Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım ben seve seve gelirim hatta koşa koşa geleyimde kalori harcarım Hem birbirimizi yüz yüzeyken daha bir motive ederiz diğer arkadaşlarda yazsında ona göre ayarlarız hepimiz için uygun olan bir günü, ayrıca havalar kaç gündür bozmadı, inşallah böyle devam eder, buluştuğumuz günde böyle olur sanırım

tamam canım bende koşa koşa gelirim, hatta göbeğime streç film sarimde koşarken bi işe yarasın erisin
yaaa gerçekten Allahım nekadar güzel bir hava, içim açıldı renklendim, eski psikolojime kavuştum, çünkü son zamanlarda depresyone girmeye başlamıştım artık bu soğuk havalardan, ayyy bitmek bitmedi tövbe tövbe yaşasın güneş yaşasın aydınlık

Aynen canım yaa içim kıpır kıpır bugün, haftanın ilk günü olmasına rağmen hiç pazartesi sendromu havasında değilim Bir de havalar güzel olunca daha bir hevesleniyorum çünkü yaz geliyor canımmm, yaza fit bir vucütla girmeliyiz, kalın kazaklarla, kabanlarla fazlalıklarımızı kapatamayızda yaza kadar pes etmek yokkkkkk

Günaydınlar herkeseeee

Buluşma planları güneşli havalar ayy bugün çok mutlu uyandım bilmiyorum havadan heralde
Sizler neler yapıyorsunuz bakalım?
Bugün kursum var yine ama moral bozmadan gidicem takcam kulaklığıda AŞK KAÇ BEDEN GİYER

günaydın canım valla hepimiz senin gibiyiz maşallah nazar değmesin içmizdeki bu neşeye
valla kızlar varya forumda aktif olarak yazışıp sizle konuşunca daha çok sarılıyorum diyete, bakın haftasonu ayrı düştük hemen salıverdim, ama inanınki vicdan azabı ile yedim, buda bir gelişme. heleki gamze ile olan yarışım aklıma geldikçe kendimi yarmagül hissettim

Valla kızlar benim de içim kıpır kıpır özellikle acaip alışveriş yapasım var ama kilo vermeden bir şey almak istemiyorum ya

Ben de kilo vermeden gittim alışverişe bir kaç hafta önce, hiç bir şey alamadan döndüm elim bomboş, hem moralim bozuldu canım hem de hiç birşey alamadım, kilo vermeden en azından bir beden incelmeden alışverişe çıkmayacağım.

Havadan sanırım bugün herkes mutlu, huzurlu Ne güzel, hergünümüz böyle olur inşallah.

Havadan sanırım bugün herkes mutlu, huzurlu Ne güzel, hergünümüz böyle olur inşallah.

Hep böyle gitsin havalar ya nazar değmesin gerçekten bu mutluluğumuza Yüzümden gitti sivilceler uçuklar sonunda kendime geldim hastalıkta gitttiii ayyy bugün süperim bilmiyorum kursumda şöyle bi gelip geçiverseeee
Cnm acayip sorumlu hissediyorsun buraya karşı kendini ben her yediğim lokmada hatırlıyordum yarışmada olduğumu kaçırsamda ertesi gün vicdan yapıp yemiyordum spora yükleniyordum gerçi son 600 gram kaldı ama 48i hedefledim tekrar 2600 kaldı onlarda bi gitse gidip düğün için abiye bakıcam daha bakamadım kiloluyum diye

he he he, bende geçen hafta gitmiştim annemle alışverişe, üstüme göre bişey bulamadım tabi beğendiklerim hep daracıktı, bende içli dışlı elbiseler varya hani onlardan aldım, heryerimi çok güzel kamufle etti, tabi genel olarak biraz tombul görüntü oldu ama hiç olmazsa üstüme oldu hatta bugünde onu giydim, artık şimdi kilo verene kadar forma gibi bunu giyerim

Ayyy sız benı kıskanclıktan oldureceksınız...Ben AYDIN dyım malesef katılamıycam sıze çok ısterdım yanınızda olmayı...

