- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.041
bende bekarım en küçük bendim en son 21 yaşındayımÖğrencilik mesleğini devam ettiriyorum Sen kaç yaşındasın ki belki ben sana abla derim
Bi ben mi bekar kaldım gruptaen genciniz de benimdir kesin hepinize abla demem gerekir sanırım Yasemin ben seni 24-25 yaşında diye düşünüyordum, maşallah canım çok enerjiksin pozitif enerjin sayesinde valla gaza geldim iyice, ohh yaa gitsin kilolar artık, bir ver bir al bıktım artık, annem bile "her başladığında o kadar eziyet çekeceğine, verdiğin zaman almamaya dikkat et, çektiğin eziyere değsin" diyor kadında napsın hergün sana ne yemek yapayım bu akşam diye sürekli arıyor onlar makarna, pilav tarzı yiyeceklerse bana ayrı yemek hazırlıyor canımmm ya
tontişlerim 28 yaşındayım ben, çokta kocaman değilim yani nasıl hitap etmek isterseniz öyle söyleyebilirsiniz, içinizden geldiği gibi. tazecikte evliyim, ve birde hiperaktifim biraz sanırımben geçen ay bi psikiloğa denk geldim konuştuk, okadar hızlıyımki herşeyim hızlı hayatta, yavaş birilerini görünce bile dayanamıyorum yani, sen hiperaktivitesin dedi yani aranızda bir hiperaktivite var haberiniz olsun, sadece yeni nesil mi olacak, bi tanede böyle eski nesilden çıksın dimi
Kızlar su yerine acaba soda içsem nasıl olur? Meyveli soda tabii
Kızlar su yerine acaba soda içsem nasıl olur? Meyveli soda tabii
Meyvelı sodalar cok kcl dıe bılıyorum cnmm bence su en ıyısı ama nasıl ıcıcez sabahtır yarım lt anca ıcebıldım uhuhuh
Meyvelı sodalar cok kcl dıe bılıyorum cnmm bence su en ıyısı ama nasıl ıcıcez sabahtır yarım lt anca ıcebıldım uhuhuh
Kızlar 500 gr daha almısım ne olcak benım bu 1 ılerı 2 gerı halım Offff oofff offf neyse onumuzdekı hafta aksamları yemek yemıycem bakalım nasıl bı sonuc olacak...Yaa benım sorunum su 2 hafta duzenlı dıyet yapıyorum sonra pooofff patlıyorum hoooppp kılolar gerı gelıo...Neyse bakalım sonuc ne olacak onumuzdekı hafta..
Bu arada kaburgadolması ısımlı uyemız ozelden msj atmıs youn oldugu ıcın gelemıyormus kılo bıldırımını yaptı...Takımın bılgısını
Kızlar bende su içmeye hiç alışık değildim, yani benim normalde günde içtiğim su sayısı 2 yada max 3 bardaktı. ama şimdi sabahtan akşam 5,30a kadar 3 pet şişe içiyorum, hani küçük şişeler varya ondan. eve gidincede 1 tane daha içiyorum tam 2 lt içmiş oluyorum. ama tabi durmadan wc ye gidiyorum bu soğukta
ama poğaça yiyosunondan alıyosun
Aynen yaaaAynıyız valla. Bende günde 2 bardak içerdim normalde, şimdi çaylar, sular, kolalar ne varsa sıvı içiyorum. Günde en az 1.5 litre alıyorum. Mesela bu saate kadar 2 litre küsür aldım Akşama kadar 3e çıkar o
ooo süpersin maşallah valla ben şuan itibari ile henüz 1 lt. yi içtim, vallahi daha içesim yok saat 4 olmuş zaten akşam olmuş artık evde kendimi sıkarım 1 litreyi içmeye çalışırım yoksa eve giderken altıma edicem
Kızlar hava çok güzel ya, içerisi dışarıdan soğuk vallaben bugün kesin akşam yürüyücem 30-35 dk civarında ceza bana böreği eritmem lazımmmmmmm!!!!
Kızlar hava çok güzel ya, içerisi dışarıdan soğuk vallaben bugün kesin akşam yürüyücem 30-35 dk civarında ceza bana böreği eritmem lazımmmmmmm!!!!
yürü be arkadaşımmm kim tutar seni, ozaman sen bukadar sıkı tutuyorsan işi bende canım çıkana kadar spor yapıcam :92: yarış başlasınnnnnnn
yürü be arkadaşımmm kim tutar seni, ozaman sen bukadar sıkı tutuyorsan işi bende canım çıkana kadar spor yapıcam :92: yarış başlasınnnnnnn
Bende bugun yuruyerek carsıya ınıcem plates lastıgı alıcam lazer seansım var ona gırıp eve yuruyucem sız spor yaparsınız ben yapamammı Hıhııı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?