Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende vericem haftaya regl haftam ama azimliyim spora başlasan cnm ya ne dersin

daha reglime 7 gün var

inşallah dedigin gibi olur arık hegün tartılıcam haftada 1 bana yaramıyor

ben hergün hatta sabah akşam tartlıyorum ablacım

kuzum nişanlıyken mecbur ayrısında bir kere düzene alışınca hep yanında istiyosun hatta kahve içmeye dışarı çıkıyosun aaa hadi evimize gidelim hem kahve içeriz hem dilediğimiz gibi hareket ederiz diyo insan mutlu evliliğin sırrı kişisel alanlara girmemek galiba biz birbirimizi çok sıkmayız onunda maç vs gibi zamanları vardır benimde eşimsiz görüştüğüm çocuklu arkadaşlarım özlemek aşkı taze tutuyo 4,5 yıllık evliyim eymene bakıp bu bizim mi diyoruz tvde müzik çalıyo hayatım bu dansı bana lütfeder misin diyorum dansa kalkılıyo ama 3 kişi çok komiğiz çok özlüyorum bebem ne yapıyım

yaaa okadar alıntı yapmışsın banada bişey deseydin yaa benim başım kelmi şekerim
bu arada fadi abla ben bir kahve içicem , sen kahvaltını yaptınmı gel karşılıklı içelim şurda :126:

kahvaltımı sabah eşimle beraber yapıyorum saat 7 de
hemen alıp geliyorum bekle beni

bende varım kahveye
ya fadime abla ben hangi tatlı tarifini denediysem zemindeki acılık resmen tatlıdan tiksindiriyo ya dün acaba sıvı tatlandırıcıdan mı diye stevya aldım toz kek yaptım yok anam oda acı acı işte
bu arada kardeşimi aradım enişten haftasonu yok bize gelin dedim eşimle görüşüp döneyim abla dedi hadi bakalım inş gelirler ohh misss gezerik tozarık balık yirik

ehueheu yerim sizi =) maşallah tatlım Allah daha mutlu etsin inş.
Ama biz de özlüyoruz birbirimizi. çok seviyorum ama napim artık ben de sürkeli aynı evin içinde olmak istiyorum

kahvaltımı sabah eşimle beraber yapıyorum saat 7 de
hemen alıp geliyorum bekle beni

heh şimdi aşağıdan kaynar su aldım, geldim burda da kahve doldurdum içini, süt hiç yok tabi "sıfır süt" ye ye ye nereye kadar yaa, yemiyorum şuraya bak inek midesi gibi oldum yiye yiye zaten, artık sadece içicem
oooohhhh sefamız olsun fadime abla içelim güzelleşelim (kahvelerimizi)
haydeeeee hadi bide canlı bir müzik coşalım kızlar :118:

ehueheu yerim sizi =) maşallah tatlım Allah daha mutlu etsin inş.
Ama biz de özlüyoruz birbirimizi. çok seviyorum ama napim artık ben de sürkeli aynı evin içinde olmak istiyorum

ahh benim cnm inş tez zamanda kavuşursunuz çok zor bilirim senin ama senin değil , elini uzatsan dokunamıyosun,canın sıkılsa yaslanacak omuzun var ama yanında değil kilolarıda verip bembeyaz kuyu gibi süzülen bir gelin ol çok mutlu ol çok Rabbim hiçç ayırmasın

ablaya söyledim kremalı kahvem geldi ben sade kahve içemem ve bende de youtube sağ olsun müzik ve kahve ebru yaşar sekizle dokuz gibi kilolarım için gelsin

ohhh şıkıdım şıkıdım yandan yandan salla yağlar erisin ohhh döktür :118: tabi burda kalkıp oynayamıyorum ama bugünün cuma olmasının verdiği bir enerji var içimde, ruhum oynuyor resmen şurda ayyyy dayanamıyorum at göbecikleri şıkıdım şıkıdımmmm

atamam yavrum oda da benden başka 2 bey var

aynen öyle nagi. çoook sağol canım güzel dileklerin için. yanlız kuğu gibi bi gelin mi olurum kutup ayısı gibimi bilemiyorum ahahah. aaaaaaaaaay Allah korusun yaa zayıflıcam :84:

kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum

Son düzenleme:
aynen öyle nagi. çoook sağol canım güzel dileklerin için. yanlız kuğu gibi bi gelin mi olurum kutup ayısı gibimi bilemiyorum ahahah. aaaaaaaaaay Allah korusun yaa zayıflıcam :84:

ammann sevdiğin adamın gelini olda ne olursan ol çünkü ben tombiş bir gelindim şuan bile gelin olduğum halden daha zayıfım

kızlar sizce normal doğum mu sezeryan mı ? Bu benim için çok önemli çünkü normal doğum da kesiyorlarmış diye duydum

