Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

off ya off sinir oldum zor bela kkya girdim bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti
neyse sadede geleyim siyamum ve diğer herkese katılıyorum güneşin kendini göstermesi süper oldu hiç pazartesi sendromu yaşamadım akşam olsa eve gitsem paşamı alıp sokaklara çıksak güneş gözlüğü istiyo sıpa onu alıcam
ahh keşke hepimiz yakın olsak hep beraber grşsek benim kk vasıtasıyla tanıştığım ve çok sık görüştüğüm arkadaşlarım var iyiki kk var
linosse sanada hak veriyorum benim çok ama çok huysuz bir babannem var kimse bakmıyo annem bakıyo üstelik zamanında anneme o kadar çektirmiş altından yatağa kadar almış zamanında el üstünde tuttukları değil şimdi benim annem çekiyo onun nazını aman bu konuda çok doluyum konuşmayayım
sonraaa diyet iyi gidiyo öğlen kömürde kızarmış piliç ve ayran içtim. üstte murccumun eklediği kız gibi olcam dicem ama ben şuan o görüntü gibi gibiyim daha çıtır olcam sonra 2.ye anne olucam ama yaza kadar zayıflarsam hamişliği kasım aralığa ertelerim şuan ilk hamile kaldığım kilodan daha zayıfım ama olsun diyete devam ama spor yok ya

nagiş valla bebeği olan bir bayan için muhteşem yani kilon, ama tabi nekadar zayıf olsak okadar iyi. bu eski kaynanalar çok fenaymış çoookkk, bak çıktıkça çıkıyor, herkesin bir yerden bildiği bu tarz kaynana var. ve evet dediğin gibi gençliğinde el üstünde tuttukları değil, zulüm ettikleri insan bakıyor bu tiplere yaşlılığında ne hikmetse. acaba yaptıkları için eziklik duyarlarmı ozaman, nasıl bir psikolojiye sahip oluyorlar???

yok anam yok ne ezikliği daha bide eve gelen herkese dert yanıyo annemden babamdan,oğlum 3 aylıktı anneme gittim illem kucağıma alcam diyo babannem zayıf kendini zor taşıyo babanne ben tutayım sen sev dedim oooo gelen herkese benden çocuğu kaçırıyolar dedi birgün bir girdim içeri eşime annemi babamı kötülüyo delirdim ya senin oğlun gelinin bu damadın eline kalır demiyo bide anlattıklarının aslı astarı yok o yaşında yalan söylüyo
eşim dalga geçiyo benle gel su zarif beline sarılayım diye

Yaseciğim ben ymekteydim, benim adıma da cvp verdiğin için teşekkürler, evet biz de çok memnun olduk sizinle tanıştığımız için, iyi ki tanımışız sizleri

Canımmm ya sen beni çok güldürüyorsun,, sen çok yaşa emi, aynı sıkıntıları ben de çekiyorum, duygularıma tercüman olmuşsun

Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...

Valla çok pis gaza geldim ben de, mesai bitsin eve koşa koşa gidicem İnsan inanamıyor ya maşallah ne azim varmış, ben de istiyorummmmm

Bu arada öğle yemeğim,

Arpa şehriye çorbası
Çok ufak haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 kupa yeşil çay..

Ekmeği yavaştan azaltmaya başlıyorum, bugün kepek ya da normal hiç ekmek yemedim, yupppii Annem diyorki, sen diyete girince bütün ekmekler kalıyor sanki bütün ekmekleri ben yiyordum

çok tehlikeli bir kadınmış valla, Allah yardımcınız olsun, bakalım öbür dünyada ne yapacak bu yaptıklarına karşılık :18:
ayyyy hiçbirzaman şu belim narin olmadı yaa, çok istiyorum bende öyle ince belli olmayı

ekmek canavarı senii bende küçüklüğümden beri annem hiç alıştırmamış ekmek yemeğe, yoğurt yedirmiş herşeyle, ekmek yiyipte şişmiyim yemek daha çok yiyim diye. sağolsun ondan kalan alışkanlığım, kahvaltı hariç ekmek aklımın ucundan bile geçmez, misafire bile ekmek koymayı unutuyorum, artık alıştılar bana gelenlerde. eşimde yiyordu, şimdi oda bana benzedi, ama yinede ekmek masada olsun istiyor, yemiyo ama görmese rahatsız oluyor anlamadım ben çorbayı bile yoğurtla yerim ne tip bir alışkanlık dimi
bende öğlen, türlü ve cacık yedim. şuan için iyiyim zindeyim.

afiyet olsun menün güzel cnm bizim evde de ben ekmek yemeyeli kalıyo ekmekler gerçekten çok yerim ben ekmek

valla bilmiyom ne yapıcak Allah hiçbirimizi huysuz yaşlılardan etmesin aminnnn
bu arada cacık iyi aklıma getirdin bende kırmızı etin yanına yapayım akşama şöleee sarımsaklısından

evt kızlar işlerimi hallettim kahvaltımı yaptım geldim ...

Çavdar ekmegınden peynırlı tost
4 yesıl zeytın
3 kupa bıtkı cayı
3 lokma çıkolata (1 saat once regl oldummm :2:)

tatlım menün güzel. regl olduğun için seni anlıyorum çünkü regl zamanalrımda bende tatlısız duramıyorum. zaten insanın başı dönüor kan şekeri düşünce..

Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...

ay murşş inanamıyorum gerçekten içinden 1 kız çıkmış gitmiş. ya insanlar ne kadar azimli. bu kadar zayflamak benim için bir hayal

.....Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

hoppidicik, NoRaaa, nagieymen, doga3, graphicdesigner, mursh ......oh oh oh maaşallah ..herkesde burdaymış yewrularım benim..özledinizmi ablanızı bakiimmm.

hoppidicik çok fazla bir muhabbetimiz olmadı ama azıcık kendinden bahsedermisin bazı yeni gelenler öğrensin (örneğin ben ve noraaa gibi ) ayyy abla mı diyeyim yoksa yaşın kaç acaba , pot kırmiyim öyle yanlışlıkla??

Evt cnm regl oldumu tatlısız duramıyorum malesef walla lıonessecım kız 1,5 yılda vermıs ben nerdeyse 3 yıldır kılo vermeye ugrasıyorum ırdesızlıkten baska bısey deıl benımkı...

olmuş olmuş sonunda olmuş şafak 6,8 bekle beni 60

Hadı bakalım 1 ayda halledersın sen o ısı

Hopıscımmm hosgeldın cnmm babanen gıttı sanırsam don artık aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…