Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oooooooooooo bu kadar yemekten hiçbir şey olmaz sen beni sapıttığımda görcen valla buzdolabını boşaltıyorum o derece yani

Babamla 3 gündür konuşmuyorum beni çok sinirlendirdi o yüzden bu 3 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum en çok beni sinirlendirende 3 kuruşluk insanlar için kendi evladını üzmesi biliyorum hepiniz diceksiniz ki baba ile küslük olmaz günaha giriyorsun falan diye ama bende çocuk değilim artık söyledikleri gücüme gidiyo bi kere daha böyle olmuştu valla 7 ay konuşmadım ama içim kan ağladı geceleri ağlayıp duruyordum belki ders olmuştur artık beni başkaları için kırmaz dedim ama nerdeeeeeeeeee

Bende 1.68im, 60.5 kg ile nasıl irisin yaa ben bu kiloyla iri durmuyorum

kızlar iyi akşamlar iyi geceler, kaçak arkadaşınız en sonunda bu saatte girebildi nete. bugün akraba ziyareti vardı ordaydık akşama kadar, eve geldim yemek yap ye çamaşırları topla filan ancak. hatta çamaşırlar yatağın üzerinde yığılı duruyor daha bitmedi işim.
ben bugün iyice sapıttım misafirlikteydim diye, yani tabi kendimi tutarak yedim ama yememem lazımdı yinede birçoğunu. hiç yazıpta iştahınızı kabartmiyim şimdi. yarın tartılmaya korkuyorum, vicdan azabımdan durmadan su içtim ama bakalım o su bu yağlı yemekleri atmaya yetecekmi.
gittiğimiz yerdeki kadına inanamadım varya 1 bardak bulgura şöyle yaklaşık 1 avuç dolduracak kadar tereyağ koydu şok şok şok oldum bu ne yaaa dedim içimden, ben okadar tereyağı ile abartmıorum 10 defa bulgur yapardım gerçekten. bide diyolarki senin yemeklerin lezzetli oluyor yengee, olur tabi, okadar tereyağını bende koysam benimkide olur, maharet yağdaymış meğer
bu arada doksanatmışdoksan'cım bisikletin hayırlı olsun, inşallah çok işine yarar. bizde de koşu bandı ve mekik sehpası var, bugün kesin yapmam lazım ama bakalım yapabilecekmiyim.
gülşeker canım sen neden küstün babanla, hayırdır inşallah tatlım, neye üzüldün böyle anlat?
noraaaa sen yarın çok fena zayıflamış gelirsen çatlarım ortadan ikiye ha, lütfen öyle bişey yapma, sende rejimi bozmuş ol

40 dakika yürüyüş yaptım geldim

Kızlar evinde kondisyon bisikleti olan var mı? Zayıflamanıza yardımcı oldu mu? Ben birazdan bir tane alıcamda evde akşamları yemek yedkten sonra çalışabileyim diye

valla ben bir heves aldım yan odada yatıyo üstüne çıksam belki zayıflamama yardımcı olurdu

cnm üzülme ya bazen büyükler düşünemiyo başkasını kırmayım derken bizi üzdüklerini

gelelim bana dukana devam çok güzel bir haftasonu geçirdim dün eşimin arkadaşı aradı yemeğe gelicez diye haydaaa hadi bakalım ben mutfağa çorba,pilav,fırında tavuk,salata,yoğurtlu patlıcan,kaşarlı mantar ve revani yaptım vs vs sebze protein günümdü sadece 2-3çatal kaşarlı mantar ve yoğurtlu patlıcan yedim meğer ben ne azimliymişim dukan bana iyi geldi
bugünde paşamı parka götürdüm Allahhh ne eğlendik ne eğlendik eve döndük terasta mangal yaptık ve ben sadece 1 parça tavuk+1köfte+1 parça sucuk ve zero kola içtim
haftaiçi yemek içinde dukan poğaçam fırında
öptüm herkesiiii

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 dilim DUKAN keki

ARA: 1 dilim DUKAN pizzası

2 saat sonra: 3 tane dukan muffin'i + 2 tane dukan poğaçası

AKŞAM: 4-5 DUKAN usulü lahana dolması + Dukan usulü hindi rosto + 330ml coca cola zero

2 litre sıvı aldım

40 dakika yürüyüş yaptım.

