- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.261
damam nagiş bana uyar. sağol tatlım gidip onlara patronun kim olduğunu gösterelim. pazarlıkta çılgın fiyatlara inelim
ahaha. sanatçı arkadaşlarım beniiiiiiim bayılıyorum o diziye
hicran gelin olmuş gidiyor. lionesse aval aval bakıyorfadime tam gaz diyete devam ediyor. murşün ana vatan kan ağlıyor. edda evde tıkınıyor. siyamum mankenlere taş çıkarıyor. fulya bursa da iskenderin altını üstüne getiriyor. kısaca özeti bu.
ben sadece tatlarına baktım kız yemedim
hahahaa..iyiydi lionesse..
hicran gelin olmuş gidiyor. lionesse aval aval bakıyorfadime tam gaz diyete devam ediyor. murşün ana vatan kan ağlıyor. edda evde tıkınıyor. siyamum mankenlere taş çıkarıyor. fulya bursa da iskenderin altını üstüne getiriyor. kısaca özeti bu.
eferimmm sana tadına tuzuna bakmakta mecbur eee misafir önüne çıkacak
hopiş artık tam gaz diyet spor bu hafta takımımız biraz derece görsün
öyle olsun fadimem...durmak yok , yola devam be ya..hopiş artık tam gaz diyet spor bu hafta takımımız biraz derece görsün
hakkaten iğlenççç ötesiBu arada dün survıvoru ızledım topaloglu kaslarını aldırmısmnyak herıf yaaa ...
m.milliyet.com.tr
Dısarıda hava 20 derece ben ofıste halıl sezaı dınlıyorummmm bu neyın kafası yaaa
kızlar sabah diyetisyen kanal d ye gelmişti günde 5 kupa yeşil çay için diyordu ben şimdi kendime yeşil çay yapayım sonra görüşürüz
nagişş fulya ya çook selamlarımı ilet..bizim yerimizede yedir onu ama iyicene yedir taammı,öyle az buz değil yani..patlayana kadar doysun.. verdiği bütün kiloları geri alsınbeni geçemesin ..nihahaaaaaaaa
Seviyom kız senı sanatcı arkadasım benımmm .... Ne alem kızsın lıonesse yaaa guzel ozet olmus.Aynen o dızıye bende bıtıyorum ıhrac fazlası orcun tulay emır ve tabıkı nurhayat fazlasıyla ana karakter var
Waay pazarlıklı alısverısssss
hahahaa..iyiydi lionesse..
zayıfla cnm inan ben gelinken bile balık etliydim şimdi fotolara bakınca gıcık oluyorum
hahahaha buda güzeldi
hakkaten iğlenççç ötesi..bana kaş aldıran erkekler çok itici geliyor..ıyyykkkk
hemen bende yapıyorum ozaman, hadi kızlar topluca yeşil çay içme seansı yapıyoruz madem öyleymiş uyalım hemen.
gamze canım nerelerdesin, bak eski dostlar buluştu hep, sen nerdesin burda yenilerden tıfıl tıfıl kaldım bak, hopiidi abla süper okudunmu yazdıklarını hayran oldum ona süper bir enerji maşallah
kızlar aşkitomun ateşi var..onu doktora götürüp gelicem....hoppiş kaçar
heytttt fadime ablam gaza geldi yaa, demek sen hopiidi ablayı bekliyordun, sessiz bekleyiş sona erdi, yaşasın diyetlerimiz, yaşasın zayıflık, yaşasın muhabbetler
süper yaa deminden beri yazmaya fırsat bulamadım he, ama işten değil yani sizin yazdıklarınızı okumaktan, ayy araya bende ilişim bari, eski dostlar coştu yupiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?