- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.021
ah ya sen basen, ben göbek, azıcık birbirimize versek herşey dengelenecek aslındaevet evet kesinlikle spor konusunda çok katı olmalıyız, spor yapmadan yatağa girmek yok, misafir geldi filan diye bahaneler yapmıycam bundan sonra. sonuçta gece yatıya kalmıyor gidiyor millet, ondan sonra spor yaparım ne olacak. bahane üreterek zayıflayamayız sonuçta. Sen ve ben kilo yarışında olalım mı son üyeler olarak hem daha çok havaya gireriz ne dersin canım
oyyy işte bu sözleri duymak süper, hadi ben sözleri duymaktan geçtimde, içine giremediğim birkaç kıyafetimin içine girebilsem zaten gaza gelicem iyice
Tamam canım akşam spor yapmadan uyumak yokkkkertesi gün sporlarımızı da yazalım... Valla şimdi daha bir motive oldum ben b gazla akşam bile yemek yemem Benim zaten birşeyleri elde edebilmek için illa bir yarışta olmam lazım Hem kendimiz kilo vermiş oluruz hem de takımımızı haftanın 1.si yapmış oluruz, yaza fit bir vucütla girsek ahh ne güzel olur
Ayyy canım sen böyle anlatınca bana da bir heves geldipes etmek yok az yemeye, spora devam...
Bu arada Yasemin sende de sanırım artık alışkanlık olmuş kalori hesabı, ben de marketten birşey alırken hep arkasına bakıyorum kalorisi kaç diyealışkanlık olmuş
ah ya sen basen, ben göbek, azıcık birbirimize versek herşey dengelenecek aslındaevet evet kesinlikle spor konusunda çok katı olmalıyız, spor yapmadan yatağa girmek yok, misafir geldi filan diye bahaneler yapmıycam bundan sonra. sonuçta gece yatıya kalmıyor gidiyor millet, ondan sonra spor yaparım ne olacak. bahane üreterek zayıflayamayız sonuçta. Sen ve ben kilo yarışında olalım mı son üyeler olarak hem daha çok havaya gireriz ne dersin canım
oyyy işte bu sözleri duymak süper, hadi ben sözleri duymaktan geçtimde, içine giremediğim birkaç kıyafetimin içine girebilsem zaten gaza gelicem iyice
Tamam canım akşam spor yapmadan uyumak yokkkkertesi gün sporlarımızı da yazalım... Valla şimdi daha bir motive oldum ben b gazla akşam bile yemek yemem Benim zaten birşeyleri elde edebilmek için illa bir yarışta olmam lazım Hem kendimiz kilo vermiş oluruz hem de takımımızı haftanın 1.si yapmış oluruz, yaza fit bir vucütla girsek ahh ne güzel olur
anlaştık gamzecim, bende aynı öyleyim valla yarış fikrini kabul etmene cok sevindimbundan sonra tutmayinn biziii, hergun cizelgemizi degistirmek zorunda kalacağız kilo verdiğimiz icin, yorulucaz ama napalim dimi :)))
anlaştık gamzecim, bende aynı öyleyim valla yarış fikrini kabul etmene cok sevindimbundan sonra tutmayinn biziii, hergun cizelgemizi degistirmek zorunda kalacağız kilo verdiğimiz icin, yorulucaz ama napalim dimi :)))
bende bakıyorum kalorilere ama süt yoğurt peynir her ne kadar lightını alsamda bence düzmece gibi normalini yesek içsek daha iyi
ben hiçç spor yapamıyorum bir heves eve eliptikte aldım ama ıhhhh yok yok eve giderken yürüyüm diyorum hava ısınmadı
çok haklısın çok gelen yatıya kalmıyo ama tembellik ediyoruz benim kötü tarafta 28 aylık bir oğlum var yanına yatmadan uyumuyo 22:30 /23 gibi uyuyo bende sızıyorum herşey kalıyoerken uyuduğu zamanlarda da eşie vakit ayırıyorum kahvedir sohbettir muhabbettir anlıcan cnm kendime zaman kalmıyo
hadi bakalım siz hızlı gittikçe bizde yetişmenin azminde oluruz inş bende geri sayım başladı mezun olmama kaldı 6,8 kg kim önce mezun olacak
Lionesse nerdesın nerdesın nerdesınnn ????
