- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.641
canım merhaba, öncelikle daha önceki başarın için tebrik ederim. sen kararlı birisin belli ki. hiç sıkıntı yapmaz her türlü sende kürdan olacak bir kapasite var tatlımm =))
eddaaaaaaaaa =) naber canım benim. bir türlü aynı anda denk gelemiyoruz ya. özledim seni. inşalah iyisindir. ben çok yoğunum =( sıkıldım çalışmaktan ama mecburum işte. evde otursam nolcak sanki dimi.. sınavlarında başarılar arkadaşım.
günaydın günaydın günaydın canlar..dün hiç giremedim hiç vaktim olmadı..bugünde bir ümit sabah sabah tartıya çıktım ama yine 86 lı bir rakam..86.5
Kızlar ben geldimmm, bugün 4'e kadar dışarıdaydım, lazere mazere gidemedim, ticaret odasında sistem yoktu sabah 8'den öğlen 2'ye kadar ordaydım ofise gelmem 4'ü buldu, hem çok yoruldum hem de çok sinirlendim bir memura bütün günümü mahvetti, eda, nagiş sizleri tenzih ederim ama bazı memurlara gerçekten çok sinir oluyorum sanki devlet daireleri babalarının malı, ohh ne güzel keyiflerine göre davranıyorlar, bağırıyorlar, çağırıyorlar, bu arada bugün benim doğum günümdü, hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü, memur bayana sinir oldum, yollarda heba oldum, çok yoruldum bütün aksilikler bugün beni buldu anlayacağınız
Bu arada menülerimi yazamadım,
Sabah,
1 kase çorba
Öğle
1 diyet bisküvi
Salata
Gün içerisinde 3 fincan nescafe içtim.
Bir de Mentos şeker (1 paket(()
Dün baya spor yaptım, dün yine dışardaydım, akşamda evde 25 dk kondisyon bisikleti, 50 mekik, 170 basen hareketi yaptım...
Bakalım yarın kaç çıkıcacağız, kızlar ben yarın kilo bildiririmi yaparım ama önümüzdeki haftaya kadar çok yoğun geçecek benim için idare edin beni yarın yarışmanın sonuçları için sık sık bakmaya çalışacağım, geçmşide okuyamadım ama çok merak ettimyarın okuyacağım, şimdi acil çıkmam gerekiyor kendinize iyi bakın, sporlarımızı ihmal etmeyelim yürüş yapıcam görüşürüz
günaydın kızlar hemen kilomu bildirip gelişmeleri aktarıcam size 66,1
şimdi bu sabah spor çantamla geldim eşim ikna oldu bayanlara özel spor salonu olunca bugün denicem beğenirsem kayıt yaptırıcam haftanın hergünü ama ben 3-4 gidebilirsem iyidirsonraaa eşim haftasonu istanbulda olacak 2 gün ayrıyız çok özlüyorum ben eşimi akşamları ille yanımda olsun istiyorum
neyse oda bana istersen istanbula kardeşine götüreyim dedi onlarda daha 8 aylık evli rahatsız etmek istemiyorum gelinde çalışıyo bir haftasonları var kararsız kaldım
kocaelinde arkadaşım var kardeşim gibidir bebeği oldu gidemedim altın takılacak paşaya çocuk 1,5 yaşına girdiacaba oğlumu alıp oraya mı gitsem diyorum 2 şıkkım var ama diyette olduğum için bir aklımda kır dizini evinde otur diyo kafam karıştı havada güzelya kurtlandım kendimi gezmelere atasım var
canım bence evde kalma, ikisinden birine git, insan evde kala kala köreliyor valla, oralarda gezsen hep aynı gördüğün şeyleri görücen, değişik bir yere gitmek daha güzel bence. gittiğin yerde de ben yemin ettim çok yiyemem de ısrar etmezler, benim çözüm yolum o oluyor
ayrıca benimde eşim bazen 1-2 günlüğüne şehir dışına çıkıyor çok fena yaa, o 2 günün yaşanmamış sayıyorum yani büyük bir boşluk.
hopiş kızın nasıl oldugünaydın günaydın günaydın canlar..dün hiç giremedim hiç vaktim olmadı..bugünde bir ümit sabah sabah tartıya çıktım ama yine 86 lı bir rakam..86.5
bende senin gibiyim bu sabah artıdayım morelim bozuldu offfffffff nedir bu kilolardan çektigimiz .7 sene önce 17 kilo vermiştim daha hızlı veriyordum yaşım ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyorgünaydınnnnn, ya bende tartıldım bu nasıl iş anlamıyorum ne güzel 63,5 olmuştum bugün yine 64 çıktım üzülerek.
seda sayan programında diyordu ya, "açım aç, aç geziyorum hanımlar" diye, hakkaten aç gezmek lazım demekki doğru düzgün kilo vermek için.
