Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm:

sabah: 1 kahve 3in1

Öğle: 1 minik parça dido
1 ekler

Akşam: ince lavaş arasına 1 buçuk sıkım çiğ köfte
1 kase salata...

Kızlar sabah yedıgım cıkalatadan sonra tatlı ıstegımı bastıramayın ca ynen sunu yaptım ;

1 muz
1 kıvı
2 avuc k fleks
1 yemek kasıgı bal
200 ml kakolu sut

karıstırıp yedım aman allahım nasıl tatlı olmus nasıl tatlı olmus anlatamam sımdı ustune bıde nescfe ıcıyorum...Aksama yemek yemem artık ...

offf ne yaptın sen mursh, şeker patlaması yaşamışsın resmen, bugün su ve yeşil çaydan başka bişey yiyip içme bence bak bana yerlerde sürünüyorum kendimi tutmak için çikolatasızlık çok beter bişey yaa ühüüü bak yine aklıma geldi, ALlahım akşam teyzem sevdiğim bir tatlı yapmamış olsun nolursun, yada yapıyorsa dibi yansında yiyemeyelim

Ayy hiç bişey yemiyim sadece tatlı yiyim başka bi yemek istemiyor cnm valla akşama kadar açım sırf cnm tatlı istiyor diye

Ayy hiç bişey yemiyim sadece tatlı yiyim başka bi yemek istemiyor cnm valla akşama kadar açım sırf cnm tatlı istiyor diye

ya en azından cıkolata yıyp doymamaktasa bole yaptım hem karnım doydu hem aclıgımı bastırdım aksam yemegı yerıne gectı artık ...

Mursh, yaseciğim sizin mesai bitti mi, ben hala işyerindeyim eve gitmem 7,30'u bulur o saatten sonra yemek yersem çok kötü olacak

Mursh, yaseciğim sizin mesai bitti mi, ben hala işyerindeyim eve gitmem 7,30'u bulur o saatten sonra yemek yersem çok kötü olacak

Benım malesef bellı bır cıkıs saatım yok servıs aracları var kacta donerlerse bende o saate cıkıyorum.Bu sebeptendır kı eve gıdınce saat genelde hep gec oluyor.Duzenım yok senın anlıyacagın

selam kızlar, epeydir giremiyordum çok yoğun bir hafta geçirdim. bugün normale döndüm artık düzenli yazıcam umarım. birşeyler kaçırdım mı acaba merak ediyorum.

kızlar bugün çok yoruldum misafirler yemeklerimi çok begenmişler silip süpürmüşler çok mutlu oldum .yorulmama degdi .yaptıgım yemekleri yemedikleri zaman çok üzülüyorum .şimdi çay servisi yaptım onlar çay içene kadar geçmişi okumaya kalktım ....çok yazmışsınız .demedinizmi fadime gelir oku oku bitiremez hiç beni düşünmemiş sanatçı arkadaşlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar akşam işten geç çıktığım için çok fazla geçmiş olmamış Neyse herkese bol neşeli az kcl bi SALI olsun

Bugün işlerimi erkenden bitirip şöyle yayım yayım oturmak ıstıyorum ofıste.Bugun ofıstekı herkes dışarıda olucak bende yanlızlıgın tadını cıkarıcam...Bu arada sabah ıse bıraz gec kaldıgım ıcın telastan tartılmayı unuttum...Zaten regl kesın fzla cıkıcam tesaduf oldu.Nezamandırda salı bıldırımı yapmıyoruz.Bu hafta lısteyı yapıyım dıyorum

Dünkü Menüm ;

Sabah;

Çavdar ekmeginden yagsız peynırlı tost
3 kupa yesıl cay
3 ısırık çıkolata

Öğle;

5 kofte
yourt
yarım domates
yrım salatalık
1 dılım cavdar ekmegı

Ara;

1kuoa yesıl cay

Akşam;

Myve salatası

Su;

1 lt

Ben kacar

Günaydın kızlar, günaydın mursh, bugün zor uyandım, dünkü enerjikliğim bugün uykuya dönüştü galiba
sabah tartıldım neyseki dünden beri biraz gram vermişim 64 olmuşum çok şükür.
ama sizlerin dün akşamki desteklerinden sonra gittiğim misafirlikte hiç rejimimi bozmadım yarım kase çorba ve 1 tane kabak dolması ve yoğurt yedim. başkada bişey yemedim kendimi tebrik ediyorum. ama eve geldiğimde saat 22 olmuştu, yürüyüş yapamadım komşulara şimdi ses gitmesin diye. bu akşam telafi edicem inşallah. ayy bugün enerjim az yaa, inşallah sizinki yüksektir de canlandırırsınız formu :44:

hayırlısı cnm inş bahar sanada rüyandaki özellikleride taşıyan yeni bir aşk getirir

Bgün havada gerçekten aşk kokusu hakimdi özelliklede kursta Sanırım yeniden aşk beni gelip buldu çok mutluyum artık kursa koşa koşa gidicem

Kenan Doğulu Havada Aşk Kokusu Var MeGaBass - YouTube

ayyy ayyy beni çok eskilere götürdün büşracım eşimi görebilmek için işe koşar adım giderdim :) eve zorla hadi bakalım hayırlısı benide heyecanlandırdın kız

hadi bakalım gamze patlat bir bomba yada beni bekle beraber olsun bebişlerimiz ama ben zayıflarsam kasım-aralığa bırakırım normalde haziran düşünüyorum ama acık yazı zayıf zayıf geçireyim

Günaydın tatlımmm Haydı kalk soyle bı saga sola yavas yavas esne sonra kalk kendıne guzel sade bı kahve al ( sevıyorsan tabı) Camdan bı dısarı bak hava ne guzel ne mıskınlıgıymıs bu boyleee...

Şimdi haberlerde bı kız cıktı 110 kılodan 70 kıloya ınmıs 6 ayda vede spor salonundakı hocsıyla evlenmıs yaaa bu aralar ne cok bole hıkayeler cıkmaya basladı pööfff

günaydın canlarım çok şükür bugün sabahtan açabildim siteyi bugün itibari ile 66,6 kgyim verme hızım yavaşladı ama hiç yoktan iyidir yeşilçayımı yudumluyorum şimdi
yanlız akşam bir tabak mısır patlaması yedim kv yapmış fix hergün yapar 1-2 alayım dedim kendimi kaybetmişim sonra çok pişman oldum ama ne fayda
eşime diyorumki doğum günümde ne süpriz yapıcaksın
eşim:ne gibi
ben:ee her sene bana pasta alıyodun bu sene rejimdeyim
eşim: 1 kg et alırım
ben: cvp veremedim bile diyetime ne kadar destek kocam var demi

tamam canım evet kahve iyi fikir belki canlandırır beni, sade kahveyi severim
şimdi diyetteyiz diye böyle haberlere ilgi duymaya başladık, alıcılarımız o yönde çalışıyoru onun için daha çok dikkatimizi çekiyor sanırım, e tabi bide yaz geliyor artık tv lerde bu tip haberler çoğalır. Aaaa bide dün star tv deydi galiba şişmanların yarışması başlıyormuş gördünüzmü, saat kaçta hangi günler acaba, izleyelimde hevesimiz artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…