- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.401
yokk kız ne çekiştircez sizi merak etsin diye dedimkuşadasına tatile gelirsem sana mutlaka uğrarım murccum bir arkadaşım daha var kkdan oda kasım annelerinden onuda görürüm bir taşla 2 kuş
fulya turkıyede cnmm hemde bursada nagısle bulusacak uhuhuhu bız bı gorusemıcez haaa...
Fadıme dukanla super gıdıyor 95 lerdeydı enson
murc fena cok fena regl oldu bugun tatlısızlık basına vurdu
edda ıse baslamadı ama nerdeyse 4 gundur hbr alamıyoruz kendısınden
sıyamum super gıdıyor herzamankı gıbı
Nagıste dukancı bu dukan ıse yarıyorda bı ben yapamıyorumm..
Lionesse sevdıcgıyle arası ıyıde babısıyle bozulmus duzelır ama o da en kısa zamanda
Hıcran ayrıldı cnmm kılosunu korumaya gectı
906090 la ılgılı gelısmeyı bılıyorsunma oda 4 gundur dukan yapıyor ve 3,5 kılo ver
Bide yenı uyelerımız var grafıker ve nora paylasımları super sanatcı arkadaslarım benımmmm
Heeee bu arada eskı mezun gulseker kılo almıs geldı kurkcu dukkanına yarısmaya dahıl edemıyoruz ama gelıyor paylasım yapıyor gorursen kız ona
aşk olsun mursh niye gülüyon bana ,pis boğazım ben ne yapayım yani
gülme komşuna gelir başına ama dimi
gülme komşuna gelir başına ama dimi
çok doğru dedin valla
kendime hediye aldım (kıyafet alamayınca kozmetik ve ayakkabı çantaya sardımda )avondan 30 cclik 2 parfüm biri çok beğendiğim ıncandessence (bayılıyorum kokusuna) biride little black dress bunu ilk defa deneyeceğim ikisi 28 tl idi
little black dressi bende kullanıyorum süper bi kokusu var ama Mursh haklı avon parfümleri bende kalıcı olmuyo sinir oluyorum millet 2 fıs yapıyo yanından geçerken bile misss gibi kokuyo ben nerdeyse parfümlerin dibini boyluyorum genede hiç koku kalmıyo (ozon tabakasının içine ediyorum anlayacağınız)
ayyy murrrş çok özür dilerim ama valla mazeretim var bak perşembeden bu güne dek bir kere 1 dk bile giremedim nete =(( valla kızlar babanem şeker hastası ve felç geçirdi. inanın kaç gün ben kaldım yanında. ve dün gece geldim eve saat 11 idi. çok canım sıkıldı.. üstüne bi de orda kafamı dolaba çarpmadım mı şaka gibi, anlım şişti yine. gülimi ağlimi bilemedim. kilom beter durumda murş utanıyorum inan ki 83 kiloyum been =((((
kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve bu kadar azimli oldukları için gıpta ediyorum. tebrikler.
aşkolsun fadime abla ya.. üstüme alındım valla iki gün gelmedim hemen söylendin. umursamıyormuyum ben bilmiosun ne olduğunu
off acaip güzel gözüküyor. nasıl uğraştıp yapıyorsunuz bu dukan tarifleriyle ya
gülşeker ben de babamla tartıştım halamlar yüzünden. babaannem rahatsız yanında ben kaldım ama beni sinri ediyorlar bazen ya. halalarımı pek sevmiyorum babam onlar yüzünden bana kızdı sinir oldum. ve emin ol haksızlar. napcan oluyor işte biz saygıda bulunup yien susuyoruz mecburen babamız nihayetinde..
ay fulyaaaaaam. gözün aydın. inşallah her günün birbirinden güzel geçer tatlım benim.
