Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar cuma günü tartılmıştım daha tartılmadım çok merak ediyorum kilo vermişmiyim almışmıyım .inşallah vermişimdir
bugünde hiç spor yapamıcam .akşama ikizlerimin dershane arkadaşları ögretmenleri yemege alıcam tam 20 kişiye yemek yapıcam inşallah beceririm

günaydınnn linosse çok geçmiş olsun
biz yarın fulyayla kahve içicezzzz var mı gelmek isteyennn
benim pc halen girmiyo canlarım arkadaş ayakta bekliyo ben kaçtımmm

40 dakika yürüyüş yaptım geldim

Kızlar evinde kondisyon bisikleti olan var mı? Zayıflamanıza yardımcı oldu mu? Ben birazdan bir tane alıcamda evde akşamları yemek yedkten sonra çalışabileyim diye

Benım var cnm ılk zamalar cok kullandım sımdı yerım olmadıgı ıcın bınemıyorum ma kesınlıkle faydalı dogru bır tercıh...

boyum 1.68 ama kemiklerim bayağı iri, annem 80 kilo onun yüzükleri bana küçük geliyo düşün yani

Aynen cnmm yaa benımde parmaklrım cok kalın dolma gıbıler sınır oluyorum...

yy cnmm bak lıonessede aynı durumu yasamıs.Büyükler kendileri hep kendı buyukelrını dınleyıp koyun gıbı bas salladıkları ıcın sımdı ozgurce bızım fıkırlerımızı soylememız onlara saygısızlık gıbı gelıyor.Yanı karsındakı senden buyukse haksız olsan bıle bıyat edeceksın dıyorlar...Takmayın bende kusuyorum bazen evdekılere sonra duzelıyor ...

Ayyy cnmm gene ıyısın ben olsam oooooo sana ıyı tatıller cnmmm

Hay hay, zevkle :) kacta oluyor ogle tatilin? Sali gunu uyarsa sana bulusabiliriz.

Kıskanırım cok kıskanırımmmmm

Kızlar gecmısı okudum...Bende hafta sonunu fecı gecırdım zaten hıc bı hafta sonu dıyet yapamamısımdır.Bizim evde pek mumkun deıl zaten.Neyse 906090 cım trıflerıne bayıldım ozellıkle cıleklı tatlına fırsatım olursa bende tatlıd dukanı kullanmıcam ama ısten gec cıktıgım ıcın zamanım yok malesef yapmaya...

sağol abla. ya şeker hastası babaannem. hiç dikkat etmiyordu kendine. en sonunda bu oldu işte. kola çok içerdi. şekeri tavan yapmış.valla ben artık içmicem kola korktum.

canım Allah şifa versin inşallah babaannene, o yaşta kola içen pek kimseye rastlamadım şimdiye kadar, demek hiç bakmıyordu kendine, inşallah düzelir ve bundan ders alır birdaha ne kendisini nede sizi üzmez. ayrıca halanlar ile olan diyaloğunu tam bilmesemde seni çok iyi anlıyorum, benimde annanem 99 da ameliyat olmuştu, yanında teyzem kaldı 1 gün, deprem olunca hemen eve koşmuş gitmiş annanemi bırakmış, diğer teyzemde gelip kalmadı, annemde evde dedeme bakmak zorundaydı, gidip ben kalmıştım ki ozaman daha orta okula filan gidiyordum, bu kadınlarda hiç utanma da yok, tamam bizim annanemiz babaannemiz ama sizin anneniz yani bundan ötesi mi var. bunları ben çoğu zaman insanlıktan uzak varlıklar olarak görüyorum ve onlar gibi olmaktansa böyle olmayı 100 kere tercih ediyorum. çok iyi yapmışsın canım yanında kalarak, bütün sevabı sen aldın

sağol abla. ya şeker hastası babaannem. hiç dikkat etmiyordu kendine. en sonunda bu oldu işte. kola çok içerdi. şekeri tavan yapmış.valla ben artık içmicem kola korktum.

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah.

Yasemin sen akşam misafirliğe gitmeden önce yemeğini ye bence, yoksa işten sonra mesela ben çok aç oluyorum o halde misafirliğe gitsem, kesin siler süpürürüm herşeyi Zaten biri ısrar ettim mi dünden razıyız yemeye, hemen de yeriz o yüzden sen gitmeden yemeğini ye, ayıp olmasın diye de bir kaç birşey yersin ama kaçırma ölüçüyü e mi? Cumaya kilo verelimde moral olsun azıcık

Lıonessecım cok gecmıs olsun keske 2 dk ozelden durumu bıldırseydın ama hastanede fırsatın olmadı anladıgım kdarıyla neyse olur bole vakalar 9. takım yakalar Çok gecmıs olsun cnmm dıkkat etsın babannen kendıne seker hastalıgı sakaya gelmez...

yaaa bende bendeeee ama nerelerdesiniz bebişim, istanbul olsaydı ne güzel olurdu :2:

Günaydın canlarr ...

Herkese mutlu az kcl bi hafta ve sendromsun bı pazartesi olsun...

HAfta sonu yegenımler ders calıstık ve onunla anımasyon ızlemeye sınemaya gıttık genel olarak guzel bır hafta sonuydu ama dıyet ıcın aynı seyı soyleyemıycem...

