Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende bekarım en küçük bendim en son 21 yaşındayım Öğrencilik mesleğini devam ettiriyorum Sen kaç yaşındasın ki belki ben sana abla derim

tontişlerim 28 yaşındayım ben, çokta kocaman değilim yani nasıl hitap etmek isterseniz öyle söyleyebilirsiniz, içinizden geldiği gibi. tazecikte evliyim, ve birde hiperaktifim biraz sanırım ben geçen ay bi psikiloğa denk geldim konuştuk, okadar hızlıyımki herşeyim hızlı hayatta, yavaş birilerini görünce bile dayanamıyorum yani, sen hiperaktivitesin dedi yani aranızda bir hiperaktivite var haberiniz olsun, sadece yeni nesil mi olacak, bi tanede böyle eski nesilden çıksın dimi

cnmm hıperaktıvıte ıyıdır bende mıskın ınsanı hıc sevmem...

Meyvelı sodalar cok kcl dıe bılıyorum cnmm bence su en ıyısı ama nasıl ıcıcez sabahtır yarım lt anca ıcebıldım uhuhuh

O zamana kalsın meyveli soda Ben de şişemi doldurayım masanın üzerine koyayım gözümün önünde oldukça zorla da olsa içerim artık...Ben en fazla 1,5 lt içebiliyorum

Meyvelı sodalar cok kcl dıe bılıyorum cnmm bence su en ıyısı ama nasıl ıcıcez sabahtır yarım lt anca ıcebıldım uhuhuh

Kızlar bende su içmeye hiç alışık değildim, yani benim normalde günde içtiğim su sayısı 2 yada max 3 bardaktı. ama şimdi sabahtan akşam 5,30a kadar 3 pet şişe içiyorum, hani küçük şişeler varya ondan. eve gidincede 1 tane daha içiyorum tam 2 lt içmiş oluyorum. ama tabi durmadan wc ye gidiyorum bu soğukta

ama poğaça yiyosun ondan alıyosun

Eveeeet, bugünkü menüm:

Toplam 1 buçuk saat spor yaptım.

SABAH:

Dukan Krepi (1 yumurta, baharat karışımı, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği, 2 yemek kaşığı lor peyniri, bardağın 4te biri yağsız süt)

ARA: 1 orta boy yağsız sütlü cappucino

ÖĞLE: 1 orta boy yağsız sütlü cappucino

İnşallah akşama kadar yemek yemem Kendimi sıvı ile dolduruyorum, açlık hissim gidiyor

Aynen yaaa Aynıyız valla. Bende günde 2 bardak içerdim normalde, şimdi çaylar, sular, kolalar ne varsa sıvı içiyorum. Günde en az 1.5 litre alıyorum. Mesela bu saate kadar 2 litre küsür aldım Akşama kadar 3e çıkar o

ooo süpersin maşallah valla ben şuan itibari ile henüz 1 lt. yi içtim, vallahi daha içesim yok saat 4 olmuş zaten akşam olmuş artık evde kendimi sıkarım 1 litreyi içmeye çalışırım yoksa eve giderken altıma edicem

Benim de bu yüzden içesim gelmiyor, işyerinde sürekli wc ye gidiyorum, dışarı çıkmam gerektiğinde de dışarıda acil wc bulmam gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hava çok güzel ya, içerisi dışarıdan soğuk valla ben bugün kesin akşam yürüyücem 30-35 dk civarında ceza bana böreği eritmem lazımmmmmmm!!!!

Kızlar hava çok güzel ya, içerisi dışarıdan soğuk valla ben bugün kesin akşam yürüyücem 30-35 dk civarında ceza bana böreği eritmem lazımmmmmmm!!!!

yürü be arkadaşımmm kim tutar seni, ozaman sen bukadar sıkı tutuyorsan işi bende canım çıkana kadar spor yapıcam :92: yarış başlasınnnnnnn

yürü be arkadaşımmm kim tutar seni, ozaman sen bukadar sıkı tutuyorsan işi bende canım çıkana kadar spor yapıcam :92: yarış başlasınnnnnnn

Bende bugun yuruyerek carsıya ınıcem plates lastıgı alıcam lazer seansım var ona gırıp eve yuruyucem sız spor yaparsınız ben yapamammı Hıhııı ...

Çok güldüm ben yaaaaa Canım, bak gaza gelirim hergün işe yürüyerek gelirim heeee yarın çarşıya da yürüyerek giderim, bu yarışı kazanabilmek için ben artık en iyisi otobüs kullanmayayim

Haftaya cumaya kadar bakalım kim ne kadar verecek, yarış başladı

Bende bugun yuruyerek carsıya ınıcem plates lastıgı alıcam lazer seansım var ona gırıp eve yuruyucem sız spor yaparsınız ben yapamammı Hıhııı ...

Haydi bakalım bugün herkes ne kadar spor yapıyor? Çok gaza geldim, odanın ortasında minder falan olsa spor yapıcam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…