- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.101
gamzecim, canım kusura bakma hoşçakalın demeden çıkmışım ne biçimim ben yaaRica ederim canımmm ne demek, benim düz lise çıkışlı arkadaşım işletmenin derslerini hiç ders bırakmadan verdi, sen de yaparsın Allah'ın izniyle... Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasın. Kolay gelsin
Yasemin canım senin mesai kaçta bitiyor, ben birazdan yürüyüşe çıkıcam
ayyyyyyy sen çok yaşa emi ,koptum gülmekten bi kere ben de okulda çok su içmiştim eve nasıl geldiğimi bilemedim valla
Eki Görüntüle 369470 Kızlar oturdum üşenmedim Dukan Keki ve Dukan Mantısı yaptım.
Çok güzel ikisi de inanılmaz bir şey bu yulaf kepeğiGerçekten harika oldular, dukan yapan hatunlarıma tavsiye ediyorum acilen yapın bu ikisinden
Buyrun fotoğraflarını da çektim :)
Eki Görüntüle 369468
Eki Görüntüle 369469
gamzecim, canım kusura bakma hoşçakalın demeden çıkmışım ne biçimim ben yaa5.30 - 6 arası çıkıyorum tatlım. bugün hava ne soğuktu öldüm soğuktan 10 dk yürüyorum bende eve ama tüylerim bile dondu, bakalım sen ne yaptın 35 dakikalık yürüyüşünün sonunda :) eve gelince koşu bandında 30 dk yürüdüm koştum. şimdi eşim gelecek yemek yanmak üzere ben burda laf yetiştiriyorum tipe bak bendeki yaa
off süper görünüyorlar ellerine sağlık, ay keşke hepimiz aynı apartmanda otursaydıkta bizde yerdik şu güzelliklerden
gülşeker canım seninle birtürlü denk gelemedik hep böyle vakti geçmiş cevaplar yazarak konuşuyoruz ama olsun, nickin çok tatlı sevdim seniayyyyyyy sen çok yaşa emi ,koptum gülmekten bi kere ben de okulda çok su içmiştim eve nasıl geldiğimi bilemedim valla
SABAH:
dukan krepi
ÖĞLEDEN ÖNCE:
1 orta boy cappucino (yağsız sütlü)
ÖĞLE:
1 orta boy cappucino yağsız sütlü)
AKŞAM:
3 dilim dukan keki (yulaf kepeği, limon kabuğu rendesi, tarçın, dr. oetker vanilya ve tereyağı aroması ve splenda ile yapıldı)
1 tabak dukan mantısı ( 2 krep (yulaf kepeğinden), kıyma ve soğan + yoğun kıvamlı ayran ve 1 çatal sulandırılmış salça)
Bugün yulaf kepeğini fazla kaçırdım bayağı :) Neyse artık 1 günlük birşey olmaz
Kendimi çok doymuş hissediyorum akşam yemeğimden sonra, umarım kilo almam yulaf kepeğini fazla kaçırdım diye
Yaklaşık 2.5 litre sıvı aldım
1.5 saat spor yaptım
gülşeker canım seninle birtürlü denk gelemedik hep böyle vakti geçmiş cevaplar yazarak konuşuyoruz ama olsun, nickin çok tatlı sevdim seni
ayyyy süpersin yaa 1.5 saat spor nasıl yapılır ki :18: maşallah darısı başıma, ben yarım saat dolar dolmaz hemen bitiriyorum sanki arkamdan kovalayan var.
Ben spor yaptımmı 1.5 saatten aşağı yapmam canım, çünkü sürekli gitme şansım olmuyo, haftada 2 falan gidebiliyorum, bari bi işe yarasın dimi
canım benim ozaman doğru tamamsen çalışıyormuydun?
bu arada akşam kıymalı yumurtaa yaptım 2 tane yumurta kırdım, 1,5 dilim ekmek yedim ardından da yine tatlı krizim tuttu yaarım muz yedim :) yarım saat sonra filan 1 kase yoğurt yerim yatarım.
Evet çalışıyorum + okuyorum cnm. sen?
muz kötü olmuş, ama akşam olması kötü olmuş. yoksa kahvaltıda yemende sorun yok :) Çokta iyi olur kahvaltı için. ekmeğide tamamen kes. Ekmek istiyorsan sana dukan ekmek tarifi vereym internetten buldum, en azından kalorisiz..
