Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaaa bu dukana iyice kanım ısınmaya başladı ama sürekli kendine özel yemek yapman gerekiyor bende eğer caymazsam dukan diyet kitabını bulcam tam olarak dukan yapmasamda canım tatlı istediğinde dukan muhallebisini,kurabiye istediğinde dukan kurabiyesini falan yapmayı düşünüyorum ama yulaf kepeği ,yağsız kakaoyu falan nerden buldunuz DUKANCILAR

Ben yağsız kakao bulamadım, bugün bayağı aradım ama bulamadım :/ bulmam lazım. bu arada tatlı isteyen direkt meyveli jölelerden alıp yapabilir. 1 pakette sadece 60 kalori var :)
Yulaf kepeği migrosta da var, aktarlarda da bulabilirsin.

Son düzenleme:
valla varya aynı hissi bende yaşıyoum, her öğlen yemeğinden sonra yine gelip bilgisayar başına oturuyoum ya, o ana bir şişmanlık hissi, bir vicdanazabı sorma gtsin
Kızlar ben spora kaçar, dünkü 1.5 saat spordan sonra 900 gram gidince azmettim bugünde en azından bu çıktığım kiloyu koruyabilsem ne mutlu bana
Allahııımmm spor yapasım geldi yine bak, süper maşallah, bizi azimlendiriyorsun bu sözlerinle çok sağol canım benim.
Kimsecikler yok, Yasemin şimdi alışverişte baya bir kalori yakmıştır, ben de yarım saatlik yürüyüşümü yapayım akşam
Bu akşam ki sporlarımızı unutmayalım...

gamzecim valla doğru bildin, ayaklarıma kara sular indi, öğen yemek vakti dışardaydım, annemle 1 tane lahmacun ve 1 ayran içtim. ardından bol bol su ve yürüyüşe devam ettik Allahtan eridi gitti yediğim. akşamda annemlere gittik, fırında balık ve yanında salata yedim. buraya kadar süper. fakat ardından sıcak irmik tatlısı yaptı annem üstünde koca koca cevizler filan, hayatta yemem anne dedim. herkes yerken dayanamadım birkaç çatal yedim. eve gelince hemen koşu bandına çıktım bu yorgunlukta 15 dakika koştum ceza olarak şimdi içim rahatladı :) bakim yarın kaç yüz kilo çıkıcam tartıda

gülşekercim ben bu dukan diyetini sizlerden duyduğum kadarıyla beğeniyorum filan ama, çok meşakkatli geliyor bana, yani özel kakaolar şekerler vs. çok detaylı ,grubumuzdan yapanlara hayranım valla mantılar, kekler, ekmekler süper yaa.

evet haklısın çok uğraşı gerektiriyor bunlar ama en azından cnm tatlı istediğinde kurabiye ,kek falan yaparım özellikle pizzaya bayıldım,yaaa yemin ediyorum yemeyi seven biri için diyet,rejim falan iğrenç birşey keşke yiyip yiyip kilo almayan o şanslı insanlardan olsaydık ,bizim eski oturduğumuz sokakta bi kadın vardı bi öğünde 1 ekmek yiyordu ama manken gibi fiziği vardı hem 2 çocuk doğurmuştu

Senin boyun kaçki? Benim ideal kilom 62,

60 kg olsam havalara uçarım heralde

evet çok katılıyorum sana o yiyip yiyip kilo almayan manken tiplere hayranım, ama Allaha çok şükür boşver sağlığımız yerinde çok şükür, biraz sabır ve azimle bizde manken olucaz inşallah

Merhabalar 1 günde kilo almayı başardım ya kutlayın!!! Alkışşşşşş

Hemen pilates yapayım dedim başladım 1 saat spor...

Yediklerimi yazayım utansamda ibret olsun bana!

Sabah: 1 dilim ekmek yağsız kızarttım
yarım domates
1 yumurta beyazı
1 çatal peynir

Öğle: 3 kaşık makarna(!)etli...

