- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.461
Günaydın kıslarrrrrr
çok kıskandıkkk ciddennn
geçmişi okudum
bende kıymalı yumurta ile başladım güne ama 2 dilimde ekmek yedim
bu arada nagiş sen nerde çaloşıyodun
eddoş hoşgeldin cnm nasılsın birgün senlede içeriz bir kahve inş
belediyede çalışıyorum cnm epey bir sürdü sözlü sınav spor sınavı heyetten sağlık raporu falan iyikide sürdü en azından işe başladığımda bebişim 7 aylıktıhadi bakalım işe başla asaleti al sıra bebişte
inşş istanbuldaydın dimi sen
haziranda kuzenimin düğünü var ama işe başlayınca iznim olmıcak ama
rapor alarak 1 hafta gelmeyi planlıyorum inşşşş
ist isen inşş içeriz bir kahve :)
:)) benimde bakalım nisanı geçer sanıyorum başlamam
ama seviniyorumm evde vakit geçiriyorum seviniyorum
sadece evde kahvaltılarımda kalorileri basıyorumo kötüü
yok cnm ben bursadayımvalla inş hayal ettiğin gibi olur benim memurluğum pek klasik memurlar gibi çıkmadı çok disiplinli izin almak bile zor olan bir yerdeyim yada artık komple devlet memuru zihniyeti değişti inan hiçbişey eski memurluk gibi değil artık vatandaş memnuniyeti ön planda
Günaydınlar efeniiimm
Aslında uyanalı 1 saat kadar oldu ama ben yeni yazabiliyorum çünkü kondisyon bisikletim gelmiş onun kurulumuyla uğraşıyordum
O sırada kahvaltımı da yapmış oldum 1 tane dukan kekiyle
Bu arada bu sabah tartıldım veee 68.7 kg geldim5 senedir görmediğim bir kilo Bir an önce 68e inmeliyimki 3 kg.cık kalsın ilk hedefime .D
kızlarım hepinize merhabaaa :2:
dün öğlenden sonra koşa koşa gittim hastaneye. kızımız çok datlu ablalarıııı. ismi Lara konuldu. yengem ameliyattayken abim çok ağladı. çok korktu bebeğe ve annesine bir şey olur diye. ilk bebekleri düşmüştü çünkü. ama Allah a şükürler olsun ikiside çok sağlıklı ve mutlulardı =)
çok tatlı ağlıyordu ahaha resmen çığlık atar gibi. bende istiyorum bir baby bendeakşam 8 e kadar hastanedeydim. doğal olarak bu günde mağazada işler birikti. eskisi kadar sık giremiyorum artık yaz sezonu geliyor mağaza da yoğunluk var acaip. sabah 7 ye doğru uyanıyorm zaten akşam erkenden uykum geliyor. ve bu tempoda acaip acıkıyorum.. her neyse çok vaktim yok. geçmişi biraz okuyabildim edda uğramış denk gelemedik. kızlar 83 kilodan aşağı inememekteyim. kafayı yicem birileri bana destek olabilir mi lütfen..
fadime abla hoşgeldin, sorma bugün sessiz buralar, valla yine iyi ayakta durmuşsun 1 tane içilmesi gereken ilacı 3 tane içerek , sallamasyon işler yapıyorlar ya!
Ben bugün öğlen 1 porsiyon kadar patates salatası getirmiştim evden, onun yarısını öğlen yedim, yarısınıda ara ara karnım acıktıkça yiyorum. Acaba bunun bir zararı olurmu zayıflama açısından, yani hepsini tek seferde yiycektim yemedim, arada bir yiyorum kendimi avutmuş oluyorum hemde. Ne dersin?
iyi yapmışsın az az yediginde çok zaralı olmazmış .bende açım neskafe içtim kesmedi .1 tane daha içicem akşam yemegine kadar
bende sabahtan beri yeşil çay içmedim tuvaletim gelmesin sık sık diye, artık saat akşama yaklaştı 1 tane içeyim bari senle karşılıklı:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?