- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.501
sorma cnm ya salı akşamı misafir vardı baklavalar ve tavuk oradan kalma akşam yiyemedim ama sabah zıkkımlandımAllahtan diğer şeyleri bitirmişlerdi
AAA OLURMU NAGİŞÇİM, KAYNANALARIN GÖZÜNDE sen şimdi çocuğuna hala bez bağladığın için , onun oğlunu zarara sokmuş oluyorsun, o o yönden bakıyor, sanki sadece oğlu çalışıyormuş gibi düşünüyorlar, "yani sen ne karışıyorsun mübarek kadın, ben çalışıyorum ben paramı b..lu bezlere veriyorum" diyemiyorsun tabiiçinden ortadan ikiye çatlıyorsun, anlıyorum seni
Ahh cnmm edda ve ben nobetcılıgı sana ve noraya teslım ettık gıbı duruyorcnmm kekler olmas ıyımıs ama bugun dengelersen zararı olmayacagını dusunuyorum...
Nagıscım bılgı ıcın saol bıde sanıyorum kı kpssye gırıp ıyı bı puan almak gerekıyorben bu konuyu bı arastırayım ozel sektorde nereye kadar demeı ama ? yaa kayınvalıdeler malesef bole cnm helekı azcık gerı kfalılık varsa annem bıle cogu zmana yengeme takıyor bazen yaptı dıe kızıyor bazende aynı seyı yapmıyor dıe bende anlamadım nasıl memnun edılır bı kayınvalıde
günaydın sabah eşimi çocukları okula gönderdikten sonra yataga uzandım bir kalktım saat 9.45 olmuş etrafı toparladım ,kahvaltımı yaptım ,şimdi yeşil çay molası
günaydın fadime abla,oooohhh sefan olsun iç valla, bende biraz önce kahvemi içtim, tüh bugün karşılıklı içemedik
bugünde misafirin varmı, yok de lütfen senin yerne ben yoruluyorum senin yaptığın yemeklerden.
yahu şu gelen misafirler ve gittiğimiz misafirlikler bizi mahfediyor zaten, bende dün akşam keki kendime yapmadım , misafir gelirse evde bulunsun diye yaptım, oturdum kendim yedim :) rejimdeyken asosyal olmamız lazım ki bozmayalım diyeti
Canım Allah analı babalı büyütsün, pek bir şirindir şimdi o, yeyim ben onu yaSen böyle anlatınca bebek sevesim geldi Allah annesine babasına bağışlasın inşallah.
Canım ben demin başarı hikayeleri bölümünde kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz topiğini okudum, zayıflayanlar eski ve yeni hallerini eklemişler, çok şaşırdım ya millet nasıl vermiş 20-30 kilo verenler var, resmen 6-7 yaş gençleşmeişler, topiği okurken baya gaza geldimtavsiye ederim canımmm, ölmek var dönmek yok hedef kiloma ulaşıcam inşallah
GÖZÜN AYDIN HALA OLMUŞSUN Allah analı babalı halalı büyütsün
selam topiğim..umutsuz ev kadını arkadaşınız geldi..hemide hem yorgun hem bitkin..poffffff.pazar günü farenjit teşhisi koyulan bebeğime bugün bi zahmet idrar tahlili yapıldı ve idrar yollarında problem olduğu kanaatine varıldı nihayet ateşli geçen 4 gün ve gecede yanımıza kar kaldı..işte türkiyedeki sağlık sistemi bu canlarım..maalesef bu...
Günaydın millet, yine ben sabahın erkenci kargası olarak ilk mesajı yazıyorum
günaydın kıslar
gidip kafaltı edim bari
günaydın murşum. valla iste rinan ister inanma bizim mağaza çok yoğun dün o kadar yorulmuşum ki 10 dan önce yatmayan ben erkenden uyudum. yeni ürün gelmişti depoya yerleştirdim falan epey yoruldum.Günaydın Canlrım 9. takımın cıtır hatunları...
Herkese mutlu neşeli az kcl bır Perşembe olsun ... Dun Youndum bıraz ugrayamadım kızlar cokta kımsenın sesı solugu cıkmamıs herkeste benım gıbı younmus dememkkı
Kızlar Dünkü Menüm;
Sabah;
Çavdar ekmegınden tost
4 zeytın
Öğle;
2 lahmacun
bol salata
1 ayran
Akşam;
Kepeklı bazlama ıle kahvaltı
günaydınlar herkese nasılsınız???
