Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayrola ne oldu???

baklava börek nerdeeeeeeeeee
n'oldukine bacımm:26::26:

Ya kadın delirmiş olmalı açık ama hiç bakmadığım kenarda duran faceme 10 defa uyardı faceye bakma diye baksam içim yanmıycak... Hadi tmm diyelim disiplin falan... Ama yaptıklarıma bari laf etme etceksende düzgün söyle olmamış! bu ne ya ne olmamış? neresi hatalı bi söyle uyuz ya! Kendi çoluk çocuk zekası ile tasarım yaptığını zannederken ben normal bişeyler yapıyorum diye olmamış diyo! K.bakmada yaşım 21! geçeli çok oldu o dönemi ben niye gidip aptal aptal pembeli incikli cincikli tasarım yapma zorunluluğu içersine gireyim ki! Uff çok kızdım moralim bozuldu... Değiştir falan dedi kapattım programı açtım facemi ohhh cnma değsin! Dinsizin hakkından imansız gelirmiş!

hmm ilginç bir durum..eğitim hayatı boyunca böyle küflü paslı hocalarla karşılaşma olasılığı çok ama demek kurslarda bile var..kolay gelsin sana o zaman bacım..Allah yardımcın olsun

SABAH: 1 tane dukan keki

ÖĞLE: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

AKŞAM: 1 dukan poğaçası + 1 dukan keki + 1 tabak baharatlı salçalı dana eti (yağsız)

Birazdan 30 dakika kadar bisiklet çalışıcam

hocaya bak, zevkler ve renkler tartışılmaz deseydin, herkes onun zekasına hitap eden uyduruk tasarımlar yapmak mı zorundaymış. tasarım bikere adı üstünde senin tasarladığın hayal ettiğin bişey, herkesinkine benzemezki yani bende şimdi grafik tasarımcı olarak yarama değdin, kimisine 6-7 tane tasarım yaparsın, ayy bunlar hiç güzel olmamış der gözünün ucuyla bakıp, bazı tipler böyle yani bu mesleğinde zor yanı bu, günlerce saatlerce uğraşırsın bazen ama aynı kafa yapısında olmayan biri ile çalışıyorsan işin zordur. hayırlısıyla sabret şu kursu bitirde, sonra tasarımlarında kafana göre rahat rahat takılırsın canımcım. sıkma kendini sakın relax olmaya çalış.

bu arada fadime ablam da çikolata albümümdeki resimleri inceleyip biraz fena olmuş ama napalım ablacım resimlerle avunuyoruz artık.

yalnız arkadaşlar şuanda havuçlu tarçınlı cevizli bir kek yaptım, şuan itibari ile fırından çktı, şeytana uymama ramak kaldı, 1 dilim kesin yiycemde, inşallah dilime çıkmaz heleki bu saatten sonra

canım çekti desem yalan olur Dukan usulü kek yine yaptım dün, afiyetle yedim bugün gün içerisinde 2 adet OFF çok güzeldi gojiberryli tarçınlı kek :)

Yarın kilom fazla çıkar diye korkuyorum nedense

Bu arada bugün bisikletim geldi, kurulumunu yaptım ama pil almayı unutmuşum o yüzden pedal zorluk kademesi ayarlamadan direkt çevirdim 30 dakika boyunca. Umarım işe yaramıştır :)

Cnmm bıfıt uzaktı sana bu yakınsa gıt.Gercı benım zamanım olmadıgı ıvın yazılmadım kendım evde yapıcam...

Yaaa ben olamammı devlet memuru acaba Nagıs edda bana akıl versenıza meslek lısesı mezunuyum unv mezunu olmak sartmı acaba bı ozet gecsenıze bana

Masallah cnmm benım masallah

Cnmmm cok az yıyorsun dıkkatlı ol tansıyonun dusmesın...

Günaydın Canlrım 9. takımın cıtır hatunları...