Ara: 1 elma
6-7 tane kuru kayısı...

Akşam: 2 kase mercimek çorba
4-5 patates kızartma

2 ekler (!) bir parça cevizli sucuk(!)

Ve tartıııı: 51.6 Gerçi yarına kadar 600 ü gider ama olsun sinirlendim!

O kadarcık şeyden kilo alınmaz merak etme

kızlar kızlar gelemmi..yanağızdan öpemmi..tırlatmaya az kalmıştı kiiiii aranıza döndüm efemm...kaldığımız yerden devam inş. maşallah...

Günaydınlar efenim,

Tartılmicam dedim tartıldım, 600 gram fazla çıktım Halbuki kilo alacağım hiçbir şey yemedim, heralde vücut savunmaya geçti artık

Neyse cnm olsun 1 haftada 2.5 kg vermekte harika bir şey

40 dakika yürüyüş yaptım geldim

Kızlar evinde kondisyon bisikleti olan var mı? Zayıflamanıza yardımcı oldu mu? Ben birazdan bir tane alıcamda evde akşamları yemek yedkten sonra çalışabileyim diye

Son düzenleme:
Kızlar bakın ne öğrendim:

Elma sirkesinin kilo vermek için ne kadar etkili olduğunu biliyor musunuz? Yapmanız gereken şey çok basit içeceklerinize elma sirkesi ekleyin ve kilo vermenize ne kadar yardımcı olduğunu görün. Üstelik sağlığınız içinde çok yararlı. Bir diğer sihirli formül ise şeker kullanmak yerine balı tercih etmek. Zayıflamak için doğal besinleri kullanmak en doğrusu.

Elma sirkesi daha öncede tıp alanında kilo vermek için kullanılmıştır. Bununla birlikte aynı durum üzüm sirkesi için geçerli değil. Katkı maddesi içeren elma sirkelerini ise tercih etmeyin!

Yemeklerden önce içeceğiniz bir bardak suyun içine 2 çay kaşığı elma sirkesi koyarsanız kilo vermeniz açısından oldukça faydalı olur. Tadını beğenmeyebilirsiniz fakat bu sindiriminizi harekete geçiren bir mucize öyle düşünün. Kısa sürede hemen vazgeçmeyin bir süre kullanmanız gerekli.

Balın kilo vermenize katkıda bulunacağını düşünür müydünüz? Yağ yakmanıza yardım eden balı kahve veya çay içerken de kullanabilirsiniz. Bal ve elma sirkesi yemekleri hızlı sindirmenizi sağlar.

Kaynak: Bal ve Elma Sirkesiyle Zayıflama | Sağlıklı Diyetler

Bundan sonra sabah kalktığımda ve yemeklerden önce içeceğim suyun içine elma sirkesi koyucam, işe yararsa size de söylerim :)

Kondisyon bisikletimi de aldım, artık iyice spora abanmanın vakti gelmiştir, yapamıyorum diye bir bahanem olmaz en azından, evde olcak spor aletim

Cnm denedik bunu wc ye çıkartmasına hiç bi lafım yok hatta acayip bağırsakları çalıştırıyor ama bende bi süre sonra mide ağrısı yaptı bazıları hastanelik bile olmuş mide delinmesiden çok dikkatli iç ve kesinlikle kesinlikle içine bal koy ki etkisini azda olsa kırsın(!)...

Herkese iyi pazarlar...

Ne yedim ne içtim:
Sabah: 1 çaybardağı nescafe şekersiz sütsüz

Ara: 1 parça minik çikolata sütlü

Akşam: 2 kaşık menemen az yağlı
1 kaşık çorba tavuk suyuna...
1 büyük kase yağsız salata bol limonlu...
Minik bi parça ekmek...

Sabah: 50.6 çıktım bugün spora adıycam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…