Bugün bayağı bi hamaratım, oturdum bir sürü yemek yaptım, onların yanında da bunları yapıverdim

DUKAN MUFFIN'I

DUKAN POĞAÇASI

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz Ben bursada bunyemi Turk yemekleri ile doldurmakla mesgul mutlu bir siskoyum su an :) yok yok korkmayin sabah simit ve cilek receli yemek disinda kacamak hic yok. Tabi Dukan yapamiyorum. YagsiZ sebze yagsiZ yogurt seklinde ogunlerim. Esime tabi annem dokturuyor yemekleri babamla da turkce calisiyorlar . Alisveris de yaptik bir suru halimizden cok memnunuz yani :) gecmisi cok okuyamiyorum telden giriyorum cunku babamin bilgisayari o kadar yavas ki az once kkye yarim saatte girdi vs sinir olup biraktim . Zaman buldukca girmeye calisirim hadi iyi bakin kendinize. Bu arada su meshur kasli adam puskevitinden bugun 1 tane yedim hoppis seni andim hep

cnm kent meydanına yolun düşerse bir öğle paydosunda kahve içelim

canım hoşgeldin türkiyeye, hadi bakalım Allah sabır versin sana şimdi evde mis gibi yemekler döktürecektir annen, valla dayanabilirsen helal!

nagiş valla ibretlik bir rejimcisin helal olsun diyorum sana, bukadar yemekleri arasından nasılda yemeden çıktın alkışlıyorum.

herkese iyi geceler yarın zyıflamış olarak uyanırız inşallah herşeye rğmen

inşşş ne güzel bir dua bu böyle

Hay hay, zevkle :) kacta oluyor ogle tatilin? Sali gunu uyarsa sana bulusabiliriz.

cnm öğle tatilim 12-1 arası maksimum 12yi 5 geçe orda olurum cafe crown var orda buluşabiliriz ayrıntıları özelden grşürüz

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN. mutlu haftalar mutlu sabahlar kızlar.
gerçi ben tartıldıktan sonra mutluluğum kilolarımın arasında kaybolup gitti ama neyse negüzel 63,9 kg olmuştum, bu sabah 64,7 çıktım. kabul ediyorum bu haftasonları bize yaramıyor sanırım, yok misafir geliyor, yok misafirliğe gidiyoruz hoppidi hoppidi yiyoruz. ama tabi kendisini tutan arkaşları saygıyla selamlıyorum.
şimdi şu alttaki çizelgemide değiştirim üzülerek, bakalım sizden haberler nasıl
Ayyyy biraz önce dayanamadım yarım dukan poğaçası ve yarım dukan kekini 1 fincan yağsız sütlü cappucino ile yedim

Kabul ediorum ben bir ayıcığım

canım ozaman ayıcıklık konusunda senin en yakın arkadaşın benim

Günaydın kızlar, herkese mutlu haftalar, sağlıklı,huzurlu, bol sporlu günler benim nette problem olduğu için evden giremiyorum, cumartesi akşamı ve dün giremedim,

Cumartesi günü toplamda 70 dk yürüyüş yaptım, evde 30 dk spor yaptım +15 dk kondisyon bisikleti

Gelelim pazara...

Sabah,
3 dilim kepek ekmeğinden tost (Pazar sabahları çok aç oluyorum )

Ara: 1 nescafe+1 fincan yeşil çay

Öğle: 1 kase yoğurt+1 dilim yağsız peynir
Ara: Yarım ayva+1 greyfurt

Akşam: Bir tabak patates salatası
1 fincan nescafe

Dün evdeydim bütün gün, yürüyüş yapamadım ama 30 dk kadar spor yaptım, 20 dk kondisyon bisikleti çalıştım, akşam patates salatasını yediklten sonrada az biraz spor yaptım ki erisin diye

Bu sabah,

15 dk yürüyüş
1 tabak patates salatası
2 fincan çay

Kızlar ben en son 78'dim sabah 77,5 çıktım tartıda demek sporlar işe yarıyor çok mutlu oldum pes etmek yokkkkk, insan kilo verince daha bir hevesleniyor..

