- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.181
canım geçmiş olsun ben hastanede oldugunu bilmiyordum .
40 dakika yürüyüş yaptım geldim
Kızlar evinde kondisyon bisikleti olan var mı? Zayıflamanıza yardımcı oldu mu? Ben birazdan bir tane alıcamda evde akşamları yemek yedkten sonra çalışabileyim diye
boyum 1.68 ama kemiklerim bayağı iri, annem 80 kilo onun yüzükleri bana küçük geliyo düşün yani
Babamla 3 gündür konuşmuyorum beni çok sinirlendirdi o yüzden bu 3 gündür yediklerime hiç dikkat etmiyorum en çok beni sinirlendirende 3 kuruşluk insanlar için kendi evladını üzmesi biliyorum hepiniz diceksiniz ki baba ile küslük olmaz günaha giriyorsun falan diye ama bende çocuk değilim artık söyledikleri gücüme gidiyobi kere daha böyle olmuştu valla 7 ay konuşmadım ama içim kan ağladı geceleri ağlayıp duruyordum belki ders olmuştur artık beni başkaları için kırmaz dedim ama nerdeeeeeeeeee
Selam kizlar nasilsiniz Ben bursada bunyemi Turk yemekleri ile doldurmakla mesgul mutlu bir siskoyum su an :) yok yok korkmayin sabah simit ve cilek receli yemek disinda kacamak hic yok. Tabi Dukan yapamiyorum. YagsiZ sebze yagsiZ yogurt seklinde ogunlerim. Esime tabi annem dokturuyor yemekleribabamla da turkce calisiyorlar . Alisveris de yaptik bir suru halimizden cok memnunuz yani :) gecmisi cok okuyamiyorum telden giriyorum cunku babamin bilgisayari o kadar yavas ki az once kkye yarim saatte girdi vs sinir olup biraktim . Zaman buldukca girmeye calisirim hadi iyi bakin kendinize. Bu arada su meshur kasli adam puskevitinden bugun 1 tane yedim hoppis seni andim hep
Hay hay, zevkle :) kacta oluyor ogle tatilin? Sali gunu uyarsa sana bulusabiliriz.
sağol abla. ya şeker hastası babaannem. hiç dikkat etmiyordu kendine. en sonunda bu oldu işte. kola çok içerdi. şekeri tavan yapmış.valla ben artık içmicem kola korktum.
sağol abla. ya şeker hastası babaannem. hiç dikkat etmiyordu kendine. en sonunda bu oldu işte. kola çok içerdi. şekeri tavan yapmış.valla ben artık içmicem kola korktum.
günaydınnn linosse çok geçmiş olsun
biz yarın fulyayla kahve içicezzzz var mı gelmek isteyennn
benim pc halen girmiyo canlarım arkadaş ayakta bekliyo ben kaçtımmm
yaaa bende bendeeee ama nerelerdesiniz bebişim, istanbul olsaydı ne güzel olurdu :2:
Bir İstanbullu burdaBen de İstanbul'dayım bir gün ayarlasak keşke, Ben Anadolu yakasındayım...
Bir İstanbullu burdaBen de İstanbul'dayım bir gün ayarlasak keşke, Ben Anadolu yakasındayım...
