Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ve öğle yemeğimi de yedim.

1 tabak mercimek yemeği
Bir avuç büyüklüğünde pane harçlı tavuk
1 dilim ekmek

1 fincan yeşil çay.

Evet kepek çok iyi olur hatta çavdar olsa daha da iyi olur. Ama en iyisi ekmeği tamamen kesmek. Mesela ekmeğin yerini tutabilecek bir avuç ceviz fındık karışık yiyebilirsin. Karatay diyetinden edindiğim bilgi bu.

Kimsecikler yok, Yasemin şimdi alışverişte baya bir kalori yakmıştır, ben de yarım saatlik yürüyüşümü yapayım akşam
Bu akşam ki sporlarımızı unutmayalım...

SunLight kullanıcısından alıntı
arkadaşlar netten bir yazı okudum. sandaloz sakızını sıcak suda bekletip kullanmak gerekiyormuş diyor. pelincan,cığım. senin bu konuda bir bilgin var mı ?
bende böyle okudum fakat.bu tarifi aldığım arkadaşım çiğneyerek demişti. ve o arkadaşımın yaptığının aynısını yaptım ve yazdım.çünkü arkadaşım bu yöntemle 2.5 ayda 12 kilo verdi.bende 1 ay olmak üzere bu yöntemle 5 kilo rejimsiz verdim.tabi talı ve hamur işi yemeden.kepekli ekmeğimi mutlaka yedim ve yemeklerden doyana kadar afiyetle yedim.hiç zorlanmada yağlarımın büyük kısmı eridi gittia.s. SunLight kullanıcısından alıntı
arkadaşlar netten bir yazı okudum. sandaloz sakızını sıcak suda bekletip kullanmak gerekiyormuş diyor. pelincan,cığım. senin bu konuda bir bilgin var mı ?
bende böyle okudum fakat.bu tarifi aldığım arkadaşım çiğneyerek demişti. ve o arkadaşımın yaptığının aynısını yaptım ve yazdım.çünkü arkadaşım bu yöntemle 2.5 ayda 12 kilo verdi.bende 1 ay olmak üzere bu yöntemle 5 kilo rejimsiz verdim.tabi talı ve hamur işi yemeden.kepekli ekmeğimi mutlaka yedim ve yemeklerden doyana kadar afiyetle yedim.hiç zorlanmada yağlarımın büyük kısmı eridi gittia.s.

denedımm abla yesıl cayı ıcıne atıp ıctım ama cok sert bı sey damla sakızı gıbı ama daha degısık bende duydum onu

şimdi gidip alasım geldi .bu hafta yeminliyim cumaya kadar tartılmıcam salı günü beni aynı yazarsın .tartıda fazla çıkınca morelim çok bozuluyor o yüzden haftada 1 tartılmayı düşünüyorum

Mursh sen sürekli acı sos yiyorsun dokunmuyor mu yada wcde sorun olmuyor mu yaa ben o kadar yesem mide ağrısından geberirdim herhalde

Kızlar ben çıkıyorum inşallah karın ağrım yolda tutmazsa 35 dakikalık yürüyüşümü yapıcam.

Sabah ve öğlen menülerimi yazdım.

3 kupa yeşil çay+ 2'si bir arada içtim (aslında kahve içmesem iyi olurdu ama açlığımı yatıstırdı biraz)
+Yarım Eti form bisküvisini yedim.

Akşam menüm,
1 kase çorba
Bol salata
1 elma
+1 kupa yasemin çayı

200 basen çalışması+100 mekik+15 dk kondisyn bisikleti çalışıcam inşallah.

Yarın giremem, yarin ki menülerimi Pazartesi sabahı yazacağım,

Herkese iyi haftasonları dilerim. Görüşmek üzere...Hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldiiim...

SABAH: (11.40'tı saat yeni uyanmıştım )

1 dilim limonlu dukan keki

ÖĞLE:

kahve dünyasından 1 büyük cappucino (yağsız süt demeyi unuttum, normal sütten yapıldı, neyse artık)

ARA: 2 ısırık dukan keki

AKŞAM:

Kendime şu an çilekli dukan cheesecake'i yapmaktayım :) Tarif güzel tutarsa buraya da yazıcam, 1 dilim ondan yerim akşam o kadar

Çok hızlı kilo veriyorum oley Yağlar gidiyor resmen

Bu arada bugün goji berry kurusu aldım, dukanda tek serbest meyve, çok güzel bi tadı var, mutlaka alın

Son düzenleme:
Mursh sen sürekli acı sos yiyorsun dokunmuyor mu yada wcde sorun olmuyor mu yaa ben o kadar yesem mide ağrısından geberirdim herhalde

cnmm benım bıde yanında acı bıver yıyorum dusun gerısını ama ben cok cabuk kabız oldugum ıcın acı yıyorum sevıyorumda bazen sorun oluyor ama kabızlıktan ıyıdır dıe dusunuyorum

m.milliyet.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…