- Konu Sahibi Handandandan
-
- #33.681
Günaydın kızlar, herkes iyi umarım
Dünkü menümü yazayım
1 tabak ıspanak
Salata
Sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
Bugün 15 dk, dünde 35 dk yürüyüş yaptım.
Ve bugünkü kilom, 76,276'yı hiç göremicem sandım yavaş yavaş gidiyor çok şükür Dün spor yapamadım ama bu akşam yapıcam inşallah haftaya cumaya kadar 1 kilo daha vermem lazım
menün gayet güzel cnm 1 haftada 1 kilomu kaybettin başlangıç kilonu bilmiyorum da :44:
Sağol canımmm, evet 1 haftada 1 kilo gitti çok şükür, ya yeni başladığım için vucüttaki su gitti, ya da düzenli spor yaptığımdan verdim bu kiloyu, bu hafta daha çok yüklenicem spora, insan verince daha çok hevesleniyor
Yaz geldi artık kabanlarla kapatamayız fazlalıkları
Yasemin canımm senin mesajını alıntı yapmamışım ama okudumPes etmek yokkk, ben inanıyorum vericez bu kiloları, kurtulucz inşallah
Bu arada isim değişiklikleri mi yapıldı dün allmost diye biri, şimdide okyanussuda mesaj yazmıs ama ben tanıyamadım
Gamzecim, allmost dün geldi canım, o da bizim gibi grubun kenarından ilişivericek, yer açılıncada bizim gibi grubun asil üyelerinden olacak
bu arada gruptayız artık hiç sevinme belirtisi göstermedin gel biraz coşalım :118:
kendimi bidon gibi hissediyorum bugün yaa, ben artık yemek yemiycem veremiyorum, bu ne 1 haftada 1 kilo vermişim, o da artık su kaybımı nedir belli değil.
demek iyilikten anlamadı benim vucudum, şimdi ben onu bi açlıktan guruldatimde görsün gününü
bu arada nagişin doğum anıları ve doğum sonrasındaki uykusuz paspal günleri beni hamilelikten azıcık korkuttu vazmı geçsem yapmasammı ne
bende bu akşam başlıyorum cnm spora odadakiler dalga geçiyo veriyosunda geri alacaksın kiloları diye gıcık oldumgörürsünüz hazıranda tanıyamayacaksınız dedim :44: iymi dedim bilmem hedefim hazıran 15e 6 kgyi verebilmek hep beraber vericez inş günlerde uzuyo iş çıkışı bol vaktim olacak
allmost dün geldi cnm
okyanussuda eski üye ama bu ara yok denecek kadar az giriyo işleri çokmuş
Gamzecim, allmost dün geldi canım, o da bizim gibi grubun kenarından ilişivericek, yer açılıncada bizim gibi grubun asil üyelerinden olacak
bu arada gruptayız artık hiç sevinme belirtisi göstermedin gel biraz coşalım :118:
kendimi bidon gibi hissediyorum bugün yaa, ben artık yemek yemiycem veremiyorum, bu ne 1 haftada 1 kilo vermişim, o da artık su kaybımı nedir belli değil.
demek iyilikten anlamadı benim vucudum, şimdi ben onu bi açlıktan guruldatimde görsün gününü
bu arada nagişin doğum anıları ve doğum sonrasındaki uykusuz paspal günleri beni hamilelikten azıcık korkuttu vazmı geçsem yapmasammı ne
ohhhh tickere güncellemek bana süper geliyo dukana başlamadan gerek bile görmüyodum çünkü bir ileri 2 geri gidiyodum boşunada çizelgeyle oynamıyodumçizelgedeki kelebek gibi hafiflicem inşşşşşşşşşşşşşşş
İnşallah
Canım sen dukan mı yapıyorsun, çalışırken zor olmuyor mu?
valla doğru diyosun demek güzel bişey, hem çalışıp hem bebek sahibi olmak zor diye düşünüyorum ama ALlah verir kolaylığını , çok şükür annem var kayınvalidem var o çok büyük bir şans, ikisinden biri bakar emin ellerde olur. bende akşamları gelir severim gecede uykusuz kalırım, ertesi gün işyerinde uykusuz ve sinirli olurum biraz ama bende bol bol vitamin içerim enerjim gelsin diye bi çaresini buluruz artık, tamam ozaman yeterki olsun bi çaresine bakarızyowww yowwww vazgeçmek yokama yeni evliysen ve yaşın müsaitse azıcık daha hayatınızı yaşayabilirsiniz hatırladığım kadarıyla 2 yıllık evliydin zamanıdır inan bir ugucuk yapsın bir gülsün bütün yorgunluğun gidiyo öyle olmasa 2.yi düşünürmüydüm kız bak 2.yi planlıyorum kasım-aralık gibi
Canım ben işlerin yoğunluğundan herşeyi unutmuşumBiz şimdi gruptayız yani Coşalım tabii :118:
Yaseciğim zamanında çok yedi midemiz, birazda açlığa alışsın, hem de dinlensin mide
Canımm sen hedef kilona ulaş bebek haberini bekliyoruz senden, minik bir Yasemin ne de güzel olur
Noracımm gecen haftakı kılon bu haftakı kılon bıde hedefını bıldırırmısın ?
Canım Gamze çıktı heralde işi çıktı, ben sana bildireyim onun bilgilerini
başlama kilosu: 79
geçen hafta : 76,8 olmuştu
bugün : 76,2 kg
hedef kilosu : 65
gamze gelince gör bak senin için listeler yapıyorum yakın takipteyim
Canım teşekkür ederimsanırım ben ara ara tartılıyordum o zaman 76.8 olmuştum ama cuma günkü mesajıma baktım 78 miş. Kızlar sizde de oluyor mu tartıya çıkıyorum 77 diyelim 5 dakika sonra çıkınca 77,3 ya da daha az çıkıyorum.
ayy açlıktan biraz kilon yanlış aklıma gelmiş demekki
yok benim tartım hep aynı gösteriyor, seninki sana torpil geçiyor demekki :)
arzum marka galiba benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?