- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.341
tamam canım evet kahve iyi fikir belki canlandırır beni, sade kahveyi severim
şimdi diyetteyiz diye böyle haberlere ilgi duymaya başladık, alıcılarımız o yönde çalışıyoru onun için daha çok dikkatimizi çekiyor sanırım, e tabi bide yaz geliyor artık tv lerde bu tip haberler çoğalır. Aaaa bide dün star tv deydi galiba şişmanların yarışması başlıyormuş gördünüzmü, saat kaçta hangi günler acaba, izleyelimde hevesimiz artsın
Günaydın kızlar, dün işten biraz geç çıktım ben de, karanlık çöktüğü için yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım, acaip yoruldum, 9,30 gibi yatağa kendimi attığım gibi uyumusum.
Sabah tartıldım 77,2 çıktım
Yaseciğim tebrik ederim canımmm, iradene hakim olmuşsun, yemek yiyeceğim zaman hep yaptığım sporlar aklıma gelıyor sen demiştin yaSpor yaparken çok zorlanıyorum bennn, ee tabii anca oturuyorum, vucüt alışmış oturmaya..
Bugün yürüyüş+kondisyon bisikleti ile çalışıcam hem egsersiz hem de bisiklet ile çok zorlanıyorum..
tamam canım evet kahve iyi fikir belki canlandırır beni, sade kahveyi severim
şimdi diyetteyiz diye böyle haberlere ilgi duymaya başladık, alıcılarımız o yönde çalışıyoru onun için daha çok dikkatimizi çekiyor sanırım, e tabi bide yaz geliyor artık tv lerde bu tip haberler çoğalır. Aaaa bide dün star tv deydi galiba şişmanların yarışması başlıyormuş gördünüzmü, saat kaçta hangi günler acaba, izleyelimde hevesimiz artsın
cnm cumartesi saat 11 diye hatırlıyorum
bende öğleyi iple çekiyorum fulyayla buluşcamya heyecan yaptım
canımcımmm günaydın, süpersin maşallah, hep benden öndesin çünkü spora çok önem veriyorsunbende ses olmasın diye spor yapmadım diyorum, sanki illaki mecburum koşu bandında spor yapmaya, mekik çekseydim, veya bel hareketleri bisiklet çevirme filan yapsaydım yere yatıp dimi, kendime ceza veriyorum, bugün hepsini bir arada yapimde görim günümü dediğin gibi oturmaya çok alışmışız, neyseki doğru yolu bulduk burda çok şükür, inşallah hep böyle devam edelim.
nagişçim eşinin önerisi beni güldürdü sabah sabah, senin zayıflaman baya bi hoşuna gidiyor onunda ne güzel
ya ben 2 yılda 7 kilo aldım ya, acaba doğum kontrol hapındanmı yaa, dün o geldi aklıma, gerçi 4 aydır içmiyorum yinede almaya devam ettim hep,
:126: bu arada sabah kahvemi içiyorum mursh
canımcımmm günaydın, süpersin maşallah, hep benden öndesin çünkü spora çok önem veriyorsunbende ses olmasın diye spor yapmadım diyorum, sanki illaki mecburum koşu bandında spor yapmaya, mekik çekseydim, veya bel hareketleri bisiklet çevirme filan yapsaydım yere yatıp dimi, kendime ceza veriyorum, bugün hepsini bir arada yapimde görim günümü dediğin gibi oturmaya çok alışmışız, neyseki doğru yolu bulduk burda çok şükür, inşallah hep böyle devam edelim.
nagişçim eşinin önerisi beni güldürdü sabah sabah, senin zayıflaman baya bi hoşuna gidiyor onunda ne güzel
ya ben 2 yılda 7 kilo aldım ya, acaba doğum kontrol hapındanmı yaa, dün o geldi aklıma, gerçi 4 aydır içmiyorum yinede almaya devam ettim hep,
:126: bu arada sabah kahvemi içiyorum mursh
ayy hakkaten heyecana bak, süslenmişsinidr sen şimdi bide
hayırlısı cnm inş bahar sanada rüyandaki özellikleride taşıyan yeni bir aşk getirir
:
Günaydın kızlar, dün işten biraz geç çıktım ben de, karanlık çöktüğü için yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım, acaip yoruldum, 9,30 gibi yatağa kendimi attığım gibi uyumusum.
Dün akşamki menüm,
2 kase yoğurt çorbası
1 ayva+1 portakal
2 kupa çay
Bu sabahki menüm,
1 kase yoğurt
1,5 dilim kepek ekmeği
Sabah tartıldım 77,2 çıktım
Yaseciğim tebrik ederim canımmm, iradene hakim olmuşsun, yemek yiyeceğim zaman hep yaptığım sporlar aklıma gelıyor sen demiştin yaSpor yaparken çok zorlanıyorum bennn, ee tabii anca oturuyorum, vucüt alışmış oturmaya..
Bugün yürüyüş+kondisyon bisikleti ile çalışıcam hem egsersiz hem de bisiklet ile çok zorlanıyorum..
cnm cumartesi saat 11 diye hatırlıyorum
bende öğleyi iple çekiyorum fulyayla buluşcamya heyecan yaptım
İnş cnm agzından bal damlıyorr
Aferım kız sanatcı arkadasım benımmmmNe guzel sporunu yapmıssın erkenden uyumussun...
yaaaaa ama ama ama cok kaynatmayın bak valla kızarım...Slm et coık
nagiş fulyaya selam söyle onu çok özledik arada topige girsin bol bol foto çekip getir
fadime ablacım vallahi bukadar misafire nasıl dayanıyorsun, benim pestilim çıkar ya, bide az da değil yani 10 kişiden az olmuyor senin misafirlerindr ilacını değiştirdiğinde inşallah yeni verdiği sana daha iyi gelir, ihmal etme sakın gitmeyi.
ayrıca nagiş benden de selam söyle, resim çektirin mutlaka bende görmek istiyorum o güzel buluşmayı, hemde biz istanbullularada belki gaz gelir resimleri görünce bizde buluşuruz
canım, ben senin o mevzunu bilmiyorum, senin erkiiiğiiin nerde uzaktamı? askermi yoksa?
hopiş geçmiş olsun cnm aman çocuklar hasta olmasın ya
amin cnm hepimiz mutlu olalım nerdeki senin nişanlın kuzum :44:
Ayy şimdi aklıma geldi akşam rüyamda bitlendiğimi gördüm
Rüyasında bitlenmek, bitlendiğini görmek; dürüst insanlarla tanışmak ve para kazanmak, zenginlik olarak yorumlanır, hadı bakalım hayırlısı...
kızlar ben kaçar çooook işim var .tatlı akşamdan kaldı 1 tepsi başka yemekler yapıcam saat 6 da görüşürüz
fadime ablacım vallahi bukadar misafire nasıl dayanıyorsun, benim pestilim çıkar ya, bide az da değil yani 10 kişiden az olmuyor senin misafirlerindr ilacını değiştirdiğinde inşallah yeni verdiği sana daha iyi gelir, ihmal etme sakın gitmeyi.
ayrıca nagiş benden de selam söyle, resim çektirin mutlaka bende görmek istiyorum o güzel buluşmayı, hemde biz istanbullularada belki gaz gelir resimleri görünce bizde buluşuruz
Bgün havada gerçekten aşk kokusu hakimdi özelliklede kurstaSanırım yeniden aşk beni gelip buldu çok mutluyum artık kursa koşa koşa gidicem
Kenan Doğulu Havada Aşk Kokusu Var MeGaBass - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?