Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Liste başlarındayım hep

Topiğin en küçüğü ünvanını mezuniyete kadar elimde tutuyorum huuuh!

Menümü yazayım defolayım...

Sabah: 1 fincan nescafe(yarım 3in1)

Öğleden sonra: 1 parça tavuk
3kaşık brokoli
peynir ve cevizli salata

Akşam: 2 kaşık ıspanak yemeği az yağlı
1 kaşık yoğurt...

Kızlar buarada moralim bozuldu. Ben bu yaşıma kadar ailemden 1 kere ders çalıştın mı? sorusunu duymadım ama dün annem Sen hiç ders çalışmıyosun dedi... O da yetmezmiş gibi ortak karar alıp büyük amcamlarla ÖZEL HOCA tutmaya kalktılar moralim bozuldu bu ben değilim :2: Uf azda kaldı sınava kafayı yicem

nagiş tebrikler haftayada aynı dereceyi bekliyorum inşallah .hopiş artık misafirine uyku ilacımı vercen napıcaksan yap aramıza dön.ben balık pişirmeye gider yarın görüşürüz inşallah

sen hangi bölümü seçiceksin

Yok fadime abla ben bitirdim üniyi 3.sınıftan işletmeyle devam ediyorum nisan 7de sınav var ders çalışmadım özel hoca tutalım diye tutturdular :2:

canım eğer kazanacağına eminsen reddet , psikolojik olarak seni etkilemiş çünkü bu durum, anladığım kadarıyla kendi kendine daha iyi çalışıyorsun kimsenin etkisi olmadan ve kimse sana çalış demeden, bende öyleydim çünkü anlıyorum.

Evet cnm hiç öyle bi öğrenci olmadım bugüne kadar hatta annem ders çalışmayayım diye kitaplarımı saklardı gözlerin bozulcak bak bak diye... Yüzümde belli etti yaşadığım stres sivilce ve uçuk olarak tüm yüzümü kapladı. Bu hafta yüzüm hep asık. Gerçi sınavın telafisi Haziranda final. Bu vize ama yinede bilmiyorum mahvetti beni çalışasım gelmiyor bölümü sevmediğim için...

Yok fadime abla ben bitirdim üniyi 3.sınıftan işletmeyle devam ediyorum nisan 7de sınav var ders çalışmadım özel hoca tutalım diye tutturdular :2:

Canım mutlaka çıkmış sorulara çalış, ben de 2 yıllık örgün okudum dışarıdan 4 yıla tamamladım ve 6 ders varsa bu 6 dersin 4-5'ini çıkmış sorular sayesinde geçtim, tek bir ders için kitap aldım o da baya zor bir dersti, açıköğretimi basite alıyor okumayanlar ama öyle değil, çalışmadan geçemiyorsunuz, ben son 10 yılın çıkmış sorularına çalışmıştım, canım çıkmıştı ezberleyene kadar. Senin işletme olduğu için sayısal çok vardır onları da kitaptan çalış ama yine çıkmış sorulara bak mutlaka.

Cnm kitap almayı geçtim setlerle doldu kitaplığım çıkmış sorulara bakıyorum ama ben kısaltmaları anlayamıyorum kafamda onları bi otutturursam formüller falan vız gelir. Birde 3. sınıftan itibaren sayısal azalıyormuş. Ben ona denk geldim basit şeyler var formülü bil yeter gerisi toplama çıkartma gibi yüzdelikler falan. Matematiğim iç sorun olmadı bana ama bölüm hoşuma gitmediği için çalışamıyorum :44:

Canım ben de aö derslerini pek sevmiyordum ve vizede kitabın yarısından finalde tümünden sorumlu olmak insanı çok sıkıyordu hangi birine çalışacağıı şaşırıyorsun ama inan sınavdan sonra öyle rahatlıyorsun ki

Bir de canım sen formülleri ezberle, sınav zamanı hiç birşey bilmiyormuşsun gibi hissedeceksin ama sınav anında hepsi aklına gelecek...

Ay saol cnm biraz rahatladım gidip çalışayım haftasonu biraz kasarsam sınava kadar toparlarım konuları Çok teşekkür ederim

Ay saol cnm biraz rahatladım gidip çalışayım haftasonu biraz kasarsam sınava kadar toparlarım konuları Çok teşekkür ederim

Rica ederim canımmm ne demek, benim düz lise çıkışlı arkadaşım işletmenin derslerini hiç ders bırakmadan verdi, sen de yaparsın Allah'ın izniyle... Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasın. Kolay gelsin

Yasemin canım senin mesai kaçta bitiyor, ben birazdan yürüyüşe çıkıcam

Herkes gitti sanırım Ben de çıkıyorum kızlar herkese cümleten hayırlı akşamlar, bol sporlu bir akşam olsun hepimiz için, 35 dakikalık yürüyüşüme başlıyorum

ayyyyyyy sen çok yaşa emi ,koptum gülmekten bi kere ben de okulda çok su içmiştim eve nasıl geldiğimi bilemedim valla

Aynen öyle, aç olsam bile yemek aramıyorum. Tatlılar falan hiç cazip gelmiyor. İrademi çok iyi kontrol etmeye başladım

Kızlar şu an dukan keki pişiriyorum bakalım nasıl olcak

DUKAN KEKİ

Dukan DiyetiKAZENAtak,KAZENSeyirKAZENveKAZENGüçlendirmeKAZENEvresi
Malzemeler
3 yumurta
4 çorba kaşığı Splenda tatlandırıcı
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
Göz kararı süt
Limon kabuğu rendesi
6-7 damla vanilya aroması
4 çorba kaşığı goji berry
Göz kararı tarçın
Yarım paket kabartma tozu
Hazırlanışı
Yumurta ve şeker iyice çırpılarak, biraz süt eklenir. Kabartma tozu ve yulaf kepeği hariç tüm malzemeler ilave edilerek iyice karıştırılır. En son yulaf kepeği ve kabartma tozu eklenerek yarım saat kadar bekletilir. Karışım silikon kek kalıbına dökülerek 150 derece fırında bir saat pişirilir.

internetten alıntı bir tarif, umarım güzel olur :)) goji berry yoktu evde, o yüzden onu koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…