kızlar ben bugün zaman bulup sohbetinize katılamıcam çooooooooook işim var .akşamdan dolmaları sardım daha ben 4 çeşit yemek ,tatlı yapıcam ev temizlicem ben kaçtım çok yazmayın okuyamıyorum
bende anadolu yakasındayım
kızlar ben avrupa yakasındayım ama yeterki ayarlayın eğer çok çok önemli bir işim olmadıkça mutlaka gelirim. süper olur yaaa yaşasınnn
fadime ablacım ALlah kolaylık versin inşallah su gibi kolay olur hazırlıklar. öpüyorum snei
canım Allah şifa versin inşallah babaannene, o yaşta kola içen pek kimseye rastlamadım şimdiye kadar, demek hiç bakmıyordu kendine, inşallah düzelir ve bundan ders alır birdaha ne kendisini nede sizi üzmez. ayrıca halanlar ile olan diyaloğunu tam bilmesemde seni çok iyi anlıyorum, benimde annanem 99 da ameliyat olmuştu, yanında teyzem kaldı 1 gün, deprem olunca hemen eve koşmuş gitmiş annanemi bırakmış, diğer teyzemde gelip kalmadı, annemde evde dedeme bakmak zorundaydı, gidip ben kalmıştım ki ozaman daha orta okula filan gidiyordum, bu kadınlarda hiç utanma da yok, tamam bizim annanemiz babaannemiz ama sizin anneniz yani bundan ötesi mi var. bunları ben çoğu zaman insanlıktan uzak varlıklar olarak görüyorum ve onlar gibi olmaktansa böyle olmayı 100 kere tercih ediyorum. çok iyi yapmışsın canım yanında kalarak, bütün sevabı sen aldın
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah.
çok teşekkür ederim nora sende sağol canım.
Lıonessecım cok gecmıs olsun keske 2 dk ozelden durumu bıldırseydın ama hastanede fırsatın olmadı anladıgım kdarıyla neyse olur bole vakalar 9. takım yakalarÇok gecmıs olsun cnmm dıkkat etsın babannen kendıne seker hastalıgı sakaya gelmez...
Günaydın canlarr ...
Herkese mutlu az kcl bi hafta ve sendromsun bı pazartesi olsun...
HAfta sonu yegenımler ders calıstık ve onunla anımasyon ızlemeye sınemaya gıttık genel olarak guzel bır hafta sonuydu ama dıyet ıcın aynı seyı soyleyemıycem...
Kahvaltıda annemım yaptıgı kepeklı bazlamalardan yedım bal kaymak peynır pasa kahvaltısı yanı
Oglen sınemada mısır ve lıght kola
Aksam annemın muthıs ızmır koftesını yedık
Neyse bugunden ıtıbaren gene başlıyorum ama sanırım regl olucam acyıp sısım ve karnım agrıyor bugun zaten 23. gun normaldede olmam lazım zaten ...
Neyse kızlar ben azcık ıslere guclere bakayımm
gamzecim bak bu konunun üzerinde duralım, orta biyerde hepimiz buluşup tanışalım, eminim en aşşağı gene 5 kişi olur, keşke daha fazla olsa tabi ama dur bakalım. fadime ablada gelecek gibi görünüyor, lionesse de istanbuldaymış, diğer arkadaşlar nerden olduğunuzu ve gelebileceğinizi yazınnn lütfen :)Canım benim için de önemli değil, ben de o tarafa gelebilirim, hem yollarda biraz kalori harcarım (artık herşeye bu gözle bakıyorum)
Keşke ayarlayabilsek, eminim forumda başka İstanbullu arkadaşlarımızda vardır, görüşebilsek süperrrr olur
gamzecim bak bu konunun üzerinde duralım, orta biyerde hepimiz buluşup tanışalım, eminim en aşşağı gene 5 kişi olur, keşke daha fazla olsa tabi ama dur bakalım. fadime ablada gelecek gibi görünüyor, lionesse de istanbuldaymış, diğer arkadaşlar nerden olduğunuzu ve gelebileceğinizi yazınnn lütfen :)
lionesse canım valla işte hayatta herkes birazda yaptığını çekiyor, istemem hiçkimse hastalıkla imtihan olsun ama işte Allah çok adaletli, mutlaka yaptığın kötülüğün karşılığını almadan ölmüyormuş insan. Herşeye rağmen insanın canı acıyor tabi düşmanına bile bişey olsa. Allah yardımcısı olsun hem babaannenin hemde sizlerin, eski kaynanalar çok daha fenaymış ya ben bakıyorumda şimdikiler zemzem suyuyla yıkanmış gibi onların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?