Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende eşimi aradım yarım saat önce
bana şeker hastalarının kullandıgı tatlandırıcıdan al dedim hani makine gibi bişeyden atıyolar minicik bişeyy :):)
çok denedim şeker kullanmadan çay içemiyom bari tatlandırıcı ile içeyim

ah bu eşlerin bizden çektiği cnm splenda yada stevia aldıracaksın diğerlerinde şeker var unutma splendanın 100 adedi 11,5 haberin olsun en bitkiseli splenda bitki çaylarını içiyorum şekersiz kahvede sütten yapılmışsa içiyorum ama diğer türlü kahveyi tatlandırıcısız aslaaa

Bende almayı dusunuyordum kı nagıs yazdı olmuyormus demekkı

çeksinler tabi kendimiz içinmi istiyoruzz incecik eşleri olsun diye :):):)

Bende almayı dusunuyordum kı nagıs yazdı olmuyormus demekkı

kuşum bir önceki sayfada benim yulaf kepeğini paylaştımbaksana seninkide bundanmı yoksaa

ahh murch bende senin gibi yulaf kepeği aynen kum gibi tad geliyo kıtır kıtır ötüyoo iğrençç
benimki bu marka istanbuldan almıştım dolapta duruyo ..

Evet cnm aynen bundan sımdı bugun alıp denıycem bu nagısın kullandıgı yulaf kepegını bakalım ıse yarayacakmı

ne olmuyomuş düşmedi benim jeton :44:

Nagıs edda su hap seklındekı tatlandırıcılardan bahsetmıs yaa sende demısısn onlardada seker var dıe babanemde var bende alıcaktımda seker varsa sacma olur splenda demıssın arastıralım bakalım nerde var aydında...

cnm eczanelerde var yoksada ecza deposundan getirtiyolar garip bişey başta çok kullandım ama zaman geçtikçe tatlandırıcıyı bile aramamaya başladım ben başlayalı 15 gün oldu ama hayatımda çok şey değişti dünyaları yediğim halde midem doysada doymayan gözlerim vardı nasıl oldu bilmiyorum ama eksileri gördükçe azmim artıyo öbür türlü aç geziyosun yinede veremiyosun diyodu şeytan yesende aynı yemesende diyip başlıyodum yemeye

bende yapacaktım ama atak evresinde ne yiyeceğimi pk bilmiyorum çok az çeşit var...

cnm atakta 1.5 yemek kasıgı yulaf kepegı var gunluk yumurta sut et tavuk yourt yanı butun proteınler serbest dıledıgın kadar...zero kola serbest atak kılona gore degısıyor sen 3 gun yapsan fazla fazla yeter sana

kızlar ben geldim 50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra

saat 5 olmuş ben kaçtım canlarım mesaisi devam edenlere kolay gelsin yavaştan yavaştan kalkayım eve doğru yürücem yemek yapıcam paşamı alıcam çamaşırlar yıknacak oooo ş çokta yapana bütün mahalle bahar temizliğine kalkışmış benim camlar falan rezilki ne rezil poffff

neler yeneceğini okumuştum ama şöyle bir durum var süt yumurta peynir in yendiğini biliyorum
hangi peynirler ne tür yumurta sonra ekmek yemeyince doymuyorum
dukan ekmeği nedir nasıl yapılır bilmiyorum krebi hiç bilmiyorum yulaf kepeği nereden alınır tadı nasıldır bu kreplerin
birde ben çalışıyorum hiç boş vaktim yok hangi ara kreple uğraşacağm keşke bir yerde bu dediğiniz ekmeklerden satılsa ...

mursh canım o resimdeki senmisin, yandan yağlar çıkmış o kimse, aynı benim gibi kendime yandaş arıyorum senmisin o
Tesekkurler..
ozaman ben burada kalayim paylasim yapayim yer acildiginda benigruba alirsiniz oh rahatladim ya cok sagolun
allmost canım hoşgeldin, bu gruba girmek biraz zor çünkü okadar güzel bir ortam varki burda insan zayıflasada çıkmaz istemiyor, onun için ben ve noraaa nickli arkadaşımızda grup dışı olarak yancılık yapıyoruz burda tekrardan hoşgeldin aramıza, önemli olan gruba dahil olmak değil, burdaki ortama uyum sağlayıp bol bol paylaşım yapmak, bizde öyle yapıyoruz
kızlar kahvelerinizi alın karşılıklı içelim gerçi ben 2 tanesini bittirdim 3 kahvemi içicem
ya fadime abla bugün bitürlü senin kahve saatine denk gelemedim yaa, müşteri vardı kaç saattir başımda oturdu çizdik anam çizdik bilgisayarda

canım maşallah yaa ne güzel kilo vermişsin nerden görebiliriz o resimleri, bakalımda ibret olsun bizlere dimi kızlar.

Gamzeeee sen nerelerdesin kuzucuğum, ayran içip ayrımı düştük nedir. bak biz yokken sayfalarca dukan muhabbeti yapılmış, biz ortada yokuz

ya elbetteki un gibi değil değişik bir tadı var ama toprak kokusu almadım ben şimdiyedek krep,maydanozlu poğaça ve ekmek için kullandım bu akşam kek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :44:

Ben ru-sheim kullanıyorum canım, doğalsan da kullandım hiçbirinden toprak tadı ya da kokusu gelmedi.

Son düzenleme:

Cnmm soyle kı yagsız sut peynır tuketmelısın en fazla %10 yaglı olacak tukettıgın hersey yumurtayıda haslama yıyebılırsın omlette yapabılırsın teflonda yapısmaz(yada azcık yazgla teflonu yaglayabılırsın fazlalıgını peceteyle emdırmek sartıyla) sonra bu %10 yaglı peynır sut yourtla yulaf kepegını karıstırıp ekmek yada krep yapabılırsın yanı arastırdıgında ve uyguladıgında daha net anlarsın ama calısıyorsan uygulaman bıraz zor olabılır ...en azından ben zorlanmıstım...

mursh canım o resimdeki senmisin, yandan yağlar çıkmış o kimse, aynı benim gibi kendime yandaş arıyorum senmisin o

Evt cnm resımdekı ben ve yan sımıtlerım acayıp belırgınlestıler gene kı ustumdekı bol bı t sort

Ben ru-sheim kullanıyorum canım, doğalsan da kullandım hiçbirinden toprak tadı ya da kokusu gelmedi.

Kızlar DUKAN EKMEĞİ yaptım şimdi, inanılmaz güzel oldu

Eki Görüntüle 373527

cnm zaten tadında yada kokusunda degıl sıkıntı yerken agzına kum gelmıs gıbı oluyor sanırım buda cok dogal cunku yedıgımız yulaf degıl yulafın dısındakı kabugunun ogutulmus seklı.Nagısınkını deneyıp yazarım sıze fark varmı yokmu.Ekmegın cok guzel gorunuyor tarıfını yazsan yaa bende denesemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…