Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh murccum ağzın bal yesin keşke 1 ayda gitse ama ben spor yapamıyorum güneşinde etkisiyle iş çıkışı eve yürücem oda hızlı adım 20 dk sürüyo inş işe yarar :44:

hoşgeldin hopişşşşş
hoşbulduk nagişş

..de bacım abla de...sonra al ağzının payınışaka şakaa..valla sen böyle sorunca pek möhim hissettim kendimi yawben bu topiğin en yaşlısı (biri bana topikte ölee demişti), ama en tatlısı, en şekeri , en panpişi , en cicişiyim..evliyim ..bi sürü çocuğum var..bazen huysuz virjin takılırım bazen umutsuz ev kadını moduna geçerim..topiğin en eskisiyim , en rütbeliyim yani..(övünsemmi yerinsem mi bilemedim şimdi :26::26:..)..bu kadar işte..ayrıyeten sizlerde hoşgelmişsiniz..hepimize keyifli paylaşımlar dilerim...

Evt cnm regl oldumu tatlısız duramıyorum malesef walla lıonessecım kız 1,5 yılda vermıs ben nerdeyse 3 yıldır kılo vermeye ugrasıyorum ırdesızlıkten baska bısey deıl benımkı...

demekki biz gerçekten istemiyoruz!!

nagi sana bri şey dicem sizin orda havlu mavlu baktım çok pahalı ya özdilekte falan. sence değermi bursaya gelip almaya çeyiz için.

Hopıscımmm hosgeldın cnmm babanen gıttı sanırsam don artık aramıza...

cnmm yenı uye olur kendısı sen baya kacırdın gelısmelerı bu arada kaburgadolması gelmıyor 2 haftadır :26:

döndüm murçum döndüm..babanem cumartesi gitti..bende kaç gündür evde tıkılıp kaldığım için haftasonunu gezerek geçirdim..bugünde biraz temizlik neyin yapıp geldim işte..valla hepinizi çoook özledim..

ayyy çok sevindim grubumuzun içinde ve hatta başında böyle renkli bir kişilik olduğu için. ablacım canım hoşgeldin tekrardan. ben yasemin, geçen hafta katıldım aranıza, istanbuldanım 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim çoluk çocuk yok henüz, olmadan evvel azıcık zayıfliyim de hevesimi alayım diye gruba girdim, iyikide girimişim, herkes birbirinden iyi yaa burda çok güzel bir ortam var

fulya gittimi????..tüh ben kimle uğraşıcam şimdi...fadime bana yaklaşmıştır ...ona sarayım bari.....murç sen ne alemdesin bacım..edda işe başladımı??siyamum hedefe ulaştımı??..nagiş kilo verdimi??..lionesse sevdüceğüne kavuştumu???hicran gittimi???hepinizi özledim be ya...

Heeee bu arada ;

Evde hiç açılmamıs 4 pkt orkidi olan ben kardeşiniz ne ofıse nede cantasına yedek atmadıgı ıcın karsı komsu kankı marketcı abısınden ped almak zorunda kalan ezık durumuna dustum ıyıdmı...Ezıkmıyım lan ben yolda gorsen ezermısın lan benı Sanatcı arkadaslarım benım...

He bıde smıleller ve yazı karakter seçimleri kayboldu bunları ezberden yapıyorum

demekki biz gerçekten istemiyoruz!!

nagi sana bri şey dicem sizin orda havlu mavlu baktım çok pahalı ya özdilekte falan. sence değermi bursaya gelip almaya çeyiz için.

CNM HERŞEY YERİNDEN ALINIR DERLER AMA GERÇEKTEN BURSADA havlu pahalı ama sen illede ordan alcam dersen sen gel ben sana yardımcı olurum ucuzcu yerlere gideriz yada direk alışverişe değil önce gezmeye gel şöle alt üst edeliim bursayı o arada fiyatlara bakarsın bak ama hazır çehiz işi ucuz

ayy çok gülmiyim başıma gelir, benim hastalığım düzensiz olduğu için heleki ben daha çok tehlikedeyim bu durumda. ayy güldüm çokk, alemsin yaaa
hoppidi ablama bak yaa herkesin seceresini saydı 2 dakikada valla gruba süper hakim, helal sana

nagiş 66lı rakamları gördü ve yarın fulyayla buluşcak bir mesajın varsa ileteyim anacımmm

slm hopiş dön bebegim dön demiştim dün sesimemi geldin .bu hafta hiç tartılmadım cuma tartılcam bakalım ne olucak

sanatçı arkadaşım sen marketten almışsın tanımadıgın adam .ama benim eltim amcasının oglunun marketinden orkit almış eskiden ,ben duyunca utandım

fulya turkıyede cnmm hemde bursada nagısle bulusacak uhuhuhu bız bı gorusemıcez haaa...

