- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.221
nagiş valla bebeği olan bir bayan için muhteşem yani kilon, ama tabi nekadar zayıf olsak okadar iyi. bu eski kaynanalar çok fenaymış çoookkk, bak çıktıkça çıkıyor, herkesin bir yerden bildiği bu tarz kaynana var. ve evet dediğin gibi gençliğinde el üstünde tuttukları değil, zulüm ettikleri insan bakıyor bu tiplere yaşlılığında ne hikmetse. acaba yaptıkları için eziklik duyarlarmı ozaman, nasıl bir psikolojiye sahip oluyorlar???
canımmmm sağol gerçekten iyiki gelmişiz çok memnun olduk ikimizde sizlerle tanışmaktan.(gamzenin adına da ben cevap vereyim)
ya bi tuvalate gideceğim geliyor, tutuyorum , günde 2 sefer gideceksem birleştirip tek seferde gidiyorum filan, ayy demesinler bu kız tuvaletemi gidiyor, ay bugün ne sık gitti filan diye. sanki deseler ne olacakta işte öyle geliyor banayada mesela yazın aklım çıkıyor acaba güneşte bakılınca eteğimin içi görünüyormu diye 2 kat jipon giyiyorum bazen, yani gözükse uyaracak kimse de yok, oh ne güzel manzara çıkar ortaya makyajım filan aksa, göz kalemim dağılsa öyle palyaço gibi olurum, aklıma geldikçe aynaya bakmaya çalışıyorum. yada dişimin arasında maydanoz filan kalsa çok komik olur akşama kadar kıro gibi gezinirim
Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...
OFF YAAA maşallah, inanılmaz bişey yaa, resmen kızın içinden 1 kız çıkmış gitmiş, tek başına kalmış gibi.
ne güzelde giyinmiş tarz olmuş valla, önceki haline bak şimdikine bak manken gibi maşallah nazar değğmesintamam yaaa iyice kafam kızdı, ölmek var dönmek yok
çok tehlikeli bir kadınmış valla, Allah yardımcınız olsun, bakalım öbür dünyada ne yapacak bu yaptıklarına karşılık :18:yok anam yok ne ezikliği daha bide eve gelen herkese dert yanıyo annemden babamdan,oğlum 3 aylıktı anneme gittim illem kucağıma alcam diyo babannem zayıf kendini zor taşıyo babanne ben tutayım sen sev dedim oooo gelen herkese benden çocuğu kaçırıyolar dedi birgün bir girdim içeri eşime annemi babamı kötülüyo delirdim ya senin oğlun gelinin bu damadın eline kalır demiyo bide anlattıklarının aslı astarı yok o yaşında yalan söylüyo
eşim dalga geçiyo benle gel su zarif beline sarılayım diye
Yaseciğim ben ymekteydim, benim adıma da cvp verdiğin için teşekkürler, evet biz de çok memnun olduk sizinle tanıştığımız için, iyi ki tanımışız sizleri
Canımmm ya sen beni çok güldürüyorsun,, sen çok yaşa emi, aynı sıkıntıları ben de çekiyorum, duygularıma tercüman olmuşsun
Valla çok pis gaza geldim ben de, mesai bitsin eve koşa koşa gidicemİnsan inanamıyor ya maşallah ne azim varmış, ben de istiyorummmmm
Bu arada öğle yemeğim,
Arpa şehriye çorbası
Çok ufak haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 kupa yeşil çay..
Ekmeği yavaştan azaltmaya başlıyorum, bugün kepek ya da normal hiç ekmek yemedim, yupppiiAnnem diyorki, sen diyete girince bütün ekmekler kalıyor sanki bütün ekmekleri ben yiyordum
Yaseciğim ben ymekteydim, benim adıma da cvp verdiğin için teşekkürler, evet biz de çok memnun olduk sizinle tanıştığımız için, iyi ki tanımışız sizleri
Canımmm ya sen beni çok güldürüyorsun,, sen çok yaşa emi, aynı sıkıntıları ben de çekiyorum, duygularıma tercüman olmuşsun
Valla çok pis gaza geldim ben de, mesai bitsin eve koşa koşa gidicemİnsan inanamıyor ya maşallah ne azim varmış, ben de istiyorummmmm
Bu arada öğle yemeğim,
Arpa şehriye çorbası
Çok ufak haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 kupa yeşil çay..
Ekmeği yavaştan azaltmaya başlıyorum, bugün kepek ya da normal hiç ekmek yemedim, yupppiiAnnem diyorki, sen diyete girince bütün ekmekler kalıyor sanki bütün ekmekleri ben yiyordum
çok tehlikeli bir kadınmış valla, Allah yardımcınız olsun, bakalım öbür dünyada ne yapacak bu yaptıklarına karşılık :18:
ayyyy hiçbirzaman şu belim narin olmadı yaa, çok istiyorum bende öyle ince belli olmayı
ekmek canavarı seniibende küçüklüğümden beri annem hiç alıştırmamış ekmek yemeğe, yoğurt yedirmiş herşeyle, ekmek yiyipte şişmiyim yemek daha çok yiyim diye. sağolsun ondan kalan alışkanlığım, kahvaltı hariç ekmek aklımın ucundan bile geçmez, misafire bile ekmek koymayı unutuyorum, artık alıştılar bana gelenlerde. eşimde yiyordu, şimdi oda bana benzedi, ama yinede ekmek masada olsun istiyor, yemiyo ama görmese rahatsız oluyor anlamadım ben çorbayı bile yoğurtla yerim ne tip bir alışkanlık dimi
bende öğlen, türlü ve cacık yedim. şuan için iyiyim zindeyim.
ticker deneme kaçtır uğraşıyorum olmadı gitti
evt kızlar işlerimi hallettim kahvaltımı yaptım geldim ...
Çavdar ekmegınden peynırlı tost
4 yesıl zeytın
3 kupa bıtkı cayı
3 lokma çıkolata (1 saat once regl oldummm :2:)
Kızlar KIRMIZIGUL arkadasımız 7. takımın kaptanıydı kendısı KKnın en ıyı kılo veren uyesı 1,5 yılda ....Hem hıkayesı hem fotoları azım yaratır hepımızde umarım...
canım kaç yapacaksın ben sana yapim link gönderim istersen
selam cicişler !!!!..selam pampişler!!!..selam size 9. takımm
selam bacımm..selam hoppidicik..
..aaa ben seni tanıyamadım cicişş..:26::26:nik mi değiştin??kaburgadolması değişecekti???tatlım bayılıyorum senin şu enerjik selamlarına yaaa, hoşgeldin tontişim, seni pek sık göremiyorum buralarda neler yapıyorsun, bizden ayrıyken??
.....Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik, NoRaaa, nagieymen, doga3, graphicdesigner, mursh ......oh oh oh maaşallah ..herkesde burdaymış yewrularım benim..özledinizmi ablanızı bakiimmm.
tatlım menün güzel. regl olduğun için seni anlıyorum çünkü regl zamanalrımda bende tatlısız duramıyorum. zaten insanın başı dönüor kan şekeri düşünce..
ay murşş inanamıyorum gerçekten içinden 1 kız çıkmış gitmiş. ya insanlar ne kadar azimli. bu kadar zayflamak benim için bir hayal
olmuş olmuş sonunda olmuş şafak 6,8 bekle beni 60
selam bacımm..
..aaa ben seni tanıyamadım cicişş..:26::26:nik mi değiştin??kaburgadolması değişecekti???
selam bacımm..
..aaa ben seni tanıyamadım cicişş..:26::26:nik mi değiştin??kaburgadolması değişecekti???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?