- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.421
Ah nagis ah kahveleri odemissin esim ismarlayacakti, cok tesekkur ederiz seni gormek cok guzeldi :) daha simdi eve girdik 4 saat yurumusuz
Ah nagis ah kahveleri odemissin esim ismarlayacakti, cok tesekkur ederiz seni gormek cok guzeldi :) daha simdi eve girdik 4 saat yurumusuz
Çok kıskandıkk cokkk....
aaa bi gün bizde yapalım tüm ist olsunKıskandık harbiden heeeee
siyamumcuğum yapalım yapalım, çok iyi olur, hepinizi çok merak ediyorumZaten ilk görüşmeyi yaptık mı gerisi gelir Sonra fırsat buldukça görüşürüz artık
bende istiyorummm diyet yapmakkkk kızlarr nereden baslıyacagınımı bilemedim
selam bebekler,
bugünkü menüm
sabah
1 neskafe
daha sonra kaşarlı tosta dönüşen yumurta kokan puaça
daha sonra kuşbaşılı yumurta ve 1 dilim ekmek
akşama da nohut- pilav var daha acıkmadım
ben hazırım bu cumartesi müsaitim hatta:) ayy büşracım resmini koymuşsun canım yaa ne tatlısın, tekrar tekrar memnun oldym tanıştığıma canımaaa bi gün bizde yapalım tüm ist olsunKıskandık harbiden heeeee
bende istiyorummm diyet yapmakkkk kızlarr nereden baslıyacagınımı bilemedim
ben hazırım bu cumartesi müsaitim hatta:) ayy büşracım resmini koymuşsun canım yaa ne tatlısın, tekrar tekrar memnun oldym tanıştığıma canım
canım bizim grupta mursh var, ona bi sor bakalım yer varmıymış varsa alır seni, bizde bir arkadaşla birlikte 1 haftadan beri sırada bekliyoruz, daha giremedik ama forumda aktifiz , istersen bu şekilde bekle, yani rejime başlada grupta yer açılınca seni listeye yazarlar.
aaaa olurmu hiç öyle şey canım yaa, benim için önemli değil illaki listede adımın yazılması, burdaki ortam çok güzel, bu şkilde de dışlanmıyoruz nasl olsa onun için ben yerimden memnunum, hani o yazan arkadaş illaki resmi olarak girmek isterse bekleyecek onu demek istedimTeşekkür ederim beğendiğine sevindim şişman halimdi oAyarlayalım bi gün bende haftasonları müsaitim avrupa yakasında oturuyorum bende çok memnun oldm sizi tanıdığıma...
Ben gidince yer açılcak baya fazlaydım azaldım gidiyimde kurtulun benden huuuh
aaaa olurmu hiç öyle şey canım yaa, benim için önemli değil illaki listede adımın yazılması, burdaki ortam çok güzel, bu şkilde de dışlanmıyoruz nasl olsa onun için ben yerimden memnunum, hani o yazan arkadaş illaki resmi olarak girmek isterse bekleyecek onu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?