Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy bize sıra gelene kadarrrr sabah olur bursanın kızları her daim düğün modundadır full makyaj saçlar fönlü ayaklarda platform topuk hem ikimizinde sahibi var anacım ben her baharda yeniden aşık oluyorum kocişime

ıyykkk şu yeşil çayı sabah akşam zor içiyorum bide 5 kupa falan içemem yawww

Geldim canım benim bugün işler çok yoğun ithalat, ihracatım var, patronumda arada birşeyler söylüyor ama aklım burda okudum cnmm bütün hepsini okudum, maşallah ne enerjik hoppidicik abla Ben de katılayım seansa 2 tane içtim bugün 3.yü içeyim maşallah bugün herkesin keyfi keyfi yerinde, ne güzel bir grup oldukkkkk

ona ne şüphe tatlım. Allah daha mutlu etsin inşallah çocuklarınla birlikte eşinle uzun ömürler versin
Bende bi kavuşsam erkiiğime artık
az önce konuştuk telefonda çok özledim ya inşalah bu hafta sonu yada önmüzdeki hafta sonu gidicem yanına.

tuvaletim gelecek diye su içemiyorum ya, sabahtan öğlene kadar 2 defa gittim zaten, bari yeşil çay içince o benim yağlarımı söksün içimden inşallah :) eve gitmeye yakın birazdaha su içerim , sonra kapıdan koşarak tuvalete giriyorum ama napalım bi şekilde içicez bu suyu canım çok tatlı istiyor benim yaa, acaba hastamı olucam, nezaman olacağımı bilmiyorumki, düzensizlikte kötü anam, yoksa diyetteyim diye kendimi mi kandırıyorum çikolata yeme bahanesi olarak

canım, ben senin o mevzunu bilmiyorum, senin erkiiiğiiin nerde uzaktamı? askermi yoksa?

geçmiş olsun ALlah şifa versin ablacım görüşürüz. sık sık gel.

hopiş geçmiş olsun cnm aman çocuklar hasta olmasın ya

amin cnm hepimiz mutlu olalım nerdeki senin nişanlın kuzum :44:

Ben zaten yeşil çaydan dolayı sürekli wc deyim su içsem nasıl olurum bilmiyorum masada su yok sanırım o yüzden içesim yok, su içmek ne zormuş yaahuu

Canım çikolata için de normal çikolata yerine bitter çikolata yemek gerekirmiş, bir dergide okmuştum, bir de Eti'nin var çok krize girersem ondan alırım diye düşündüm ben de...

ayyy şimdi akafamda ampül yaktın valla bitter çikolata aklıma gelmemişti, yesem kaç kalori acabai bi öğün yemek yemiyim sırf bitter yiyim 1 paket olurmu ki acaba, yemek yerine yani aynı kalori ise öyle yapim yaa çok canım çekti

Bende bıtter cıkolatayı cok severım kızlar ama bence oda cok masum deıl helekı benım gıbı 1 pktı bıtırmeden rahat etmıyorsan

Bende bıtter cıkolatayı cok severım kızlar ama bence oda cok masum deıl helekı benım gıbı 1 pktı bıtırmeden rahat etmıyorsan

evet aynı senin gibiyim mursh yaa, kesin bitecek o paket, yoksa konsantre olamıyorum hiçbirşeye.
Allahım sen bize sabır ver, iştahımızı azalt hayırlısıyla aminnnnnnnnnnn. aklımdan hep tatlılar geçiyor başka bişey yok yani kafamda, dukancıların tatlılarından yapıcam en sonunda dayanamayıp, onlarında malzemeleri bir acayip, hemen bakkalda satılsa neysemne, özel bişeyler filan, yemem daha iyi

bende oleyım ya aklıma gırdımı yıycem mutlaka yoksa ıcım rahat etmez...Benımde bole karbonhıdratlar gecıyor bu aralar tatlılarda var...Aslında varyaa 906090 dan bı kac tarıf alabılırız cnm benımde aklımdan gecıyor.Hafta sonu kıpa gıbı buyuk magzalardan bulabılırız bence mesela 906090 nın yaptıgı cıleklı kek uzun sure yeter bıze her aksam az az yesek olur...

İşlerin yoğunluğundan mıdır nedir, hiç birşey çekmiyor şu an canımmmm, maşallah diyeyim, yaseciğim hava atmıyorum hee yanlış anlamaaaa canım eğer tatlı çekiyorsa canım o zaman en küçük çikolatalardan al, piko mesela benim bazen kan şekerim düşünce dankek yiyorum ama istemesem de yemek zorunda kalıyorum resmen ellerim titriyor, başım dönüyor, vucüt bu herşey ister ama az ölçüde yemen lazım...

yasemincim dukan tatlıları bence tırt bacım yada ben tutturamadım içine kattığın tatlandırıcının garip bir acılığı var beni tiksindirdi

yasemincim dukan tatlıları bence tırt bacım yada ben tutturamadım içine kattığın tatlandırıcının garip bir acılığı var beni tiksindirdi
nagiş iyi dedin ya onu ben tutturamam, 906090'a yakın olsaydık ta bize yapıp yapıp yedirseydi keşke, o beceriyor maşallah
maşallah gamze yaa, darısı başımıza, bizde de ne can var, herşeyi çekiyor. kız sende ne güzel fikirler çıkıyor, ben piko yu tamamen unutmuştum, doğru ya öyle bi çikolata vardı az kalorili, öpüyorum seni yaaa canımsın, akşam eve giderken 1 kutu alayım

mursh bence biz beceremeyiz, 906090 a söyleyelim, bu işi ticarete döksün, yapsın bize karşı ödemeli olarak kargo ile yollasın

Kız ne bir kutusu ben de geçen hafta diyeti bozduğum zaman (yarışmaya katılmadan önce) dedim az kalorili alayım, sözde az kalorili alıyorum 2 tane aldım Normal çikolata gibi çikolatası yoğun değil ama güzel güzel en azından kalorisi az, meyve ye canım olmadı, gerçi sen aklına sokmuşsun bugün o çikolatı mideye indireceksin

aaaa işte olay ortaya çıktı. sağol arkadaşım bana meyveyi hatırlattın. ay sen bugün benim beynim gibisin ya, sanki benimki gitmiş, sen bana akıl hocası oldun tabi ya ben niye böyleyim , çünkü evden meyve getirmedim, var diyorum bi eksiklik hay ALlahım, birdaha unuturmuyum hiç, aklınla bin yaşa sen emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…