Herkese mutlu neşeli az kcl bır Perşembe olsun ... Dun Youndum bıraz ugrayamadım kızlar cokta kımsenın sesı solugu cıkmamıs herkeste benım gıbı younmus dememkkı

Kızlar Dünkü Menüm;

Sabah;

Çavdar ekmegınden tost
4 zeytın

Öğle;

2 lahmacun
bol salata
1 ayran

Akşam;

Kepeklı bazlama ıle kahvaltı

Günaydın mursh
dünkü menün güzelmiş bravo seni tebrik ediyorum iyi gidiyorsun ben akşamki 3 dilim kekin dışında gayet yoldan çıkmamış vaziyette gidiyordum, akşam 22:00 sularında fırınımdan gelen sıcak kek kokularına dayanamayıp fırından çıkar çıkmaz 3 dilim lüplettim bugün onun acısını çıkartacağım ama kızmayın yani.
Dün gerçekten forum terkedilmiş gibi kimsecikler yoktu, tek tük arkadaşlar girdi 1 kere yazıp çıktılar sıkıcıydı burası, inşallah bugün canlanır

günaydınnnn cnm ünv mezuniyeti şart değilki mesela ben işe girerken aynı iş koluna 45 lise ve dengi 5 ünv mezunu alındı memurlar.netten takip et alımları özelliklerinin tuttuğu herşeye başvur kısmet olacağı varsa oluyo
ayy dün bebek görmeye gittim maşallah kız doğum yapalı 3 ay olmuş nerdeyse benden zayıf duruyo bu hafta 300 gr kadar kaybetmişim sanırım spor yapmadığım için sporla desteklemem şart oldu dün eşimle konuştum pazartesi saatlerde ileri alınıyo en geç 18:30 da evde olurum dedim bakıcaz artık
bide bebek görmeye kv ve görümceyle gittim ya bunlarla biryere gitmek resmen işkence insanların içinde diyoki oğlum için daha bu b..lu 2.ye var daha sana ne be keyif senin mi ,ardındanda havalar ısınınca köye götürcem bir hafta orda öğretirim diyo bende kusura bakma ben akşamı zor ediyorum hiçbir yere gönderemem çişini falanda dert etme ben öğretirim dedim

AAA OLURMU NAGİŞÇİM, KAYNANALARIN GÖZÜNDE sen şimdi çocuğuna hala bez bağladığın için , onun oğlunu zarara sokmuş oluyorsun, o o yönden bakıyor, sanki sadece oğlu çalışıyormuş gibi düşünüyorlar, "yani sen ne karışıyorsun mübarek kadın, ben çalışıyorum ben paramı b..lu bezlere veriyorum" diyemiyorsun tabi içinden ortadan ikiye çatlıyorsun, anlıyorum seni

Ahh cnmm edda ve ben nobetcılıgı sana ve noraya teslım ettık gıbı duruyor cnmm kekler olmas ıyımıs ama bugun dengelersen zararı olmayacagını dusunuyorum...

Nagıscım bılgı ıcın saol bıde sanıyorum kı kpssye gırıp ıyı bı puan almak gerekıyor ben bu konuyu bı arastırayım ozel sektorde nereye kadar demeı ama ? yaa kayınvalıdeler malesef bole cnm helekı azcık gerı kfalılık varsa annem bıle cogu zmana yengeme takıyor bazen yaptı dıe kızıyor bazende aynı seyı yapmıyor dıe bende anlamadım nasıl memnun edılır bı kayınvalıde

günaydınlar herkese nasılsınız???

Dünkü menüm
sabah lavaşa sarılmış tavuk (bol kimyonlu) ,2 adet baklava
ara 3 kaşık yoğurt
öğle 1 paket eti form kepekli kraker ve 2kk peynir
ara cafe crown light
akşam tavuk,yoğurt ve salata

canım günaydın, o dünkü sabah kahvaltın da ne öyle valla muhteşem hayran oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…