Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmişi okudum
bende kıymalı yumurta ile başladım güne ama 2 dilimde ekmek yedim

bu arada nagiş sen nerde çaloşıyodun

belediyede çalışıyorum cnm epey bir sürdü sözlü sınav spor sınavı heyetten sağlık raporu falan iyikide sürdü en azından işe başladığımda bebişim 7 aylıktı hadi bakalım işe başla asaleti al sıra bebişte

eddoş hoşgeldin cnm nasılsın birgün senlede içeriz bir kahve inş

inşş istanbuldaydın dimi sen
haziranda kuzenimin düğünü var ama işe başlayınca iznim olmıcak ama
rapor alarak 1 hafta gelmeyi planlıyorum inşşşş
ist isen inşş içeriz bir kahve :)

:)) benimde bakalım nisanı geçer sanıyorum başlamam
ama seviniyorumm evde vakit geçiriyorum seviniyorum
sadece evde kahvaltılarımda kalorileri basıyorum o kötüü

yok cnm ben bursadayım valla inş hayal ettiğin gibi olur benim memurluğum pek klasik memurlar gibi çıkmadı çok disiplinli izin almak bile zor olan bir yerdeyim yada artık komple devlet memuru zihniyeti değişti inan hiçbişey eski memurluk gibi değil artık vatandaş memnuniyeti ön planda

mutlaka öyle eskidendi o tabiki bi kamu kurumunda bazı birimler kolay oluyo oda bize vurmaz :)
ama benimde işim zor olacak bişdigim kadarıyla ama yükselme şansının olması beni mutlu eden çünkü yükselmek için elimden geleni yaparım .. bakalım hayırlısı

Günaydınlar efeniiimm

Aslında uyanalı 1 saat kadar oldu ama ben yeni yazabiliyorum çünkü kondisyon bisikletim gelmiş onun kurulumuyla uğraşıyordum

O sırada kahvaltımı da yapmış oldum 1 tane dukan kekiyle

Bu arada bu sabah tartıldım veee 68.7 kg geldim 5 senedir görmediğim bir kilo Bir an önce 68e inmeliyimki 3 kg.cık kalsın ilk hedefime .D

Kızlar ben çıkıyorum, yarın öğleden sonra girerim maalesef
Öğle yemeğimi yazayım,

2 kupa 2'si bir arada
Bir kase çorba
1 tabak sulu köfteli yemek

Şimdi ssk'ya gitmem gerekiyor yarın sabahta lazere ve tic.odasına gidicem, öğleden sonra menülerimi yazarım artık

Görüşmek üzere

Kızlar ben çıkıyorum, yarın öğleden sonra girerim maalesef
Öğle yemeğimi yazayım,

2 kupa 2'si bir arada
Bir kase çorba
1 tabak sulu köfteli yemek

Şimdi ssk'ya gitmem gerekiyor yarın sabahta lazere ve tic.odasına gidicem, öğleden sonra menülerimi yazarım artık

Görüşmek üzere

maşallah maşallah hadi bakalım dukanların kraliçesi tam gaz devam
oyy oy oy senin uyandığın saatte biz günü yarılamış oluyoruz şekerim

kızlar ben daha yeni geldim dr dan .eczanedeki kadın geçen sefer ilaçları yanlış yazmış günde 1 tane kullanılması gereken ilacı 3 tane yazmış ALLAHTAN GİTTİM
ŞİMDİ NESKAFEMİ ALDIM GELDİM AMA KİMSE YOK

GÖZÜN AYDIN HALA OLMUŞSUN Allah analı babalı halalı büyütsün

Fadime abla hoşgeldin, sorma bugün sessiz buralar, valla yine iyi ayakta durmuşsun 1 tane içilmesi gereken ilacı 3 tane içerek , sallamasyon işler yapıyorlar ya!
ben bugün öğlen 1 porsiyon kadar patates salatası getirmiştim evden, onun yarısını öğlen yedim, yarısınıda ara ara karnım acıktıkça yiyorum. acaba bunun bir zararı olurmu zayıflama açısından, yani hepsini tek seferde yiycektim yemedim, arada bir yiyorum kendimi avutmuş oluyorum hemde. ne dersin?

iyi yapmışsın az az yediginde çok zaralı olmazmış .bende açım neskafe içtim kesmedi .1 tane daha içicem akşam yemegine kadar

iyi yapmışsın az az yediginde çok zaralı olmazmış .bende açım neskafe içtim kesmedi .1 tane daha içicem akşam yemegine kadar

bende sabahtan beri yeşil çay içmedim tuvaletim gelmesin sık sık diye, artık saat akşama yaklaştı 1 tane içeyim bari senle karşılıklı :126:

selam topiğim..umutsuz ev kadını arkadaşınız geldi..hemide hem yorgun hem bitkin..poffffff.pazar günü farenjit teşhisi koyulan bebeğime bugün bi zahmet idrar tahlili yapıldı ve idrar yollarında problem olduğu kanaatine varıldı nihayetateşli geçen 4 gün ve gecede yanımıza kar kaldı..işte türkiyedeki sağlık sistemi bu canlarım..maalesef bu...

Hopiş börek baklavama heç bakmadınmı kızı hasta ettin ahhh hopiş ah seni napmalı misafire bakim derken kıvırcımızı hasta ettin kıyamam

Kursa artık gitmek istemiyorum allah o hocaya akıl fikir banada sabır ihsan eylesin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…