- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.441
ne çok kaynatmışsınız üstten okudum hepsini okuyamadım .nagiş fulyayla foto çektiysen eklede görelim.benim misafirler demin gittiler ben dinlenmek için burdayım .çocuk sesini kafam kaldırmıyor artık yengemin bir kızı var 5 yaşında susmak nedir bilmiyor ,biraz daha kalsaydı kesin koli bandına başvurcaktım agzını bantlamak için
Ah nagis ah kahveleri odemissin esim ismarlayacakti, cok tesekkur ederiz seni gormek cok guzeldi :) daha simdi eve girdik 4 saat yurumusuz
günaydınnnn herkese canlarım nasılsınız bakalım ben güne peynirli yumurta ile başladım,bugün pek gelemeyebilirim dışarda görevde olucam çok yazmayın bak sonra okuyamıyorum
bende haberler güzel Allah'ıma şükürler olsun ki gram gram gidiyo kilolar çok mutluyum 1 gr bile eksi görmek beni motive ediyo
maşallah nagiş inşallah istediğin kiloya kavuşuncaya kadar böyle emiin adımlarla düşer kilon hiç durmadan
Günaydın kızlar, mutlu, sağlıklı, huzurlu, yoğun olmayan bir gün olsun hepimiz için
Dün 35 dk yürüyüş yaptım, kondisyon bisikletinde çalışacaktım fakat çok yorgundum, gözlerim kapanıyordu yine erkenden uyudum, sadece yürüyüş yapabildim.
Akşam,
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak nohut yemeği
Bu sabah,
1 kase yoğurt çorbası ( bu arada ben çorbaları anneme fazladan yaptırıyorum ekmek yememek için sabahları çorba içiyorum, hem çok kalorili değil hem de tok tutuyor, sabah kalvaltıda çorba içeceğim hiç aklıma gelmezdi)
15 dk yürüyüş
Yaseciğim maşallah canım iyi gidiyorsun, böyle böyle vericez inşallah, ya çok tuhaf ama ben inceldiğimi hissediyorum1-2 kiloda insan hisseder mi bilmiyorum ama sanki zayıfladığımı hissediyorumm ve bu beni çok mutlu ediyor
canımmmm hoşgeldinn, nerelerdesin sen bak forumda ses seda yok :18: sabah çorba çok iyi fikir, bende öyle yapayım.
bide inceldiğimi bende hissediyorum ya, kendi kendime diyorumki yok artık sende, sana öyle geliyor, 1,5 kilo verdin diye hemende hayali şeyler düşünüyorsun diyorum kendi kendime, yada vucudumuzdaki ödemler filan mı gitti ne bilim, ama yani sanki hakkaten göbeğim ve belim inceldibu da bana gaz veriyor tabi.
bugün evden patates salatası getirdim, öğlen onu yiycem. aralarda da yeşil çay filan bakalım iyi gidiyoruz maşallah.
senin işler biraz azaldımı nasıl bugün?
Aynen canım ben de göbeğim ve belimin inceldiğini hissediyorumİnsan zayıfladığını görünce, çok iyi motive oluyor, daha çok dikkat ediyorsun yediklerine.
Canım işler dünkü gibi değil ama biraz var yoğunluk öğleden sonra da dışarıda işlerim var onları halledicem, bu hafta biraz yoğun geçecek benim için ama yoğun geçincede açlığımı pek hissetmiyorum o açıdan iyi
kızlar size hemen söyleyeyim ozmn vücudun kilo vermedeki evrelerini...
ilk olarak mideniz içine girmeye başlar... Sonra yüzünüzde incelmeler hissediceksiniz. Daha sonra göbek ve bel çevrenizde... Belirli kiloya geldiyseniz yani durduysa kilo vermeniz tekrar midenizden gidicek... Daha sonra gitmiyor diye spora yüklenceksiniz basenler ve baldırdan gidicek... Ben artık çözdüm vücudumuBunları bana ablam demişti hadi ya sallama ilk en fazla nerde varsa ordan gider demiştim ama onun dediği çıktı
kızlar size hemen söyleyeyim ozmn vücudun kilo vermedeki evrelerini...
