- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.381
bende yıllar önce NOA diye bir parfüm vardı çok beğenmiştim ama oda pahalı bişey, doldurmasını alim bakim beğenecekmiyim, doğru ya bu avon filan hikaye, yurtdışında kimbilir 3-5 5 liraya almayanı dövüyorlardır
Kızlar bugün benim işler yoğun yine ithalat-ihracat üst üste geldi, arada okur yazarım ancak.
Bu arada Avonun tüm ürünlerini yurtdışında toplatıyorlarmış, ben de artık kullanmıyorum, ayrıca o pahalı ürünler bizim bir milyoncular gibi yurtdışında satılıyormuşBen de Oriflame'a döndüm oyüzden...
avoncular benı vurcak vallaama bızım ulkemızde bıseyler bı ara patlıyor satanlarda bunu fırsat bılıp kalıteyı dusuruyorlar.Bence avonda olanda bu dedıgın gıbı yurt dısında yuzune bakmıyorlardır belkıde...
selam kızlarrr dün akşam misafirim vardı yemege
fazla kaçırmadım ama yinede patates karbonhidrat agırlıklıydı menüm :)
bugünde günümüz var kızlarla oraya gitcem haliyle yine kaçırcam bu misafirlikleerr varyaaaaa beni mahvetti bi işe başlasamda
bariii gidemesem kimseye :)
bugünki kilom 69.1
giden 800 kilodan eser yok şimdii
buarada graphicdesigner NOA adlı parfümü demişsin
cacharel noa güzel bir koku pudra kokusu dedikleri tabir..
fakat çok hafif kendisi okadar hafifken doldurmasını sevmezsin bence hemen kaçar gider
ama kokuusu çok güzel yaz kokusu
şimdi kızlar avon taraftarı falan değilim sık alışverişte yapmam ucuz bulursam nadiren şöyleki avondan gece+gündüz+göz kremi+ yüz yıkama jeli aldım inanılmaz memnun kaldım ama bir daha almadım daha iyi bişeyler kullanayım dedim lorealin gündüz kremi ve yüz yıkama jelini bu 4 ürünü aldığım fiyatın 2 katına aldım ve hiçç memnun değilim yüzüm pul pul dökülüyoya alışmamış don durmadı yada her kaliteli ürün her tene iyi gelmeyebiliyo diyelim ve bu konuyu kapatalım marka vs derken banlanmayalım
Nagişcim tamam son bişey daha söyliyeceğim, ismi lazım değil olan o markanın kremleri duş jelleri filan tüylenme yapıyor demişti arkadaşım, bi dikkat ettim gerçekten yapıyor bencede, hemen bıraktım, sadece parfümünü kullanıyorum o yüzden.
eğer yüzün benimki gibi pul pul oluyorsa süper bir krem buldum bizim burda bitkisel ürünler satan bir dükkanda, doğacı marka kayısı kremi var, süper iyi geldi bana, tavsiye ederim bulabilirsen
canım hoşgeldin, sana katılıyorum bu misafirlikler bizi yoldan çıkartıyor zaten, elinden geldiğince frenlemeye çalış, bende dün akşam biyere gittim ama gitmeden önce kızlar beni gaza getirdi valla tuttum kendimi , gece yatarkende üzerimde hafiflik hissettim o çok güzel bir duygudediğin gibi çok hafif bir kokuydu evet, doldurmasını yıllardır merak ediyorum en küçüğünden 1 tane alim bakim yazarım burda size sonucu.
sen şuanda neden çalışmıyorsun, bebek filan mı vardı?
yok canım ben 5 yıl çalıştım ocak 1 de işten ayrıldım
şimdi bi aksilik çıkmazsa devlet memuru olarak başlıcam dosyamın gelmesini bekliyorum
1-2 aya başlıcam herhalde işe her an haber bekliyorum..
bu aradada vaktimi değerlendiriyorum arkadaşlarım saolsunlar bırakmıyolar sürekli onlardayımyada onlar bendeler buda diyet psikolojini mahvediyo
başlıyosun e toplanıp masa kurulunca eskisi kadar yemesemde frenlesemde
zararlı şeyler yiyosun(((
hafif kokuları begeniyorsan ben sana versage Christal noir önerebilirim çok hafif değil ben çok seviyorum
veya VERSAGE Vanitas..
bunları parfüm denemeye gittiğinde bi dene bak kokularına begenebilirsin..
