- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.561
afiyet olsun canım içim dışım kahve oldu 1 paketi 2 kupaya paylaştırıyorum şekersiz içiyorum .beni tok tutuyor
3 gündür içiyorum ılık limonlu sirkeli su içiyorum bakalım işe yarıcak mı
bu sabah 66,4 düm bu hafta 400 gr gitmiş ama haftabaşından beride wcye çıkmadım yarın bakalım kaç kilo çıkıcak iyi gidiyo sayılırım
ya cnm dukan yapıyorum diye başla gerisi geliyo inan ben şimdi dukanı bıraksam bile ne yapıcağımı öğrendim işin özü birgün yada bir öğün kaçırdıysan bir sonrakinde yemiceksin bu mudur budur(keşke yazmak kadar kolay olsa herşey)
3 gündür içiyorum ılık limonlu sirkeli su içiyorum bakalım işe yarıcak mı
bu sabah 66,4 düm bu hafta 400 gr gitmiş ama haftabaşından beride wcye çıkmadım yarın bakalım kaç kilo çıkıcak iyi gidiyo sayılırım
ya cnm dukan yapıyorum diye başla gerisi geliyo inan ben şimdi dukanı bıraksam bile ne yapıcağımı öğrendim işin özü birgün yada bir öğün kaçırdıysan bir sonrakinde yemiceksin bu mudur budur(keşke yazmak kadar kolay olsa herşey)
bu hafta güzel vermişsin maşallah akşam yatmadan büyük bardak ılık su içip yat onunda bagırsaga faydası olur
abla şu goji berry wc sorununa gerçekten çözüm mü 100gr mı 5 tl alsam mı acaba tabi bide kek yapmak için toz tatlandırıcı almam lazım
Murchh harika görünüyo köfteler ve salata :)
selam kızlarrr
15 gün sonra acıköğretim sınavlarım onlara çalışıyom
hep böyle olur son günlere bırkırım daha kitabın kapağını yeni açtım :):)
dünkü menümm
Sabah kahvaltıda 2 yumurta ve 1 domates ile menemen
2 fincan çay
beyaz peynir
2 yeşil zentin
2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt (250ml)
öğle yok
ara 1 bardak daha süt (250 ml)
akşam kuru fasulye biraz
1 çanga çikolata(
gün içinde 2 litre su
abla şu goji berry wc sorununa gerçekten çözüm mü 100gr mı 5 tl alsam mı acaba tabi bide kek yapmak için toz tatlandırıcı almam lazım
aynennn katılıyorum iştah falan kalmadı yaşasın dukan arada tatlı krizine giriyorum hepsi buşimdilik kgde gidiyo ama hiç spor yapmıyorum nisanın 15inde sonra maddi olarak rahatım ama kocişten tırtıklarsam pazartesi yazılırım salona
off off tam diyetlik olmuş dukana başlayalı o önünde gördüklerimi ben bitiremez haldeyim :26: ben bile kendime inanamıyorum
canım coca cola zeroda çok iyi geliyor wc sorununa :) bilgin olsun
Ahh bıde benım mıdem kuculsede yemek almasa mubarek sankı ıcımde tımsah var uhuhuh
evet keklere koyup yedim işe yarıyordu .benim yaptıgım goji beryli kekten kediye verdim cırcır olmuştu .ben ne yesem yanıma gelir benden ister bende veririm yer.akşam eşim badem yiyordu zorla aldı bide güzel yiyişi var
canım coca cola zeroda çok iyi geliyor wc sorununa :) bilgin olsun
dukana uygun yapılan hersey yenebılıyor dıye bılıyorum cnmmm
dukan keki yeniliormu sabah kahvaltısında
allah zıhın acıklıgı versın cnmm ama o cıkolata hıc olmamıs hıcc...
kedinin ne suçu var be abla onadamı dukan yaptırıyon
tatlı krizine girmeden kola içmiyorum bu öğlen içtim bir tane akşama kek yapma planım var onun yanında bir tane daha içsem olur mu :44: hani keklede gider be ya
906090 denediğin güzel kek tarifi versene cnm benim ilk kek denemem olacakpoğaça,kraker ve krepte sorun yok süper oluyoda başka bişey denemedim henüz
Canım sen ne zaman başlamıştın dukana ???
akşamları yemek yiyesim hiç gelmiyo murch benim yemek tarzım çok tuhaff
hani millet çorba pilav yemek yer yaa
ben aparatif şeyler yemeyi seviyorum
sonrada aşerenler gibi birçikolata çekiyo canımm
bu canga fıstıklıyaa çikolatası az içi hep yer fıstıgınormalçikolatadan daha zararsızdır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?