Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum çiçek yaptırma yeni doğan odasına çiçek almıyolar kapı önüne koyuyolar o paraya daha eğlenceli yada kaılcı bişey al mesela çikolata dolu minik bir kutu yada anne yesin diye bir meyve sepetide olabilir

vuu mantıklı aslında doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti. tamam o zaman öyle yaparım çok sağol nagişimmm.

kendime hediye aldım (kıyafet alamayınca kozmetik ve ayakkabı çantaya sardımda ) avondan 30 cclik 2 parfüm biri çok beğendiğim ıncandessence (bayılıyorum kokusuna) biride little black dress bunu ilk defa deneyeceğim ikisi 28 tl idi

şimdi bir şarkı dinliyorum sibel abla kaderrr sen bize nazik davranmadın diyo ee bizede kilo kanusunda öyle
gideyimde nikotin yükleneyim şimdi 3 kat aşağı in kaçak göçek 2 fırt çek sonra yarım at off be bu işinde tadı kalmadı

Daha kahvaltı yapmadım doktorum programında canlı amelıyat yaptılar butun ıstahım kactı yahuuu ...Kalkıyım sut ıcıyım barı

nagiş iyi hatırlattın ya, haftasonu avonda olan bir erkek parfümü çok hoşuma gitmişti siyah bir kutusu var hemen online kataloğuna bkim kocacığıma alayım mis gibi koksun bana karşı

günaydın canlarım, günaydın ballarım..dün aşkitom doktordan geldikten sonra ateşlendi , tekrar doktora gittik..totoşuna bir iğne yaptılar, ama bütün geceyi ateşli geçirdi..topu topu uyuduğum en fazla 2 saat..şu an zombi gibiyim , kafayı vursam bütün gün uyuyabilirim ama nerdee..iş çokkayrıyeten bugün spor günü..gideyim bir kahvaltı edeyim , belki kendime gelirim ..

ahh ahh çocuklar diş falan mı geliyo hopiş neden ateşlendi ki :44: spora gidince çocuğu kime bırakıyosun

Çok gecmıs olsun cnmm kıyamam ben ona benım yerımede op sende bence ısını bıtırınce yat dınlen bıraz

hopiş abla hoşgeldin, desene sende bugün benim gibi enerjin az
kızlar avondaki parfümün adı fullspeed, şimdi baktım katalogtan çok hoş kokuyor erkek parfümü, ama fiyatı 69 TL, imdirime girince alırım nasıl olsa 30 liraya filan düşer

nagiş iyi hatırlattın ya, haftasonu avonda olan bir erkek parfümü çok hoşuma gitmişti siyah bir kutusu var hemen online kataloğuna bkim kocacığıma alayım mis gibi koksun bana karşı

erkek parfümünde avonun full speedi ve black sudesini eşime almıştım kokuları güzel ama diğerlerini bilmiyorum balım

avon parfumlerıne karsı cok on yaargılıyım Kullanmıyorum elımdekılerıde dagıttım

Yaa ben bu k-fleksı cok sevıyorum yawww Ohhh karnımı doyurdum....

aynı anda yazmışız cnm kesinlikle bekle bir ay sonra 25e bile düşer

avon parfumlerıne karsı cok on yaargılıyım Kullanmıyorum elımdekılerıde dagıttım

Yaa ben bu k-fleksı cok sevıyorum yawww Ohhh karnımı doyurdum....

mursh neden önyargılısın kız, bişey varsa anlat bende hemen önyargılı olayım :18:
yaa iyi fikir k-fleks hakkaten bende alayım hemen bu akşam

mursh neden önyargılısın kız, bişey varsa anlat bende hemen önyargılı olayım :18:
yaa iyi fikir k-fleks hakkaten bende alayım hemen bu akşam

yaa kokuları cok gecıcı bı kere doldurma parfumler ondan daha kalıcı gelıyor bana bıde fıyatları baya ucuk ustune 3 5 daha kot orjınal parfum al o derece...Gercı ındırıme gırıyor ama dedıgım gıbı sankı uzerımden ucuyormus gıbı gelıyor bana...Belkıde fazlasıyla para harcadım ondan bole dusunuyorum

K-fleksı mutlaka bulundurmalısın cnm evde hem tok tutuyor hem tatlı ıhtıyacını kesıyor ınsanın...

ben normalde doldurma kullanıyorum ama bu yazdığım marka çok kalıcı baktım indirime girmiş kapıverdim favori parfüm markam dior,kışın hipnotik poisinı yazında jadoru ama gelin görünki orjini dehşet pahalı veremem 200 kusür lira zaten çok sıkarım hemen biter ucup gitsin diye orjinale o kadar para vermem

Kızlar bugün benim işler yoğun yine ithalat-ihracat üst üste geldi, arada okur yazarım ancak.

Bu arada Avonun tüm ürünlerini yurtdışında toplatıyorlarmış, ben de artık kullanmıyorum, ayrıca o pahalı ürünler bizim bir milyoncular gibi yurtdışında satılıyormuş Ben de Oriflame'a döndüm oyüzden...

bende yıllar önce NOA diye bir parfüm vardı çok beğenmiştim ama oda pahalı bişey, doldurmasını alim bakim beğenecekmiyim, doğru ya bu avon filan hikaye, yurtdışında kimbilir 3-5 5 liraya almayanı dövüyorlardır

canım güle güle kullan. little black dress çok güzel ama incandessence hakkında bir fikrim yok. her halukarda parfüm parfümdür =)

Daha kahvaltı yapmadım doktorum programında canlı amelıyat yaptılar butun ıstahım kactı yahuuu ...Kalkıyım sut ıcıyım barı

o zaman ben her öğün öncesi ameliyat izlemeliyim

çok geçmiş olsun hoppidicik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…