- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.481
Kursa artık gitmek istemiyorum allah o hocaya akıl fikir banada sabır ihsan eylesin!!!
baklava börek nerdeeeeeeeeeeHopiş börek baklavama heç bakmadınmı kızı hasta ettin ahhh hopiş ah seni napmalı misafire bakim derken kıvırcımızı hasta ettin kıyamam
n'oldukine bacımm:26::26:Kursa artık gitmek istemiyorum allah o hocaya akıl fikir banada sabır ihsan eylesin!!!
hayrola ne oldu???
baklava börek nerdeeeeeeeeee
n'oldukine bacımm:26::26:
hmm ilginç bir durum..eğitim hayatı boyunca böyle küflü paslı hocalarla karşılaşma olasılığı çok ama demek kurslarda bile var..kolay gelsin sana o zaman bacım..Allah yardımcın olsunYa kadın delirmiş olmalı açık ama hiç bakmadığım kenarda duran faceme 10 defa uyardı faceye bakma diye baksam içim yanmıycak... Hadi tmm diyelim disiplin falan... Ama yaptıklarıma bari laf etme etceksende düzgün söyle olmamış! bu ne ya ne olmamış? neresi hatalı bi söyle uyuz ya! Kendi çoluk çocuk zekası ile tasarım yaptığını zannederken ben normal bişeyler yapıyorum diye olmamış diyo! K.bakmada yaşım 21! geçeli çok oldu o dönemi ben niye gidip aptal aptal pembeli incikli cincikli tasarım yapma zorunluluğu içersine gireyim ki!Uff çok kızdım moralim bozuldu... Değiştir falan dedi kapattım programı açtım facemi ohhh cnma değsin! Dinsizin hakkından imansız gelirmiş!
Ya kadın delirmiş olmalı açık ama hiç bakmadığım kenarda duran faceme 10 defa uyardı faceye bakma diye baksam içim yanmıycak... Hadi tmm diyelim disiplin falan... Ama yaptıklarıma bari laf etme etceksende düzgün söyle olmamış! bu ne ya ne olmamış? neresi hatalı bi söyle uyuz ya! Kendi çoluk çocuk zekası ile tasarım yaptığını zannederken ben normal bişeyler yapıyorum diye olmamış diyo! K.bakmada yaşım 21! geçeli çok oldu o dönemi ben niye gidip aptal aptal pembeli incikli cincikli tasarım yapma zorunluluğu içersine gireyim ki!Uff çok kızdım moralim bozuldu... Değiştir falan dedi kapattım programı açtım facemi ohhh cnma değsin! Dinsizin hakkından imansız gelirmiş!
hocaya bak, zevkler ve renkler tartışılmaz deseydin, herkes onun zekasına hitap eden uyduruk tasarımlar yapmak mı zorundaymış. tasarım bikere adı üstünde senin tasarladığın hayal ettiğin bişey, herkesinkine benzemezki yani bende şimdi grafik tasarımcı olarak yarama değdin, kimisine 6-7 tane tasarım yaparsın, ayy bunlar hiç güzel olmamış der gözünün ucuyla bakıp, bazı tipler böyle yani bu mesleğinde zor yanı bu, günlerce saatlerce uğraşırsın bazen ama aynı kafa yapısında olmayan biri ile çalışıyorsan işin zordur. hayırlısıyla sabret şu kursu bitirde, sonra tasarımlarında kafana göre rahat rahat takılırsın canımcım. sıkma kendini sakın relax olmaya çalış.
bu arada fadime ablam da çikolata albümümdeki resimleri inceleyip biraz fena olmuşama napalım ablacım resimlerle avunuyoruz artık.
