- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.301
Kız ne bir kutusuben de geçen hafta diyeti bozduğum zaman (yarışmaya katılmadan önce) dedim az kalorili alayım, sözde az kalorili alıyorum 2 tane aldım Normal çikolata gibi çikolatası yoğun değil ama güzel güzel en azından kalorisi az, meyve ye canım olmadı, gerçi sen aklına sokmuşsun bugün o çikolatı mideye indireceksin
aaaa işte olay ortaya çıktı. sağol arkadaşım bana meyveyi hatırlattın. ay sen bugün benim beynim gibisin ya, sanki benimki gitmiş, sen bana akıl hocası olduntabi ya ben niye böyleyim , çünkü evden meyve getirmedim, var diyorum bi eksiklik hay ALlahım, birdaha unuturmuyum hiç, aklınla bin yaşa sen emi
ayy canım ismin büşra olduğunuz öğrenmiş oldum , çok memnun oldumzavallı bu annelerimiz ya ne çekiyorlar bizden hep nazımız onlara yok yeriz yok yemeyiz, yemeyiz sinirli oluruz açlıktan filan, neyseki ben evlendim kurtuldu annem benden benim gömleklerimin ceketlerimin hiçbirinin önü kapanmıyor, patlamaya hazır bomba gibi duruyorum giyince
Bgün havada gerçekten aşk kokusu hakimdi özelliklede kurstaSanırım yeniden aşk beni gelip buldu çok mutluyum artık kursa koşa koşa gidicem
Kenan Doğulu Havada Aşk Kokusu Var MeGaBass - YouTube
ah büşracım ben o face konusunda geri kalmış biri olarak face'im yok onun için ilkel olarak sizi tanımaya çalışıyorumCnm ismimi söylemedim mi ben aaaaİsmim büşra. Facede genel olarak ekliyiz ondan unuttum galiba :44:
tamam canım gerçekten yemiycem evet bukadar saat tuttum 1-2 dakikalık bir zevk uğruna bozmayacağım rejimimiCanın eve kadar sık dişini o zamanSen de çok yaşa canım Bugün kaçamak yapmak yok tamam mı?
Ayy şimdi aklıma geldi akşam rüyamda bitlendiğimi gördüm
Rüyasında bitlenmek, bitlendiğini görmek; dürüst insanlarla tanışmak ve para kazanmak, zenginlik olarak yorumlanır, hadı bakalım hayırlısı...
ah büşracım ben o face konusunda geri kalmış biri olarak face'im yok onun için ilkel olarak sizi tanımaya çalışıyorum
ooo bu arada süper haberlerin var bize anladığım kadarıyla, kimmiş bu şanslı beyefendi bakalım, nasıl ortaya çıktı mevzu ayyy heyecanlandım anlat bakim
tamam canım gerçekten yemiycem evet bukadar saat tuttum 1-2 dakikalık bir zevk uğruna bozmayacağım rejimimi
dürüst insanlar biz oluyoruz işte bak rüyan çıktı geçte olsa canım benim
Aynı şeyi sabah ben söyleyecektimhava güzel ya içim kıpır kıpırdı hayırlı uğurlu olsun siyamumcuğum, darısı başımıza mı denir ne denir bilemedim İnsan aşık olunca daha kolay zayıflıyor Hemen aşık olmam lazım
ah büşracım ben o face konusunda geri kalmış biri olarak face'im yok onun için ilkel olarak sizi tanımaya çalışıyorum
ooo bu arada süper haberlerin var bize anladığım kadarıyla, kimmiş bu şanslı beyefendi bakalım, nasıl ortaya çıktı mevzu ayyy heyecanlandım anlat bakim
tamam canım gerçekten yemiycem evet bukadar saat tuttum 1-2 dakikalık bir zevk uğruna bozmayacağım rejimimi
dürüst insanlar biz oluyoruz işte bak rüyan çıktı geçte olsa canım benim
BÜŞRA SÜPER BİR HABER BU YAA, resmen sana ilgisi açık ve net, ayyy ben bile heyecanlandım senin adına, ohh hayatın renklendi valla , darısı diğer yalnız arkadaşlarımızın başına hayırlısıyla. dur şimdi adını filan iyice bi öğrensin face den filan ekler ordan muhabbeti ilerletirsiniz, sende çocuğa tiyolar ver bari beğendiysen okadar, yardımcı ol azcık
BÜŞRA SÜPER BİR HABER BU YAA, resmen sana ilgisi açık ve net, ayyy ben bile heyecanlandım senin adına, ohh hayatın renklendi valla , darısı diğer yalnız arkadaşlarımızın başına hayırlısıyla. dur şimdi adını filan iyice bi öğrensin face den filan ekler ordan muhabbeti ilerletirsiniz, sende çocuğa tiyolar ver bari beğendiysen okadar, yardımcı ol azcık
Valla ben de kendim yaşıyormuşum gibi heyecan yaptım, darısı diğer arkadaşların başına derken uzun bir AMİNNNNNNNNNNNN diyeyim, o arkadaşlardan biri de ben oluyorum çünküAcil zayıflamam lazımmmmmm benimmm deeee
ahhh bizim kız abayı yakmış arkadaşlarmaşallah nazar değmesin, uyuma bak ya tesadüfün bukadarı yani
amin gamzecim hayırlısıyla inşallah darısı seninde başına, senden de böyle güzel haberler alırız inşallah bu forumda.
benden de artık ancak hamilelik haberi alabilirsinizben aldım yanıma koydum sevgilimi, sıra bebekte
ahhh bizim kız abayı yakmış arkadaşlarmaşallah nazar değmesin, uyuma bak ya tesadüfün bukadarı yani
amin gamzecim hayırlısıyla inşallah darısı seninde başına, senden de böyle güzel haberler alırız inşallah bu forumda.
benden de artık ancak hamilelik haberi alabilirsinizben aldım yanıma koydum sevgilimi, sıra bebekte
Yaseciğim sen akşam misafirliğe gidecektin değil mi, çok kaçırma ölçüleribak cumaya kadar 1 kilo vermiş olmalıyız
Yaseciğim sen akşam misafirliğe gidecektin değil mi, çok kaçırma ölçüleribak cumaya kadar 1 kilo vermiş olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?