Yulaf Kepeği Ekmeği Tarifi
Malzemeler
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık peynir
3 kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
Yulaf ezmesi
1,5 tatlı kaşığı karbonat
Tuz
Hazırlanışı
Yulaf ezmesi hariç bütün malzemeler karıştırılarak, kıvam alması için yeteri kadar yulaf ezmesi eklenir, ekmek kalıplarına dökülerek 150 derecede 50 dakika pişirilir.
ay canim benim cok sagolben aslinda kahvalti haric hic ekmek tuketmem ama yumurta olunca mecbur yedim esmer ekmek. bu tarifin butun gruba cok yararli olacak, bundan istediğimiz kadar yiyebilirmiyiz yani kalorisiz ise su gibi serbesttir insallah ??? :)
Topiğin en küçüğü ünvanını mezuniyete kadar elimde tutuyorum huuuh!
Menümü yazayım defolayım...
Sabah: 1 fincan nescafe(yarım 3in1)
Öğleden sonra: 1 parça tavuk
3kaşık brokoli
peynir ve cevizli salata
Akşam: 2 kaşık ıspanak yemeği az yağlı
1 kaşık yoğurt...
Kızlar buarada moralim bozuldu. Ben bu yaşıma kadar ailemden 1 kere ders çalıştın mı? sorusunu duymadım ama dün annem Sen hiç ders çalışmıyosundedi... O da yetmezmiş gibi ortak karar alıp büyük amcamlarla ÖZEL HOCA tutmaya kalktılar moralim bozuldu bu ben değilim :2: Uf azda kaldı sınava kafayı yicem
Eki Görüntüle 369470 Kızlar oturdum üşenmedim Dukan Keki ve Dukan Mantısı yaptım.
Çok güzel ikisi de inanılmaz bir şey bu yulaf kepeğiGerçekten harika oldular, dukan yapan hatunlarıma tavsiye ediyorum acilen yapın bu ikisinden
Buyrun fotoğraflarını da çektim :)
Eki Görüntüle 369468
Eki Görüntüle 369469
aferin kız kendine bakıyorsun .bide kilo verirsen artık seni bulamayız hemen bir enişte bulursunGünydın canlar
Herkese mutlu ve neselı bır CUMARTESI olsun....
Kızlar dun kuafore gıttım lazer kontrolu vardı.Kaşlarımı aldırdım manıkur yaptırdım .Ohh havam yerıne geldı ınsanın kendıne bakması kadar guzel bısey yok yawww...
Neyse dunku menum ;
Sabah;
ÇAvdar ekmegınden peynırlı tost
1 kupa yesıl cay
Öğle;
4 tane tavuk kofte
yourt
acı sos
Akşam ;
Annem kepeklı bazlama yapmıs bana (Bı tur ekmek) 4 lokma ondan yedım
Spor;
15 dk yuruyus
Su;
1 lıtre
4 kupa yesıl cay
günaydın kızlaarr, sabah tartıldım yaşasın 63.9 kg çıktım
sabah mnüm: 1,5 dilim kpk kmği
1 haşlanmış yumurta
byaz pynir domats salata maydanoz çay.
şimdi annm gldi bana, alışvriş çıkıcaz, ayaklarım şişn kadar gezdirir annem bni , günün sporunu yaparım.
mursh grçktn insanın kendine bakması süper bişey, insan motive oluyor enerjisi geliyor, bede dün akşam kaşlarımı düzelttim sabahta evde saçlarımı düzleştirdim, kendimi bişey sandım. :)))
günaydın kızlar dün akşam yemek yedikten sonra bir üşüme tutu beni .saat 10 da yattım .sabah kalkınca başımda agrı ama migren agrısı degil .sabah kahvaltı yaptım dukan krepleriyle karnım doydu .üşenmesem her sabah krep yapsam iyi olucak.ben bugün hiç spor yapamam gibi geliyor bana .ama başım iyleşirse yaparım sizi yenmek için.şimdi yeşil çayımı yudumluyorum
Menun cok guzel cnmm ders konusundada bence takıntı yapma elınde oyle bı ımknın varsa kullan ne zararı olabılırkı ?
Çok guzel gorunuyorlar tatları nasıl ecep :26:
Kızlar menuler genelde guzel kacamak yapan yok bu guzel ....906090 sporun ve dukan devamlılıgın guzel gorunuyor meyvesını ayyy pardon yulaf kepegını toplrsın...
Kızlar şoklardayım, 6 günde 3.1 kg verdim68.9 geldim bu sabah, daha önce görmediğim bi kilo Şok oldum, dukana aynen devam
Sanırım dün yaptığım 1 buçuk saatlik spor çok etkili oldu :)
12 mart 72
13 mart 71.3
14 mart 70.5
15 mart 70
16 mart 69.8 (gece 69.5 kg geldim)
17 mart 68.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?