Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım akşam spor yapmadan uyumak yokkkk ertesi gün sporlarımızı da yazalım... Valla şimdi daha bir motive oldum ben b gazla akşam bile yemek yemem Benim zaten birşeyleri elde edebilmek için illa bir yarışta olmam lazım Hem kendimiz kilo vermiş oluruz hem de takımımızı haftanın 1.si yapmış oluruz, yaza fit bir vucütla girsek ahh ne güzel olur

anlaştık gamzecim, bende aynı öyleyim valla yarış fikrini kabul etmene cok sevindim bundan sonra tutmayinn biziii, hergun cizelgemizi degistirmek zorunda kalacağız kilo verdiğimiz icin, yorulucaz ama napalim dimi :)))

bende bakıyorum kalorilere ama süt yoğurt peynir her ne kadar lightını alsamda bence düzmece gibi normalini yesek içsek daha iyi

ben hiçç spor yapamıyorum bir heves eve eliptikte aldım ama ıhhhh yok yok eve giderken yürüyüm diyorum hava ısınmadı

çok haklısın çok gelen yatıya kalmıyo ama tembellik ediyoruz benim kötü tarafta 28 aylık bir oğlum var yanına yatmadan uyumuyo 22:30 /23 gibi uyuyo bende sızıyorum herşey kalıyo erken uyuduğu zamanlarda da eşie vakit ayırıyorum kahvedir sohbettir muhabbettir anlıcan cnm kendime zaman kalmıyo

anlaştık gamzecim, bende aynı öyleyim valla yarış fikrini kabul etmene cok sevindim bundan sonra tutmayinn biziii, hergun cizelgemizi degistirmek zorunda kalacağız kilo verdiğimiz icin, yorulucaz ama napalim dimi :)))

hadi bakalım siz hızlı gittikçe bizde yetişmenin azminde oluruz inş bende geri sayım başladı mezun olmama kaldı 6,8 kg kim önce mezun olacak

İnşallah canım inşallah artık hergün spor yaparak çok fit bir vucüda sahip olacağız inşallah, benim bir arkadaşım baya bir zayıfladı sporsuz ama kızın bacakları, göbeği nasıl yumuşak ve sarkmıştı, spor ile daha fit bir görünümümüz olacak inşallah, spora devam yürüyüş, bölgesel, koşu bandı ne varsa

Hep beraber yarış içindeyiz, ne güzel 14 kilo vız gelir der-miş-im ben de Bu akşam dizim var tv'nin karşısına geçicem yapıcam sporuma

Son düzenleyen: Moderatör:
Lionesse nerdesın nerdesın nerdesınnn ????

mursh canım yine cumayı dikkate almıyanlar var nedir bu kızların yaptıgı .şimdi çok sinirlendim mazeret belirmeden cuma yok oluyorlar .ben olurda netim kesilir bişe olur diye sana özelden telimi göndereyim seninkinide alayım .gerçekten herkes bu takıma sahip çıksın .

Hep beraber yarış içindeyiz, ne güzel 14 kilo vız gelir der-miş-im ben de Bu akşam dizim var dizinin karşısına geçicem yapıcam sporuma

yalan dünyamı :)))bizim evin son dönem favorileri yalan dünya ve seksenler yakında oğlumda öpüşelim miiii derse hiç şaşırmıcam

Allaaaah kizlar super olduk ya, canlanalim boyle iste harika. nagişcim Allah bağışlasın bebegini simdi ogrendim, hayırlısıyla darisi basima olsun inşallah :) eger buarada hamiş filan kalirsam, cizelgeyi tersine dogru yukseltirim bende, yarış tersine doner.
bu arada fadime ablamiz gelmis, hamarat kqdin bak bitirdi temizligi :)

canım daha bitirmedim ögle yemegine eşim gelmişti ikizler okuldan geldiler yemek hazırladım yedik ,şimdi çay molasındayım .ev çok büyük oldugu için akşama kadar anca bittiririm

Eki Görüntüle 369067

Kızlar ogle yemegımmm :)