yalnız arkadaşlar şuanda havuçlu tarçınlı cevizli bir kek yaptım, şuan itibari ile fırından çktı, şeytana uymama ramak kaldı, 1 dilim kesin yiycemde, inşallah dilime çıkmaz heleki bu saatten sonra
OH maşallah poğaçalar kuşbaşılı yumurtalar cnm kızma ama bu biraz diyeti aşmış serbest günün falanmı? tamam az sayılır yiceklerin ama yinede diyetle pek ilişkilendiremedim :44:
karatay diyetinde bunlar serbest canım
inş cnm ya ama biliyorum ki bir yerde durup inat edecekkadınlara özel portakal spor merkezi var işime 10 dk yürüyerek acaba oraya mı yazılsam haftasonu saatler ileri alınıyo toplamda 1 saat kaybım olur en geç :18:15 te evde olurum aynı b-fit gibi programı vs herşeyi aynı duyan bilen fikri olan var mı
yok cnm ben bursadayımvalla inş hayal ettiğin gibi olur benim memurluğum pek klasik memurlar gibi çıkmadı çok disiplinli izin almak bile zor olan bir yerdeyim yada artık komple devlet memuru zihniyeti değişti inan hiçbişey eski memurluk gibi değil artık vatandaş memnuniyeti ön planda
Günaydınlar efeniiimm
Aslında uyanalı 1 saat kadar oldu ama ben yeni yazabiliyorum çünkü kondisyon bisikletim gelmiş onun kurulumuyla uğraşıyordum
O sırada kahvaltımı da yapmış oldum 1 tane dukan kekiyle
Bu arada bu sabah tartıldım veee 68.7 kg geldim5 senedir görmediğim bir kilo Bir an önce 68e inmeliyimki 3 kg.cık kalsın ilk hedefime .D
SABAH: 1 tane dukan keki
ÖĞLE: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino
AKŞAM: 1 dukan poğaçası + 1 dukan keki + 1 tabak baharatlı salçalı dana eti (yağsız)
Birazdan 30 dakika kadar bisiklet çalışıcam
Cnmm bıfıt uzaktı sana bu yakınsa gıt.Gercı benım zamanım olmadıgı ıvın yazılmadım kendım evde yapıcam...
Yaaa ben olamammı devlet memuru acaba Nagıs edda bana akıl versenıza meslek lısesı mezunuyum unv mezunu olmak sartmı acaba bı ozet gecsenıze bana
Masallah cnmm benım masallah
Cnmmm cok az yıyorsun dıkkatlı ol tansıyonun dusmesın...
günaydınnnn cnm ünv mezuniyeti şart değilki mesela ben işe girerken aynı iş koluna 45 lise ve dengi 5 ünv mezunu alındı memurlar.netten takip et alımları özelliklerinin tuttuğu herşeye başvur kısmet olacağı varsa oluyo
ayy dün bebek görmeye gittim maşallah kız doğum yapalı 3 ay olmuş nerdeyse benden zayıf duruyobu hafta 300 gr kadar kaybetmişim sanırım spor yapmadığım için sporla desteklemem şart oldu dün eşimle konuştum pazartesi saatlerde ileri alınıyo en geç 18:30 da evde olurum dedim bakıcaz artık
bide bebek görmeye kv ve görümceyle gittim ya bunlarla biryere gitmek resmen işkence insanların içinde diyoki oğlum için daha bu b..lu 2.ye var daha sana ne be keyif senin mi ,ardındanda havalar ısınınca köye götürcem bir hafta orda öğretirim diyo bende kusura bakma ben akşamı zor ediyorum hiçbir yere gönderemem çişini falanda dert etme ben öğretirim dedim
Günaydın mursh
dünkü menün güzelmiş bravo seni tebrik ediyorum iyi gidiyorsunben akşamki 3 dilim kekin dışında gayet yoldan çıkmamış vaziyette gidiyordum, akşam 22:00 sularında fırınımdan gelen sıcak kek kokularına dayanamayıp fırından çıkar çıkmaz 3 dilim lüplettim bugün onun acısını çıkartacağım ama kızmayın yani.
Dün gerçekten forum terkedilmiş gibi kimsecikler yoktu, tek tük arkadaşlar girdi 1 kere yazıp çıktılar sıkıcıydı burası, inşallah bugün canlanır
günaydınnnn cnm ünv mezuniyeti şart değilki mesela ben işe girerken aynı iş koluna 45 lise ve dengi 5 ünv mezunu alındı memurlar.netten takip et alımları özelliklerinin tuttuğu herşeye başvur kısmet olacağı varsa oluyo
ayy dün bebek görmeye gittim maşallah kız doğum yapalı 3 ay olmuş nerdeyse benden zayıf duruyobu hafta 300 gr kadar kaybetmişim sanırım spor yapmadığım için sporla desteklemem şart oldu dün eşimle konuştum pazartesi saatlerde ileri alınıyo en geç 18:30 da evde olurum dedim bakıcaz artık
bide bebek görmeye kv ve görümceyle gittim ya bunlarla biryere gitmek resmen işkence insanların içinde diyoki oğlum için daha bu b..lu 2.ye var daha sana ne be keyif senin mi ,ardındanda havalar ısınınca köye götürcem bir hafta orda öğretirim diyo bende kusura bakma ben akşamı zor ediyorum hiçbir yere gönderemem çişini falanda dert etme ben öğretirim dedim
günaydınlar herkese nasılsınız???
Dünkü menüm
sabah lavaşa sarılmış tavuk (bol kimyonlu) ,2 adet baklava
ara 3 kaşık yoğurt
öğle 1 paket eti form kepekli kraker ve 2kk peynir
ara cafe crown light
akşam tavuk,yoğurt ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?