- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.141
Akşam yemeğim:
DUKAN PİZZASI
(yarısını yedim)
Eki Görüntüle 370098
DUKAN CHEESECAKE'İ (görünüşü güzel değil ama tadı süper :)
1 dilim yedim
Eki Görüntüle 370099
+ coca cola zero
yaaaa bu dukana iyice kanım ısınmaya başladı ama sürekli kendine özel yemek yapman gerekiyor bende eğer caymazsam dukan diyet kitabını bulcam tam olarak dukan yapmasamda canım tatlı istediğinde dukan muhallebisini,kurabiye istediğinde dukan kurabiyesini falan yapmayı düşünüyorum ama yulaf kepeği ,yağsız kakaoyu falan nerden buldunuz DUKANCILAR
valla varya aynı hissi bende yaşıyoum, her öğlen yemeğinden sonra yine gelip bilgisayar başına oturuyoum ya, o ana bir şişmanlık hissi, bir vicdanazabı sorma gtsinAslında normalde kepek kullanıyorum ama işyerinde şu an kepek ekmeği olmadığı için normal ekmek yedim, kepek alsam iyi olacak...
Birde şu öğle yemeğinden sonra hareket etmeyince sanki 2-3 kilo almısım gibi hissediyorum((
Allahııımmm spor yapasım geldi yine bak, süper maşallah, bizi azimlendiriyorsun bu sözlerinle çok sağol canım benim.Kızlar ben spora kaçar, dünkü 1.5 saat spordan sonra 900 gram gidince azmettim bugünde en azından bu çıktığım kiloyu koruyabilsem ne mutlu bana
Kimsecikler yok, Yasemin şimdi alışverişte baya bir kalori yakmıştır, ben de yarım saatlik yürüyüşümü yapayım akşam
Bu akşam ki sporlarımızı unutmayalım...
yaaaa bu dukana iyice kanım ısınmaya başladı ama sürekli kendine özel yemek yapman gerekiyor bende eğer caymazsam dukan diyet kitabını bulcam tam olarak dukan yapmasamda canım tatlı istediğinde dukan muhallebisini,kurabiye istediğinde dukan kurabiyesini falan yapmayı düşünüyorum ama yulaf kepeği ,yağsız kakaoyu falan nerden buldunuz DUKANCILAR
gülşekercim ben bu dukan diyetini sizlerden duyduğum kadarıyla beğeniyorum filan ama, çok meşakkatli geliyor bana, yani özel kakaolar şekerler vs. çok detaylı ,grubumuzdan yapanlara hayranım valla mantılar, kekler, ekmekler süper yaa.
evet haklısın çok uğraşı gerektiriyor bunlar ama en azından cnm tatlı istediğinde kurabiye ,kek falan yaparım özellikle pizzaya bayıldım,yaaa yemin ediyorum yemeyi seven biri için diyet,rejim falan iğrenç birşeykeşke yiyip yiyip kilo almayan o şanslı insanlardan olsaydık ,bizim eski oturduğumuz sokakta bi kadın vardı bi öğünde 1 ekmek yiyordu ama manken gibi fiziği vardı hem 2 çocuk doğurmuştu
evet haklısın çok uğraşı gerektiriyor bunlar ama en azından cnm tatlı istediğinde kurabiye ,kek falan yaparım özellikle pizzaya bayıldım,yaaa yemin ediyorum yemeyi seven biri için diyet,rejim falan iğrenç birşeykeşke yiyip yiyip kilo almayan o şanslı insanlardan olsaydık ,bizim eski oturduğumuz sokakta bi kadın vardı bi öğünde 1 ekmek yiyordu ama manken gibi fiziği vardı hem 2 çocuk doğurmuştu
Merhabalar 1 günde kilo almayı başardım ya kutlayın!!! Alkışşşşşş
Hemen pilates yapayım dedim başladım 1 saat spor...
Yediklerimi yazayım utansamda ibret olsun bana!
Sabah: 1 dilim ekmek yağsız kızarttım
yarım domates
1 yumurta beyazı
1 çatal peynir
Öğle: 3 kaşık makarna(!)etli...
Ara: 1 elma
6-7 tane kuru kayısı...
Akşam: 2 kase mercimek çorba
4-5 patates kızartma
2 ekler (!) bir parça cevizli sucuk(!)
Ve tartıııı: 51.6Gerçi yarına kadar 600 ü gider ama olsun sinirlendim!
kızlar kızlar gelemmi..yanağızdan öpemmi..tırlatmaya az kalmıştı kiiiii aranıza döndüm efemm...kaldığımız yerden devam inş. maşallah...
Kızlar bakın ne öğrendim:
Elma sirkesinin kilo vermek için ne kadar etkili olduğunu biliyor musunuz? Yapmanız gereken şey çok basit içeceklerinize elma sirkesi ekleyin ve kilo vermenize ne kadar yardımcı olduğunu görün. Üstelik sağlığınız içinde çok yararlı. Bir diğer sihirli formül ise şeker kullanmak yerine balı tercih etmek. Zayıflamak için doğal besinleri kullanmak en doğrusu.
Elma sirkesi daha öncede tıp alanında kilo vermek için kullanılmıştır. Bununla birlikte aynı durum üzüm sirkesi için geçerli değil. Katkı maddesi içeren elma sirkelerini ise tercih etmeyin!
Yemeklerden önce içeceğiniz bir bardak suyun içine 2 çay kaşığı elma sirkesi koyarsanız kilo vermeniz açısından oldukça faydalı olur. Tadını beğenmeyebilirsiniz fakat bu sindiriminizi harekete geçiren bir mucize öyle düşünün. Kısa sürede hemen vazgeçmeyin bir süre kullanmanız gerekli.
Balın kilo vermenize katkıda bulunacağını düşünür müydünüz? Yağ yakmanıza yardım eden balı kahve veya çay içerken de kullanabilirsiniz. Bal ve elma sirkesi yemekleri hızlı sindirmenizi sağlar.
Kaynak: Bal ve Elma Sirkesiyle Zayıflama | Sağlıklı Diyetler
Bundan sonra sabah kalktığımda ve yemeklerden önce içeceğim suyun içine elma sirkesi koyucam, işe yararsa size de söylerim :)
Kondisyon bisikletimi de aldım, artık iyice spora abanmanın vakti gelmiştir, yapamıyorum diye bir bahanem olmaz en azından, evde olcak spor aletim
Senin boyun kaçki? Benim ideal kilom 62,
60 kg olsam havalara uçarım heralde
evet çok katılıyorum sanao yiyip yiyip kilo almayan manken tiplere hayranım, ama Allaha çok şükür boşver sağlığımız yerinde çok şükür, biraz sabır ve azimle bizde manken olucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?