- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.661
Nagişin dediği gibi regl im yaklaştı benim heralde, düzensiz olduğu için bilemiyorum ama eğer bu ay vaktinde olmaya niyetliyse, yaklaştı gerçekten benimkifadime abla seninde öyledir belki, şuanda oturuyorum ya, kendimi çok iğrenç hissediyorum ya, göbeğim sanki yarım dünya olmuş, içi yemek dolu böyle yağlarım sarkmış sanki, psikolojik olarak o moddayım yani, yemiycem bugün ya, kahve tok tutuyor gerçekten dün birisi yazmıştı kimdi o unuttum, ona çok teşekkür ediyorum. pazartesiye kadar bak görürsünüz 1 kilo kesin vericem, taktım kafaya
daha reglime 7 gün var
inşallah dedigin gibi olur arık hegün tartılıcam haftada 1 bana yaramıyor
Günaydın tombalak tospağalarım..Öncelikle hayırlı cumalar sonra da Nora iyiki doğdun tatlım. Allah güzel uzun bir ömür nasip etsin sana inşalah herşey gönlünce olsun.
ne demek tatlım işimiz bu ehueheu. motive etme potansiyelimiz yüzünden şişkoyuz zaten. kendimizi viktorya sekrıtın mankeni gibi gördükte bu hale geldik motivelerle
ben 5 senedir ne şeker ne tatlandırıcı kullanıyorum.. sıfır şeker
murş seni parçalarım ya. sürekli böyle iskelete dönenleri gösteriosun. bu kzı azmin dibine vurmuş. aaa çok sert demek istiyorum
canımsın . kalplerimizi bir olsun. işin tekrar hayırlı olsun inşallah güzel güzel devam edersin. ben de kahveye dadanıyorum bu aralar valla.
günaydın canım.
günaydın. benim de kilo da pek oymama yok murş
günaydın nagiiii =) sen konuşma bi kere evlenmişsin barklanmışsın bide bebeklerin olmuş. ya ben napiyim. 2 gün ayrı kalıyormuş da akşamları yanında istiyormuş da. ben burda tek kale takılıyorum yani
yeter artık nereye kadar nişanlı kalıcam. hanımefendi gelmiş eşini özlediğini söylüyor. zor durumdayım burda arkadaşım
günaydın fadime abla olsun canını sıkma kilon artmasında yerinde kalsın.
yaaa okadar alıntı yapmışsın banada bişey deseydin yaabenim başım kelmi şekerim
bu arada fadi abla ben bir kahve içicem , sen kahvaltını yaptınmı gel karşılıklı içelim şurda :126:
kahvaltımı sabah eşimle beraber yapıyorum saat 7 de
hemen alıp geliyorum bekle beni
kuzum nişanlıyken mecbur ayrısında bir kere düzene alışınca hep yanında istiyosun hatta kahve içmeye dışarı çıkıyosun aaa hadi evimize gidelim hem kahve içeriz hem dilediğimiz gibi hareket ederiz diyo insanmutlu evliliğin sırrı kişisel alanlara girmemek galiba biz birbirimizi çok sıkmayız onunda maç vs gibi zamanları vardır benimde eşimsiz görüştüğüm çocuklu arkadaşlarım özlemek aşkı taze tutuyo 4,5 yıllık evliyim eymene bakıp bu bizim mi diyoruz tvde müzik çalıyo hayatım bu dansı bana lütfeder misin diyorum dansa kalkılıyo ama 3 kişi çok komiğiz çok özlüyorum bebem ne yapıyım
kahvaltımı sabah eşimle beraber yapıyorum saat 7 de
hemen alıp geliyorum bekle beni
ehueheu yerim sizi =) maşallah tatlım Allah daha mutlu etsin inş.
Ama biz de özlüyoruz birbirimizi. çok seviyorum ama napim artık ben de sürkeli aynı evin içinde olmak istiyorum
heh şimdi aşağıdan kaynar su aldım, geldim burda da kahve doldurdum içini, süt hiç yok tabi "sıfır süt" ye ye ye nereye kadar yaa, yemiyorum şuraya bak inek midesi gibi oldum yiye yiye zaten, artık sadece içicem
oooohhhh sefamız olsun fadime abla içelim güzelleşelim (kahvelerimizi)
haydeeeee hadi bide canlı bir müzik coşalım kızlar :118:
ahh benim cnm inş tez zamanda kavuşursunuz çok zor bilirim senin ama senin değil , elini uzatsan dokunamıyosun,canın sıkılsa yaslanacak omuzun var ama yanında değilkilolarıda verip bembeyaz kuyu gibi süzülen bir gelin ol çok mutlu ol çok Rabbim hiçç ayırmasın
ablaya söyledim kremalı kahvem geldi ben sade kahve içememve bende de youtube sağ olsun müzik ve kahve ebru yaşar sekizle dokuz gibi kilolarım için gelsin
ohhh şıkıdım şıkıdım yandan yandansalla yağlar erisin ohhh döktür :118: tabi burda kalkıp oynayamıyorum ama bugünün cuma olmasının verdiği bir enerji var içimde, ruhum oynuyor resmen şurda ayyyy dayanamıyorum at göbecikleri şıkıdım şıkıdımmmm
atamam yavrum oda da benden başka 2 bey var
ay bende atamıyorum, kız fadime abla sen bizim yerimize attırıver
ay bende atamıyorum, kız fadime abla sen bizim yerimize attırıver
ahh benim cnm inş tez zamanda kavuşursunuz çok zor bilirim senin ama senin değil , elini uzatsan dokunamıyosun,canın sıkılsa yaslanacak omuzun var ama yanında değilkilolarıda verip bembeyaz kuyu gibi süzülen bir gelin ol çok mutlu ol çok Rabbim hiçç ayırmasın
