Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar hava çok güzel ya, içerisi dışarıdan soğuk valla ben bugün kesin akşam yürüyücem 30-35 dk civarında ceza bana böreği eritmem lazımmmmmmm!!!!

yürü be arkadaşımmm kim tutar seni, ozaman sen bukadar sıkı tutuyorsan işi bende canım çıkana kadar spor yapıcam :92: yarış başlasınnnnnnn

Bende bugun yuruyerek carsıya ınıcem plates lastıgı alıcam lazer seansım var ona gırıp eve yuruyucem sız spor yaparsınız ben yapamammı Hıhııı ...

hadi kızlar bende varım yarışta sizi geçerim bak bu tombul halimle

bende yürücem bende iş çıkışı önce markete ordanda eve yürücem azıcık light ürün depolmam lazım :)
yarışta bende varım desemde benim spor işi yalan oluyo bu akşam yürürüm haftasonu güzel olur inş havada oğluşumla parklara çayıra çimene atarız kendimizi

hadi kızlar bende varım yarışta sizi geçerim bak bu tombul halimle
oyy benim fadime ablam yerim ben seni, geeell gel sende gel, bu akıma katılan zayıflıyor arkadaş gell
ortalık fena kızıştı gamzecim, işimiz zorlaşıyor bak fadime abla ve mursh da katıldı yarışa, ona göre bak iyice gazlanalım
Bende bugun yuruyerek carsıya ınıcem plates lastıgı alıcam lazer seansım var ona gırıp eve yuruyucem sız spor yaparsınız ben yapamammı Hıhııı ...

mursh harikasın, lazere gitmişken azıcıkta yağlarıma tutun de, onlarıda eritsinler ne dersin kestirme yoldan hile yaparak geçersin bizi ozaman

Zorla içiyorum suyu ama çok yararlı, ne kadar su içersek vücuttaki yağlar o kadar çok ve çabuk atılacak. Çok önemli bir şey. Mesela istediğiniz kadar diyet yapın, su içmezseniz yaktığınız yağlar tekrar vücuda geri yapışıyormuş.

Kendini 1 hafta tutsan tüm iştahın gidecek. Bak bu benim 4. günüm dukanda ama iştah falan kalmadı. yemek istemiyorum zaten kendiliğimden. Azcık sıksan hallolucak herşey :)

kesinlikle sana katılıyorum bende de iştah falan kalmadı bak bugün yediklerimi yazayım
sabah 1haşlanmış yumurta
ara 1kutu light süt
öğlen tavuk göğsü haşlanmış üstüne haydari döktüm
dahada bişey yemedim eski nagi olsa bu saate neler yemişti neler 1hafta sıktımı açlığa alışıyo insan 10 gün oldu ağzıma ekmek girmedi demkki ekmek yemedende yaşanıyomuş benki oturdumu ekmeksiz doymayan ben

Valla öyle canım bu gazla gidersek haftaya bizim takımda birinci olur kupa bizimdir, bizim olacak

kızlar 3 gündür sabah akşam yatmadan toplam 2 bardak ılık suya 1 tatlı kaşık elma sirkesi +1 çay kaşıgı bal koyup içiyorum .afedersiniz yagların döküldügünü gözlerimle gördüm inanmadım eskiden içiyordum ama bu kadar yag dökülmezdi .spor yaptıgımdanmı nedir anlıyamadım:26:

ben hiççç spor yapamıyorum yapabilsem belki daha çok kg giderdi

Fadime abla ben de elma sirkesi ile zayıflayan çok kişi gördüm, ben de bi ara deniyordum tadı biraz kötü ama zayıflanacaksa değer içmeye... Birde çok faydalı elma sirkesi.

benim büyük kızım dukan yapıyo ya hergün bana hava atıyor .7.5 kilo vermiş daha çok gaza gelip veriyor.her ay düzenli kan tahlilerini yapar hiç bozuk çıkmadı.dukan zarar vermiyor demeki aynı şeyleri bende tüketiyorum

Ahhahau aslında gıttıgım yerde kavıtasyonda var ama ınanmıyorum artık ole seylere ınsanların zayıf yonlerını kullanıp para kazanıyorlar

Kendini 1 hafta tutsan tüm iştahın gidecek. Bak bu benim 4. günüm dukanda ama iştah falan kalmadı. yemek istemiyorum zaten kendiliğimden. Azcık sıksan hallolucak herşey :)

Sık sende bıraz kendını benımde ıstahım bı acıldımı tutamıyorum kapandımıda 1 hafta gıdıyo sonra gene acılıyor...

Gercekten cok azmıs yaaa bu hafta superdın valla nagıs aynen devam cıkmadan kısısel lıstelerı hazırlıcam

Valla öyle canım bu gazla gidersek haftaya bizim takımda birinci olur kupa bizimdir, bizim olacak

hheeeyytt bee

Fadime abla ben de elma sirkesi ile zayıflayan çok kişi gördüm, ben de bi ara deniyordum tadı biraz kötü ama zayıflanacaksa değer içmeye... Birde çok faydalı elma sirkesi.

Bende herseyı oldugu gıbı onuda denedım ama sureklılıgını getıremedım malesef bende cıddı ıstıkrarsızlık var...

işte gençlik böle bişeyy yaaa tazelik, ahkızlar ben varya 18 yaşımdayken yani 10 sene evveeeeel, bütün öğünlerde yeşil elma yiyerek 1 haftada 3 kilo veriyordum, şimdi denemeye korkuyorum
ben hiççç spor yapamıyorum yapabilsem belki daha çok kg giderdi
kesinlikle katılıyorum ama azim olduktan sonra herşey olacak ALlahın izniyle

ayyy bende eskiden yapıyordum gerçekten çok etkili, ama midem benim çok hassas bi ara yara filan olmuştu çok şükür düzeldi, onun için öyle keskin şeyler yiyip içmiyorum. her sabah aç karnıma kefir içiyorum ilaç niyetine o beni iyileştirdi çok şükür midemden sorunum kalmadı, ama yinede sirke içipte yaraya tuz basmiyim diyorum.

hopiş nerelerde kızlar görmedim epeydir ?
neyse ben kaçar dışarda süper bir güneş var hava soğuk ama güneş güzel akşam fırsat bulursam uğrarım az yiyin kaçamak yapmayın hadi byyyy

9. Takım Bireysel Dereceler

1 Nagieymen 2,20
2 Siyamum 1,36
3 Edda1985: 1,16
4 Doksanaltmısdoksan0,57
5 Lıonessa 0,00
6 Kaburgadolması 0,00
7 Fadime02: -0,52 :88:
8 Mursh: -0,62 :95::113::120:
9 Hoppidicik -0,93

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…