Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahayyy aklımda kalacağıma karnımda kalsın :)) işin özeti budur dimi nora

Canın eve kadar sık dişini o zaman Sen de çok yaşa canım Bugün kaçamak yapmak yok tamam mı?

Cnm ismimi söylemedim mi ben aaaa İsmim büşra. Facede genel olarak ekliyiz ondan unuttum galiba :44:

Ayy şimdi aklıma geldi akşam rüyamda bitlendiğimi gördüm

Rüyasında bitlenmek, bitlendiğini görmek; dürüst insanlarla tanışmak ve para kazanmak, zenginlik olarak yorumlanır, hadı bakalım hayırlısı...

Bgün havada gerçekten aşk kokusu hakimdi özelliklede kursta Sanırım yeniden aşk beni gelip buldu çok mutluyum artık kursa koşa koşa gidicem

Kenan Doğulu Havada Aşk Kokusu Var MeGaBass - YouTube

Aynı şeyi sabah ben söyleyecektim hava güzel ya içim kıpır kıpırdı hayırlı uğurlu olsun siyamumcuğum, darısı başımıza mı denir ne denir bilemedim İnsan aşık olunca daha kolay zayıflıyor Hemen aşık olmam lazım

Cnm ismimi söylemedim mi ben aaaa İsmim büşra. Facede genel olarak ekliyiz ondan unuttum galiba :44:
ah büşracım ben o face konusunda geri kalmış biri olarak face'im yok onun için ilkel olarak sizi tanımaya çalışıyorum
ooo bu arada süper haberlerin var bize anladığım kadarıyla, kimmiş bu şanslı beyefendi bakalım, nasıl ortaya çıktı mevzu ayyy heyecanlandım anlat bakim
Canın eve kadar sık dişini o zaman Sen de çok yaşa canım Bugün kaçamak yapmak yok tamam mı?
tamam canım gerçekten yemiycem evet bukadar saat tuttum 1-2 dakikalık bir zevk uğruna bozmayacağım rejimimi

dürüst insanlar biz oluyoruz işte bak rüyan çıktı geçte olsa canım benim

Lafı ağzımdan alıyorsunuz ama siz hep

Ay bugün pozitiflik çevreme okdr güzel etki ediyorki onlarada bulaştırıyorum Teşekkürler cnm valla hemen lavaboya koştum üstüme başıma bakıyorum yok yok bu ben değilim eski ben gitti diyip özgüvenimi geri aldım

Anlatayım: Ya bugün çantamı fırlattım sınıfa koridora çıktım aldım gazeteyi elime okuyorum yerel bi gazete.. Sonra sınıfın birinden bi çocuk çıktı yukarı kantine çok tatlı çocuğun suratına bakakaldım gazeteyi unutup Sonra elinde kahveyle geldi koskoca lobide yanıma oturdu kahvesini uzattı içmek istermisiniz diye ayyy kalbim yerinden nasıl çıkcak gibiydi... Tepki vermedim döndüm okuyorum gazeteyi oda okumaya çabalıyor tek gazete Sonra derse girdim falan yukarı çıktık baktım o gülümsüyor bana Oturdu muhabbet kurdu falan derken dibim düşcek gibi çocuğa bakıyorum tabi Ay çok mutlu ayrıldım o kurs kapısından

BÜŞRA SÜPER BİR HABER BU YAA, resmen sana ilgisi açık ve net, ayyy ben bile heyecanlandım senin adına, ohh hayatın renklendi valla , darısı diğer yalnız arkadaşlarımızın başına hayırlısıyla. dur şimdi adını filan iyice bi öğrensin face den filan ekler ordan muhabbeti ilerletirsiniz, sende çocuğa tiyolar ver bari beğendiysen okadar, yardımcı ol azcık

Valla ben de kendim yaşıyormuşum gibi heyecan yaptım, darısı diğer arkadaşların başına derken uzun bir AMİNNNNNNNNNNNN diyeyim, o arkadaşlardan biri de ben oluyorum çünkü Acil zayıflamam lazımmmmmm benimmm deeee

Hahaha heycandan adını unuttum Ama bugün renk uyumumuz süperdi ikimizde lacivert kapişonlu hırka giymişiz Koyu kot dar ondada Ve lacivert beyaz çizgili spor ayakkabılar Bukadar uyum hey allahım
Valla hiç kimseye bu kdr dibim düşercesine bakmamıştım anlamıştır heralde İnşallah hayırlısını diliyorum resmen çarşambayı iple çekiyorum

Ay aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o derece hepimiz için valla

ahhh bizim kız abayı yakmış arkadaşlar maşallah nazar değmesin, uyuma bak ya tesadüfün bukadarı yani

amin gamzecim hayırlısıyla inşallah darısı seninde başına, senden de böyle güzel haberler alırız inşallah bu forumda.
benden de artık ancak hamilelik haberi alabilirsiniz ben aldım yanıma koydum sevgilimi, sıra bebekte

İnşallah canımmm hayırlısı ile bir bebek haberi alırız artık sendennnn, benim yolum uzun, ruh ikizimi bulucamda, sonra iş ciddiye binecekte ohoooo

Yaseciğim sen akşam misafirliğe gidecektin değil mi, çok kaçırma ölçüleri bak cumaya kadar 1 kilo vermiş olmalıyız

Ahahaha Aba mı yaktım bilmiyorumda bugün herşey çok güzel gidiyor hayatımda Darısı harbiden Gamzenin başına

Yaseciğim sen akşam misafirliğe gidecektin değil mi, çok kaçırma ölçüleri bak cumaya kadar 1 kilo vermiş olmalıyız

canım evet yaa benim halim harap, aradı demin teyzemin gelini, rejimdeyim sakın benim için bişey yapmayın dedim, diyoki "kızım burayımı buldun rejim yapacak, ben anlamam, herzaman mı görüşüyoruz, olmaz öyle şey, sen dur dur şimdi mi başladın, yaza daha çok var, mayısta başlarsın, hem senin neyin varki.... vs vs. yandım anlıyacağınız, ben dkkatleri eşimin üzerine çekeyim ilgiyi ona kaydırsınlar, bi numaralar yapmam lazım canımcım uyarın için çok teşekkür ederim , inanki sana mahçup olmamak için yemiycem inşallah.

canım evet yaa benim halim harap, aradı demin teyzemin gelini, rejimdeyim sakın benim için bişey yapmayın dedim, diyoki "kızım burayımı buldun rejim yapacak, ben anlamam, herzaman mı görüşüyoruz, olmaz öyle şey, sen dur dur şimdi mi başladın, yaza daha çok var, mayısta başlarsın, hem senin neyin varki.... vs vs. yandım anlıyacağınız, ben dkkatleri eşimin üzerine çekeyim ilgiyi ona kaydırsınlar, bi numaralar yapmam lazım canımcım uyarın için çok teşekkür ederim , inanki sana mahçup olmamak için yemiycem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…