- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.581
akşamları yemek yiyesim hiç gelmiyo murch benim yemek tarzım çok tuhaff
hani millet çorba pilav yemek yer yaa
ben aparatif şeyler yemeyi seviyorum
sonrada aşerenler gibi birçikolata çekiyo canımm
bu canga fıstıklıyaa çikolatası az içi hep yer fıstıgınormalçikolatadan daha zararsızdır herhalde
Kızlar biraz önce yağ analizi yapılan tartıda tartıldım, giden kilolarımın hepsi yağdan gitmiş
Tam 10 günde 3.7 kg yağ gitti..
Nasıl mı?
1) Karbonhidrat içeren yiyecekleri yemedim (meyve dahil)
2) Sebzeleri sadece avucumun büyüklüğü kadar yedim. (onlar da karbonhidrat)
2) Vücuduma hiçbir şekilde yağ girmedi.
3) Şeker ve şekerli yiyecekler yemedim.
4) Öğle yemeklerini genellikle içeceklerle geçirdim.
5) Akşam 8'den sonra yemek yemedim, sadece su içtim.
6) Haftada 2 gün spor yaptım
7) En önemliside dukan diyeti yapmış oldum, sağolsunsayesinde yaza ince giricem :))))
kedinin ne suçu var be abla onadamı dukan yaptırıyon
tatlı krizine girmeden kola içmiyorum bu öğlen içtim bir tane akşama kek yapma planım var onun yanında bir tane daha içsem olur mu :44: hani keklede gider be ya
906090 denediğin güzel kek tarifi versene cnm benim ilk kek denemem olacakpoğaça,kraker ve krepte sorun yok süper oluyoda başka bişey denemedim henüz
wawwww süper benim daha hızlı koşmam lazım beni geçmemen lazımaramızda tam 2 kg var ikimizde dukancıyız sadece ben spor yapamıyorum kaçıyorum 90cım yakala beniki azmimiz artsın
4gün atak + 11gün oldu cnm
Hemen vereyim :)
Gojiberryli tarçınlı dukan keki:
4 yumurta
8 yemek kaşığı Splenda tatlandırıcı
16 yemek kaşığı yulaf kepeği
Yarım bardak süt
10 damla vanilya aroması
7 çorba kaşığı goji berry
1 buçuk yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
8 eşit parçaya kes, günde 1 adet hakkın var :)
Elimden geleni yapıyorumBakalım 1 hafta sonra 66ları görebilecekmiyim
4gün atak + 11gün oldu cnm
he he görürsem söylerim çikolatası azmış mış kızım o yer fıstığı varya yer fıstığı yer seni yer
ayy senın mantıgını seveyım ben sen 1 tane yer fıstıgında ne kadar yag var bılıyomusun?guldurdun benı edda yaaa.Aslında normal cnm benımde aksam yemeklerden sonra cnm hep tatlı cekıyor yanı yanlız deılsın bızım eve bulunmaz bole ıvır zıvır seyler 1 cay kasıgı bal yada recel alıyorum gecıstırıyorumm..
Benden hızlı gitmiş senin , hemen yakalamam lazım seniama ben 2 gün atak yapmıştım belki ondandır
bide boyunu sorucaktım
tek çare dukan. 10 gün dişini sıkarsan küçülüyo :)
offff canım çektibenimde bugün sebze günüm, kendime kocaman güzel bi salata yapıcam :)
kedinin ne suçu var be abla onadamı dukan yaptırıyon
tatlı krizine girmeden kola içmiyorum bu öğlen içtim bir tane akşama kek yapma planım var onun yanında bir tane daha içsem olur mu :44: hani keklede gider be ya
906090 denediğin güzel kek tarifi versene cnm benim ilk kek denemem olacakpoğaça,kraker ve krepte sorun yok süper oluyoda başka bişey denemedim henüz
ben daha oncede buradaydim 80 kilo ile basladim 64 kiloya kadar dustum hatta gunluk tuttum allmostun zayiflama gunlugu resimlerimi yukledim 80 halimle64 halimle hepsi gunlugumde mevcu t
64e kadar indim sonra annem rahatsizlandi mecburen biraktm burayi onunla ilgilenirken rejimde gitti hastahanede diyet olmuyor hazir yemek zorunda kalinca tekrar70 e ciktim ama kisa zamanda toparladim simdi 67 kusurum iste boyle birdaha olmayacak insallah sonuna kadar gidecegim
Kızlar biraz önce yağ analizi yapılan tartıda tartıldım, giden kilolarımın hepsi yağdan gitmiş
Tam 10 günde 3.7 kg yağ gitti..
Nasıl mı?
1) Karbonhidrat içeren yiyecekleri yemedim (meyve dahil)
2) Sebzeleri sadece avucumun büyüklüğü kadar yedim. (onlar da karbonhidrat)
2) Vücuduma hiçbir şekilde yağ girmedi.
3) Şeker ve şekerli yiyecekler yemedim.
4) Öğle yemeklerini genellikle içeceklerle geçirdim.
5) Akşam 8'den sonra yemek yemedim, sadece su içtim.
6) Haftada 2 gün spor yaptım
7) En önemliside dukan diyeti yapmış oldum, sağolsunsayesinde yaza ince giricem :))))
Yaaa cnmm sen su kullandıgın yulaf kepegının adını markasını yazsana bı yaa nagıscımm sende bı zahmet...
Cnmm kusura bakma artık eklemıs bulundum...
Bence dukanın en guzel yanının zero colanın serbest olması...
Ayy ebnde nerden tnıyorum bu nıkı dıyorumcnmm annene gecmıs olsun dıyorum senın ısın daha kolay onceden bı kere basarmıssın netıcede hadı bakalım hep beraber kurtulalım su kılolardan...
tebrıkler cnmmhepsının yagdan gıtmesı gercekten super...
wuww 8 kaşık çok tatlı olmuyomuki :44:
stevia alsam olmazmı splenda bulamadım
göreceksin inşallah neden görmeyesin azmin gayet güzel
Eki Görüntüle 373443 su heralde cnmm bunu kullandıgında pısırınce bole kıyır kıyır toprak tadı gelıyormu agzına...
Yok tatlı olmuyor çünkü 16 kaşık yulaf kepeği kullanıyosun
ya elbetteki un gibi değil değişik bir tadı var ama toprak kokusu almadım ben şimdiyedek krep,maydanozlu poğaça ve ekmek için kullandım bu akşam kek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44:
Ben rusheın dıe bı marka almıstım bole agzımda cıgnerken sankı toprak cıgnıyomusum gıbı geldı hep tıskındım ondan....Ama favorımdı yayla corbasıYanı toprak kokusu yok sankı toprak cıgnıyomussun gıbı kıyır kıyır bı hıs tat demıycem cunku bı tadı yok yulafın kabugu yedıgımız cunku
Eki Görüntüle 373443 su heralde cnmm bunu kullandıgında pısırınce bole kıyır kıyır toprak tadı gelıyormu agzına...
doğalsanda çok az yulaf tadı var dene derim
şimdi eşimi aradım kipadan yağı azaltılmış kakao ve light labne siparişi verdim tepkisinede gülmeden edemedim wayyy yağı azaltılmış kakao öylemi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?