yok canım ben 5 yıl çalıştım ocak 1 de işten ayrıldım
şimdi bi aksilik çıkmazsa devlet memuru olarak başlıcam dosyamın gelmesini bekliyorum
1-2 aya başlıcam herhalde işe her an haber bekliyorum..
bu aradada vaktimi değerlendiriyorum arkadaşlarım saolsunlar bırakmıyolar sürekli onlardayımyada onlar bendeler buda diyet psikolojini mahvediyo
başlıyosun e toplanıp masa kurulunca eskisi kadar yemesemde frenlesemde
zararlı şeyler yiyosun(((
hafif kokuları begeniyorsan ben sana versage Christal noir önerebilirim çok hafif değil ben çok seviyorum
veya VERSAGE Vanitas..
bunları parfüm denemeye gittiğinde bi dene bak kokularına begenebilirsin..
hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah, yani aramızda bir devlet adamı mı (kadını) olacak artık sırtımız yere gelmez
ne güzel öyle hoş bir çevren varsa sıkılmazsın zaten, benim bekarlığımda en iyi arkadaşım dediğim yıllardır yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği arkadaşlarım daha evime bile gelmediler, 2 yıl oldu evleneli 1 kere gelmedileronun için artık arkadaşlığada inanmıyorum, yada bana böyle arkadaşlar denk geldi bilemiyorum, iyi kızlar ama işte ne bilim, bende gelin filan diye ısrar etmiyorum artık, hiçbir arkadaşım yok yani
Aşkolsun canımmm biz varız artık, hem yüz yüze de görüşücez bak nagiş ile fulya bugün görüşüyorlar devamını da biz getiririz inşallah
Canımmm merhaba, memur olarak çalışacaksın demek, ne güzel hayırlı olsun, ben de çok istiyorum, bu sene kendim evde hazırlanmaya çalıştım ama olmadı, inşallah seneye dersane ile beraber çalışmalarıma başlayacağım.
Darısı başıma diyeyim
hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah, yani aramızda bir devlet adamı mı (kadını) olacak artık sırtımız yere gelmez
ne güzel öyle hoş bir çevren varsa sıkılmazsın zaten, benim bekarlığımda en iyi arkadaşım dediğim yıllardır yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği arkadaşlarım daha evime bile gelmediler, 2 yıl oldu evleneli 1 kere gelmedileronun için artık arkadaşlığada inanmıyorum, yada bana böyle arkadaşlar denk geldi bilemiyorum, iyi kızlar ama işte ne bilim, bende gelin filan diye ısrar etmiyorum artık, hiçbir arkadaşım yok yani
boşver gelmiyorlarsa demekki candan arkadaşların değilmiş..
ben en çok liseden arkadaşlarımla görüşürüm hala .. ünidede arladaşlarım oldu ama lisedekilerin yerini tutmuyor..
saolsun arkadaşlarım iyiler hepsiyle görüşürüzüm giderim gelirler..
amaa gelmiyorlarsa hiç gelin deme onların kendileri gelmek istemeli..
inşş karşına çok iyi dostlar çıkar
evet kızçeler ben geldim fulyacımla sohbet güzeldi ama vakit kısa geldi
topikte nasılsa reeldede öyle sıcak ve içten inş sizleride görmek tanımak nasip olur bu arada türkiyede dukana devam edemesede 500 gr eksilmişkoşa koşa işe geldim şimdi sade tavuk döner yiyorum sizide çekiştirdik
edda benimde sonuçlar açıklandıktan sonra işe başlamam 2,5 ayı bulmuştu ev hanımlığının tadını çıkar
evet kızçeler ben geldim fulyacımla sohbet güzeldi ama vakit kısa geldi
topikte nasılsa reeldede öyle sıcak ve içten inş sizleride görmek tanımak nasip olur bu arada türkiyede dukana devam edemesede 500 gr eksilmişkoşa koşa işe geldim şimdi sade tavuk döner yiyorum sizide çekiştirdik
edda benimde sonuçlar açıklandıktan sonra işe başlamam 2,5 ayı bulmuştu ev hanımlığının tadını çıkar
vaoov süper ya türkeyeye gelip kilo veren ilk insandır heralde fulyamaşallah
inşallah canım herkes birbiriyle tanışır grubumuzda. ohh afiyet olsun sana.
Ne cekıstırdınız kızzzşaka bı yana sızın adınıza cok sevındım cnm ıns hepımızın beraber oldugu bı gun olur zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?