- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.081
9. Takım Bireysel Dereceler
1 Nagieymen 2,20
2 Siyamum 1,36
3 Edda1985: 1,16
4 Doksanaltmısdoksan0,57
5 Lıonessa 0,00
6 Kaburgadolması 0,00
7 Fadime02: -0,52 :88:
8 Mursh: -0,62 :95::113::120:
9 Hoppidicik -0,93
sen hangi bölümü seçiceksinTopiğin en küçüğü ünvanını mezuniyete kadar elimde tutuyorum huuuh!
Menümü yazayım defolayım...
Sabah: 1 fincan nescafe(yarım 3in1)
Öğleden sonra: 1 parça tavuk
3kaşık brokoli
peynir ve cevizli salata
Akşam: 2 kaşık ıspanak yemeği az yağlı
1 kaşık yoğurt...
Kızlar buarada moralim bozuldu. Ben bu yaşıma kadar ailemden 1 kere ders çalıştın mı? sorusunu duymadım ama dün annem Sen hiç ders çalışmıyosundedi... O da yetmezmiş gibi ortak karar alıp büyük amcamlarla ÖZEL HOCA tutmaya kalktılar moralim bozuldu bu ben değilim :2: Uf azda kaldı sınava kafayı yicem
sen hangi bölümü seçiceksin
Yok fadime abla ben bitirdim üniyi 3.sınıftan işletmeyle devam ediyorum nisan 7de sınav var ders çalışmadım özel hoca tutalım diye tutturdular :2:
canım eğer kazanacağına eminsen reddet , psikolojik olarak seni etkilemiş çünkü bu durum, anladığım kadarıyla kendi kendine daha iyi çalışıyorsun kimsenin etkisi olmadan ve kimse sana çalış demeden, bende öyleydim çünkü anlıyorum.
Yok fadime abla ben bitirdim üniyi 3.sınıftan işletmeyle devam ediyorum nisan 7de sınav var ders çalışmadım özel hoca tutalım diye tutturdular :2:
Canım mutlaka çıkmış sorulara çalış, ben de 2 yıllık örgün okudum dışarıdan 4 yıla tamamladım ve 6 ders varsa bu 6 dersin 4-5'ini çıkmış sorular sayesinde geçtim, tek bir ders için kitap aldım o da baya zor bir dersti, açıköğretimi basite alıyor okumayanlar ama öyle değil, çalışmadan geçemiyorsunuz, ben son 10 yılın çıkmış sorularına çalışmıştım, canım çıkmıştı ezberleyene kadar. Senin işletme olduğu için sayısal çok vardır onları da kitaptan çalış ama yine çıkmış sorulara bak mutlaka.
Cnm kitap almayı geçtim setlerle doldu kitaplığım çıkmış sorulara bakıyorum ama ben kısaltmaları anlayamıyorum kafamda onları bi otutturursam formüller falan vız gelir. Birde 3. sınıftan itibaren sayısal azalıyormuş. Ben ona denk geldim basit şeyler var formülü bil yeter gerisi toplama çıkartma gibi yüzdelikler falan. Matematiğim iç sorun olmadı bana ama bölüm hoşuma gitmediği için çalışamıyorum :44:
Canım ben de aö derslerini pek sevmiyordum ve vizede kitabın yarısından finalde tümünden sorumlu olmak insanı çok sıkıyordu hangi birine çalışacağıı şaşırıyorsun ama inan sınavdan sonra öyle rahatlıyorsun ki
Bir de canım sen formülleri ezberle, sınav zamanı hiç birşey bilmiyormuşsun gibi hissedeceksin ama sınav anında hepsi aklına gelecek...
Ay saol cnm biraz rahatladım gidip çalışayım haftasonu biraz kasarsam sınava kadar toparlarım konularıÇok teşekkür ederim
Ben de 23 yaşındayım canımmmm, benden küçük biri de varmış demekben çalışıyorum canımmm 3 yıldır...
ooo süpersin maşallah valla ben şuan itibari ile henüz 1 lt. yi içtim, vallahi daha içesim yok saat 4 olmuş zaten akşam olmuş artık evde kendimi sıkarım 1 litreyi içmeye çalışırım yoksa eve giderken altıma edicem
artık alt kataki eltim deprem var diye sokaga kaçar ben yukarda müzik eşliginde tepinirken
kesinlikle sana katılıyorum bende de iştah falan kalmadı bak bugün yediklerimi yazayım
sabah 1haşlanmış yumurta
ara 1kutu light süt
öğlen tavuk göğsü haşlanmış üstüne haydari döktüm
dahada bişey yemedim eski nagi olsa bu saate neler yemişti neler 1hafta sıktımı açlığa alışıyo insan 10 gün oldu ağzıma ekmek girmedi demkki ekmek yemedende yaşanıyomuş benki oturdumu ekmeksiz doymayan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?