Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla ben henüz 15 kg gibi bir rakam vermeyi başaramadım tatlım ama çevremde örnekler var. insanlar kilo verme üzerinde çok programlı, bir iş meselesi gibi çalışıyorlar. =)

canım erkekler şanslı o konuda .ben ilaç kullanıyorum ya oda fazla kilo verdirmiyor yarın çok korkuyorum sirke içiyorum göbegim şişmiş

göbeğimiz hep şiş. hatta çöp şiş

evet çok karışık ama sabahki çok çok lezzetliydi

ehueheu kıyamam sana afiyet olsun. valla bana göre hava hoş hepimiz yiyelim içelim ama kapitalist sistem izin vermiyor.

Ben geldiimmmmmmmmmmmmmm

400 gram daha gitmiş oley öncelikle bunu belirtiym

Onun dışında sabah kahvaltımı öğlen yapmış oldum yine 1 adet dukan kekiyle

67'li bir rakam göreyim artık hadiiiii

hadi gözün aydın.

Öğle yemegımm Buyrunnn [/QUOTE]

vuu murş öüle yemeğin çok güzel gözüküyordu.yarasın kuzuma

Son düzenleme:

canım merhaba, öncelikle daha önceki başarın için tebrik ederim. sen kararlı birisin belli ki. hiç sıkıntı yapmaz her türlü sende kürdan olacak bir kapasite var tatlımm =))

eddaaaaaaaaa =) naber canım benim. bir türlü aynı anda denk gelemiyoruz ya. özledim seni. inşalah iyisindir. ben çok yoğunum =( sıkıldım çalışmaktan ama mecburum işte. evde otursam nolcak sanki dimi.. sınavlarında başarılar arkadaşım.

Yazayım hemen :)

3 yumurta
1 paketten biraz az kabartma tozu
3 kaşık lor peyniri
2 kaşık light yoğurt
8 kaşık yulaf kepeği
10 kaşık yulaf ezmesi

üzeri içinde 3 kaşık yulaf ezmesi

200 derecede ısıtılmış fırında içi pişene kadar 160 derecede pişiriyosun :) Ben kek kalıbına yapışmasın diye yağlı pişirme kağıdı kullandım

Kızlar ben geldimmm, bugün 4'e kadar dışarıdaydım, lazere mazere gidemedim, ticaret odasında sistem yoktu sabah 8'den öğlen 2'ye kadar ordaydım ofise gelmem 4'ü buldu, hem çok yoruldum hem de çok sinirlendim bir memura bütün günümü mahvetti, eda, nagiş sizleri tenzih ederim ama bazı memurlara gerçekten çok sinir oluyorum sanki devlet daireleri babalarının malı, ohh ne güzel keyiflerine göre davranıyorlar, bağırıyorlar, çağırıyorlar, bu arada bugün benim doğum günümdü, hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü, memur bayana sinir oldum, yollarda heba oldum, çok yoruldum bütün aksilikler bugün beni buldu anlayacağınız

Bu arada menülerimi yazamadım,
Sabah,
1 kase çorba

Öğle
1 diyet bisküvi
Salata

Gün içerisinde 3 fincan nescafe içtim.
Bir de Mentos şeker (1 paket (()

Dün baya spor yaptım, dün yine dışardaydım, akşamda evde 25 dk kondisyon bisikleti, 50 mekik, 170 basen hareketi yaptım...

Bakalım yarın kaç çıkıcacağız, kızlar ben yarın kilo bildiririmi yaparım ama önümüzdeki haftaya kadar çok yoğun geçecek benim için idare edin beni yarın yarışmanın sonuçları için sık sık bakmaya çalışacağım, geçmşide okuyamadım ama çok merak ettim yarın okuyacağım, şimdi acil çıkmam gerekiyor kendinize iyi bakın, sporlarımızı ihmal etmeyelim yürüş yapıcam görüşürüz

BUGÜNKÜ MENÜM:

Sabah: 1 tane dukan keki

Ara: 1 tane dukan keki

Öğlen: kocaman bir kase domatesli kıymalı salata (bu da yeni icadım çok güzeldi ) içeriği: 6 yaprak marul, 250 gram kıyma, tamek domates püresi, 4 cherry domates

Akşam: Muhtemelen 1 dilim dukan ekmeği ve lor peyniri + coca cola zero ile bugünü kapatırım

Henüz 1 litre sıvı alabildim, onu yatana kadar 2ye tamamlarım

Onun dışında 30 dk kondisyon bisikletiyle çalıştım şimdi 70 küsür kalori yaktım. En alt seviyede çalışıyorumki yağlar erisin :))

Bu arada gurmenet'ten verdiğim siparişler gelmiş.

3 paket yulaf kepeği
1 paket yulaf ezmesi
potibör aroması
çikolata aroması
elma aroması

Dukan ekmeğini yaparken bir de çikolatalı pötibörlü dukan keki yaptım çok güzel oldu

Son düzenleme:
hoşbuldum canım bende paylaşım yapmak istiyorum zaten motive olalım diye...
yoksa gruba girmek okadar önemli değil
benim günlüğüm var canım allmost yazıyor orada var bakabilirsin ...

Akşam yemeğim:

1 dilim dukan ekmeği
1 dilim hindi füme
2 parça lor peyniri
coca cola zero

Nedense içimden bir ses yarın kilom fazla çıkacak tartıda diyor

canım benim eğer sen fazla çıkarsan varya hepimiz kafamızı keselim yaaaa, dukancıların kraliçesi öyle şeyler düşünme. yeşil çay yasak değilse iç mutlaka

canım benim eğer sen fazla çıkarsan varya hepimiz kafamızı keselim yaaaa, dukancıların kraliçesi öyle şeyler düşünme. yeşil çay yasak değilse iç mutlaka

Yasak değil, ama bugün sanki çok yedim gibi hissediyorum yaa :/

Bilmiyorum cnm en azından aynı kiloda çıksam iyi, fazla çıkmiyimda...

Yeşil çay yasak değil hatta şu anda içiyorum

Yasak değil, ama bugün sanki çok yedim gibi hissediyorum yaa :/
Bilmiyorum cnm en azından aynı kiloda çıksam iyi, fazla çıkmiyimda..
Yeşil çay yasak değil hatta şu anda içiyorum

ayyy bende şuanda su kaynatıyorum içicem, dün gece yatmadan evvel içtim , hayatta gece tuvalete kalkmayan ben, 2, ta zor koştum wc ye
ya şu bize bak, eskiden yiyip yiyip mutlu olan bizler, şimdi azıcık fazla kaçırınca nasıl vicdan azabı ve mutsuzluk hissediyoruz, yani işin ciddiyetine girdik gerçekten Allah ta yardımcımız olsun inşallah

İnşallah canım, zamanında bu kadar yemeseydim şimdi böyle uğraşıyor olmazdım... İrade meselesi..

Ben bir 30 dk daha bisiklet çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…