Yaa sorma kıyafet buyuk eksıklık onun ıcınmı kılo verıp ıstedıgımız herseyı gıymelıyız bence...Elbısenın fotosunu bulabılırsen eklesene cnm buraya merak ettım

mursh canım yaaa tüh valla, tam kafadar bir grubumuz ama farklı yerlerdeyiz, olsun ama varya gerçekten burda kendimi çok iyi hissediyorum sizlerle, keşke daha evvel akıl etseymişim ya, bizim işyerinde herkes erkek, bir bayan ben varım, onun için böyle muhabbetlere aç kalmışım resmen
tamam canım bi bakim netten resmine bulunca hemen yolllarım

Eski gömleğimi giydim annem gülme krizine girdi 2 tane büşra giriyormuş içine eskiden diye Ay harbiden öyle duruyor Neyse kahvemi içiyorum sonrada kursa gidicem Annem bu sabah kimseye yemek yediremedi en son ufaklık geldi ona dedi ye hadi diye oda yemicem dedi kadın şoklarda Cnm hiç yemek istemiyor bugün

ayy canım ismin büşra olduğunuz öğrenmiş oldum , çok memnun oldum zavallı bu annelerimiz ya ne çekiyorlar bizden hep nazımız onlara yok yeriz yok yemeyiz, yemeyiz sinirli oluruz açlıktan filan, neyseki ben evlendim kurtuldu annem benden benim gömleklerimin ceketlerimin hiçbirinin önü kapanmıyor, patlamaya hazır bomba gibi duruyorum giyince

Sen çok yaşa emi canım çok güldürdün yine beni Canımmmm bu hafta sporları sıkı tutuyoruz, ihmal etmek yok, bugün hava güzel yine yürüyüş yapıcam ben...Bugün tatlı gelmemiş çok sevindim yaa yoksa kesin bu açlıkla saldırırdım ben tatlılara zaten sürekli rüyamam giriyorlar

Evet canım aynen öyle kaçamak yapacağım zaman yarışma aklıma geliyor, heleki Yaseminle olan yarış için pestilim çıkana kadar spor yapıyorum Canım sen maşallah ne güzel kilo vermişsin, darısı başımıza ben de bazen diyorum 65'e düşünce 60 için mi uğraşsam diye ama ben kendimi 65 kiloda bile görsem yeter bana

Yasemin canımmmm ne kadar benziyoruz bizde de bir bayan benim o yüzden konuşmaya açım resmen bazen akşam eve gidince annemin başını şişiriyorum ne yapayım gündüz konuşacak kimse yok akşam çenem yorulana kadar anlatıyorum da anlatıyorum

hakkaten ya Gamze, kız valla baya ortak yönlerimiz çıktı, yakında akrabada çıkıcaz sanırım dur bakalım :) nerelisin sen ben karma bişeyim, annem bayburtlu, babam sivaslı, bende istanbul doğumluyum, ortaya bi karışık çıkmışım
bende bugün öğlen yemeğinde türlü ve cacık yiycem, tatlı çorba morba istemedim. akşamada bu istikrarımı devam ettirirsem ve bide eve gelince 30 dk yürüyüş yapabilsem bugünü hayırlı bişekilde bitirmiş olurum

Valla ıkınızde ıyıkı gelmıssınız pekte ıyı etmıssınız...

Kızlar bende 13 erkekle aynı yerde tek bayan calısıyorum artık ne cektıgımı anlayacak bırılerı var oleeyy

evt kızlar işlerimi hallettim kahvaltımı yaptım geldim ...

Çavdar ekmegınden peynırlı tost
4 yesıl zeytın
3 kupa bıtkı cayı
3 lokma çıkolata (1 saat once regl oldummm :2:)

Valla ıkınızde ıyıkı gelmıssınız pekte ıyı etmıssınız...

Kızlar bende 13 erkekle aynı yerde tek bayan calısıyorum artık ne cektıgımı anlayacak bırılerı var oleeyy

canımmmm sağol gerçekten iyiki gelmişiz çok memnun olduk ikimizde sizlerle tanışmaktan. (gamzenin adına da ben cevap vereyim)
ya bi tuvalate gideceğim geliyor, tutuyorum , günde 2 sefer gideceksem birleştirip tek seferde gidiyorum filan, ayy demesinler bu kız tuvaletemi gidiyor, ay bugün ne sık gitti filan diye. sanki deseler ne olacakta işte öyle geliyor bana yada mesela yazın aklım çıkıyor acaba güneşte bakılınca eteğimin içi görünüyormu diye 2 kat jipon giyiyorum bazen, yani gözükse uyaracak kimse de yok, oh ne güzel manzara çıkar ortaya makyajım filan aksa, göz kalemim dağılsa öyle palyaço gibi olurum, aklıma geldikçe aynaya bakmaya çalışıyorum. yada dişimin arasında maydanoz filan kalsa çok komik olur akşama kadar kıro gibi gezinirim

Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...

Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...

OFF YAAA maşallah, inanılmaz bişey yaa, resmen kızın içinden 1 kız çıkmış gitmiş, tek başına kalmış gibi.
ne güzelde giyinmiş tarz olmuş valla, önceki haline bak şimdikine bak manken gibi maşallah nazar değğmesin tamam yaaa iyice kafam kızdı, ölmek var dönmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…