- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.321
Kızlar sabah yedıgım cıkalatadan sonra tatlı ıstegımı bastıramayın ca ynen sunu yaptım ;
1 muz
1 kıvı
2 avuc k fleks
1 yemek kasıgı bal
200 ml kakolu sut
karıstırıp yedım aman allahım nasıl tatlı olmus nasıl tatlı olmus anlatamam sımdı ustune bıde nescfe ıcıyorum...Aksama yemek yemem artık ...
Kızlar sabah yedıgım cıkalatadan sonra tatlı ıstegımı bastıramayın ca ynen sunu yaptım ;
1 muz
1 kıvı
2 avuc k fleks
1 yemek kasıgı bal
200 ml kakolu sut
karıstırıp yedım aman allahım nasıl tatlı olmus nasıl tatlı olmus anlatamam sımdı ustune bıde nescfe ıcıyorum...Aksama yemek yemem artık ...
offf ne yaptın sen mursh, şeker patlaması yaşamışsın resmen, bugün su ve yeşil çaydan başka bişey yiyip içme bencebak bana yerlerde sürünüyorum kendimi tutmak için çikolatasızlık çok beter bişey yaa ühüüü bak yine aklıma geldi, ALlahım akşam teyzem sevdiğim bir tatlı yapmamış olsun nolursun, yada yapıyorsa dibi yansında yiyemeyelim
Ayy hiç bişey yemiyim sadece tatlı yiyim başka bi yemek istemiyor cnm valla akşama kadar açım sırf cnm tatlı istiyor diye
ya en azından cıkolata yıyp doymamaktasa bole yaptım hem karnım doydu hem aclıgımı bastırdım aksam yemegı yerıne gectı artık ...
doğru, buda güzel bir bakış açısı, bakın bana böyle kötü örnek olmayın yaa
Mursh, yaseciğim sizin mesai bitti mi, ben hala işyerindeyimeve gitmem 7,30'u bulur o saatten sonra yemek yersem çok kötü olacak
selam kızlar, epeydir giremiyordum çok yoğun bir hafta geçirdim. bugün normale döndüm artık düzenli yazıcam umarım. birşeyler kaçırdım mı acaba merak ediyorum.
hayırlısı cnm inş bahar sanada rüyandaki özellikleride taşıyan yeni bir aşk getirirAyy şimdi aklıma geldi akşam rüyamda bitlendiğimi gördüm
Rüyasında bitlenmek, bitlendiğini görmek; dürüst insanlarla tanışmak ve para kazanmak, zenginlik olarak yorumlanır, hadı bakalım hayırlısı...
Bgün havada gerçekten aşk kokusu hakimdi özelliklede kurstaSanırım yeniden aşk beni gelip buldu çok mutluyum artık kursa koşa koşa gidicem
Kenan Doğulu Havada Aşk Kokusu Var MeGaBass - YouTube
ahhh bizim kız abayı yakmış arkadaşlarmaşallah nazar değmesin, uyuma bak ya tesadüfün bukadarı yani
amin gamzecim hayırlısıyla inşallah darısı seninde başına, senden de böyle güzel haberler alırız inşallah bu forumda.
benden de artık ancak hamilelik haberi alabilirsinizben aldım yanıma koydum sevgilimi, sıra bebekte
Günaydın kızlar, günaydın mursh, bugün zor uyandım, dünkü enerjikliğim bugün uykuya dönüştü galiba
sabah tartıldım neyseki dünden beri biraz gram vermişim 64 olmuşum çok şükür.
ama sizlerin dün akşamki desteklerinden sonra gittiğim misafirlikte hiç rejimimi bozmadımyarım kase çorba ve 1 tane kabak dolması ve yoğurt yedim. başkada bişey yemedim kendimi tebrik ediyorum. ama eve geldiğimde saat 22 olmuştu, yürüyüş yapamadım komşulara şimdi ses gitmesin diye. bu akşam telafi edicem inşallah. ayy bugün enerjim az yaa, inşallah sizinki yüksektir de canlandırırsınız formu :44:
Günaydın tatlımmm Haydı kalk soyle bı saga sola yavas yavas esnesonra kalk kendıne guzel sade bı kahve al ( sevıyorsan tabı) Camdan bı dısarı bak hava ne guzel ne mıskınlıgıymıs bu boyleee ...
Şimdi haberlerde bı kız cıktı 110 kılodan 70 kıloya ınmıs 6 aydavede spor salonundakı hocsıyla evlenmıs yaaa bu aralar ne cok bole hıkayeler cıkmaya basladı pööfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?