Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy senın mantıgını seveyım ben sen 1 tane yer fıstıgında ne kadar yag var bılıyomusun? guldurdun benı edda yaaa.Aslında normal cnm benımde aksam yemeklerden sonra cnm hep tatlı cekıyor yanı yanlız deılsın bızım eve bulunmaz bole ıvır zıvır seyler 1 cay kasıgı bal yada recel alıyorum gecıstırıyorumm..

Kızlar biraz önce yağ analizi yapılan tartıda tartıldım, giden kilolarımın hepsi yağdan gitmiş
Tam 10 günde 3.7 kg yağ gitti..

Nasıl mı?

1) Karbonhidrat içeren yiyecekleri yemedim (meyve dahil)
2) Sebzeleri sadece avucumun büyüklüğü kadar yedim. (onlar da karbonhidrat)
2) Vücuduma hiçbir şekilde yağ girmedi.
3) Şeker ve şekerli yiyecekler yemedim.
4) Öğle yemeklerini genellikle içeceklerle geçirdim.
5) Akşam 8'den sonra yemek yemedim, sadece su içtim.
6) Haftada 2 gün spor yaptım
7) En önemliside dukan diyeti yapmış oldum, sağolsun sayesinde yaza ince giricem :))))

wawwww süper benim daha hızlı koşmam lazım beni geçmemen lazım aramızda tam 2 kg var ikimizde dukancıyız sadece ben spor yapamıyorum kaçıyorum 90cım yakala beniki azmimiz artsın

Hemen vereyim :)

Gojiberryli tarçınlı dukan keki:

4 yumurta
8 yemek kaşığı Splenda tatlandırıcı
16 yemek kaşığı yulaf kepeği
Yarım bardak süt
10 damla vanilya aroması
7 çorba kaşığı goji berry
1 buçuk yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu

8 eşit parçaya kes, günde 1 adet hakkın var :)

wuww 8 kaşık çok tatlı olmuyomuki :44:
stevia alsam olmazmı splenda bulamadım

Elimden geleni yapıyorum Bakalım 1 hafta sonra 66ları görebilecekmiyim

göreceksin inşallah neden görmeyesin azmin gayet güzel

4gün atak + 11gün oldu cnm

he he görürsem söylerim çikolatası azmış mış kızım o yer fıstığı varya yer fıstığı yer seni yer

beni yedi b itirdi zatennn

hahahhaaa
ay güldümm bende seviniyom içinde çikolatasından çok fıstık var diye
benim eşim sever tatlı olayını çikolata nutella..oyüzden eksik olmaz evden çikolatamız
o önümde kaçık kaşık nutella yiyo kıskanıyom
ben minnak çikolatayı varyaa minicik ısırarak yiyomki o mutluluk uzun sürsün
öyle tatlı krizim gelmiyo tuhaf birşey reçel kesmez benii çikolata çektiyse canım çikolata olcak
hiç spor yapmıyom bu aralar oyüzdende sıkı değilim hissediyorum

Benden hızlı gitmiş senin , hemen yakalamam lazım seni ama ben 2 gün atak yapmıştım belki ondandır

bide boyunu sorucaktım

boyum 1,62 70den 66,8e düştüm ben çok değil aslında az bile ama ben kilosunu göstermeyenlerdenim kemiklerim iri yani 70 olan başka bir arkadaşımla ben aynı durmuyorum ve kiloyu orantılı alıyorum heryerime birden bölgesel değil çok şükür

tek çare dukan. 10 gün dişini sıkarsan küçülüyo :)

Yaaa cnmm sen su kullandıgın yulaf kepegının adını markasını yazsana bı yaa nagıscımm sende bı zahmet...

offff canım çekti benimde bugün sebze günüm, kendime kocaman güzel bi salata yapıcam :)

Cnmm kusura bakma artık eklemıs bulundum...

Bence dukanın en guzel yanının zero colanın serbest olması...

Ayy ebnde nerden tnıyorum bu nıkı dıyorum cnmm annene gecmıs olsun dıyorum senın ısın daha kolay onceden bı kere basarmıssın netıcede hadı bakalım hep beraber kurtulalım su kılolardan...

tebrıkler cnmm hepsının yagdan gıtmesı gercekten super...

ben doğalsanınkini kullanıyorum murccum migrostan buldum veee bencede bu diyetin en güzel yanı zero kola

Eki Görüntüle 373443 su heralde cnmm bunu kullandıgında pısırınce bole kıyır kıyır toprak tadı gelıyormu agzına...

ya elbetteki un gibi değil değişik bir tadı var ama toprak kokusu almadım ben şimdiyedek krep,maydanozlu poğaça ve ekmek için kullandım bu akşam kek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44:

Yok tatlı olmuyor çünkü 16 kaşık yulaf kepeği kullanıyosun

ben bunu yarım ölçüden ve haftabaşı yapayım ki hafta içi iş yerinde yerim çünkü haftasonu yulaf hakkımı krep ve ekmekle kullanıyorum hafta içi poğaçayla, önümüz deki hafta kekle denerim bu akşam gojisiz bir günlük tarifi yapayım

ya elbetteki un gibi değil değişik bir tadı var ama toprak kokusu almadım ben şimdiyedek krep,maydanozlu poğaça ve ekmek için kullandım bu akşam kek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44:

Ben rusheın dıe bı marka almıstım bole agzımda cıgnerken sankı toprak cıgnıyomusum gıbı geldı hep tıskındım ondan....Ama favorımdı yayla corbası Yanı toprak kokusu yok sankı toprak cıgnıyomussun gıbı kıyır kıyır bı hıs tat demıycem cunku bı tadı yok yulafın kabugu yedıgımız cunku

doğalsanda çok az yulaf tadı var dene derim
şimdi eşimi aradım kipadan yağı azaltılmış kakao ve light labne siparişi verdim tepkisinede gülmeden edemedim wayyy yağı azaltılmış kakao öylemi diyo

Denıycem cnm bugun kıpaya gıdıcem kesın vadır orda gormustum dh once Yaww bende babama yulaf kepegı al dedıgımde atmısın sen demıstı bana normal un alsan ya dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…