ilk olarak mideniz içine girmeye başlar... Sonra yüzünüzde incelmeler hissediceksiniz. Daha sonra göbek ve bel çevrenizde... Belirli kiloya geldiyseniz yani durduysa kilo vermeniz tekrar midenizden gidicek... Daha sonra gitmiyor diye spora yüklenceksiniz basenler ve baldırdan gidicek... Ben artık çözdüm vücudumuBunları bana ablam demişti hadi ya sallama ilk en fazla nerde varsa ordan gider demiştim ama onun dediği çıktı
slm 9. takımın çıtır hatunları nasılsınız bakalım??? ben ii sayılırım birazdan sınava gircem 2 saatlik uyku ile duruyorum geberik gibiyim :18: bugün kolpa grubunun şarkılarına taktım özellikle beni aşka inandır şarkısına bayılıyorum valla ,tavsiye ederim
canım sanada ALlah zihin açıklığı versin, ben okul yıllarımda her sınavdan önce mutlaka bi çikolatalı gofret yerdim , her dönemde de takdir teşekkkür alıyordum yani onun etkisimi bilemiyorum
canımcımm hoşgeldinn, oh afiyet olsun, dediğin gibi zayıflayalımda artık alttan üstten biyerlerden vericez :)Canlarım ciğerlerimmmTünaydınlarr...
İşlerden anca fırsat bulabıldımde gelebıldım.Gulsekercım sana sınavında basarılar Siyamumsanada kursta bol asklı bı gun olsunNora ve grafıker zayıflayalımda nasıl ıncelıceksek ıncelelım ben razıyım
Dünkü Menüm ;
Sabah;
1 kase k fleks
kakolu süt
Öğle;
1 porsıyon borulce yemegı
2 dılım ekmek
yarım domates yarım salatalık
2 kucuk acı bıber
Aksam;
Yok...
Su;
1 ltre
bıtkı cayı 3 kupa
Bu sabahta cavdar ekmegınden paynırlı tost yaptım yedım sımdı tekrardan ıslere guclere donuyorum
kızlarım hepinize merhabaaa :2:
dün öğlenden sonra koşa koşa gittim hastaneye. kızımız çok datlu ablalarıııı. ismi Lara konuldu. yengem ameliyattayken abim çok ağladı. çok korktu bebeğe ve annesine bir şey olur diye. ilk bebekleri düşmüştü çünkü. ama Allah a şükürler olsun ikiside çok sağlıklı ve mutlulardı =)
çok tatlı ağlıyordu ahaha resmen çığlık atar gibi. bende istiyorum bir baby bendeakşam 8 e kadar hastanedeydim. doğal olarak bu günde mağazada işler birikti. eskisi kadar sık giremiyorum artık yaz sezonu geliyor mağaza da yoğunluk var acaip. sabah 7 ye doğru uyanıyorm zaten akşam erkenden uykum geliyor. ve bu tempoda acaip acıkıyorum.. her neyse çok vaktim yok. geçmişi biraz okuyabildim edda uğramış denk gelemedik. kızlar 83 kilodan aşağı inememekteyim. kafayı yicem birileri bana destek olabilir mi lütfen..
Ah nagis ah kahveleri odemissin esim ismarlayacakti, cok tesekkur ederiz seni gormek cok guzeldi :) daha simdi eve girdik 4 saat yurumusuz
Çok kıskandıkk cokkk....
günaydınnnn herkese canlarım nasılsınız bakalım ben güne peynirli yumurta ile başladım,bugün pek gelemeyebilirim dışarda görevde olucam çok yazmayın bak sonra okuyamıyorum
bende haberler güzel Allah'ıma şükürler olsun ki gram gram gidiyo kilolar çok mutluyum 1 gr bile eksi görmek beni motive ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?