıyorsun? el broşürü derken öyle anladım ben yani, yani hem ziyaret hem ticaretmi süper
Cnmmm 800 gr azımsıyorsun ah sana ahhh bence cok ıyı aynen devam derım...
Cnmmm mesajına cvp yazdım alem kızsın vesselam....
küstüm senle hıhh biliyodunda demedin
tşk ederim cnm ben uzun zamandır bir geri iki ileri yapıyodum bu rakamı görmek banada iyi geldinagieymen süpersin mşallah, oh böyle tıkır tıkır kilo verenler yazsın ki hevesimiz gelsin iyice
50.9 Tünaydııınnn kızlaaar... Karın ağrısıyla uyandım halada geçmedi zaten wc yolunu unuttum bide bu ağrıNeyse bişeyler yiyip giyineyim kurs var bgün yine yeni yeniden....:44:
Tebrik ederim canım dukan bu kadar işe yarıyor demek, ben de kansızlık olduğu için dukana başlayamıyorum ne yazık ki
Walla cnm solıcektım sana ama unuttum:13:
Kızlar öğlen menüm çok kötüMutfağa bir gittim makarna, patates kızartması, tatlı, börek gelmişti, geç gidince çorbada kalmamış Ben de,
-1 dilim börek
-2-3 patates kızartması yedimOff ya ne güzelde gidiyordum bilsem bu yemekler gelecek evden birşeyler getirirdim Bide masa başında çalışanlar olarak aslında öğlen de dikkat etmeliyiz, şahsen ben öğle yemeğini yiyorum oturuyorum bilgisayar başına eritmem lazım bu böreği
Kızlar öğlen menüm çok kötüMutfağa bir gittim makarna, patates kızartması, tatlı, börek gelmişti, geç gidince çorbada kalmamış Ben de,
-1 dilim börek
-2-3 patates kızartması yedimOff ya ne güzelde gidiyordum bilsem bu yemekler gelecek evden birşeyler getirirdim Bide masa başında çalışanlar olarak aslında öğlen de dikkat etmeliyiz, şahsen ben öğle yemeğini yiyorum oturuyorum bilgisayar başına eritmem lazım bu böreği
ahh cnm benim yarı masa başı yarı gezerek (bazen 10 bazen 10000 metrekare yer yürüdüğüm halde )ona rağmen erimiyo bu kilolar yemeseymişsin iyiymiş ama neyse artık bende evden haşlanmış tavuk getirdim markettende sütaşın haydarisinden aldım valla haydari olmasaydı ben o tavuğu hayatta yiyemezdim
Cnm bekunis bende içtim gece sabah ağrıdan ölüyordum bana hiç yaramıyor o meret wc ye çıktım tmm ama ağrıdan ölüyordum halada geçmedi kursa geldim bi elim karnımda mideme vuruyor şiddeti... at çöpe derim o derecetşk ederim cnm ben uzun zamandır bir geri iki ileri yapıyodum bu rakamı görmek banada iyi geldi
bende unuttum 4 yada 5 gün oldu eger çıkabilseydim belki tartı farklı olurduneyse az önce eczaneden bekunis aldım akşama içerim daha öncede içmiştim ama pek bişey değişmemişti
valla yarıyomuş bende yapınca anladım akşama dukan mantısı var menümde gelin sizede yapayım bacılarrr
şşşş ne kaynatıyonuz özelden bizden habersizama ama ben şimdi merak ettim ne olcek diyin bakem
ahh cnm benim yarı masa başı yarı gezerek (bazen 10 bazen 10000 metrekare yer yürüdüğüm halde )ona rağmen erimiyo bu kilolar yemeseymişsin iyiymiş ama neyse artık bende evden haşlanmış tavuk getirdim markettende sütaşın haydarisinden aldım valla haydari olmasaydı ben o tavuğu hayatta yiyemezdim
gamzecim bu vicdan azabını akşam yemeği vakti gelince hatırlaki, akşam az yiyip bu öğünü telafi edebilesin. birde ekstra sporu fazla yaparsın onun için üzülme, napalım arada bir oluyor böyle talihsiz menüler :44:
dediğin gibi bende masa başındayım, yiyip içip oturuyorum resmen, hiçbir hareket yok, onun için akşam sporlarımıza çok özen göstermemiz lazım. benim yediklerim direk göbeğe yağ olarak yapışıyor.
benim öğlen menüm:
mercimek çorbası
yoğurtlu ıspanak.
1 tane incecik diyet portakallı bisküvi, (krizim tuttu yine mecbur yedim ama kıl gibi işey yani yemedim sayabilirm)
süper fikir bu ya, bende haşlanmış tavuğu hiç yiyemiyorum, bide senin gibi deneyeyim. ama acaba onun kalorisi yüksekmidir nasıldır? kızarmış tavukla aynı kaloriye geliyorsa lezzetli lezzetli tavuğu kızartıp yeriz daha iyi
bilmiyorum ki cnm ya kalori saymıyorum ben :)
mesela arkadaşlarla anlaştık pazartesi kömürde kızarmış piliç alıcaz bende evden bir leğen salata yapıp gelicem zaten sp günüm oluyo ohh mistabi arkadaşlar hep erkek olunca kg problemi olan yok salatayı yapmakta bana kalıyo banada gayet iyisin bu ne diyeti diyolar
ama varya kızlar dün akşam ben bile kendime hayran kaldım siyah elbisemi giydim saçlara maşa yaptım yarım topladım önlerinide kıvırdım,hafif makyaj çocuklu bir bayan olarak süperdim yani bide üstüne eşimin korsemi giydin demesi verdi bana gazı wuuuuuwww kim tutar beni yılmak yok aynen devam edicem inş
ah ya sen basen, ben göbek, azıcık birbirimize versek herşey dengelenecek aslındaAkşam çorba+ bol salata yiyicem inşallah. Bu akşam bana yemek ve ekmek yok...Evet canım akşamları düzenli yapmaya çalışalım, benim yediklerim de direk basenlere gidiyor, belim ince basenler de fırlayınca hiç hoş görüntü olmuyor, göbeğim pek yok, basen problemi var bende de maalesef. Ben bu akşam eve yürüyerek gidicem, şimdide biraz gider gelirim eritirim artıkSen de bu akşam sporu ihmal etme canım...
bilmiyorum ki cnm ya kalori saymıyorum ben :)
mesela arkadaşlarla anlaştık pazartesi kömürde kızarmış piliç alıcaz bende evden bir leğen salata yapıp gelicem zaten sp günüm oluyo ohh mistabi arkadaşlar hep erkek olunca kg problemi olan yok salatayı yapmakta bana kalıyo banada gayet iyisin bu ne diyeti diyolar
ama varya kızlar dün akşam ben bile kendime hayran kaldım siyah elbisemi giydim saçlara maşa yaptım yarım topladım önlerinide kıvırdım,hafif makyaj çocuklu bir bayan olarak süperdim yani bide üstüne eşimin korsemi giydin demesi verdi bana gazı wuuuuuwww kim tutar beni yılmak yok aynen devam edicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?