Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya bu kk öldürcek beni mesaj atıyorum göndermiyo göndermiyo sonra bende tuşa basıyorum sonra bi bakıyorum aynı mesajdan 3 tane yazmışım

ayyy ALlaha çok şükürki benim alt dairem 2 senedir boş
yalnız bizim de binanın duvarları çok ince, yukardakilerin, yandakilerin konuşmalarını hep duyuyorum, tabi onlarda benimkileri duyuyorlardır
bende akşam saati yapıyorum koşu bandındaki sporumu, diyorum birgün üstteki gelecek ama bakalım nezaman, ama gelirsede gelsin canım, koca gün evde yokum ses yapmıyorum seda yapmıyorum, akşamalrı bi yarım saat çekiversinler beni yani, gelirsede öyle derim. ama tabi gelmez inşallah sevmiyorum öyle komşularla kırgın olmayı

eVT CNM BU YIL GIRIP BI SANSIMI DENEMEK ISTIYORUM GERCI HERSEYI UNUTTUM AMA USTUNE OLURSAM YUKSEK IHTIMAL ORTALARDA BI NOT ALABILIRIM BAKALIM HAYIRLISI...

Ya bende ıstıyorum kosu bandı ama malesef kırad oldugumuz ıcın yerde sıkıntı almdım bakalım bı kac planlarım var gerceklesırse alıcam bı tane kesınlıkle buyuk bı + evınde olupta kullanmayanlara sasıryorum..

bende öyle kırgın olmayı sevmiyorum askiden alt katta canavar ailesi vardı onların sesinden benimki duyulmuyordu bile ama 3 aydır yeni komşular oturuyorlar hatta kızınında bantı var ama o kullanmıyo,dediğin doğru valla bütün gün evden çıt çıkmıyo akşamlarıda çekiversinler eğer rahatsız oluyorlarsa da salonda otursunlar bizim gibi

mursh bana kalsa ben akşamlarıda tepincem ama alt komşudan çekiniyorum çünkü çok ses yapıyo

mursh canım benim evde küçük, ama şimdilik çocuk olmadığı için 1 tane odayı yemek odası yapmıştım, sonra o odaya çamaşırları da asmaya başladım, sonra orda ütüde yapmaya başladım, en son mekik aleti getirdim koydum, ardından da koşu bandı :)))))))))) odayıda görsen minicik oda yani.
şuanda o minicik oda, hem yemek odası, hem çamaşır odası, hem ütü odası hemde spor odası

bende evde yer olmadığından odama koydum kullanmadığım zamanlar katlıyorum ,bence mursh al bi tane bant şimdi fiyatlarda iyi faydasını kesin görüceksin ama tabi inat edip haftada en az 3 kere yaparsan

kızlar ben kaçıyorum hatta geç bile kaldım kardeşimin okuluna gidip onu alcam sonra doğru onu etüte bırakcam akşama gelirsemde size birşey danışmak istiyorum benim saçlarım aşırı derecede yağlı hergün yıkamaktan bıktım valla önerileriniz var mı bu konu hakkında???

bende evde yer olmadığından odama koydum kullanmadığım zamanlar katlıyorum ,bence mursh al bi tane bant şimdi fiyatlarda iyi faydasını kesin görüceksin ama tabi inat edip haftada en az 3 kere yaparsan

grafıkercım sen baya yerden ıstıfa etmıssın anlasılan iyşde yapmıssın alınınca koncak bı yer elbette bulunur...

Gulsekercım bu kıs ıcın aılecek planlarımız var ya daha buyuk bı eve tasınıcaz yada bıraz bırıkımımız var ev alıcaz eger allah ızın verır kendı evımıze gecersek alıcam kesın bı tane kosu bandı...

Yağlı Saçlar için Bitkisel Bakım

Malzemeler,

5 yemek kaşığı ince kıyılmış ısırgan otu

Yarım litre su

1 limonun suyu

2 adet yumurta sarısı

5 damla limon yağı

1 tatlı kaşığı bitkisel şampuan

Hazırlanışı ve Uygulaması,

Yarım litre soğuk suyu tencereye alıp ısırgan otunu ekleyin.

Yüksek ateşte kaynatıp ocaktan indirin.

15 dakika demlendirdikten sonra süzün.

Limon suyu, 2 yumurta sarısı, limon yağı, bitkisel şampuan ve ısırgan otu çayını karıştırın.

Bitkisel şampuan karışımını her yıkamada kullanabilirsiniz

Kaynak : Yağlı saçlar için çözüm çok kolay

Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm

400 gram daha gitmiş oley öncelikle bunu belirtiym

Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle

67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii

Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm
400 gram daha gitmiş oley öncelikle bunu belirtiym
Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle
67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii

hoşgeldinnnnn, bravo canım tebrik ediyorum seni senin şu dukan keklerin böreklerin beni dukana ısındırttı valla ama işte üşengeçlikten yapamıyorum

Midem almıyo mursh, yiyemiyorum artık mide küçüldü iyice, iyide oldu. kilo su gibi gidiyor Yine geçen sefer yaptığım hale geldim Dukan nelere kadirsin

en son 1 dilimdi o, 3e çıktı demek kınıyorum seni bende istiyorum havuçlu cevizli kekkkkk. tarçında varmıydı içinde ? olmazsa olmaz

hoşgeldinnnnn, bravo canım tebrik ediyorum seni senin şu dukan keklerin böreklerin beni dukana ısındırttı valla ama işte üşengeçlikten yapamıyorum

üşenecek bir şey yok aslında. sen kek börek yapma. peynir yoğurt süt et ye yine dukan olur :)) ben sadece eğlenceli ve katlanılabilir hale getirmek için sürekli kek börek yapıyorum

Twitterdaki dalgaları okumaktan buraya girdim yazamadım kızlar Yarabandı olayı resimlerine koptum dişi kanaryalar laf sokmada süperler Maça gidemediğime bi kere daha üzüldüm ya...Babam bile demişti süper yapmış sizin bayanlar zeka meselesi sen niye gitmedinki diye...Tüh ya Bursa maçına gidicem allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…