- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.361
günaydın genç obezler. nasılsınz? bu gün kuzenimin çocuğu oluyorrr ben çok heyecanlıyım. öğlende çiçeğimi alıp hastaneye koşiciğiiim.
tatlım ben nişanlıyım. ama erkiğim akademik kariyer yapmaya çalıştığından her ay şehirdışına gidip geliyor =) hem özlüyorum hem de artık düüğünüm olsun istiyorum..
nagişim benimki şu anda kütahyada 3 hafta oldu bu kez görüşmeyeli =(
murşşşşş sayısal mı oynadın tatlım yoksa idda mı ? ne zaman görüşüyoruk
kuzum çiçek yaptırma yeni doğan odasına çiçek almıyolar kapı önüne koyuyolar o paraya daha eğlenceli yada kaılcı bişey al mesela çikolata dolu minik bir kutu yada anne yesin diye bir meyve sepetide olabilir
kendime hediye aldım (kıyafet alamayınca kozmetik ve ayakkabı çantaya sardımda )avondan 30 cclik 2 parfüm biri çok beğendiğim ıncandessence (bayılıyorum kokusuna) biride little black dress bunu ilk defa deneyeceğim ikisi 28 tl idi
günaydın canlarım, günaydın ballarım..dün aşkitom doktordan geldikten sonra ateşlendi , tekrar doktora gittik..totoşuna bir iğne yaptılar, ama bütün geceyi ateşli geçirdi..topu topu uyuduğum en fazla 2 saat..şu an zombi gibiyim , kafayı vursam bütün gün uyuyabilirim ama nerdee..iş çokkayrıyeten bugün spor günü..gideyim bir kahvaltı edeyim , belki kendime gelirim ..
günaydın canlarım, günaydın ballarım..dün aşkitom doktordan geldikten sonra ateşlendi , tekrar doktora gittik..totoşuna bir iğne yaptılar, ama bütün geceyi ateşli geçirdi..topu topu uyuduğum en fazla 2 saat..şu an zombi gibiyim , kafayı vursam bütün gün uyuyabilirim ama nerdee..iş çokkayrıyeten bugün spor günü..gideyim bir kahvaltı edeyim , belki kendime gelirim ..
nagiş iyi hatırlattın ya, haftasonu avonda olan bir erkek parfümü çok hoşuma gitmişti siyah bir kutusu var hemen online kataloğuna bkim kocacığıma alayım mis gibi koksun bana karşı
hopiş abla hoşgeldin, desene sende bugün benim gibi enerjin az
kızlar avondaki parfümün adı fullspeed, şimdi baktım katalogtan çok hoş kokuyor erkek parfümü, ama fiyatı 69 TL, imdirime girince alırım nasıl olsa 30 liraya filan düşer
avon parfumlerıne karsı cok on yaargılıyımKullanmıyorum elımdekılerıde dagıttım
Yaa ben bu k-fleksı cok sevıyorum yawwwOhhh karnımı doyurdum....
mursh neden önyargılısın kız, bişey varsa anlat bende hemen önyargılı olayım :18:
yaa iyi fikir k-fleks hakkaten bende alayım hemen bu akşam
yaa kokuları cok gecıcı bı kere doldurma parfumler ondan daha kalıcı gelıyor bana bıde fıyatları baya ucuk ustune 3 5 daha kot orjınal parfum al o derece...Gercı ındırıme gırıyor ama dedıgım gıbı sankı uzerımden ucuyormus gıbı gelıyor bana...Belkıde fazlasıyla para harcadım ondan bole dusunuyorum
K-fleksı mutlaka bulundurmalısın cnm evde hem tok tutuyor hem tatlı ıhtıyacını kesıyor ınsanın...
Bitenekadar.com : Burberry Classic Parfüm Woman EDP (100 mL)
İşte benım prfumum bı tane orjınal var ozel gunlerde onu sıkıyorum normal gunler ıcınde doldurması var zaten yıllardır belkı 10 yıldır bu kokuyu kullanırım...
kendime hediye aldım (kıyafet alamayınca kozmetik ve ayakkabı çantaya sardımda )avondan 30 cclik 2 parfüm biri çok beğendiğim ıncandessence (bayılıyorum kokusuna) biride little black dress bunu ilk defa deneyeceğim ikisi 28 tl idi
Daha kahvaltı yapmadım doktorum programında canlı amelıyat yaptılar butun ıstahım kactı yahuuu ...Kalkıyım sut ıcıyım barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?