Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

..spora gittim geldim ama nasıl geldim bilemezsiniz..iki haftada paslanmışım resmen...sabah kilo bildirimi yapmayı unutmuşum ..kilom 86.7..bu 86 bana resmen yapıştı kaldı..artık gram gram inmek istiyorum off..

ne çok kaynatmışsınız üstten okudum hepsini okuyamadım .nagiş fulyayla foto çektiysen eklede görelim.benim misafirler demin gittiler ben dinlenmek için burdayım .çocuk sesini kafam kaldırmıyor artık yengemin bir kızı var 5 yaşında susmak nedir bilmiyor ,biraz daha kalsaydı kesin koli bandına başvurcaktım agzını bantlamak için

Kızlar tekrardan geldim ben, beni bu hafta idare edin, sohbete de dahil olamıyorum arada okuyorum yazdıklarınızı ama fırsat bulunca yazabiliyorum..Bu hafta fuar haftası, ihracat ithaalt haftası pek yoğun daha yeni fırsat buldum ama şimdide mesai bitmek üzere çıkıcam ben kendinize iyi bakın hoş sohbetler

bu arada öğlen menümü gitmeden yazayım
1 kase çorba
1 bardak kadar cacık
Yarım tabak kuru fasulye

Şimdide eve kadar yürüyücem (30-35 dk kadar) Sanırım yarında dışarlarda olurum öğleden sonra baya spor yapmış olurum

Cümleten herkese iyi akşamlar, bol sporlu bir akşam olsun hepimiz için

Yemeğimi yedim doydum allaha şükür...

Sabah : yok
öğle: 1 kase pırasa limonlu
Ara: 1 çay bardağı şekersiz sütsüz nescafe
5-6 tane bonte bitter çikolata(kahve dünyasının önünden geçerken oluyor tabi)
Akşam:2 kabak dolma az yağlı
çeyrek haşlama patates
1 kaşık yoğurt

Kızlar ekmeği bi süre çıkarttım hayatımdan çokda rahatım acıkmıyorum zaten onun yerine çikolatamı yiyorum mutluyum

Son düzenleme:
ahhh ahh sız benı kıskanclıktan catlatacaksınız...Ben ıst olsaydım coktan organızasyonu yapardımda malesef olmuyor ama yazın bu tarafa tatıle gelen olursa hbr etsın mutlaka bana

Selam arkadaşlar, dün paylaşımda bulunamadım tüm gün dışarıdaydım, ancak eve gelebildim şimdi...

Dün gece Nevruz için bir yere gittik, özel program vardı. İçeride zehirli gaz bombası attılar, kendimi nasıl dışarı attığımı bilemiyorum. Öksürük, beyin uyuşması, baş dönmesi, panik... Tam 1 saat nefes almakta zorlandım, bütün gece sakinleşemedim. Hala gözlerim feci derecede yanıyor... O sırada arkadaşımında çantası çalındı, içinde benim çok pahalı bir rujum ve fotoğraf makinem de vardı

Anlatılmaz, yaşanır sadece. Çok kötüydü. Bir daha tövbeler olsun !!! Asla gitmem bundan sonra böyle günlerde....

Onun haricinde dünkü menüm şöyleydi:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 dukan poğaçası

ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

4-5 saat sonra 1 tane daha büyük boy yağsız sütlü cappucino

AKŞAM: Dana etiyle yağsız domatesli haşlama

Dışarı çıkıp eve geldikten sonra

GECE: 1 tane dukan keki

En az 2 litre su içmişimdir.

BUGÜN:

SABAH: 3-4 çatal lor peyniri + 2 bardak çay

ÖĞLE: 1 orta boy cappucino

ARA: 1 tane dukan poğaçası

AKŞAM: Muhtemelen tavuk yiyeceğim

Eve geldiğimde kilom 69.3 çıktı ilginç, 2 gündür 69 lardayım yine. ne güzel 68.9 a inmiştim Neyse artık, heralde 1 haftaya kadar 68e inerim. İnşallah

selam bebekler,
bugünkü menüm

sabah
1 neskafe

daha sonra kaşarlı tosta dönüşen yumurta kokan puaça

daha sonra kuşbaşılı yumurta ve 1 dilim ekmek

akşama da nohut- pilav var daha acıkmadım

bende istiyorummm diyet yapmakkkk kızlarr nereden baslıyacagınımı bilemedim

Cnm önce bi diyet grubuna katılmak istediğini bildir boş yer varsa gelirsin güzel bi liste yapıp sporla başlarsın... Böyle buraya başlamak için yazma grup kuralları var...

OH maşallah poğaçalar kuşbaşılı yumurtalar cnm kızma ama bu biraz diyeti aşmış serbest günün falanmı? tamam az sayılır yiceklerin ama yinede diyetle pek ilişkilendiremedim :44:

aaa bi gün bizde yapalım tüm ist olsun Kıskandık harbiden heeeee
ben hazırım bu cumartesi müsaitim hatta:) ayy büşracım resmini koymuşsun canım yaa ne tatlısın, tekrar tekrar memnun oldym tanıştığıma canım

canım bizim grupta mursh var, ona bi sor bakalım yer varmıymış varsa alır seni, bizde bir arkadaşla birlikte 1 haftadan beri sırada bekliyoruz, daha giremedik ama forumda aktifiz , istersen bu şekilde bekle, yani rejime başlada grupta yer açılınca seni listeye yazarlar.

Teşekkür ederim beğendiğine sevindim şişman halimdi o Ayarlayalım bi gün bende haftasonları müsaitim avrupa yakasında oturuyorum bende çok memnun oldm sizi tanıdığıma...

Ben gidince yer açılcak baya fazlaydım azaldım gidiyimde kurtulun benden huuuh

aaaa olurmu hiç öyle şey canım yaa, benim için önemli değil illaki listede adımın yazılması, burdaki ortam çok güzel, bu şkilde de dışlanmıyoruz nasl olsa onun için ben yerimden memnunum, hani o yazan arkadaş illaki resmi olarak girmek isterse bekleyecek onu demek istedim

48e kadar buralardayım atamazsınız atsanızda geri dönerim Anladım cnm şaka yapıyorum. Bende seviyorum bizim topiği herkesin olduğu saatlerde güzel geliyor muhabbet etmek

Günaydın sevgili arkadaşlarım, bu haftanında ortasına gelmiş bulunmaktayız.
dün akşam 30 dakika koşu bandında sporumu yaptım terledim, arkasından da patates salatası ve 2 tane küçük köfte yedim.
çok şükür düşmüş kilom 500 gr kadar, inşallah kalıcı bir düşüş olur, artık daha sıkı tutuyorum işi çünkü. Çok şükür başlayalı 1 hafta oldu iştahım azalmaya başladı, midem küçülüyor heralde toparlanıyor
63,5 kg oldum.
sabahta ipincecik bir lavaşın içine peynir domates koyup yedim, yarım bardak ta süt içtim.
herkese az kalorili bol su içilen bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…