ben normal yaptım sabah 7:45te hastanedeydim 15:50de paşam doğdu dayanılmıcak bir sancı değil hemde epidural falan yaptırmadım korktum risklerinden doğum sonrası hemen ayaklandığım için ve süte karışacak diye iğneleri vurdurmadığım için dikişlerim 10 gün kadar hafif hafif sızladı bunuda belirtmeliyim tabiki kesiyolar bebeğin çıkması için yoksa kendiliğinden yırtılırsa düzensiz yırtığın tamiri daha zor ama kesi acısını duymadım ben sağlık meslek lisesi mezunu olduğum için sezeryana girmiştim keserken tek dikerken 7 kat dikti onun için hiç sezeryan demedim Allahta gönlüme göre verdi inş 2.de normal olur

Son düzenleme:

canım benim dur daha bi evlen ondan sonra düşün nasıl doğum yapacağını ayyy bizim kızı tutamıyoruz valla, coşmuş gidiyor baksana evlendi de bide çocuk doğurmayı düşünüyor yerim seni ben 2 senelik evliyim daha araştırmadım doğrurunca nasıl doğursam diye ayy alemsin güldürdün beni kızz
fadime abla, yeni nesili beklersen daha öğlen filan uyanır o, ahh bende bekarken uyurdum ne güzel yaa, şimdi uyuyamıyorum, hele eşim haftasonu 7 de kalkıyor, hafta içi işe gidecek olsa öyle kalkmıyor anlamıyorum

kızımı uykudan uyadırmanın yolu kolay kediyi odasına salınca kedi gidip burnunu ısırır oda kediyi çok sever kalkar kediyle oynamak için

ya neden sordum biliomsun. bir sitede kadının teki yazmış kesik çok acıdı 2 ay çektim acısınıd iye.. afedersin ama oha dedim bu zamanda tıp bu kadar ilerlemişken neyin acısı bu 2 ay..

yengem doğum yaptı ya geçen gün. sezeryan ile doğum yaptı ve hastanede idda ettiler sezeryan daha iyi çocuk için de anne için de falan diye. bu doğum çok önemli bir şey. nerde doğurduğun, hangi doktorla kontrol edildiğin çok mühim. bir aile dostumzuun bebeğim doğum sırasında oksijensiz kaldığı için sorunu var. çocuk geç gelişio. ve hastane hatasını kabul ediyor. inanabiliyormusunuz? bi insanın hayatı bu kadar önemsiz mi? o yüzden merak ediyorum.
ben düşünebileceğinziden fazla bebek sahibi olmak istiyorum çünkü çok çocuk seviyorum. bir insan yetiştirmek çok güzel bir şey. olaya bu açıdan bakıyorum =)

düşünsenize kızlar içinizden bir insan çıkıyor. bu kadınları el üstünde tutmaları lazım ya. hakikaten bambaşka bir olay. o bebeğin karnımızda durması nefes alması Allahın hikmeti işte. Benden bi şengül daha çıkarsa ortalık fena yanlız

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, herkes iyi umarım

Dünkü menümü yazayım
1 tabak ıspanak
Salata

Sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin

Bugün 15 dk, dünde 35 dk yürüyüş yaptım.

Ve bugünkü kilom, 76,2 76'yı hiç göremicem sandım yavaş yavaş gidiyor çok şükür Dün spor yapamadım ama bu akşam yapıcam inşallah haftaya cumaya kadar 1 kilo daha vermem lazım

ahh benim gülüm karnında durduğu gibi yada bebek gibi olmuyolar sen şimdi yeni ebebğin gazıyla çok çocuk düşünüyosun uykusuz geceler,kusmuk,ateş,diş,hastalık,perişan uykusuz bir anne,bakımsız paspal,vakit ayrılamayan eş,en olmadık anda ıngaa sesi,gecede kaç milyon kere uyandığının hesapsızlığı,uzun bir süre antisosyal bir yaşam heee gelelim sadede değermi PAHA BİÇİLMEZ dünya bir yana eymen bir yana hayatımdaki öncelik sıram değişti eşim eşimdi şimdi sıra oğlum eşim oldu aynı şey babamız içinde geçerli oğlu karısı 2.liğe geriledim

canım ismin şengül sanırım, valla çok değişik bir duygudur heralde, ve çok ilginç bişey yaa bebek sahibi olmak, senden çıkan bişey ve sna veya eşine benzeyen bir kopya ne ilginç olur siz bana dua edin ben hayırlısıyla hamiş olunca o duyguları gün ve gün aktarırım size canınızı çektririm

minnoşum günaydın, maşallah sana yaa benim yani bigün veriyorum ertesi gün yine eskiye dönüyorum, sporumuda yapıyorum bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…