Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bir dilim ekmek olmadan doymuyorum valla etinde yanında olcak sebzeninde ondan fazla gitmior benden kilo en fazla 1 gider hep gecen hafta oda gitmedi

ben bir dilim ekmek olmadan doymuyorum valla etinde yanında olcak sebzeninde ondan fazla gitmior benden kilo en fazla 1 gider hep gecen hafta oda gitmedi

Aynen cnmm bende senın gıbıyımm bugun sadece salata var dıe yemedım bu ekmekle olan bagım benı kahredıyor zaten...Benımde durdu 2 haftadır kılo vermem spor ıstıyor bunye bugun cozucem onuda ıns...

Kizlar grupta bosluk varmi gunlerdir bekliyorum katilim formunda kimseden ses cikmiyor

cnmm sımdılık kadro dolu ama bosalacaga benzıyor ıstersen onumuzdekı haftaya kadr bızımle paylasım yap.Yer acılınca gırersın...

gercekten ekmek yemesem aslında ne kadar cok kilo gider ama nebilim aslında korkuyorumda o zaman salıgım filan bozulur die cunku ne zaman 8 kilo versem saclarım cok dökülor vitaminsiz kalıorum hemen

Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm

400 gram daha gitmiş oley öncelikle bunu belirtiym

Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle

67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii

Midem almıyo mursh, yiyemiyorum artık mide küçüldü iyice, iyide oldu. kilo su gibi gidiyor Yine geçen sefer yaptığım hale geldim Dukan nelere kadirsin

aynennn katılıyorum iştah falan kalmadı yaşasın dukan arada tatlı krizine giriyorum hepsi bu şimdilik kgde gidiyo ama hiç spor yapmıyorum nisanın 15inde sonra maddi olarak rahatım ama kocişten tırtıklarsam pazartesi yazılırım salona

off off tam diyetlik olmuş dukana başlayalı o önünde gördüklerimi ben bitiremez haldeyim :26: ben bile kendime inanamıyorum

gercekten ekmek yemesem aslında ne kadar cok kilo gider ama nebilim aslında korkuyorumda o zaman salıgım filan bozulur die cunku ne zaman 8 kilo versem saclarım cok dökülor vitaminsiz kalıorum hemen

cnm aslında o bırazda bızım elımızde cunku ornek ekmek yemek yerıne 1 avuc cevız yedıgınde ekmekten alacagın butun degerlerı alıyorsun vede gunluk vucudun ıhtıyacı olan yagıda yanı bole bole telafı edebılırız aslında ekmegı ve benzerı seylerı ama bız turkler tabagı sıyırmadan doymuyoruz malumm Sacların doluyor vb sorunların varsa bı dr danıs cnm sana ılave bı vıtamın yazsın dıyetle beraber kullan sana soluyorum ama ben yapmıyorum benımde cok cok cok dokuluyor cunku...

Tesekkurler..
ozaman ben burada kalayim paylasim yapayim yer acildiginda benigruba alirsiniz oh rahatladim ya cok sagolun

Nedemek cnm benım asıl sen saol yakın zamanda durum guncellemesı yapıcam ozamamn yer acılır cnm sanada...Bu arda bıze bıraz kendınden bahsedermısın nasıl kılo aldın kac kılosun nekadar olmak ıstıyosun kımsın ınmısın cınmısın HOSGELDIN bu arada

kızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem

Ohhh bende yesıl cayımı demledım geldım hadı bakalım kaynatalımmm

kızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem

ablacım ben şimdi bir kutu light sütü ısıtıp içine neskafe attım öylece içtim gitti

nagiş yarın tartıda bol eksi görürüz inşallah

spor yapamadığım için olsa gerek bol olmasada eksideyim ve son bir haftadır almadığım iltifat kalmadı etek buluz giydim bugün göbişimden eser yok can simidim eridi yanlız 4-5 günde bir wcye çıkıyorum o biraz sorun

murc naway kim bben tanımıyorum :44:
allmosttu sanırım sende hoşgeldin cnm bol kilo vermeli bol paylaşımlı olsun inş

büşra huuu bursa maçından kork bebem yenebiliriz sizi kötü bir takım değiliz biliyosun

ben hergün çıkıyorum sabah ballı ılk su iç sirke sevmiyorsan çok işe yarıyor

yaa aslında bakma nagıs benım ac gozlulugum sltanın yarısı yetecekmıs ama zararı yok dıe ekmeksız yedım artık ...Yaaa dukana ımrenıyorum ama daha once deneyıp basarısız olmamadan ve cok yakın bı arkadasım tavsıyem uzerıne baslayıp 7 kılo verıp 10 kılo almasıyla kafam karısık...İşe yaradıgı bı gercek ama istikrarlı olunmalı oda bende malesef yok...

şimdi kaç kilosun

cnm NAWAY misafir olarak geldı konustuk gıttı sanırsam bende arada bı baska takımlara sızıyorumm

afiyet olsun canım içim dışım kahve oldu 1 paketi 2 kupaya paylaştırıyorum şekersiz içiyorum .beni tok tutuyor

ben hergün çıkıyorum sabah ballı ılk su iç sirke sevmiyorsan çok işe yarıyor

şimdi kaç kilosun

3 gündür içiyorum ılık limonlu sirkeli su içiyorum bakalım işe yarıcak mı
bu sabah 66,4 düm bu hafta 400 gr gitmiş ama haftabaşından beride wcye çıkmadım yarın bakalım kaç kilo çıkıcak iyi gidiyo sayılırım

ya cnm dukan yapıyorum diye başla gerisi geliyo inan ben şimdi dukanı bıraksam bile ne yapıcağımı öğrendim işin özü birgün yada bir öğün kaçırdıysan bir sonrakinde yemiceksin bu mudur budur (keşke yazmak kadar kolay olsa herşey)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…