Tavuk kofte
yourt
acı sos
1 ufak dılım çavdar ekmek

murc bebem kendin yaptıysan şu tavuk köftenin tarifini versene bide ben tavuk kıyması nerden bulurum

cnm sen evlimisin ben tam takip edemedim ben 7 kg vereyim 2.ye niyetliyim eşimide ikna edebilirsem o biraz daha büyüsün oğlumuz diyo bende ikisi bir büyüsün diyorum çünkü zaman ilerledikçe rahata eriyoruz 5-6 yaşına girerse ben bir daha cesaret edemem

evet canım evliyim haziranda 2 yıl dolacak. bu yıl itibari ile düşünmeye başladık, bakalım nezaman umduğumuzu bulacağız bende hamiş olmadan bi zayıfliyim diyorum. şu elbiselerimi bi doya doya giyim, doğumdan sonra zayıflamak zor olacak nasılsa :)

nagiş tavuk gögsü al rondoda kendin yap iyi oluyor dün yaptım 1 kaşık yulaf kepegi koydum 1 sogan küçük dogradım 3 diş sarmısak baharat yogurdum 15 dakika beklettim şekil verip yaglı kagıtta fırına verdim .çıkmaya yakın azıcık kaşar rendele yagsız olsun nefis olmuştu dün yapmıştım

oyyy yerim ben o kofteleri :)

Ben yedım bıle cnmm...

murc bebem kendin yaptıysan şu tavuk köftenin tarifini versene bide ben tavuk kıyması nerden bulurum

cnm bugun yanımda aslında dana kıymadan yagsız kofte getırmıstım ısıtıp onu yıycektım ama sabah kılo almıs cıkınca aksam yemegı faslını bıtırmeye karar verdım onun ıcın bu koftelerı marketten hazır aldım keskınoglunun koftelerı pek ıcıme sınmedı denemek ıcın aldım tadı fena deıl ama su etrafta tavukla ılgılı dolasan sozlerden sonra bole hazır kofteler sosısler sucuklar mıdemı bulandırıyor.Yanı deneyeyım dıe aldım ama bıdaha sanmam alacagımı...

Daha once evde tavuk koftesı yaptım cnm tadı gayette guzel oldu.Tavuk gogusunu rondoda cektım kıyma halıne getırdım ıcıne sogan rendesı maydanoz yumurta az kurutulmus ekmek (Yada kepeklı un) koyup yourtdum yagsız teflonda kızarttım çokta lezzetlı oldu hatta dur bulursam resmını koyayımm..

Ahanda salatanın uzerındekı kofteler benım ımalatımm

Bi ben mi bekar kaldım grupta en genciniz de benimdir kesin hepinize abla demem gerekir sanırım Yasemin ben seni 24-25 yaşında diye düşünüyordum, maşallah canım çok enerjiksin pozitif enerjin sayesinde valla gaza geldim iyice, ohh yaa gitsin kilolar artık, bir ver bir al bıktım artık, annem bile "her başladığında o kadar eziyet çekeceğine, verdiğin zaman almamaya dikkat et, çektiğin eziyere değsin" diyor kadında napsın hergün sana ne yemek yapayım bu akşam diye sürekli arıyor onlar makarna, pilav tarzı yiyeceklerse bana ayrı yemek hazırlıyor canımmm ya

yokkk bence daha kolay hiçç korkma bak bu benim hikayem ; 74 kg idim bebeğe niyetlenince diyetisyene gittim 3 ayda 10 kg verdim sonra bıraktım ve 68 le hamile kaldım tammm 95le doğuma gittim doğumdan çıktığımda 76 kg idim şişliklerim falan inince 74lere düştüm emzirirken acayip kilo kaybediliyo sonrada 72de çakıldım çünkü ben hep böyleyim balık etli düğünümde bile tombiştim :)))ama 30uma tombiş girmicemmmmmm

ayy cnm ablam tşk ederim bütün tavuk yemekten fenalık geldi bazen insanın kafa basmıyo rondoda çekmek hiç aklıma gelmedi

süper menü süper ellerine sağlık varya murc şu dukan bana çok şey öğretti ideal kiloma bir ineyim bir daha asla almıcam bir öğün kaçırsam 2.öğün yemicem artık kilo problemi istemiyorum

bende bekarım en küçük bendim en son 21 yaşındayım Öğrencilik mesleğini devam ettiriyorum Sen kaç yaşındasın ki belki ben sana abla derim

bende bekarım en küçük bendim en son 21 yaşındayım Öğrencilik mesleğini devam ettiriyorum Sen kaç yaşındasın ki belki ben sana abla derim

Ben de 23 yaşındayım canımmmm, benden küçük biri de varmış demek ben çalışıyorum canımmm 3 yıldır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…