Fadıme dukanla super gıdıyor 95 lerdeydı enson

murc fena cok fena regl oldu bugun tatlısızlık basına vurdu

edda ıse baslamadı ama nerdeyse 4 gundur hbr alamıyoruz kendısınden

sıyamum super gıdıyor herzamankı gıbı

Nagıste dukancı bu dukan ıse yarıyorda bı ben yapamıyorumm..

Lionesse sevdıcgıyle arası ıyıde babısıyle bozulmus duzelır ama o da en kısa zamanda

Hıcran ayrıldı cnmm kılosunu korumaya gectı

906090 la ılgılı gelısmeyı bılıyorsun ma oda 4 gundur dukan yapıyor ve 3,5 kılo ver

Bide yenı uyelerımız var grafıker ve nora paylasımları super sanatcı arkadaslarım benımmmm

Heeee bu arada eskı mezun gulseker kılo almıs geldı kurkcu dukkanına yarısmaya dahıl edemıyoruz ama gelıyor paylasım yapıyor gorursen kız ona

Son düzenleme:
bugün ben oktay usta oldum mutfaktan yeni çıktım 1 saat sonra tekrar mutfagıma dönücem .bugün biraz diyet bozuldu yaptıgım herşeyin tadına baktım 1 er kaşık doydum .artık akşam yogurt tavuk haşlama yerim

sanatçı arkadaşım sen marketten almışsın tanımadıgın adam .ama benim eltim amcasının oglunun marketinden orkit almış eskiden ,ben duyunca utandım

grafıker gul gulde basına gelsın gor ya bıde benım allaha sukur ole duzensızlıgım yok ama bı turlu alıskanlık edınemedık ne zaman tasısam yanımda evde olurum tasımadımmı dısarıd.Reçelli ekmek teorısı gıbıyım yaaa

Fadıme abla bende bu abıyle hergun yuz yuzeyız cok yakınız yanı usenmesem buyuk marketten alıcaktımda acayıp usendım yaaa neyse artık unutulur gıdeer herlde

süper bu kadar güzel özetlenir
fadime ablaaaa benimde cumartesi yemekli misafirim vardı yemedim inan ki

damam nagiş bana uyar. sağol tatlım gidip onlara patronun kim olduğunu gösterelim. pazarlıkta çılgın fiyatlara inelim

ahaha. sanatçı arkadaşlarım beniiiiiiim bayılıyorum o diziye

nagiş 66lı rakamları gördü ve yarın fulyayla buluşcak bir mesajın varsa ileteyim anacımmm

seni çocuklu çıtır seni. kız ben 60 lı rkamları görsem benimki bana yeni laptop alıcak.

hicran gelin olmuş gidiyor. lionesse aval aval bakıyor fadime tam gaz diyete devam ediyor. murşün ana vatan kan ağlıyor. edda evde tıkınıyor. siyamum mankenlere taş çıkarıyor. fulya bursa da iskenderin altını üstüne getiriyor. kısaca özeti bu.

zayıfla cnm inan ben gelinken bile balık etliydim şimdi fotolara bakınca gıcık oluyorum

hahahaha buda güzeldi

Son düzenleme:
hehee..ezik ezik ezikk..ay çok gülmiimm başıma gelir sonaa:18:

graphic bende seni tuttum bak..çok yakın gördüm seni..afferim hep böyle ol.....(pek bi havalandım yaw..)

maşallah inşallah yewrum benim..darısı başımıza artıkın..

slm hopiş dön bebegim dön demiştim dün sesimemi geldin .bu hafta hiç tartılmadım cuma tartılcam bakalım ne olucak
oyy eski dostum benim..nerdeydin sen bakimm..(zeytinyağı modu)..fadime bana yaklaştın bacım, ben olduğum yerde sayıyorum vallahi...babanem beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…