Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkes sustu bende elmamı yedim şimdi tatlı isteğime ilaç gibi geldi. gamzecim dün bana hatırlatmıştı , unutmadım getirdim işe

aşk olsun mursh niye gülüyon bana ,pis boğazım ben ne yapayım yani

little black dressi bende kullanıyorum süper bi kokusu var ama Mursh haklı avon parfümleri bende kalıcı olmuyo sinir oluyorum millet 2 fıs yapıyo yanından geçerken bile misss gibi kokuyo ben nerdeyse parfümlerin dibini boyluyorum genede hiç koku kalmıyo (ozon tabakasının içine ediyorum anlayacağınız )

Hah yasa bende aynı durumdan muzdarıbım valla bende ıstıyorum mıs gıbı kokayım ama ucup gıdıyo tenden kaynaklanıyo heralde bu

Bennnn geldim İşlerin yoğunluğundan hala öğle yemeğimi yemedim sabahki 1 kase yoğurtla duruyorum ama hiç karnım guruldamıyor sanırım mide açlığa alıştı

Baya kaynatmışsınız bu arada

cnm çokkkkk geçmiş olsun benim babamda şeker hastası o yüzden sapıtıyo herhalde, aynı şeyleri yaşamışız valla benim babamda amcamlar için üzdü beni bu aralar kafamı kaşıyacak vaktim yok bir sürü sınavlarım var geberiyorum yorgunluktan birde kardeşimle uğraşıyorum okul-etüt-folklör derken pestilim çıkıyo cmt günü fb-gs maçı vardı bizdede digiturk olduğundan babam eve bir sürü misafir çağırdı ,baba eve misafir çağırma ben ders çalışıcam dedim sanki adama küfür ettim bağırdıda bağırdı ,birde o yetmezmiş gibi bana inat pzr günüde kahvaltıya misafir çağırdı gitmeleri 4ü buldu bende o saatten sonra yarım yamalak ders çalışabildim dünkü sınavımda hiç iyi geçmedi,o gün bana git odana kapa kapını dersini çalış diyo ama habire bana sesleniyo ve normaldede ders çalıştığımda gel bizimle gez gelince çalışırsın diyo ,çalışmadığımdada sen niye ders çalışmıyon diye bağırıyo benimde yaşım 22 yani artık çocuk değilim söyledikleri çok kırıyo beni yarında sınavım var ama babam bu akşamda misafir çağırmış kafayı yicem

Büşra senin adına çok sevindim hayırlısı olsun cnm

Gamze hoşgeldin tatlım, yokluğunu hissettim yani, olmaz böyle ya bitsin şu ithalat ihracat yeter tamam çokta aç kalma başın ağrır sonra, benim öyle oluyor, yoğunluktan o an anlamıyorsun ama sonrasında bi baş ağrısı başlıyor o kötü oluyor.
gülşeker canım Allah yardımcın olsun, zaten ders çalışmak sınavlara girmek bi stres, bide evdeki bu gerginlik üstüne tuz biber oluyor, öyle oluncada tabi sınavlar kötü geçiyor. sen bu evdeki kırgınlığı düzeltmeye bak, yani haklı olan sensin tabiki ama yinede o mutsuzluk seni negatif olarak etkileyeceği için, kendin için yani babanla aranı düzelt, hem sana takmamış olur oda aranız düzelirse daha anlayışlı davranır belki

perşembe gününden beri konuşmuyorum ben haklıyım yani ve söylediği sözlerde çok ağırdı gerçekten o yüzden kalbim çok kırık ilk adımı ben atmıcam başkaları için beni kırmamayı öğrenmeli

Merhaba hatunlar ben geldimmmm

Ayyy uzun zamandır hadımköy arabasına binmemiştim anılarım depreşti finallere yetişmek için koşturduğum yeri geldi kahvaltıyı otobüste poğaçayla yaptığım hadımköy muavinlerinin bitmek bilmeyen boş yer bulma isteği Avcılar çok canlı bugün havada güzel millet kıpır kıpır alışveriş modunda

Gelincede aşağıda kuzenin 5 aylık kızı var ona girdim sevdim allahım ağzını sonuna kadar açıp nasıl gülümsüyor zilli tanıyor artık beni

sen onu bunu bırak kurstaki son durumlar nasıl, biz onları merak ediyoruz şekerim

cnm kurs p.tesi çarşamba cuma yani bugün evdeydim yarın bakalım görürsem söylerim fazla dışarıda çıkmıyorum aslında sınıftan ama bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz
topik kalabalık ama ben kaçtım canlarım saat 5 ya bu sene tatil yapamıcaz galiba erken rezervasyon fiyatları bile ucuk en düşük yerler bile 1500den başlıyo

ahh ahh çocuklar diş falan mı geliyo hopiş neden ateşlendi ki :44: spora gidince çocuğu kime bırakıyosun
kayganalar ne gün için nagişş..o olmasada eşim en geç 3 de evde oluyor..yoksa gidemezdim

Çok gecmıs olsun cnmm kıyamam ben ona benım yerımede op sende bence ısını bıtırınce yat dınlen bıraz
yatmak kiiim ben kiiim murçum..çook yorgunum çook;(

[]

avon parfumlerıne karsı cok on yaargılıyım Kullanmıyorum elımdekılerıde dagıttım

Yaa ben bu k-fleksı cok sevıyorum yawww Ohhh karnımı doyurdum....
ben diyecektim ama sen benden önce demişsin..avon alacağınıza gidin doldurma parfüm alın daha iyi..hiç değilse cebinizde üç kuruş fazla kalır..

bende bunu kullanıyorum..arkadaşım hediye getirmişti ..beğendim valla..

noaa harika bişiiii...şişesini bile atmaya kıyamamıştım da arada kokluyordum

aaa görüştünüzmü siz..demek kilo vermiş hee..desene benim fulyayla yarışmam zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…