Dünkü menüm
sabah lavaşa sarılmış tavuk (bol kimyonlu) ,2 adet baklava
ara 3 kaşık yoğurt
öğle 1 paket eti form kepekli kraker ve 2kk peynir
ara cafe crown light
akşam tavuk,yoğurt ve salata
günaydın fadime abla,oooohhh sefan olsun iç valla, bende biraz önce kahvemi içtim, tüh bugün karşılıklı içemedik
bugünde misafirin varmı, yok de lütfen senin yerne ben yoruluyorum senin yaptığın yemeklerden.
bugün ikizlerimin arkadaşları gelicek ama ben ilgilenmicem ikizler ilgilenicek .bugün pazarımız var 5 den sonra çıkıcam .dün 1 saat yürüdüm ter içinde kaldım yürüme bandı daha çok yoruyor 1 saatte 250 kalori yaktım 6 hızında yürüdüm
katılıyorum hemde sonuna kadar, özledik güneşi sıcağı yaa, devlet insanların performansının artması için 2 gün tatil etse ne olacak yani, ufacık şeyde tatil yapıyorlardı buda tatil sebebi bencekızlar hava çok güzel ya bu hava da çalışılır mı ya :18::18::18:
ooo süpersin, ben her akşam 30 dk yapıyorum, 1 saat yapsam dilim dışarı düşer heralde, ben 3 dk kadar 6,6 da koşuyorum, ardından 3 dk 5 numarada yürüyüp dinleniyorum, ve bu şekilde yarım saat boyunca devam ediyorum.bugün ikizlerimin arkadaşları gelicek ama ben ilgilenmicem ikizler ilgilenicek .bugün pazarımız var 5 den sonra çıkıcam .dün 1 saat yürüdüm ter içinde kaldım yürüme bandı daha çok yoruyor 1 saatte 250 kalori yaktım 6 hızında yürüdüm
kzı fadime abla sen benden çok kilo verdin ve azimlisin. seviniyorum valla senin adına. 1 saat yürüyüş acaip etkili olucak o 1 saat yürüyüşlerle babamın arkadaşı 15 kg vermiş 2 ayda.
kzı fadime abla sen benden çok kilo verdin ve azimlisin. seviniyorum valla senin adına. 1 saat yürüyüş acaip etkili olucak o 1 saat yürüyüşlerle babamın arkadaşı 15 kg vermiş 2 ayda.
katılıyorum hemde sonuna kadar, özledik güneşi sıcağı yaa, devlet insanların performansının artması için 2 gün tatil etse ne olacak yani, ufacık şeyde tatil yapıyorlardı buda tatil sebebi bence
ooo süpersin, ben her akşam 30 dk yapıyorum, 1 saat yapsam dilim dışarı düşer heralde, ben 3 dk kadar 6,6 da koşuyorum, ardından 3 dk 5 numarada yürüyüp dinleniyorum, ve bu şekilde yarım saat boyunca devam ediyorum.
anaaammm 2 ayda 15 kilomu süper naşallahben günde yarım saat yaptığıma göre 2 ayda 7,5 kilo veriririm o tahmine göre süper olur yaa, ah keşkem ah keşkem
katılıyorum hemde sonuna kadar, özledik güneşi sıcağı yaa, devlet insanların performansının artması için 2 gün tatil etse ne olacak yani, ufacık şeyde tatil yapıyorlardı buda tatil sebebi bence
ooo süpersin, ben her akşam 30 dk yapıyorum, 1 saat yapsam dilim dışarı düşer heralde, ben 3 dk kadar 6,6 da koşuyorum, ardından 3 dk 5 numarada yürüyüp dinleniyorum, ve bu şekilde yarım saat boyunca devam ediyorum.
anaaammm 2 ayda 15 kilomu süper naşallahben günde yarım saat yaptığıma göre 2 ayda 7,5 kilo veriririm o tahmine göre süper olur yaa, ah keşkem ah keşkem
teşekkür ederiz noracım. evet çok tatlı ablası çığlık atar gibi ağlıyor =) ehuhe. ben başladım eskisi gibi sıkı diyete çok şükür. teşekkürler canım benim. inşallah sonuç alırız hepimiz.
teşekkür ederim fadime abla =) sağolasın.
çok geçmiş olsun tekrar.
günaydınnn canım.
günaydın tatlım et bari kahvaltını =) fazla kaçırma ama
günaydın murşum. valla iste rinan ister inanma bizim mağaza çok yoğun dün o kadar yorulmuşum ki 10 dan önce yatmayan ben erkenden uyudum. yeni ürün gelmişti depoya yerleştirdim falan epey yoruldum.
bu arada yarın için bildirimimi yapim şimdiden çünkü bu akşam yine hastaneye gitme durumum olabilir. gitmezsem yarın girerim nete zaten. kilom 82,6 sadece 400 gr gitmiş.
vuu gülşeker menü epey karışık ama çok da lezzetli olmuş yahu
teşekkür ederiz noracım. evet çok tatlı ablası çığlık atar gibi ağlıyor =) ehuhe. ben başladım eskisi gibi sıkı diyete çok şükür. teşekkürler canım benim. inşallah sonuç alırız hepimiz.
çok geçmiş olsun tekrar.
günaydınnn canım.
günaydın murşum. valla iste rinan ister inanma bizim mağaza çok yoğun dün o kadar yorulmuşum ki 10 dan önce yatmayan ben erkenden uyudum. yeni ürün gelmişti depoya yerleştirdim falan epey yoruldum.
bu arada yarın için bildirimimi yapim şimdiden çünkü bu akşam yine hastaneye gitme durumum olabilir. gitmezsem yarın girerim nete zaten. kilom 82,6 sadece 400 gr gitmiş.
çok geçmiş olsun tekrar.
msj tekrarı
günaydınnn canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?