Hep beraber yarış içindeyiz, ne güzel14 kilo vız gelir der-miş-im ben de Bu akşam dizim var dizinin karşısına geçicem yapıcam sporuma
Allaaaah kizlar super olduk ya, canlanalim boyle iste harika. nagişcim Allah bağışlasın bebegini simdi ogrendim, hayırlısıyla darisi basima olsun inşallah :) eger buarada hamiş filan kalirsam, cizelgeyi tersine dogru yukseltirim bende, yarış tersine doner.
bu arada fadime ablamiz gelmis, hamarat kqdin bak bitirdi temizligi :)
Allaaaah kizlar super olduk ya, canlanalim boyle iste harika. nagişcim Allah bağışlasın bebegini simdi ogrendim, hayırlısıyla darisi basima olsun inşallah :) eger buarada hamiş filan kalirsam, cizelgeyi tersine dogru yukseltirim bende, yarış tersine doner.
bu arada fadime ablamiz gelmis, hamarat kqdin bak bitirdi temizligi :)
murc bebem kendin yaptıysan şu tavuk köftenin tarifini versene bide ben tavuk kıyması nerden bulurum
cnm sen evlimisin ben tam takip edemedim ben 7 kg vereyim 2.ye niyetliyim eşimide ikna edebilirsemo biraz daha büyüsün oğlumuz diyo bende ikisi bir büyüsün diyorum çünkü zaman ilerledikçe rahata eriyoruz 5-6 yaşına girerse ben bir daha cesaret edemem
murc bebem kendin yaptıysan şu tavuk köftenin tarifini versene bide ben tavuk kıyması nerden bulurum
cnm sen evlimisin ben tam takip edemedim ben 7 kg vereyim 2.ye niyetliyim eşimide ikna edebilirsemo biraz daha büyüsün oğlumuz diyo bende ikisi bir büyüsün diyorum çünkü zaman ilerledikçe rahata eriyoruz 5-6 yaşına girerse ben bir daha cesaret edemem
oyyy yerim ben o kofteleri :)
evet canım evliyim haziranda 2 yıl dolacak. bu yıl itibari ile düşünmeye başladık, bakalım nezaman umduğumuzu bulacağızbende hamiş olmadan bi zayıfliyim diyorum. şu elbiselerimi bi doya doya giyim, doğumdan sonra zayıflamak zor olacak nasılsa :)
nagiş tavuk gögsü al rondoda kendin yap iyi oluyor dün yaptım 1 kaşık yulaf kepegi koydum 1 sogan küçük dogradım 3 diş sarmısak baharat yogurdum 15 dakika beklettim şekil verip yaglı kagıtta fırına verdim .çıkmaya yakın azıcık kaşar rendele yagsız olsun nefis olmuştu dün yapmıştım
Ben yedım bıle cnmm...
cnm bugun yanımda aslında dana kıymadan yagsız kofte getırmıstım ısıtıp onu yıycektım ama sabah kılo almıs cıkınca aksam yemegı faslını bıtırmeye karar verdım onun ıcın bu koftelerı marketten hazır aldım keskınoglunun koftelerı pek ıcıme sınmedı denemek ıcın aldım tadı fena deıl ama su etrafta tavukla ılgılı dolasan sozlerden sonra bole hazır kofteler sosısler sucuklar mıdemı bulandırıyor.Yanı deneyeyım dıe aldım ama bıdaha sanmam alacagımı...
Daha once evde tavuk koftesı yaptım cnm tadı gayette guzel oldu.Tavuk gogusunu rondoda cektım kıyma halıne getırdım ıcıne sogan rendesı maydanoz yumurta az kurutulmus ekmek (Yada kepeklı un) koyup yourtdum yagsız teflonda kızarttım çokta lezzetlı oldu hatta dur bulursam resmını koyayımm..
Eki Görüntüle 369101
Ahanda salatanın uzerındekı kofteler benım ımalatımm
Bi ben mi bekar kaldım gruptaen genciniz de benimdir kesin hepinize abla demem gerekir sanırım Yasemin ben seni 24-25 yaşında diye düşünüyordum, maşallah canım çok enerjiksin pozitif enerjin sayesinde valla gaza geldim iyice, ohh yaa gitsin kilolar artık, bir ver bir al bıktım artık, annem bile "her başladığında o kadar eziyet çekeceğine, verdiğin zaman almamaya dikkat et, çektiğin eziyere değsin" diyor kadında napsın hergün sana ne yemek yapayım bu akşam diye sürekli arıyor onlar makarna, pilav tarzı yiyeceklerse bana ayrı yemek hazırlıyor canımmm ya
bende bekarım en küçük bendim en son 21 yaşındayımÖğrencilik mesleğini devam ettiriyorum Sen kaç yaşındasın ki belki ben sana abla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?