Ay bugün pozitiflik çevreme okdr güzel etki ediyorki onlarada bulaştırıyorumTeşekkürler cnm valla hemen lavaboya koştum üstüme başıma bakıyorum yok yok bu ben değilim eski ben gitti diyip özgüvenimi geri aldım
Anlatayım: Ya bugün çantamı fırlattım sınıfa koridora çıktım aldım gazeteyi elime okuyorum yerel bi gazete.. Sonra sınıfın birinden bi çocuk çıktı yukarı kantine çok tatlı çocuğun suratına bakakaldım gazeteyi unutupSonra elinde kahveyle geldi koskoca lobide yanıma oturdu kahvesini uzattı içmek istermisiniz diye ayyy kalbim yerinden nasıl çıkcak gibiydi... Tepki vermedim döndüm okuyorum gazeteyi oda okumaya çabalıyor tek gazete Sonra derse girdim falan yukarı çıktık baktım o gülümsüyor bana Oturdu muhabbet kurdu falan derken dibim düşcek gibi çocuğa bakıyorum tabi Ay çok mutlu ayrıldım o kurs kapısından
Hah yasa bende aynı durumdan muzdarıbım valla bende ıstıyorum mıs gıbı kokayım ama ucup gıdıyo tenden kaynaklanıyo heralde bu
Bennnn geldimİşlerin yoğunluğundan hala öğle yemeğimi yemedim sabahki 1 kase yoğurtla duruyorum ama hiç karnım guruldamıyor sanırım mide açlığa alıştı
Baya kaynatmışsınız bu arada
Gamze hoşgeldin tatlım, yokluğunu hissettim yani, olmaz böyle ya bitsin şu ithalat ihracat yeter tamamçokta aç kalma başın ağrır sonra, benim öyle oluyor, yoğunluktan o an anlamıyorsun ama sonrasında bi baş ağrısı başlıyor o kötü oluyor.
gülşeker canım Allah yardımcın olsun, zaten ders çalışmak sınavlara girmek bi stres, bide evdeki bu gerginlik üstüne tuz biber oluyor, öyle oluncada tabi sınavlar kötü geçiyor. sen bu evdeki kırgınlığı düzeltmeye bak, yani haklı olan sensin tabiki ama yinede o mutsuzluk seni negatif olarak etkileyeceği için, kendin için yani babanla aranı düzelt, hem sana takmamış olur oda aranız düzelirse daha anlayışlı davranır belki
Merhaba hatunlar ben geldimmmm
Ayyy uzun zamandır hadımköy arabasına binmemiştim anılarım depreşti finallere yetişmek için koşturduğum yeri geldi kahvaltıyı otobüste poğaçayla yaptığım hadımköy muavinlerinin bitmek bilmeyen boş yer bulma isteğiAvcılar çok canlı bugün havada güzel millet kıpır kıpır alışveriş modunda
Gelincede aşağıda kuzenin 5 aylık kızı var ona girdim sevdim allahım ağzını sonuna kadar açıp nasıl gülümsüyor zilli tanıyor artık beni
sen onu bunu bırak kurstaki son durumlar nasıl, biz onları merak ediyoruz şekerim
cnm kurs p.tesi çarşamba cuma yani bugün evdeydim yarın bakalım görürsem söylerim fazla dışarıda çıkmıyorum aslında sınıftan ama bakalım hayırlısı
kayganalar ne gün için nagişşahh ahh çocuklar diş falan mı geliyo hopiş neden ateşlendi ki :44: spora gidince çocuğu kime bırakıyosun
yatmak kiiim ben kiiim murçum..çook yorgunum çook;Çok gecmıs olsun cnmm kıyamam ben ona benım yerımede op sende bence ısını bıtırınce yat dınlen bıraz
ben diyecektim ama sen benden önce demişsin..avon alacağınıza gidin doldurma parfüm alın daha iyi..hiç değilse cebinizde üç kuruş fazla kalır..avon parfumlerıne karsı cok on yaargılıyımKullanmıyorum elımdekılerıde dagıttım
Yaa ben bu k-fleksı cok sevıyorum yawwwOhhh karnımı doyurdum....
bende bunu kullanıyorum..arkadaşım hediye getirmişti ..beğendim valla..Bitenekadar.com : Burberry Classic Parfüm Woman EDP (100 mL)
İşte benım prfumum bı tane orjınal var ozel gunlerde onu sıkıyorum normal gunler ıcınde doldurması var zaten yıllardır belkı 10 yıldır bu kokuyu kullanırım...
noaa harika bişiiii...bende yıllar önce NOA diye bir parfüm vardı çok beğenmiştim ama oda pahalı bişey, doldurmasını alim bakim beğenecekmiyim, doğru ya bu avon filan hikaye, yurtdışında kimbilir 3-5 5 liraya almayanı dövüyorlardır
aaa görüştünüzmü sizevet kızçeler ben geldim fulyacımla sohbet güzeldi ama vakit kısa geldi
topikte nasılsa reeldede öyle sıcak ve içten inş sizleride görmek tanımak nasip olur bu arada türkiyede dukana devam edemesede 500 gr eksilmişkoşa koşa işe geldim şimdi sade tavuk döner yiyorum sizide çekiştirdik
edda benimde sonuçlar açıklandıktan sonra işe başlamam 2,5 ayı bulmuştu ev hanımlığının tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?