ama pes etmek yok, o yağları ben yerleştrdim oraya, söke söke de atıcam
ben olsam eşimle istanbula gelirim sonuçta hep kalmıcaksın hem kardeşini görürsün hemde gezmiş olursun havada çok güzelgünaydın kızlar hemen kilomu bildirip gelişmeleri aktarıcam size 66,1
şimdi bu sabah spor çantamla geldim eşim ikna oldu bayanlara özel spor salonu olunca bugün denicem beğenirsem kayıt yaptırıcam haftanın hergünü ama ben 3-4 gidebilirsem iyidirsonraaa eşim haftasonu istanbulda olacak 2 gün ayrıyız çok özlüyorum ben eşimi akşamları ille yanımda olsun istiyorum
neyse oda bana istersen istanbula kardeşine götüreyim dedi onlarda daha 8 aylık evli rahatsız etmek istemiyorum gelinde çalışıyo bir haftasonları var kararsız kaldım
kocaelinde arkadaşım var kardeşim gibidir bebeği oldu gidemedim altın takılacak paşaya çocuk 1,5 yaşına girdiacaba oğlumu alıp oraya mı gitsem diyorum 2 şıkkım var ama diyette olduğum için bir aklımda kır dizini evinde otur diyo kafam karıştı havada güzelya kurtlandım kendimi gezmelere atasım var
canım dogumgünün kutlu olsunKızlar ben geldimmm, bugün 4'e kadar dışarıdaydım, lazere mazere gidemedim, ticaret odasında sistem yoktu sabah 8'den öğlen 2'ye kadar ordaydım ofise gelmem 4'ü buldu, hem çok yoruldum hem de çok sinirlendim bir memura bütün günümü mahvetti, eda, nagiş sizleri tenzih ederim ama bazı memurlara gerçekten çok sinir oluyorum sanki devlet daireleri babalarının malı, ohh ne güzel keyiflerine göre davranıyorlar, bağırıyorlar, çağırıyorlar, bu arada bugün benim doğum günümdü, hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü, memur bayana sinir oldum, yollarda heba oldum, çok yoruldum bütün aksilikler bugün beni buldu anlayacağınız
Bu arada menülerimi yazamadım,
Sabah,
1 kase çorba
Öğle
1 diyet bisküvi
Salata
Gün içerisinde 3 fincan nescafe içtim.
Bir de Mentos şeker (1 paket(()
Dün baya spor yaptım, dün yine dışardaydım, akşamda evde 25 dk kondisyon bisikleti, 50 mekik, 170 basen hareketi yaptım...
Bakalım yarın kaç çıkıcacağız, kızlar ben yarın kilo bildiririmi yaparım ama önümüzdeki haftaya kadar çok yoğun geçecek benim için idare edin beni yarın yarışmanın sonuçları için sık sık bakmaya çalışacağım, geçmşide okuyamadım ama çok merak ettimyarın okuyacağım, şimdi acil çıkmam gerekiyor kendinize iyi bakın, sporlarımızı ihmal etmeyelim yürüş yapıcam görüşürüz
günaydın kızlar malesef artıdayım sporda yaptım bu hafta
geçen hafta 95.8
bu hafta 96
spor 250 dakika
daha reglime 7 gün varbende artıları görmemek için spora yazılcam,ablacım reglin falan mı yaklaştı gerçi 200 gr fazla bişey değil ama insan gıcık oluyo eksileri görmeyince
Nagişin dediği gibi regl im yaklaştı benim heralde, düzensiz olduğu için bilemiyorum ama eğer bu ay vaktinde olmaya niyetliyse, yaklaştı gerçekten benimkifadime abla seninde öyledir belki, şuanda oturuyorum ya, kendimi çok iğrenç hissediyorum ya, göbeğim sanki yarım dünya olmuş, içi yemek dolu böyle yağlarım sarkmış sanki, psikolojik olarak o moddayım yani, yemiycem bugün ya, kahve tok tutuyor gerçekten dün birisi yazmıştı kimdi o unuttum, ona çok teşekkür ediyorum. pazartesiye kadar bak görürsünüz 1 kilo kesin vericem, taktım kafaya
lionesse süpersin çok motive ettin beni
kızlar eğer tatlandırıcı kullanacaksanız tavsiyem splenda eczanelerde satılıyor tadının şekerden farkı yok çok güzel
iyii kuşum bende özledim walla giremiyonmu artık işteyken
gözüm arıyo benimde seni :)
evdeyim akşam yemegi yemedim
sütlü kahve içtim
şuan çok acıktım ama yemiycem
günaydın günaydın günaydın canlar..dün hiç giremedim hiç vaktim olmadı..bugünde bir ümit sabah sabah tartıya çıktım ama yine 86 lı bir rakam..86.5
Günydın kızlarrr...
Herkese mutlu ve hayırlı cumalar
Kızlar dün gene kıpaya gıdemedım ama bugun oglen kesın kesın gıdıcem ıns masallah :18: Neyse kılom gene 81 degısıklık yok malesefNeyse bu hafta sporla beraber sardılıcam ve dukan yapmaya calıscam yanı oldugu kadar...
NORA ve GRAFIKER bu hafta lısteye eklıyorum canlar sızı tartılın kılonuz ve hedefınızı bıldırınız lutfen
günaydın kızlar hemen kilomu bildirip gelişmeleri aktarıcam size 66,1
günaydın kızlar malesef artıdayım sporda yaptım bu hafta
geçen hafta 95.8
bu hafta 96
spor 250 dakika
kahvaltımı sabah eşimle beraber yapıyorum saat 7 deyaaa okadar alıntı yapmışsın banada bişey deseydin yaabenim başım kelmi şekerim
bu arada fadi abla ben bir kahve içicem , sen kahvaltını yaptınmı gel karşılıklı içelim şurda :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?