Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma cnm ya salı akşamı misafir vardı baklavalar ve tavuk oradan kalma akşam yiyemedim ama sabah zıkkımlandım Allahtan diğer şeyleri bitirmişlerdi

sorma cnm ya salı akşamı misafir vardı baklavalar ve tavuk oradan kalma akşam yiyemedim ama sabah zıkkımlandım Allahtan diğer şeyleri bitirmişlerdi

yahu şu gelen misafirler ve gittiğimiz misafirlikler bizi mahfediyor zaten, bende dün akşam keki kendime yapmadım , misafir gelirse evde bulunsun diye yaptım, oturdum kendim yedim :) rejimdeyken asosyal olmamız lazım ki bozmayalım diyeti

yasemincim sorun bez parası olsa keşke anlatamıyorum ya ben araştırıyorum bilgi ediniyorum birkaç kez denedim hazır değil oğlum hazır olmayan çocuğu zorlamak doğru değil daha 29 ayını doldurmadı havalar ısınsın izin dönemimde oda 2,5 yaşında olacak ozaman alıştırırım diye düşünüyorum ama yok yerli yersiz konuşuyo işte

aa ben onu unuttum cnm kpss ilk şart tabiki bu seneki sınavlara girsene şans bu ya bakarsın iyi bir puan gelir
murccum diyecek bişey yok kvye çok seviyo bazen beni ekarte etmeye çalışıyo toplum içinde bunu yaptığı zaman bende altta kalmıyorum kalmamda yeni gelin değilim 5.senemin içindeyim yok artık ilk zamanlardaki gibi susmak kaba tabir ama oğlum doğduğunda kayınpederim işte şimdi aileye kazık çaktın (yerini sağlama aldın)dahada sırtın yere gelmez demişti çok makara adamdır severim kayınpederi epey gülmüştük

günaydın sabah eşimi çocukları okula gönderdikten sonra yataga uzandım bir kalktım saat 9.45 olmuş etrafı toparladım ,kahvaltımı yaptım ,şimdi yeşil çay molası

günaydın sabah eşimi çocukları okula gönderdikten sonra yataga uzandım bir kalktım saat 9.45 olmuş etrafı toparladım ,kahvaltımı yaptım ,şimdi yeşil çay molası

günaydın fadime abla,oooohhh sefan olsun iç valla, bende biraz önce kahvemi içtim, tüh bugün karşılıklı içemedik
bugünde misafirin varmı, yok de lütfen senin yerne ben yoruluyorum senin yaptığın yemeklerden.

ayyy öyle valla dünde kardeşimin ailesi bizi yemeğe davet etti hem oğullarının doğum günüydü sınavları ve yemekleri bahane ettim gitmedim ama kadın gene de yemeklerden yollamış eee ne yapayım şimdi ben ,zorla bozduruyorlar insana diyetini

teşekkür ederiz noracım. evet çok tatlı ablası çığlık atar gibi ağlıyor =) ehuhe. ben başladım eskisi gibi sıkı diyete çok şükür. teşekkürler canım benim. inşallah sonuç alırız hepimiz.

GÖZÜN AYDIN HALA OLMUŞSUN Allah analı babalı halalı büyütsün

teşekkür ederim fadime abla =) sağolasın.

çok geçmiş olsun tekrar.

Günaydın millet, yine ben sabahın erkenci kargası olarak ilk mesajı yazıyorum

günaydınnn canım.

günaydın kıslar

gidip kafaltı edim bari

günaydın tatlım et bari kahvaltını =) fazla kaçırma ama

günaydın murşum. valla iste rinan ister inanma bizim mağaza çok yoğun dün o kadar yorulmuşum ki 10 dan önce yatmayan ben erkenden uyudum. yeni ürün gelmişti depoya yerleştirdim falan epey yoruldum.
bu arada yarın için bildirimimi yapim şimdiden çünkü bu akşam yine hastaneye gitme durumum olabilir. gitmezsem yarın girerim nete zaten. kilom 82,6 sadece 400 gr gitmiş.

vuu gülşeker menü epey karışık ama çok da lezzetli olmuş yahu

Son düzenleme:

bugün ikizlerimin arkadaşları gelicek ama ben ilgilenmicem ikizler ilgilenicek .bugün pazarımız var 5 den sonra çıkıcam .dün 1 saat yürüdüm ter içinde kaldım yürüme bandı daha çok yoruyor 1 saatte 250 kalori yaktım 6 hızında yürüdüm

kzı fadime abla sen benden çok kilo verdin ve azimlisin. seviniyorum valla senin adına. 1 saat yürüyüş acaip etkili olucak o 1 saat yürüyüşlerle babamın arkadaşı 15 kg vermiş 2 ayda.

kızlar hava çok güzel ya bu hava da çalışılır mı ya :18::18::18:
katılıyorum hemde sonuna kadar, özledik güneşi sıcağı yaa, devlet insanların performansının artması için 2 gün tatil etse ne olacak yani, ufacık şeyde tatil yapıyorlardı buda tatil sebebi bence
ooo süpersin, ben her akşam 30 dk yapıyorum, 1 saat yapsam dilim dışarı düşer heralde, ben 3 dk kadar 6,6 da koşuyorum, ardından 3 dk 5 numarada yürüyüp dinleniyorum, ve bu şekilde yarım saat boyunca devam ediyorum.
kzı fadime abla sen benden çok kilo verdin ve azimlisin. seviniyorum valla senin adına. 1 saat yürüyüş acaip etkili olucak o 1 saat yürüyüşlerle babamın arkadaşı 15 kg vermiş 2 ayda.

anaaammm 2 ayda 15 kilomu süper naşallah ben günde yarım saat yaptığıma göre 2 ayda 7,5 kilo veriririm o tahmine göre süper olur yaa, ah keşkem ah keşkem

canım erkekler şanslı o konuda .ben ilaç kullanıyorum ya oda fazla kilo verdirmiyor yarın çok korkuyorum sirke içiyorum göbegim şişmiş

hergün o kadar yürüyemem dün açtıgım müzük beni coşturdu

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum hergün eşim ögle yemegine geliyor .işyerimizde 20 kişi aynı yemegi yer benim eşim illa eve gelip yemegini yer haberleri seyreder ,çayınıda içer saat 2de gider

bende toplam 45 dk bantta kalıyorum her 4 dakikada 1 bazen 10 bazen 12de 1 dk boyunca koşuyorum sonra 6da yürüyorum böyle 45 dk geçiyor işte ama benim endişem alt komşum şimdilik birşey demiyor ama bende genelde akşamüstü yada öğlen yapıyorum akşamları yapsam tepki verirlerdi herhalde çünkü tam benim odamın altında oturuyorlar,sen nasıl idare ediyorsun???

evet çok karışık ama sabahki çok çok lezzetliydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…