Yasemin canım olur arada öyle kaçamaklar, ben de biryerlere çıksaydım kesin götürürdüm yemekleri, dayanamazdım Sen sporlarını ihmal etme, birbirini dengeler sporlar.

doksanaltmışdoksan kondisyon bisikletin hayırlı olsun arkadaşım.. Benim de var yıllardır ama ben düzenli olarak yeni kullanmaya başlıyorum, şimdilik memnunum, diyestisyene gittiğinde mutlaka çalış demişti ama ben çok sıkılıyorum çalışırken 15 dk'dan fazla yapamıyorum tek seferde....

CANIMMMM günaydın, süpersin maşallah sana, evet ya beni bu misafirlikler mahfetti :2: sen bu haftaya önde başladın, pazartesi günü kupasını övünerek alabilirsin tatlım, hemen veriyorum buyur ayy dur yanına bide nazar boncuğu ekliyim, nazar değmesin benim arkadaşıma

Sağol canımmm ya baya bir hırs yaptım, pestilim çıkana kadar spor yaptım Canım arada kaçamaklarımız tabii ki olur ama sporlarımızı kesinlikle ihmal etmeyelim, yarın kilo bildirimi var, bugün yediklerimize dikkat edelim, hem de akşam çok spor yapalım ki sabaha az çıkalım 200-300 GR bile verdiğimi görünce nasıl da seviniyorum ya Bir de ben regl dönemindeyim acaba cumaya daha mı az çıkarım

AYY KESİN KUŞ GİBİ OLURSUN OZAMAN CUMAYA KADAR, GERÇEKTEN DEDİĞİN GİBİ 200 GR BİLE ÇOK SEVİNDİRİCİ BİŞEY, YANİ ASLINDA VARYA ALMAMAK BİLE muhteşem bir başarı heleki haftasonu bu akşamda teyzemin oğlunun bebeği oldu, ona gidicez akşam yemeğine hediyesini vermeye, Allahım sabır ver bana düşünüyorum şimdiden napim diye. diycem ki teyzecim ben yemin ettim bak şunları şunları yiyemem onun için ısrar etme çarpılırım bak diyim, ozaman ısrar etmez

Lionesse nerdesın nerdesın nerdesınnn ????

ayyy murrrş çok özür dilerim ama valla mazeretim var bak perşembeden bu güne dek bir kere 1 dk bile giremedim nete =(( valla kızlar babanem şeker hastası ve felç geçirdi. inanın kaç gün ben kaldım yanında. ve dün gece geldim eve saat 11 idi. çok canım sıkıldı.. üstüne bi de orda kafamı dolaba çarpmadım mı şaka gibi, anlım şişti yine. gülimi ağlimi bilemedim. kilom beter durumda murş utanıyorum inan ki 83 kiloyum been =((((

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve bu kadar azimli oldukları için gıpta ediyorum. tebrikler.

aşkolsun fadime abla ya.. üstüme alındım valla iki gün gelmedim hemen söylendin. umursamıyormuyum ben bilmiosun ne olduğunu

off acaip güzel gözüküyor. nasıl uğraştıp yapıyorsunuz bu dukan tarifleriyle ya

gülşeker ben de babamla tartıştım halamlar yüzünden. babaannem rahatsız yanında ben kaldım ama beni sinri ediyorlar bazen ya. halalarımı pek sevmiyorum babam onlar yüzünden bana kızdı sinir oldum. ve emin ol haksızlar. napcan oluyor işte biz saygıda bulunup yien susuyoruz mecburen babamız nihayetinde..

ay fulyaaaaaam. gözün aydın. inşallah her günün birbirinden güzel geçer tatlım benim.

kızlar zaten moralim bozuk iştahım yok. bu sayede belki bu hafta kilo veririm.

sabah: 500 ml su.

ara: 4 adet bisküvi. 1 bardak şekersiz çay.

öğlen: 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği.

akşam: 1 porsiyon meyve.

1 saat spor yapıcam. 1 lt su.

canım geçmiş olsun ben hastanede oldugunu bilmiyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…