Kahvaltıda annemım yaptıgı kepeklı bazlamalardan yedım bal kaymak peynır pasa kahvaltısı yanı

Oglen sınemada mısır ve lıght kola

Aksam annemın muthıs ızmır koftesını yedık

Neyse bugunden ıtıbaren gene başlıyorum ama sanırım regl olucam acyıp sısım ve karnım agrıyor bugun zaten 23. gun normaldede olmam lazım zaten ...

Neyse kızlar ben azcık ıslere guclere bakayımm

kızlar ben bugün zaman bulup sohbetinize katılamıcam çooooooooook işim var .akşamdan dolmaları sardım daha ben 4 çeşit yemek ,tatlı yapıcam ev temizlicem ben kaçtım çok yazmayın okuyamıyorum

Bir İstanbullu burda Ben de İstanbul'dayım bir gün ayarlasak keşke, Ben Anadolu yakasındayım...

kızlar ben bugün zaman bulup sohbetinize katılamıcam çooooooooook işim var .akşamdan dolmaları sardım daha ben 4 çeşit yemek ,tatlı yapıcam ev temizlicem ben kaçtım çok yazmayın okuyamıyorum

bende anadolu yakasındayım

kızlar ben avrupa yakasındayım ama yeterki ayarlayın eğer çok çok önemli bir işim olmadıkça mutlaka gelirim. süper olur yaaa yaşasınnn
fadime ablacım ALlah kolaylık versin inşallah su gibi kolay olur hazırlıklar. öpüyorum snei

Canım benim için de önemli değil, ben de o tarafa gelebilirim, hem yollarda biraz kalori harcarım (artık herşeye bu gözle bakıyorum )

Keşke ayarlayabilsek, eminim forumda başka İstanbullu arkadaşlarımızda vardır, görüşebilsek süperrrr olur

çook teşekkür ederim nagi canım. valla çok isterdim gerçekten bir sohbete ihtiyacım var şu günlerde. ama size iyi eğlenceler aferin size valla ya =)

teşekkür ederim canım çok sağol. valla benim babaannemi tanısanız inanamazdınız bu duruma geldiğine. ben onun kadar genç yaşamayı seven bir insan görmedim. cep telefonları mp3 ler alır dinler kapriler giyer yazın dedemle tatillere giderlerdi. dedem hüngür hüngür ağladı artık babaannem yürüyemicek. sinrileri ölmüş sağ bacak ve kolu çalışmıyor. çok tatlı tüketirdi. pasta ekler sütlaç bayılırdı. kolayı eve kasayla alırlardı. babam çok uyardı onu ama dinlemedi yedi içti sonunda şeker acaip yükseldi ve geri dönüşü yok.=(
ona üzülüyorum ama halamlar ilgilenmiyor fazla bakmadılar ona yemesine içmesine engel olmadılar.
bide babannem biraz fenadır =) dili pabuç kadardır herkese laf sokardı. annemi de çok üzdü zamanıdna ve benim annem konuşmuyor babaannemle. ama inanın annem çok haklı çok dışladı onu babannem babamı kıskanırdı anneme iyi davranmazdı. şimdi ben arada kalıyorum kızlar anlayın durumumu. halamlara gıcık oluyorum. beni bıraktılar gittiler orda. kuzenim geldi sonra Allah'tan. arkadaş oldu bana. babannem zaten son 3-4 yıldır çok kötüydü ama şimdi felç beynine de zarar vermiş. o neşeli hayata bağlı uyanık kadın gitti ruh gibi bir kadın geldi..

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah.

çok teşekkür ederim nora sende sağol canım.

sağol murş bundan sonra söz cumaları giremezsem perşembeden bildirim yapıcam.

ben de regliyim canım ama bu gün son günü. yine de acaip şişlik var murş.

bu arada nagicim ben 2-3 ay önce geldim bursaya arada geliyorum yani. bursa yeşile yakın oturan aile dostumuz var. en yakın arkadaşım orda. ziyarete geliyoruz arada bir.

gamzecim bak bu konunun üzerinde duralım, orta biyerde hepimiz buluşup tanışalım, eminim en aşşağı gene 5 kişi olur, keşke daha fazla olsa tabi ama dur bakalım. fadime ablada gelecek gibi görünüyor, lionesse de istanbuldaymış, diğer arkadaşlar nerden olduğunuzu ve gelebileceğinizi yazınnn lütfen :)

lionesse canım valla işte hayatta herkes birazda yaptığını çekiyor, istemem hiçkimse hastalıkla imtihan olsun ama işte Allah çok adaletli, mutlaka yaptığın kötülüğün karşılığını almadan ölmüyormuş insan. Herşeye rağmen insanın canı acıyor tabi düşmanına bile bişey olsa. Allah yardımcısı olsun hem babaannenin hemde sizlerin, eski kaynanalar çok daha fenaymış ya ben bakıyorumda şimdikiler zemzem suyuyla yıkanmış gibi onların yanında

valla öyle şimdikler kaynanalık yapmıyor ki zaten. arkadaş gibiler bence daha çok ben öyle görüyorum etrafımda =)
bende herkes yaptığını çeker diye düşünüyorum.. sağol tatlım paylaşımn için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…