Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar, dün işten biraz geç çıktım ben de, karanlık çöktüğü için yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım, acaip yoruldum, 9,30 gibi yatağa kendimi attığım gibi uyumusum.

Dün akşamki menüm,
2 kase yoğurt çorbası
1 ayva+1 portakal
2 kupa çay

Bu sabahki menüm,
1 kase yoğurt
1,5 dilim kepek ekmeği

Sabah tartıldım 77,2 çıktım

Yaseciğim tebrik ederim canımmm, iradene hakim olmuşsun, yemek yiyeceğim zaman hep yaptığım sporlar aklıma gelıyor sen demiştin ya Spor yaparken çok zorlanıyorum bennn, ee tabii anca oturuyorum, vucüt alışmış oturmaya..

Bugün yürüyüş+kondisyon bisikleti ile çalışıcam hem egsersiz hem de bisiklet ile çok zorlanıyorum..

cnm cumartesi saat 11 diye hatırlıyorum
bende öğleyi iple çekiyorum fulyayla buluşcamya heyecan yaptım

canımcımmm günaydın, süpersin maşallah, hep benden öndesin çünkü spora çok önem veriyorsun bende ses olmasın diye spor yapmadım diyorum, sanki illaki mecburum koşu bandında spor yapmaya, mekik çekseydim, veya bel hareketleri bisiklet çevirme filan yapsaydım yere yatıp dimi, kendime ceza veriyorum, bugün hepsini bir arada yapimde görim günümü dediğin gibi oturmaya çok alışmışız, neyseki doğru yolu bulduk burda çok şükür, inşallah hep böyle devam edelim.
nagişçim eşinin önerisi beni güldürdü sabah sabah, senin zayıflaman baya bi hoşuna gidiyor onunda ne güzel
ya ben 2 yılda 7 kilo aldım ya, acaba doğum kontrol hapındanmı yaa, dün o geldi aklıma, gerçi 4 aydır içmiyorum yinede almaya devam ettim hep,
:126: bu arada sabah kahvemi içiyorum mursh

cnmmm cumartesı saat 23:00 te baslıyor fulya bahsedıyor yabancı ulkelerden satın alınan bı yarısma baya zayıflıyacaklar...

Sağol canımmm, hep beraber vericez inşallah bu kiloları, ben en azından 70 kiloya inmeden kendime yeni birşeyler almıycam, zaten almak istesemde bulamıyorum Kim tutar senii canım arkadaşım Bu akşam eritelim şu yağları biraz

Kızlar yarışmacıları gördünüz mü, 200'lü kiloda olanlar bile var, beterin beteri varmış gerçekten, biraz motive oluruz izlerken

cnm ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı onun için bişey diyemicem ama kilo yaptığını söylüyolar zaten bütün yük kadında o işin çaresinede beyler baksın diye düşünenlerdenim eşimin hoşuna gitmezmi görüştüğümüz arkadaşların içinde en tombiş onun karısı ben bile rahatsız oluyorum kızlar dal gibi ya gerçi bir çoğunun hala bebeği yok ama olsun

ayy hakkaten heyecana bak, süslenmişsinidr sen şimdi bide

süslenmedim kııı bir kot bir buluz normalim yani ama görünce tombiş mi bulcak iyisin mi dicek merak etmiyor değilim :44:

hayırlısı cnm inş bahar sanada rüyandaki özellikleride taşıyan yeni bir aşk getirir

:

İnş cnm agzından bal damlıyorr

Aferım kız sanatcı arkadasım benımmmm Ne guzel sporunu yapmıssın erkenden uyumussun...

cnm cumartesi saat 11 diye hatırlıyorum
bende öğleyi iple çekiyorum fulyayla buluşcamya heyecan yaptım

yaaaaa ama ama ama cok kaynatmayın bak valla kızarım...Slm et coık

günaydın kızlar yeşil çay saatimi pc nin başında geçirip sonra misafirlere yemek hazırlamak için aranızdan ayrılıcam .bugünde tek kardeşlerim annem ,yengem ,ablam toplam 11 kişi gelicek .yarında dr rendevum var .psikyatırın verdigi ilaç beni çok kötü yapıyor .gidip dr sorucam ilacımı degiştirsin

İnş cnm agzından bal damlıyorr

Aferım kız sanatcı arkadasım benımmmm Ne guzel sporunu yapmıssın erkenden uyumussun...

yaaaaa ama ama ama cok kaynatmayın bak valla kızarım...Slm et coık

söylemem mi cnm ya yanımda fotoğraf makinası getirecektim sizede naklen yayın için unutmuşum ya
bu arada iş çıkışı eve yürüdüm eskiden 30 dk sürüyodu kondisyonum artmış sanırım 20 dk evdeydim oğlumu aldım optikçiye gittik beğenmedik eve yürüdük sonra birazda sokakta gezindik saatler ileri alınsa o dışarda babasıyla gezinirken bende işten yürüyerek gelir 30 dkda kondisyon bisikletine binerdim süreci hızlandırırdı biraz

nagiş fulyaya selam söyle onu çok özledik arada topige girsin bol bol foto çekip getir

fadime ablacım vallahi bukadar misafire nasıl dayanıyorsun, benim pestilim çıkar ya, bide az da değil yani 10 kişiden az olmuyor senin misafirlerin dr ilacını değiştirdiğinde inşallah yeni verdiği sana daha iyi gelir, ihmal etme sakın gitmeyi.
ayrıca nagiş benden de selam söyle, resim çektirin mutlaka bende görmek istiyorum o güzel buluşmayı, hemde biz istanbullularada belki gaz gelir resimleri görünce bizde buluşuruz

canım eskiden ikizlerim küçükken daha çok misafirlerim gelirdi şimdi rahatsız oldugum için fazla gezmeye gitmiyorum gitmeyince kimse gelmiyor .artık kafam kaldırmıyor çok kalabalıgı .bu sabah eşim dediki bu sene ailece tatile gidelim biraz dinleniriz .acil zayıflamam lazım

günaydın genç obezler. nasılsınz? bu gün kuzenimin çocuğu oluyorrr ben çok heyecanlıyım. öğlende çiçeğimi alıp hastaneye koşiciğiiim.

canım, ben senin o mevzunu bilmiyorum, senin erkiiiğiiin nerde uzaktamı? askermi yoksa?

tatlım ben nişanlıyım. ama erkiğim akademik kariyer yapmaya çalıştığından her ay şehirdışına gidip geliyor =) hem özlüyorum hem de artık düüğünüm olsun istiyorum..

hopiş geçmiş olsun cnm aman çocuklar hasta olmasın ya
amin cnm hepimiz mutlu olalım nerdeki senin nişanlın kuzum :44:

nagişim benimki şu anda kütahyada 3 hafta oldu bu kez görüşmeyeli =(

murşşşşş sayısal mı oynadın tatlım yoksa idda mı ? ne zaman görüşüyoruk

çekememki aceleden makinayı evde unuttum
off dairede su bitmiş mecburen yeşilçaya devam bide bu dukan iyi hoşta wc sorunum dert olmaya başladı bu sabah tekrardan sirke limon su karışımı içmeye başladım daha önce epey düzene sokmuştu inş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…