- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.621
katılıyorum hemde sonuna kadar, özledik güneşi sıcağı yaa, devlet insanların performansının artması için 2 gün tatil etse ne olacak yani, ufacık şeyde tatil yapıyorlardı buda tatil sebebi bence
ooo süpersin, ben her akşam 30 dk yapıyorum, 1 saat yapsam dilim dışarı düşer heralde, ben 3 dk kadar 6,6 da koşuyorum, ardından 3 dk 5 numarada yürüyüp dinleniyorum, ve bu şekilde yarım saat boyunca devam ediyorum.
anaaammm 2 ayda 15 kilomu süper naşallahben günde yarım saat yaptığıma göre 2 ayda 7,5 kilo veriririm o tahmine göre süper olur yaa, ah keşkem ah keşkem
canım erkekler şanslı o konuda .ben ilaç kullanıyorum ya oda fazla kilo verdirmiyor yarın çok korkuyorum sirke içiyorum göbegim şişmiş
evet çok karışık ama sabahki çok çok lezzetliydi
Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm
400 gram daha gitmiş oleyöncelikle bunu belirtiym
Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle
67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii
ben daha oncede buradaydim 80 kilo ile basladim 64 kiloya kadar dustum hatta gunluk tuttum allmostun zayiflama gunlugu resimlerimi yukledim 80 halimle64 halimle hepsi gunlugumde mevcu t
64e kadar indim sonra annem rahatsizlandi mecburen biraktm burayi onunla ilgilenirken rejimde gitti hastahanede diyet olmuyor hazir yemek zorunda kalinca tekrar70 e ciktim ama kisa zamanda toparladim simdi 67 kusurum iste boyle birdaha olmayacak insallah sonuna kadar gidecegim
selam kızlarrr
15 gün sonra acıköğretim sınavlarım onlara çalışıyom
hep böyle olur son günlere bırkırım daha kitabın kapağını yeni açtım :):)
dünkü menümm
Sabah kahvaltıda 2 yumurta ve 1 domates ile menemen
2 fincan çay
beyaz peynir
2 yeşil zentin
2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt (250ml)
öğle yok
ara 1 bardak daha süt (250 ml)
akşam kuru fasulye biraz
1 çanga çikolata(
gün içinde 2 litre su
ayyyy ölürüm ben buna yaa kek gibi olmuş, süper olmuş ellerine sağlık ayyyy içim gitti :18:
Cnmm soyle kı yagsız sut peynır tuketmelısın en fazla %10 yaglı olacak tukettıgın hersey yumurtayıda haslama yıyebılırsın omlette yapabılırsın teflonda yapısmaz(yada azcık yazgla teflonu yaglayabılırsın fazlalıgını peceteyle emdırmek sartıyla) sonra bu %10 yaglı peynır sut yourtla yulaf kepegını karıstırıp ekmek yada krep yapabılırsın yanı arastırdıgında ve uyguladıgında daha net anlarsın ama calısıyorsan uygulaman bıraz zor olabılır ...en azından ben zorlanmıstım...
Evt cnm resımdekı ben ve yan sımıtlerım acayıp belırgınlestıler gene kı ustumdekı bol bı t sort
cnm zaten tadında yada kokusunda degıl sıkıntı yerken agzına kum gelmıs gıbı oluyor sanırım buda cok dogal cunku yedıgımız yulaf degıl yulafın dısındakı kabugunun ogutulmus seklı.Nagısınkını deneyıp yazarım sıze fark varmı yokmu.Ekmegın cok guzel gorunuyor tarıfını yazsan yaa bende denesemm
ah siz dukancılar. nasıl yapıyorsunuz şu dukan tariflerini
ellerine sağlık tatlım. çok güzel gözüküyor.
hoşbuldum canım bende paylaşım yapmak istiyorum zaten motive olalım diye...mursh canım o resimdeki senmisin, yandan yağlar çıkmış o kimse, aynı benim gibi kendime yandaş arıyorum senmisin o
allmost canım hoşgeldin, bu gruba girmek biraz zor çünkü okadar güzel bir ortam varki burda insan zayıflasada çıkmaz istemiyor, onun için ben ve noraaa nickli arkadaşımızda grup dışı olarak yancılık yapıyoruz burdatekrardan hoşgeldin aramıza, önemli olan gruba dahil olmak değil, burdaki ortama uyum sağlayıp bol bol paylaşım yapmak, bizde öyle yapıyoruz
ya fadime abla bugün bitürlü senin kahve saatine denk gelemedim yaa, müşteri vardı kaç saattir başımda oturdu çizdik anam çizdik bilgisayarda
canım maşallah yaa ne güzel kilo vermişsinnerden görebiliriz o resimleri, bakalımda ibret olsun bizlere dimi kızlar.
Gamzeeee sen nerelerdesin kuzucuğum, ayran içip ayrımı düştük nedir. bak biz yokken sayfalarca dukan muhabbeti yapılmış, biz ortada yokuz
Akşam yemeğim:
1 dilim dukan ekmeği
1 dilim hindi füme
2 parça lor peyniri
coca cola zero
Nedense içimden bir ses yarın kilom fazla çıkacak tartıda diyor
canım benim eğer sen fazla çıkarsan varya hepimiz kafamızı keselim yaaaa, dukancıların kraliçesi öyle şeyler düşünme. yeşil çay yasak değilse iç mutlaka
Yasak değil, ama bugün sanki çok yedim gibi hissediyorum yaa :/
Bilmiyorum cnm en azından aynı kiloda çıksam iyi, fazla çıkmiyimda..
Yeşil çay yasak değil hatta şu anda içiyorum
ayyy bende şuanda su kaynatıyorum içicem, dün gece yatmadan evvel içtim , hayatta gece tuvalete kalkmayan ben, 2, ta zor koştum wc ye
ya şu bize bak, eskiden yiyip yiyip mutlu olan bizler, şimdi azıcık fazla kaçırınca nasıl vicdan azabı ve mutsuzluk hissediyoruz, yani işin ciddiyetine girdik gerçekten Allah ta yardımcımız olsun inşallah
canım hoşgeldin annene çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?