- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.601
doğalsanda çok az yulaf tadı var dene derim
şimdi eşimi aradım kipadan yağı azaltılmış kakao ve light labne siparişi verdim tepkisinede gülmeden edemedim wayyy yağı azaltılmış kakao öylemi diyo
bende eşimi aradım yarım saat önce
bana şeker hastalarının kullandıgı tatlandırıcıdan al dedim hani makine gibi bişeyden atıyolar minicik bişeyy :):)
çok denedim şeker kullanmadan çay içemiyom bari tatlandırıcı ile içeyim
bende eşimi aradım yarım saat önce
bana şeker hastalarının kullandıgı tatlandırıcıdan al dedim hani makine gibi bişeyden atıyolar minicik bişeyy :):)
çok denedim şeker kullanmadan çay içemiyom bari tatlandırıcı ile içeyim
ah bu eşlerin bizden çektiği cnm splenda yada stevia aldıracaksın diğerlerinde şeker var unutma splendanın 100 adedi 11,5 haberin olsun en bitkiseli splenda bitki çaylarını içiyorum şekersiz kahvede sütten yapılmışsa içiyorum ama diğer türlü kahveyi tatlandırıcısız aslaaa
Bende almayı dusunuyordum kı nagıs yazdı olmuyormus demekkı
Bende almayı dusunuyordum kı nagıs yazdı olmuyormus demekkı
ahh murch bende senin gibi yulaf kepeği aynen kum gibi tad geliyo kıtır kıtır ötüyoo iğrençç
benimki bu marka istanbuldan almıştım dolapta duruyo ..
ne olmuyomuş düşmedi benim jeton :44:
sağol mursh geçti alaha şükür...
hepiniz dukanmı yapıyorsunuz?
Evet cnm aynen bundan sımdı bugun alıp denıycem bu nagısın kullandıgı yulaf kepegını bakalım ıse yarayacakmı
Nagıs edda su hap seklındekı tatlandırıcılardan bahsetmıs yaa sende demısısn onlardada seker var dıe babanemde var bende alıcaktımda seker varsa sacma olur splenda demıssın arastıralım bakalım nerde var aydında...
bende yapacaktım ama atak evresinde ne yiyeceğimi pk bilmiyorum çok az çeşit var...
bende yapacaktım ama atak evresinde ne yiyeceğimi pk bilmiyorum çok az çeşit var...
mursh canım o resimdeki senmisin, yandan yağlar çıkmış o kimse, aynı benim gibi kendime yandaş arıyorum senmisin o
allmost canım hoşgeldin, bu gruba girmek biraz zor çünkü okadar güzel bir ortam varki burda insan zayıflasada çıkmaz istemiyor, onun için ben ve noraaa nickli arkadaşımızda grup dışı olarak yancılık yapıyoruz burdaTesekkurler..
ozaman ben burada kalayim paylasim yapayim yer acildiginda benigruba alirsiniz oh rahatladim ya cok sagolun
ya fadime abla bugün bitürlü senin kahve saatine denk gelemedim yaa, müşteri vardı kaç saattir başımda oturdu çizdik anam çizdik bilgisayardakızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem
ben daha oncede buradaydim 80 kilo ile basladim 64 kiloya kadar dustum hatta gunluk tuttum allmostun zayiflama gunlugu resimlerimi yukledim 80 halimle64 halimle hepsi gunlugumde mevcu t
64e kadar indim sonra annem rahatsizlandi mecburen biraktm burayi onunla ilgilenirken rejimde gitti hastahanede diyet olmuyor hazir yemek zorunda kalinca tekrar70 e ciktim ama kisa zamanda toparladim simdi 67 kusurum iste boyle birdaha olmayacak insallah sonuna kadar gidecegim
ya elbetteki un gibi değil değişik bir tadı var ama toprak kokusu almadım ben şimdiyedek krep,maydanozlu poğaça ve ekmek için kullandım bu akşam kek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44:
neler yeneceğini okumuştum ama şöyle bir durum var süt yumurta peynir in yendiğini biliyorum
hangi peynirler ne tür yumurta sonra ekmek yemeyince doymuyorum
dukan ekmeği nedir nasıl yapılır bilmiyorum krebi hiç bilmiyorum yulaf kepeği nereden alınır tadı nasıldır bu kreplerin
birde ben çalışıyorum hiç boş vaktim yok hangi ara kreple uğraşacağm keşke bir yerde bu dediğiniz ekmeklerden satılsa ...
mursh canım o resimdeki senmisin, yandan yağlar çıkmış o kimse, aynı benim gibi kendime yandaş arıyorum senmisin o
Ben ru-sheim kullanıyorum canım, doğalsan da kullandım hiçbirinden toprak tadı ya da kokusu gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?