aynen öyle nagi. çoook sağol canım güzel dileklerin için. yanlız kuğu gibi bi gelin mi olurum kutup ayısı gibimi bilemiyorum ahahah. aaaaaaaaaay Allah korusun yaa zayıflıcam :84:
kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum
kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum
canım benim dur daha bi evlen ondan sonra düşün nasıl doğum yapacağını ayyy bizim kızı tutamıyoruz valla, coşmuş gidiyorbaksana evlendi de bide çocuk doğurmayı düşünüyor yerim seni ben 2 senelik evliyim daha araştırmadım doğrurunca nasıl doğursam diye ayy alemsin güldürdün beni kızz
fadime abla, yeni nesili beklersen daha öğlen filan uyanır o, ahh bende bekarken uyurdum ne güzel yaa, şimdi uyuyamıyorum, hele eşim haftasonu 7 de kalkıyor, hafta içi işe gidecek olsa öyle kalkmıyor anlamıyorum
ben normal yaptım sabah 7:45te hastanedeydim 15:50de paşam doğdu dayanılmıcak bir sancı değil hemde epidural falan yaptırmadım korktum risklerindendoğum sonrası hemen ayaklandığım için ve süte karışacak diye iğneleri vurdurmadığım için dikişlerim 10 gün kadar hafif hafif sızladı bunuda belirtmeliyim
canım benim dur daha bi evlen ondan sonra düşün nasıl doğum yapacağını ayyy bizim kızı tutamıyoruz valla, coşmuş gidiyorbaksana evlendi de bide çocuk doğurmayı düşünüyor yerim seni ben 2 senelik evliyim daha araştırmadım doğrurunca nasıl doğursam diye ayy alemsin güldürdün beni kızz
fadime abla, yeni nesili beklersen daha öğlen filan uyanır o, ahh bende bekarken uyurdum ne güzel yaa, şimdi uyuyamıyorum, hele eşim haftasonu 7 de kalkıyor, hafta içi işe gidecek olsa öyle kalkmıyor anlamıyorum
ya neden sordum biliomsun. bir sitede kadının teki yazmış kesik çok acıdı 2 ay çektim acısınıd iye.. afedersin ama oha dedim bu zamanda tıp bu kadar ilerlemişken neyin acısı bu 2 ay..
yengem doğum yaptı ya geçen gün. sezeryan ile doğum yaptı ve hastanede idda ettiler sezeryan daha iyi çocuk için de anne için de falan diye. bu doğum çok önemli bir şey. nerde doğurduğun, hangi doktorla kontrol edildiğin çok mühim. bir aile dostumzuun bebeğim doğum sırasında oksijensiz kaldığı için sorunu var. çocuk geç gelişio. ve hastane hatasını kabul ediyor. inanabiliyormusunuz? bi insanın hayatı bu kadar önemsiz mi? o yüzden merak ediyorum.
ben düşünebileceğinziden fazla bebek sahibi olmak istiyorum çünkü çok çocuk seviyorum. bir insan yetiştirmek çok güzel bir şey. olaya bu açıdan bakıyorum =)
düşünsenize kızlar içinizden bir insan çıkıyor. bu kadınları el üstünde tutmaları lazım ya. hakikaten bambaşka bir olay. o bebeğin karnımızda durması nefes alması Allahın hikmeti işte. Benden bi şengül daha çıkarsa ortalık fena yanlız
canım ismin şengül sanırım, valla çok değişik bir duygudur heralde, ve çok ilginç bişey yaa bebek sahibi olmak, senden çıkan bişey ve sna veya eşine benzeyen bir kopya ne ilginç olurya neden sordum biliomsun. bir sitede kadının teki yazmış kesik çok acıdı 2 ay çektim acısınıd iye.. afedersin ama oha dedim bu zamanda tıp bu kadar ilerlemişken neyin acısı bu 2 ay..
yengem doğum yaptı ya geçen gün. sezeryan ile doğum yaptı ve hastanede idda ettiler sezeryan daha iyi çocuk için de anne için de falan diye. bu doğum çok önemli bir şey. nerde doğurduğun, hangi doktorla kontrol edildiğin çok mühim. bir aile dostumzuun bebeğim doğum sırasında oksijensiz kaldığı için sorunu var. çocuk geç gelişio. ve hastane hatasını kabul ediyor. inanabiliyormusunuz? bi insanın hayatı bu kadar önemsiz mi? o yüzden merak ediyorum.
ben düşünebileceğinziden fazla bebek sahibi olmak istiyorum çünkü çok çocuk seviyorum. bir insan yetiştirmek çok güzel bir şey. olaya bu açıdan bakıyorum =)
düşünsenize kızlar içinizden bir insan çıkıyor. bu kadınları el üstünde tutmaları lazım ya. hakikaten bambaşka bir olay. o bebeğin karnımızda durması nefes alması Allahın hikmeti işte. Benden bi şengül daha çıkarsa ortalık fena yanlız
Günaydın kızlar, herkes iyi umarım
Dünkü menümü yazayım
1 tabak ıspanak
Salata
Sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
Bugün 15 dk, dünde 35 dk yürüyüş yaptım.
Ve bugünkü kilom, 76,276'yı hiç göremicem sandım yavaş yavaş gidiyor çok şükür Dün spor yapamadım ama bu akşam yapıcam inşallah haftaya cumaya kadar 1 kilo daha vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?