Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seviyom kız senı sanatcı arkadasım benımmm .... Ne alem kızsın lıonesse yaaa guzel ozet olmus.Aynen o dızıye bende bıtıyorum ıhrac fazlası orcun tulay emır ve tabıkı nurhayat fazlasıyla ana karakter var

Waay pazarlıklı alısverısssss

hahahaa..iyiydi lionesse..

nagişş fulya ya çook selamlarımı ilet..bizim yerimizede yedir onu ama iyicene yedir taammı,öyle az buz değil yani..patlayana kadar doysun.. verdiği bütün kiloları geri alsınbeni geçemesin ..nihahaaaaaaaa

hopiş artık tam gaz diyet spor bu hafta takımımız biraz derece görsün

heytttt fadime ablam gaza geldi yaa, demek sen hopiidi ablayı bekliyordun, sessiz bekleyiş sona erdi, yaşasın diyetlerimiz, yaşasın zayıflık, yaşasın muhabbetler
süper yaa deminden beri yazmaya fırsat bulamadım he, ama işten değil yani sizin yazdıklarınızı okumaktan, ayy araya bende ilişim bari, eski dostlar coştu yupiii

kızlar sabah diyetisyen kanal d ye gelmişti günde 5 kupa yeşil çay için diyordu ben şimdi kendime yeşil çay yapayım sonra görüşürüz

kızlar sabah diyetisyen kanal d ye gelmişti günde 5 kupa yeşil çay için diyordu ben şimdi kendime yeşil çay yapayım sonra görüşürüz

hemen bende yapıyorum ozaman, hadi kızlar topluca yeşil çay içme seansı yapıyoruz madem öyleymiş uyalım hemen.
gamze canım nerelerdesin, bak eski dostlar buluştu hep, sen nerdesin burda yenilerden tıfıl tıfıl kaldım bak, hopiidi abla süper okudunmu yazdıklarını hayran oldum ona süper bir enerji maşallah

nagişş fulya ya çook selamlarımı ilet..bizim yerimizede yedir onu ama iyicene yedir taammı,öyle az buz değil yani..patlayana kadar doysun.. verdiği bütün kiloları geri alsınbeni geçemesin ..nihahaaaaaaaa

yedirmicem bebemmm kahve içicez kilo zararına sokmucam fulyacımı
ayyy saat 5 olsun koşarak eve gidip bıdığımı yemek istiyorum

kızlar twitter da butgullum takip edin..manyak bir kadın mı desem adamm mı bilemiycem:26: ..cinsiyeti hakkında net bilgim yok twitlerini okurken çoook gülüyorum

bakma kız öle dediğime ben çok yufka yürekliyim böyle alışverişte pek pazarlık yapamam utanırım o yüzden de aslan burcu damarım tutmazsa kazıklanırım biliyorsunki aslanlar bonkördür bende açım o yüzden hep açım aç aç D:

hahahaa..iyiydi lionesse..

özet geçtim anacım.

zayıfla cnm inan ben gelinken bile balık etliydim şimdi fotolara bakınca gıcık oluyorum

hahahaha buda güzeldi

ay nagi o değilde kız bizim takımın kızlarının hepsi güzel. fulyayla seni kaçırmasınlar orda zayıfladınız da artık :

hakkaten iğlenççç ötesi ..bana kaş aldıran erkekler çok itici geliyor..ıyyykkkk

Yaa gene bole sekıl vermek ıcın toplatsa neyse bu komple ldırmıs makınayla cızdırmıs heralde rezalet yaaa...Bide bole kemen gıbı aldıranlara sınır oluyorum...

ben sabahtyan 4 kupa ıctım sımdı yemek yıycem sonra 1 kupa daha ıcerım acayıp wc ye cıkartıyor yanlız...Bıde ben ıcıne kıraz sapıyla mısır puskulude eklıyorum bıde tarcın

Ben de katılayım aranıza bari ben de tüm yazdıklarını okudum arada baya da güldüm ama işten ancak fırsat buldum yazmaya, hoppidicik abla ben de yeni katıldım aranıza, sen de uzun süre yokmuşsun sanırım, hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…