- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.541
ay cok süper görünyorlar afiyetolsun canım ekmek yokmu? köftenin yanındaki yoğurtmu ne
ben bir dilim ekmek olmadan doymuyorum valla etinde yanında olcak sebzeninde ondan fazla gitmior benden kilo en fazla 1 gider hep gecen hafta oda gitmedi
Kizlar grupta bosluk varmi gunlerdir bekliyorum katilim formunda kimseden ses cikmiyor
Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm
400 gram daha gitmiş oleyöncelikle bunu belirtiym
Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle
67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii
Midem almıyo mursh, yiyemiyorum artıkmide küçüldü iyice, iyide oldu. kilo su gibi gidiyor Yine geçen sefer yaptığım hale geldim Dukan nelere kadirsin
gercekten ekmek yemesem aslında ne kadar cok kilo gider ama nebilim aslında korkuyorumda o zaman salıgım filan bozulur die cunku ne zaman 8 kilo versem saclarım cok dökülor vitaminsiz kalıorum hemen
Tesekkurler..
ozaman ben burada kalayim paylasim yapayim yer acildiginda benigruba alirsiniz oh rahatladim ya cok sagolun
kızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem
kızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem
nagiş yarın tartıda bol eksi görürüz inşallah
cnm aslında o bırazda bızım elımızde cunku ornek ekmek yemek yerıne 1 avuc cevız yedıgınde ekmekten alacagın butun degerlerı alıyorsun vede gunluk vucudun ıhtıyacı olan yagıda yanı bole bole telafı edebılırız aslında ekmegı ve benzerı seylerı ama bız turkler tabagı sıyırmadan doymuyoruz malummSacların doluyor vb sorunların varsa bı dr danıs cnm sana ılave bı vıtamın yazsın dıyetle beraber kullan sana soluyorum ama ben yapmıyorum benımde cok cok cok dokuluyor cunku...
Nedemek cnm benım asıl sen saol yakın zamanda durum guncellemesı yapıcam ozamamn yer acılır cnm sanada...Bu arda bıze bıraz kendınden bahsedermısın nasıl kılo aldın kac kılosun nekadar olmak ıstıyosun kımsın ınmısın cınmısınHOSGELDIN bu arada
Ohhh bende yesıl cayımı demledım geldım hadı bakalım kaynatalımmm
ablacım ben şimdi bir kutu light sütü ısıtıp içine neskafe attım öylece içtim gitti
spor yapamadığım için olsa gerek bol olmasada eksideyim ve son bir haftadır almadığım iltifat kalmadı etek buluz giydim bugün göbişimden eser yokcan simidim eridi yanlız 4-5 günde bir wcye çıkıyorum o biraz sorun
aynennn katılıyorum iştah falan kalmadı yaşasın dukan arada tatlı krizine giriyorum hepsi buşimdilik kgde gidiyo ama hiç spor yapmıyorum nisanın 15inde sonra maddi olarak rahatım ama kocişten tırtıklarsam pazartesi yazılırım salona
off off tam diyetlik olmuş dukana başlayalı o önünde gördüklerimi ben bitiremez haldeyim :26: ben bile kendime inanamıyorum
ablacım ben şimdi bir kutu light sütü ısıtıp içine neskafe attım öylece içtim gitti
spor yapamadığım için olsa gerek bol olmasada eksideyim ve son bir haftadır almadığım iltifat kalmadı etek buluz giydim bugün göbişimden eser yokcan simidim eridi yanlız 4-5 günde bir wcye çıkıyorum o biraz sorun
murc naway kim bben tanımıyorum :44:
allmosttu sanırım sende hoşgeldin cnm bol kilo vermeli bol paylaşımlı olsun inş
büşra huuu bursa maçından kork bebem yenebiliriz sizi kötü bir takım değiliz biliyosun
cnm aslında o bırazda bızım elımızde cunku ornek ekmek yemek yerıne 1 avuc cevız yedıgınde ekmekten alacagın butun degerlerı alıyorsun vede gunluk vucudun ıhtıyacı olan yagıda yanı bole bole telafı edebılırız aslında ekmegı ve benzerı seylerı ama bız turkler tabagı sıyırmadan doymuyoruz malummSacların doluyor vb sorunların varsa bı dr danıs cnm sana ılave bı vıtamın yazsın dıyetle beraber kullan sana soluyorum ama ben yapmıyorum benımde cok cok cok dokuluyor cunku...
Nedemek cnm benım asıl sen saol yakın zamanda durum guncellemesı yapıcam ozamamn yer acılır cnm sanada...Bu arda bıze bıraz kendınden bahsedermısın nasıl kılo aldın kac kılosun nekadar olmak ıstıyosun kımsın ınmısın cınmısınHOSGELDIN bu arada
Ohhh bende yesıl cayımı demledım geldım hadı bakalım kaynatalımmm
ben hergün çıkıyorum sabah ballı ılk su iç sirke sevmiyorsan çok işe yarıyor
şimdi kaç kilosun
yaa aslında bakma nagıs benım ac gozlulugum sltanın yarısı yetecekmıs ama zararı yok dıe ekmeksız yedım artık ...Yaaa dukana ımrenıyorum ama daha once deneyıp basarısız olmamadan ve cok yakın bı arkadasım tavsıyem uzerıne baslayıp 7 kılo verıp 10 kılo almasıyla kafam karısık...İşe yaradıgı bı gercek ama istikrarlı olunmalı oda bende malesef yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?